Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

tebrik ediyorum nasıl verdin okadar kiloyu maşaallah..imreniyorum valla.bende 66 kiloyum ve boyum 1,57 kaç aydır dikkat ediyorum yediklerime ama daha kilo veremedim..bende burada yediklerimi paylaşsam hatalarımı yazarmısınız.yardımcı olurmusun.psikolojim bozuldu.aylardır tık yok. yaptıklarım yüzde yüz doğrumu onuda bilmiyorum.ama yönlendirilmeye çok ihtiyacım var.. çalışan bir bayanım.masa başında çalışıyorum.çok hareketli sayılmam.günlük su tüketimim 2,5-3 lit.bulur. diyet lafından nefret ediyorum.belli bir listeye bağlı kalamıyorum.irademe çoğu zaman yeniliyorum. azıcık ucundan diyorum.saldırıyorum kesmen.iştahımı frenleyemiyorum.hep böyle saldırma psikolojisi oluşmuş.ara öğün yapmaya gayret ediyorum.bazen yapmıyorum.canım birşey çekmiyor.ama 3 öğün muhakkak yiyiyorum.

sabah: 08.00-08.30

2 brd şekersiz çay
1 dl çavdar ekmeği
yarım poğaça
çeyrek simit
peynir zeytin
ezme,2 çatal yağ ve çokokrem
çok yiyorum değilmi.kendime hakim olamıyorum kızlar yaa..çalışıyorum.iş yerinde arkadaşlarla yiyiyorum.kalabalıkta insanın iştahı daha çok açılıyor.nasıl hakim olacam kendime bilmiyorum..

az önce 1 brd yeşil çay içtim..

bugün öğle yemeğinde ezogelin çorba
karnıbahar yemeği
sigara böreği
pudıng varmış

hangisinden ne kadar yesem sizce...gelde iradene sahip çık

bence biraz çorba iç ve karnıbaharı ye pudingten uzak dur börek canın çok isterse yarım tane ye

yok ya ben bu gidişle kayafı yiycem büyük oğlum oyun oynamak ister üçük onunla ilgilenmemi ister off:KK50: yoruldum artık yaa:2:
bu aralara fazla su bile içemiyorum aklıma bile gelmiyo sadece sabahaları aç karnına içiyorum
sabah ılık su kahvalatıda 3 zeytin,2 kk peynir 2 dilim ekmek şekersiz cay
ara nescafe
öğlen büyük oğluşumla berbaer i çarşı pazar yaptık e malum dışarı çıktığımızda anne oğul başbaşa dışarıda yemek yedik
ara yine nescafe
akşam haslama tavuk ekmeksiz yedim ve bi aç kaşık yoğutrt kendim yapmıştım.
yemekten sonra çay
3 tanecik çıtır spor olarakta yan yatıp bacak açma hareketi 100 sağ 100 sol ama 50 50 olmakk üzere yani sabah ve akşam off biraz karışık olmuş:KK1:
sabretcez canım elbet büyücekler,ama yapcak bişey yok katlancaz,diyorumda annem 4çocukla nasıl okadar iş yaparak bide bizi büyütmüş,malum köy yerindeymiş ilk iki çocuğunda,hayvanlara bak tarlalarla ilgi,len e bide 2 çocuğa bak,:KK5:hep der ablanları büyütürken çok zordu bez bile yoktu elimle yıkardım bezleri makinalar nerdee:KK50:sizin keyfiniz yerinde bezler hazır mamalar hazır elbise kirlenince hoop makinaya at yıkansın bizde hiçbiri yoktu,kışın ellerimiz dona dona çamaşır bulaşık yıkardık diyo,öyle düşününce şükret tuğba haline ne var büyütmekte,ama yinede zorlukları olucak tabi yeterkiistedikleri bi ilgi olsun dimi canım,,:KK16::emir_bebek::emir_bebek::nazar:
bende çok su içemiyodum ama 4gündür liste yaptım her içtiğim 2bardak suyu işretliyorum saatiide yazıyorum o kağıdı gördükçe vitrin camında aklıma geliyo su:KK23::KK1:
menün yinede genelolarak iyi olmuş canım,akşam kaçırmamışsın ne güzel:KK9::KK9:

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak limonlu ılık su.

