- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #1.041
BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılk limnlu su.
Sabah:1.5 dl ç. ekmek,2kk peynir,3 zeytin,yarım domates,2 çatal reçel,ıhlamur.
Ara:türk kahvesi,1portakal.
Ögle:ıspanak,3 kaşık yogurt,1 dl. ç.ekmek.
Ara:3 kaşık makarna(yagsız,tuzsuz)çay,yeşil çay.
misafirlikteydim yemedim
Akşam:4 lahana sarma,salçalı sosis 4-5 çatal,1 dl.ç.ekmek,1 bardak meyve suyu.
Ara:çay,yarım dl. kek.
açmaları poçaları yemedim.Fırça yemişim bunları yiyemem dedim
Su:2.5lt.
Spor:200 mekik.
Şu tavsiye ettigin hareket videosunu yapayım artık.Şu buruşk göbek dümdüzzzzzzzzzzzzzz olsunnnn
ilk başladığım zamanlar
Eki Görüntüle 279824 Eki Görüntüle 279825 Eki Görüntüle 279826 Eki Görüntüle 279827 Eki Görüntüle 279828 Eki Görüntüle 279829 Eki Görüntüle 279830 Eki Görüntüle 279831
öncesi ve sonrası ikileme
Eki Görüntüle 279836 Eki Görüntüle 279835
buda 61.7 kg'ken pardon aynı resimler birden fazla çıkmış:)))
Eki Görüntüle 279845 Eki Görüntüle 279844 Eki Görüntüle 279842 Eki Görüntüle 279841 Eki Görüntüle 279840 Eki Görüntüle 279839 Eki Görüntüle 279845 Eki Görüntüle 279844 Eki Görüntüle 279843 Eki Görüntüle 279842 Eki Görüntüle 279841 Eki Görüntüle 279840 Eki Görüntüle 279839
bunlarda sonki çıtır hallerim:78::87::103:
Eki Görüntüle 279851 Eki Görüntüle 279852 Eki Görüntüle 279853 Eki Görüntüle 279854 Eki Görüntüle 279855
B]her türlü yoruma açığımm..buraya cesaret edip koydum amaaa hadi hayırlısıı,,arkadaşlık teklifi kabul etmekten anam ağlamıştııhiç olmazsa herkeze moral olsun darısı başınıza güzeller [/B]
sen geldin ben gidiyorum canım hemde en acilinden eşimin gelmesine son 15 dkev savaş alanı adeta oyuncaklar masalar pofuduklar legolar daha neler neler,herkül gibi hızlıca halletmeliyim bide çocukları uyutcam daha görüşürüz yarın
Eki Görüntüle 351549
:105:tamam dahada dikkat edecem.önerilerine uymaya çalışacambugünkü menüm sabah 1 dilim ekmek az bişey sucuklu yumurta kibrit kutusu peynir şekersiz çay öğle yarım tabak bulgur pilavı akşam 3 kaşık bulgur pilavı 1 tabak karnabahar yemeği
sağol cnım ne güzel iltifatlar bunlar,Bravo tebrikler!Hepimizi motive ettin örnek oldun...İşte bu beyne kazımak lazım iradenin gücü.:13:.Çok hoş olmuşsun..Yalnız karnında çatlaklar mı var?Doğumdan dolayı heralde..Hamile kalmadan önce herkeş sipor yapsa bunlar başınıza gelmeyecek.. Çocuğun kız mı çok tatlı yatağın kenarında oynuyor canım ne kadar masum.. benim bi 5-7 kilo vermem lazım hepisi bu.
kız triendy yoksa eşimiz aynı yerdemi çalışıyo benim eşimde işten 12de geliyo iş yerine evmiz çok yakın arabayla 2dkoyüzden 12de evde oluyo
menünde harika canım ama,hiç ara yapmamışsıın:26:
sağol cnım ne güzel iltifatlar bunlar,
evet çatlaklarım oldu ilk hamileliğimde,ikincide yağlar falan sürerek çok oluşmadı ama ilkindede bilgim olsaydı sürseydim hiç olmazdı heraldeneyse ama hiç şikayetçi değilim,onlar bebişlerimden en güzel hatıraa
biri kız biri erkek canım benimkiler,evet yatağın kenarındaki küçük kızım gözdee,nedense ben foto çektiğim heran benle kareye giriyolar
son bişeyde evet haklısın baştan spor yapsaydık boğazımızı tutsaydık zamanında hiç bukadar uğraşmak zorunda kalmazdı kimse e bende öyleeama napalım eskiden kk'mı vardı dermişim,nedense çoktandır varmışta benim daha yeni haberim oldu 2009yılında bi ara abone olmuşum kk'ya hatırlamıyorum bile,ozaman annemlerde girerdim nete,bize pc alındığında ben hamileydim 2.bebişime eh olan oldu yedik yedik ama sonunda geç olmadan kurtuldum darısı başınıza,5-6 kilo az gibi görünsede çok zor gidiyo bak bendeki 2kilo kaldı gitmiyo aylardııırr
aynı yerde değildir benceçünkü benimkinin işyeri yarımsaat 45dk uzakta,servisle gidiyo saat 14.50de evden çıkıyoo 15te servise biniyo saat 16.00ya doğru orda oluyo 4te iş başı yapıyoo gece 12de paydos oluyo buraya 1de gelmiş oluyooo anlıycan ölme eşeğim ölme,2saati yollarda heba oluyo garibimin,allahtan çok araba tutmuyoo yoksa çok beterdi halii
bu aralar hep yedimde yedimmm vallahh
neyse ben size bugünkü menümü yazayım sabah aç karnına türk kahvesi+1 bardak su
kahvaltıda 1 dilim ekmek 2 zeytin yarım dilim peynir 1 çatal bal 1 dilim salam
ara nescafe ve yarım elma
öğle günüm vardı 1 cevizli lokum 1 dilim kek 1 gül böreği küçük 4 bardak çay şekersiz 1 küçük kase yoğurtlu makarna
ara yokk
akşam öğlende çok yediğim için akşam sadece 1 küçük kase çörek otlu yoğurt ve 2 yemek kaşığı ıspanak
2 litre su spor olarak yarım saat yürüyüş ve kanguruda çocukla berbaer belim koptu valla çok rahat ama bel ağrısını artırmaya yardımcı diyebilirim
birazdan yeşilçay içicem eşim gece 1 de geliyo çay demleyip onunla bi kaç bardak deviriiz:)) yahu bu hafta hepimizin kocası gececi sanırım benim kocişte 4-12 çalışıyo....
Melis 2 diycem sana.Melisimmmm semih 12 i görünce senin çok yedigini anladım birandaKız bu ne hiç bişi yememişsin.Çıtırcık kayıcak fırçayı sana.Acıkmıyor musun peki canım?:26:
NİYE yazmıyonuz leeeyn bak gidiyom haaaa,,valla eşimin gelmesine son 45dk... daha evi toplacem çocukları uyutucam oooy ooy,la şu oğlanın yaptığına bakın hele lego kutusu getirdi anne açıver diyoo bu saatte oynanırmı,elim mahkum açıcam artık
açtım bile bide onları toplıycam azcık oynasınlar bari oof büyük gürültüyle boşalttı içinii legolarııııaşağıda ablamda uyumuştur valla yarın işe gitcek bide,inadına ses çıkarıyo gibi hergün böyle bu çocuklar,erkenden uyumayı bilmiyolar