Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

işte bu ebruuuuuumçok güzelama sana tavsiyem makarnayı niye tatsız tuzsuz yiyon,ben haşlarken bikaç damla yağ katıyom suyuna,ve süzüp suyundan azcık alıyorum sos için vee içine salça ekliyorum suyun azcık teşte kaynatıyorum vee makarnaya döküp afiyetle yiyorum hemde bi tabak,,yanında ekmek ve başka bişey yemezsen öğle öğününde makarnayı yiybilirsin rahatça,,hem bana 3kaşık yetmeeez bi tabak anca dene bak sende eziyetten kurtulursun
ve hamurişi yemediğin içinde tebrik ederim seniii

sen geldin ben gidiyorum canım hemde en acilinden eşimin gelmesine son 15 dkev savaş alanı adeta oyuncaklar masalar pofuduklar legolar daha neler neler,herkül gibi hızlıca halletmeliyim bide çocukları uyutcam daha görüşürüz yarın

Eki Görüntüle 351549

:105:tamam dahada dikkat edecem.önerilerine uymaya çalışacambugünkü menüm sabah 1 dilim ekmek az bişey sucuklu yumurta kibrit kutusu peynir şekersiz çay öğle yarım tabak bulgur pilavı akşam 3 kaşık bulgur pilavı 1 tabak karnabahar yemeği

Bravo tebrikler!Hepimizi motive ettin örnek oldun...İşte bu beyne kazımak lazım iradenin gücü.:13:.Çok hoş olmuşsun..Yalnız karnında çatlaklar mı var?Doğumdan dolayı heralde..Hamile kalmadan önce herkeş sipor yapsa bunlar başınıza gelmeyecek..Çocuğun kız mı çok tatlı yatağın kenarında oynuyor canım ne kadar masum..benim bi 5-7 kilo vermem lazım hepisi bu.

Son düzenleme:

kız triendy yoksa eşimiz aynı yerdemi çalışıyo benim eşimde işten 12de geliyo iş yerine evmiz çok yakın arabayla 2dk oyüzden 12de evde oluyo

menünde harika canım ama,hiç ara yapmamışsıın:26:
sağol cnım ne güzel iltifatlar bunlar,
evet çatlaklarım oldu ilk hamileliğimde,ikincide yağlar falan sürerek çok oluşmadı ama ilkindede bilgim olsaydı sürseydim hiç olmazdı heraldeneyse ama hiç şikayetçi değilim,onlar bebişlerimden en güzel hatıraa
biri kız biri erkek canım benimkiler,evet yatağın kenarındaki küçük kızım gözdee,nedense ben foto çektiğim heran benle kareye giriyolar
son bişeyde evet haklısın baştan spor yapsaydık boğazımızı tutsaydık zamanında hiç bukadar uğraşmak zorunda kalmazdı kimse e bende öyleeama napalım eskiden kk'mı vardı dermişim,nedense çoktandır varmışta benim daha yeni haberim oldu 2009yılında bi ara abone olmuşum kk'ya hatırlamıyorum bile,ozaman annemlerde girerdim nete,bize pc alındığında ben hamileydim 2.bebişime eh olan oldu yedik yedik ama sonunda geç olmadan kurtuldum darısı başınıza,5-6 kilo az gibi görünsede çok zor gidiyo bak bendeki 2kilo kaldı gitmiyo aylardııırr

kız triendy yoksa eşimiz aynı yerdemi çalışıyo benim eşimde işten 12de geliyo iş yerine evmiz çok yakın arabayla 2dk oyüzden 12de evde oluyo

aynı yerde değildir benceçünkü benimkinin işyeri yarımsaat 45dk uzakta,servisle gidiyo saat 14.50de evden çıkıyoo 15te servise biniyo saat 16.00ya doğru orda oluyo 4te iş başı yapıyoo gece 12de paydos oluyo buraya 1de gelmiş oluyooo anlıycan ölme eşeğim ölme,2saati yollarda heba oluyo garibimin,allahtan çok araba tutmuyoo yoksa çok beterdi halii

herkese merhaba
sabah gayet iyiyidim ama hem öğle hem de akşam yemeğinde şehir dışında olduğumdan elin memleketinde ne yiyeceğimi bilemediğimden yedim işte birşeyler...ne siz sorun ne de ben söyleyeyim. o nedenle menümü yazmıyorum bugün...yarın sabah sirkeli suyumla başlıyorum...

haa evet değilmiş cnm eşim 3 buçukta iş başı 11 buçukta paydos 12 ye kadar anca çıkıyo tam 12de evde oluyo ev yakın oyüzden uzakta otursaydık 1de falan evde olurdu servisle belki daha geç eve gelirdi...