Sabah:1 dilim ç.ekmek,kk peynir,3 zeytin,2 fincan ıhlamur.

Ara:türk khvesi.

Ögle:pilav,2 kaşık yogurt.(akşamdan kalan piavı yedim emirden yemek yapamadım.)

Ara:sahlep,çay,4 form bisküvi.

Akşam:zeytinyaglı karnıbahar 1 tabak,1 kase yogurt.(pilav yedikten sonra pişman oldugum için kendime ceza verdim ve akşam ekmek yemedim ve zeytinyaglı yaptım karnıbaharı:KK25:)

Ara:1 bardak portakal suyu(kendim sıktım)

Su:3.5.lt

Spor:200 mekik
ya pilavı görünce bi an yinemi yaa:KK53:dedim,ama son pilavın olmasına sevindim,artık bayabi yeme sen pilav:KK1:
bu aralardaki kahve hiç biişe yaramıyo zayıflamada canım,şekerli içiyosan vay haline yani bide,aralarda meyve yemek şart midede öğütülcek bişey olucakki,metabozlizma devamlı çalışsın yağ yaksın:KK15:
veee akşamın harika olmuuuşş,bravoooo:KK9::KK9::KK9::KK9:

off bende bu aralar böyleyim hep abur cubur yiyorum tutamıyorum kendimi şimdi cnm bişeyler çekti bak nolucak böyle 69-70 arası gidip geliyorum can sıkıntısından oluyo hep bunlar evden dışarı çıkamıyorum soğuk hep evde hep evde napıcanı bilemeyince insan yemeğe veriyo kendini yazın 65 kiloydum hergün oğlumuda alıp parka çıkıyodum üstelik kimse 65 olduğumua inanmıyolardı 57-58 kilo falan sanıyolardı gecen sene çok hırslıydım 15 kilo verdim ama 5ini geri aldım malesef:KK43: nolur biri bana yardım etsin motivasyona ihtiyacım var 59-60 arası gidip gelmek istiyorum nolucak böyle bilmiyorum yaz gelse sporada yazılıcam oğlumuda alıp gidicem daha küçük şimdi 18 aylık bırakıcam kimsede yok yazın daha kolay gidiyo kilolar:KK50::KK50::KK50::KK43::KK43::KK43:
valla tutucaz artık kendimizi,bak ne dicem canın her çikolata tatlı istediğinde 1 tatlı kaşığı pekmez ye,ben ilk kilo vermeye başladığım aylarda hep böyle yaparak tek abur cubur yemeden aylarca kilo verdim dene bak faydasını görmessen gel beni döv:KK4::KK34:ben bugün detoxa başladım geçen hafta 2günde 1300vermiştim bu 2gün tam uyucam bakalım kaç gitcek,duraklama döneminde yapılıyomuşya,cumadan beri 60.8deyim gr oynamazmı ya,,çok yesemde aynıyım az yesemdee:44::KK53::KK53:
bende 70 kiloyum senin gibi bende 60 olmak istiyorum amaolmuyor ne yapacam bilmiyorum:KK43:
kilo vermek isteyen arkadaşların Yapması Gerekenler
ilk sayfamdada yazmıştım ama görmemişsindir belki,bak ben bu şekil beslenerek geldim bugünlere denemelisin:KK34:
1-öncelikle karar vericeksin ve hedef belirliyceksin,her hafta veya her ay fotoğraf çekinirseniz farkı daha çok görürsünüz

2-Günde 2.5-3 litre su içilecek

3-Kahvaltıda 2 dilim ,öğle ve akşam 1dilim olmak üzere (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok , eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse sabah veya öğlen 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..abartmadan tabiki..

4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek.

5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde çok az porsiyon yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir..

6-Ara öğün tekrar yapılacak

7-Akşam öğünü en geç 6-7 de yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt veya ayran olabilir..

8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay ,biberiye,7 otlu çay ve form çayı önerilir..

9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak sütün içine 1-2 tatlı kaşığı pekmez katıp içilecek ve iananın tatlı isteğiniz hemen ortadan kalkıcak,,2. seçenek ise sütün veya bitki çayının içine çubuk tarçın atarak içicez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkıcak..

10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak..çayımıza tat vermesi ve iştahıda azaltması için tarçın katabiliriz,hertürlü bitki çayına:KK16:

BOL İRADELERRR
TUĞBA :KK16:

• [*]işte size Kilo kontrolünde 25 altın kural

[*]Kış aylarında kilomuzu korumak her zamankinden daha zor oluyor. Havaların soğumasıyla hareket azalıyor, yağlanma başlıyor ve kilo alıyoruz. Ancak yaşam tarzınızda yapacağınız ufak değişikliklerle kilonuzu koruyabilir, daha sağlıklı bir hayat sürebilirsiniz. İşte size kilo kontrolü için gerekli 25 altın kural.

[*]1) Akşam geç ve ağır yeme! (Hazmı daha zor ve daha bol miktardaki yiyecekleri gündüz saatlerinde yerseniz akşam ise hafif beslenirseniz sindirim sistemi daha rahat eder).
    [*]2) Yemekleri yavaş yavaş oturarak, küçük küçük lokmalar halinde ve dikkatini vererek çiğne.
    [*]3) Alışverişe tok karnına çık. (Asla aç karnına alışverişe çıkmayın, çok gereksiz ve fazla gıda maddesi alıp evde de gereksiz bir tüketime yol açabilirsiniz)
    [*]4) Bağırsakları günde iki kez boşalt. Sabah mutlaka bağırsaklar boşaltılmalı ama akşamları da ikinci kez bağırsakları boşaltırsanız genel sağlığa ve kilo kontrolüne yararı olacaktır.
    [*]5) Günde 5-6 fincan çay iç. (Yeşil, siyah, beyaz fark etmez. Yeter ki şekersiz olsun ve koyu olmasın)
    [*]6) Tok karnına tatlı veya şekerli meyve yeme. (Fazla insülin salgılanmazsa kilo kontrolü çok daha kolaylaşır)
    [*]7) Küçük lacivert renkli tabaklar al ve yemeklerini bu tabaklarda ye. (Lacivert rengin iştahı baskılayıcı etkisi var. Turuncu ve kırmızı renkler ise iştahı açar)
    [*]8) Derin nefes al. Gün içerisinde derin derin nefes alarak bedenini oksijenlendir.
    [*]9) Stresliyken yemek yeme, 2 kase çorba iç. (En iyisi süzülmemiş, posalı bakliyat çorbaları ve sebze)
    [*]10) Gün içinde bol bol sıcak su iç (Kışın sıcak, yazın oda sıcaklığında).
    [*]11) Buzdolabının kapağına ve yatak odandaki aynana eski, ince ve şık bir fotoğrafını as.
    [*]12) Haftada birden fazla detoks yapma. Bazı kişiler ve klinikler ağır detoks programları veriyorlar. Önce zayıflatıyor gibi gözüken ve yanlış yapılan detoks programları kişideki kas, kemik, protein, mineral gibi kaliteli dokulardan kayba yol açıyor ve oluşturduğu açlıkla sonradan bir iştah patlaması yaparak yağlanmayı artırabiliyor.
    [*]13) Formülünde 7 şifalı madde olan doğal destekten yararlan. (Tere tohumu, funda yaprağı, zencefil, Quenzim Q 10, L Carnitin, krom ve yeşil çay)