Son düzenleme:
merhaba
sabah kalkar kalkmaz 1 bardak sirkeli suyumu içtim
07:30 da 1 fincen yeşil çay, 1 domates, 1 salatalık, 5 adet zeytin, 1 kk kadar peynir, 1,5 dilim ekmek
işte sanırım 2 yada 3 bardak tek şekerli çay
11:00 de 3 tane mavi yeşil bisküvi
12:00 de közlenmiş kırmız biberli yoğurt
2 lahana, 2 yaprak sarma
az sıpagetti makarna
avuç içinden az ızgara tavuk
14:00 de tek şekerli plastik bardakta nescafe
17:30 da 1 kepçe şehriye çorba
4 yk kaşığı köfteli patates yemeği
4 yk ev eriştesi kavurması

18:30 da bir fincan yeşil çay

2 litreye yakın su
20:00 de meyve salatamı yiyeceğim
22:00 de 3 mil leslie ve slim in 6 pack yapacağım.
allahım ben ne çok şey yemişim bugün...kahvaltı dışında hepsi evlere şenlik maşallah...trendy bu menüden neyi çıkarmam gerekirdi...

dünkü menüm sabah nesfit öğle iki üç kaşık köfte akşam yarım ekmek ve patlıcan biber kızartma biliyorum çok yanlış yaptım pişmanım

bugünkü menüm sabah nesfit öğle üç kaşık köfte 1 dilim pasta 2 tane sigara böreği:125:bana iyi bi fırça çekersinkendimi cezalandırdım akşam yemedim bide 1 saat yürüyüş yaptım

bugünkü menüm sabah nesfit öğle üç kaşık köfte 1 dilim pasta 2 tane sigara böreği:125:bana iyi bi fırça çekersinkendimi cezalandırdım akşam yemedim bide 1 saat yürüyüş yaptım

saat 20:00 de bir küçük elma, kivi ve küçük bir muz yedim. çocuk uyudu ama ben o kadaaaarrrr yorgunum ki spor yapamıcam valla....zaten bir haftadır ara verdim spora. huzursuz da oluyorum ama oje sürüp yatıcam birazdan.

bu aralar hep yedimde yedimmm vallahh
neyse ben size bugünkü menümü yazayım sabah aç karnına türk kahvesi+1 bardak su
kahvaltıda 1 dilim ekmek 2 zeytin yarım dilim peynir 1 çatal bal 1 dilim salam
ara nescafe ve yarım elma
öğle günüm vardı 1 cevizli lokum 1 dilim kek 1 gül böreği küçük 4 bardak çay şekersiz 1 küçük kase yoğurtlu makarna
ara yokk
akşam öğlende çok yediğim için akşam sadece 1 küçük kase çörek otlu yoğurt ve 2 yemek kaşığı ıspanak

2 litre su spor olarak yarım saat yürüyüş ve kanguruda çocukla berbaer belim koptu valla çok rahat ama bel ağrısını artırmaya yardımcı diyebilirim
birazdan yeşilçay içicem eşim gece 1 de geliyo çay demleyip onunla bi kaç bardak deviriiz:)) yahu bu hafta hepimizin kocası gececi sanırım benim kocişte 4-12 çalışıyo....

evet cnm bence aynı yerde çalışıyolar benimde eşim 12de gelicek aşkım çay demle diycek çayıda sade içemiyoruz yanına abur cubur nasıl zayıflayayım ki ben yaa off hepeşimin yüzünde bende dayanamıyorum

triendy cnm nerdesin kız banada yardım et bende zayıflamak istiyorum ama boğazımı tutamıyorum çok acıkıyorum bu aksam 1 tabak az yağlı markana 3 kepçe kadarüzeriede sarımsaklı yoğurt döktüm yedim ama şuan yine acıktım hamur işi gibi bişeyler yapmamak için zor tutuyorum kendimi eşimde milföy yap dedi yapmakta istemiyorum offf off acıkmasam nolucak sanki
birde ben 68,69,70 arası gidip geliyorum bi türlü inemedim gitti aşağılara ne kadar diyet yapsamda anlamadım ben bu işi yavv

Melis 2 diycem sana.Melisimmmm semih 12 i görünce senin çok yedigini anladım birandaKız bu ne hiç bişi yememişsin.Çıtırcık kayıcak fırçayı sana.Acıkmıyor musun peki canım?:26:

ebrum yoldaşım naber harika gidiyosunnn devam ett canımm:))

çıtıtıcık dogru vala ama napalıl düzeltirizzz cnm

selamm kıslar::)

menüm sanah 2dlm çavdar ekmegi 1 yumurta 1dlm beyaz peynir sivri biber domates çay

ara ayvalı ıhlamur

öglen 1 mayalı pogaça 1 dilim kek çay

ara elma

akşam yogurt çorba,ı5 ymk kaşıgı bezelye yemegi 2 ymk kaşıgı bulgur pilavı :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…