    [*]14) İştahın çoksa yemeklerden önce ıhlamur ve mate karışımı çay iç.
    [*]15) Beslenme programında özellikle kışın acıyı artır. (Sivri biber, zencefil başta olmak üzere kırmızı pul biber, wasabe gibi)
    [*]16) Yeşil elma, nane ve zerdeçal kokuları iştahı azaltmaya yardımcı olur. (Bu kokuların iştah merkezini sakinleştirici etkisi olduğu biliniyor)
    [*]17) Sağlıklı kilo kontrolü yaparken bu yiyecekleri hemen artır: Yeşil mercimek, ceviz, sarı leblebi, bulgur, yumurta beyazı, az yağlı yoğurt, yulaf, çavdar, tam buğday, balık.
    [*]18) Kendini mutsuz, depresif ve ruhen yorgun hissediyorsan diyet yaparken St. John’s Worth (sarı kantaron) haplarından yararlan.
    [*]19) Ara öğünde canın hem tatlı, hem de kıtır kıtır sert bir şey yemek isterse hem tok tutucu hem de enerji verici özelliği olan keçiboynuzunu dene.
    [*]20) Ağır spor yok ama düzenli egzersiz mutlaka. Ağır spor ancak genç ve sporcu olanlar içindir. Düzenli egzersiz ise herkes içindir.
    [*]21) Ayna prosesi: Her gün çamaşırınla hem önden hem de yandan kendini seyret. Beğenmediğin ve fazla yağlı, kalın gördüğün yerlerine konsantre ol. Daha ince olma konusunda seni motive edecektir. Zayıfladıkça oluşan fark daha iyi görmeni sağlayacaktır.
    [*]22) Gün içerisinde stres altındayken ve iştahın patladığı zaman sık sık ve uzun uzun iyice gerinerek esne.
    [*]23) Masaj yapılanı mı yoksa yapanı mı daha çok zayıflatır bilemem ama susam yağının içerisine kekik yağı, biberiye yağı, melissa yağı ve portakal yağı karıştırarak kalın bölgelerine, güçlü bir şekilde bastırarak masaj yap.
    [*]24) Mutlaka içe dön. Zayıflama sadece bedende olmamalı, aslında ruh da obezleşmiş olabilir. Nasıl ki hatalı beslenme, hareketsizlik, bedeni şişmanlatıyorsa, fazla yalan, hırs, negatif duygular, öfke, kıskançlık gibi olumsuz düşünceler de obez yapar. Eğer ruhunuzu da detokslamazsanız sadece ağırlık kaybına uğramış olan bir beden yarım sağlık oluşturur.
    [*]25) Baharattan faydalan. Toz zerdeçal zayıflama kürlerinin vazgeçilmezlerindendir. Çünkü zerdeçal karaciğer ve safrakesesinin toksin atmasına yardımcı olur. Diyetlerimizde eksik olan buruk ve kekremsi tatları tamamlar. Aynı zamanda bedenin genel sağlığı açısından çok olumlu etkiler yapar.

tebrik ediyorum nasıl verdin okadar kiloyu maşaallah..imreniyorum valla.bende 66 kiloyum ve boyum 1,57 kaç aydır dikkat ediyorum yediklerime ama daha kilo veremedim..bende burada yediklerimi paylaşsam hatalarımı yazarmısınız.yardımcı olurmusun.psikolojim bozuldu.aylardır tık yok. yaptıklarım yüzde yüz doğrumu onuda bilmiyorum.ama yönlendirilmeye çok ihtiyacım var.. çalışan bir bayanım.masa başında çalışıyorum.çok hareketli sayılmam.günlük su tüketimim 2,5-3 lit.bulur. diyet lafından nefret ediyorum.belli bir listeye bağlı kalamıyorum.irademe çoğu zaman yeniliyorum. azıcık ucundan diyorum.saldırıyorum kesmen.iştahımı frenleyemiyorum.hep böyle saldırma psikolojisi oluşmuş.ara öğün yapmaya gayret ediyorum.bazen yapmıyorum.canım birşey çekmiyor.ama 3 öğün muhakkak yiyiyorum.

sabah: 08.00-08.30

2 brd şekersiz çay
1 dl çavdar ekmeği
yarım poğaça
çeyrek simit

peynir zeytin
ezme,2 çatal yağ ve çokokrem
çok yiyorum değilmi.kendime hakim olamıyorum kızlar yaa..çalışıyorum.iş yerinde arkadaşlarla yiyiyorum.kalabalıkta insanın iştahı daha çok açılıyor.nasıl hakim olacam kendime bilmiyorum..

az önce 1 brd yeşil çay içtim..

bugün öğle yemeğinde ezogelin çorba
karnıbahar yemeği
sigara böreği
pudıng varmış

hangisinden ne kadar yesem sizce...gelde iradene sahip çık
:KK53:sabah kahvaltını görünce böyle oldum gerçekten yedinmi hepsinii:KK53:hem ekmek hem pohaça hemde simiiitt,canım kilo vermek istiyorsan öncelikle seçimini yapıcaksın ya,kilo verip hayatını zayıf ve her istediğini giyerek yaşıycaksın,yada hergün böyle beslenerek dahada şişko bişey olup hayatını mutsuz ve her istediğini rahatça bulupta giyemeyen biri olacaksın:KK19:seçimini ya ve kafanda bitir olayı,,ve yukardaki beslenme şekillerine uyarak zararlı şeyleri tamamen hayatından çıkarve zayıflamaya başlaa:KK34:
sabah hiç ama hiç olmamış:KK20:yeşille işaretlediğim şeyler hep zararlı olan besinler olucak şuan yaptığım gibi,kendimenünü yaz elimden geldiğince vaktimoldukça yanlışlarını söylerim canım:KK34:nolur hayatı zehir etme kendine sağlıklı beslenmeye sende başla,yaptığımız diyet değil unutma sağlıklı yaşam:KK16::KK16:
öğlen yemeği 12.00-12.30
1 kase ezogelin
1 tabk karnıbahar
1 kase yoğrt yedim.
işteee buu aferim kızz:KK9::KK9::KK9:
bu arada kendini tanıtırmısın biraz yaşkaç nasıl hitap ediyim biliyim yani,evlimisin falan filan iştee:KK1:

az öncede 2si bir arada nescafe içtim.

akşama ne yiyeyim sizce

çorba +salata yoğurt,yada sebze veya et salata yoğurt:KK34: seç bi şeklini iştee ama bak öğünlerinde yoğurtu çok değil en fazla 3 kaşık tüket fazlası yağa dönüşüyomuş ona göree:KK23:

sabah aç karnına 1 türk kahvesi+su kahvaltıda 2d ekmek,1 çatal bal,5 zeytin şekersiz çay 1 kk peynir
ara nescafe şekersiz
öğlen 1..5 tabak bulgur pilavı hem lifli hem süt artırdığı için o kadar yedim yanında haslama tavuk yoğurt
ara bir avuç fındık 2 bardak şekersiz çay
akşam yemeğim kocam mesaiye kalmış bende erkencikten yyiim dedim 17:30 da kendime güzel bi yulaf ezmesi lapası yaptım sütlü ve tatlandırıcı olarak 2 tatlı kaşığı pekmez koydum hıımm çok ta lezzetli olmuştu yani bu akşam yemeğim olmuş oldu mis gibi kurufasulyye vardı ama ben bunu tercih ettim çünkü yarın tartı günüm kendimi her zamankinden daha hafif hissediyorum sanki neyse yarın sabah görücez bakalım:KK1: birazdan türk kahvesi yada sahlep falan içerim herhalde
spor 100 kere bacak açma hareketi basen eritmek için:KK1:
su 1.5 litre hayret ediyorum bugün kendime motivasyon yüksek olunca buraya daha çok yazasım geliyo :KK14:
iyiki varsınız canlar ebrucum seni hep takip ediyorum ama tam yazıcam ya büyük yada küçük çocukum musade etmiyo dertleri hiç bitmiyoki anacım:KK1:

EVVEET detoxun ilk günü başarıyla bitirmiş bulunuyoruum,allah için tek bi kaçamak yapmadım,tek endişem sabah kahvaltısında maşallah yedim yani,,

kahvaltım

2 haşlanmış yumurta,
1 kk peynir
3 zeytin
bi tabak yeşil salata
ve 3d. kızarmış t.b. ekmeği,
1bardak az şekerli siyah çay:KK56:

geç bi saatte yaptım erken kalkamıyoruz napalım:KK14:

sonra 2saatte bi ayran çorbamı içtim bi kase bi kase 3 kase etti,biraz büyüktü kasem sanırım ,e bide en son 8de yedim bitsin diye geri kalanı kuydum kaseye içtim çocuklarda yardım etti:KK55::KK56:

neyse aralarda biberiye çayımı içtim ve bol bol sıcaktan biraz soğuk su:nazar:(2lt oldu,1lt daha doldurdum şimdi nekadar içebilirsem artık:nazar:)şimdide yeşil çayımı içicem:KK76:

hiç acıkmadım okadar güzel olmuşki bu seferki e tabi hazır ayran olunca tuzu yavan gelmedi kesin ondandır:KK23::KK16:yarın için ayranım yok bakalım eşime aldırabilirsem yarında yapıcam,,:KK24:

O kadar bıkmadan kimse yazmazken bi sürü menüm var ama sen sadece 1 tanesini mi yorumladın:KK53:Yanlışlarım olsada tam sıkı sıkıya yapamasamda her gece yazıyorum.Elbet bigün yorumlarsın diye.Herks yok olmuşken ben burdayım.Bırakmadım ve burayı bıraksamda bu mücadelemi bırakmıycam ve sıkı diri bi vücuda yaza kadar kavuşmuş olucam.İnce kollarım ve senin gibi dümdüz bi karnım olacak.Ve bende çıtır bi anne olacagım söz veriyorum önce kendime sonrada sana

yoldaşım inanırıyoruzz hepimiz vercezz uamrımm:KK9:

kıslarr çıtırıcık ebru :9
nabersiniz

menüm sabah 8de kahvaltı tulum peyniri 1 dlm çavdar ekmegi domates salatalık yarım yumurta ebru :) çay

ara ayvalı ıhlamur yarım muz

öglen yogurt 2 bisküvü

ara nesguik sütlü

akşam 1 çorba kasesinde sulu köfe salata

yatmadan kuşburnu çayı

kıslarr çıtırıcık ebru :9
nabersiniz

menüm sabah 8de kahvaltı tulum peyniri 1 dlm çavdar ekmegi domates salatalık yarım yumurta ebru :) çay

ara ayvalı ıhlamur yarım muz

öglen yogurt 2 bisküvü

ara nesguik sütlü

akşam 1 çorba kasesinde sulu köfe salata

yatmadan kuşburnu çayı

Aaaaaaaa melisimmmmmmm gelmişşşşş:KK19::116:Ogluşu uyuturken az önce seni düşündüm.Özelden msj ataym bişey mi oldu die aaa baktım ki dönmüşsün:81:Sende benim gibi yarım lara başlamışsın:KK9:Menün çok güzel sen ne güzel az yiyosn ama ya ben:84:

kilo aldım malseffff :KK43:( cuma bildirimini yapıyorumm

69:/üzğünümmm:KK5:

Üzülme melisim sen yktun eee çıtırcıgın olmyışıda bizi baya bi sarstı tabii:106:Eee mootivasyon yerlerdeydi resmen:KK37:.Yegenin nişan tarihi beli oldu ekimde.Kaynımında mayısa planlıyolar.Göbekli ve kalın kollu bi elti olmak istemiyorummmmmmmmmmm:KK52:Haydi kızzlarrrrr diye sizi gaza geitrirken bugün el açması arnavut böreklerini götürdügümü itiraf etmek istoyrm:18:Ben eşimin halası ve eşimin teyzesi oturduk bi güzel kendimize sırf zevk için börek açtık.Eşim arnavut bilirsiniz börekleri meşhurdur.Çıtırcıkta beni meşhur edicek bu gidişler:KK30:

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak limonlu ılık su.

Sabah:1 dl ç. ekmk,yarım ymrta sarısı,6 ince dilim sucuk,1 fincan ıhlamur.

Ara:türk kahvesi(vazgeçemem içmeyince tüm gün başım agıryr çıtırcık:126:

Ögle:2 dl börek:KK20::KK17:çay.

Akşam:karnıbahar(ceza yemegim:KK9::KK25:)2 kaşık yogurt.

Ara:yarım armut melis:),yeşil çay.

Spor:200 mekik:KK8:

Su:3.5.yatana kadr 4 olur sanırım.

kızlar harikasınız, geçen yıl şubatta 80 kiloydum, 22 kiloyu eylüle kadar verip 58 olmuştum ama şimdi 10 kilosunu geri aldım ve 68 oldum. Bu soğuk bunalımlı kış, aburcuburlar beni mafetti. Kimseye derdimi açamıyorum, buraya yazarken bile utandım bu kiloyu. Ama bugün karar verdim, başarıcam, bu böyle gitmez. Geri adım atıcam, banada yardım edin noolur :KK43:((( Önce beni bu saate kadar uyutmayan derdimi yazdım, şimdide azıcık kendimi tanıtayım, 27 yaşında iki çocuk annesi ( biri 6 diğeri 1 yaşında) çok asosyal bir insanım. Varsa yoksa ev çocuklar ve internet bağımlılığım. Yarın görüşürüz, umarım güzel bir başlangıç yaparım ve burada sizlerle paylaşırım...

günaydınlar herkese.
yaşım 26 ve evliyim.çalışıyorum.pek hareketli bir işim yok.

dün akşamki menümü yazayım
1 dilim normal ekmek
mantarlı kaşarlı tavuk sote 5-6 yk kadar
1 br ayran.4 tane yeşil zeytin

3 çay brd şekersiz çay
2 tane mavi yeşil bisküvi(yuvarlak olandan)
1 avuc fındık
2 dl ayva 2 dlim portakal
sabahki menüm

1 normal sandviç ekmeği
yağda yumurta( adet olarak belirtemeyeceğim çünkü ortadan tavadan yedim.arkadaşlarla yediğimiz için)
az peynir,az kaşar,ezme
küp şekerde azıcık büyük kek tadımlık
2 brd şekersiz çay

Baslangic 71.8
Gecen hafta 68.2
Bu hafta 67.6
Giden 600
Gelen yok
Toplam giden 4200
Hedef 65

2 haftadır diyet falan kalmadı..kızım beni çok yoruo devamlı hareket halında olduğumdan gene de veremiştim.bugünden menü yazmaya gene başlıyorum arkadaslar...çıtirr beni de yorumlaaaa..ama kızma çünkü bazen yorgunluktan ne yediğimi bilmiyorum...ya da kız kız da tutayım su boğazımı..

sabah 1 saat yürüyüş yaptım sonra 2 bardak ılık su içtim
kahvaltım:
1 kk beyaz peynir
1 haşlanmış yumrta
2 zeytin
salatalık domates
1 ince dilim kepek ekmeği
iki çatal vişne reçeli
1 bardak açık çay
kızlar, yanlış yada eksik yaptığım bişiy varmı. Ben sürekli yazıcam buraya inşallah başarırım.
boyum 160 kilom 68.
Herkese bu yolda kolaylıklar dilerim, bol irade ve enerjili günler....
:KK14:

X