- Konu Sahibi puccakanka
kızlar colasız duramıym cok kılo aldırıyormu cvp verın bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 278308 bunlarda 66 kiloymuşum
Eki Görüntüle 278307
ötekilerdede 65.4 müşüm eşleştirdiklerim bunlar şimdiki halimide koyucam 61.7lik var
canım başlığı ben değil editörler değiştirmiş olmalı,herkezin tek tek otmatik yani aynı isim altında şunun bunun başarı öyküsü diye değiştiriliyo,sıra bendeymiş demekki,,başlıktan aramana gerek yokki,,abone olduysan konuma zaten kontrol panelinde her zaman karşında oluyo bu topik...Çıtırcıkkkkkkkkk gördm seniiiiiiiiiiiiiiiii.....Başlıgı nie degiştirdin?Ben seni çıtır anne olarak seviyorum ama
kızlar colasız duramıym cok kılo aldırıyormu cvp verın bana
hay alla seni çıtırcık bende öbür başlığı niye bulamıyorum diye deliriyorum burda niye değişti öbürküsü her neyse buda güzel
dün biraz ipin ucunu açırdım puding yemiştim bi kaç tabak neyseki bi sorun olmadı bu sabah tartıda dünkünden 200gram eksik gösterdi
64.600 düm eveli gün bu sabah 64.300 çıktım ve inşallah bu 300 de vermişimdir yarına kadar veririm yada yarın benim son günüm eşimle idda günümün son günü yani ama bugün eşim nededi bilioymusun istersen 1 ay daha uzatalım idda gününü ama sen 62 in dedi bana nabayım kabul edeyimmi yoksa yarın sn bulsunmu
bu sabah aç karnına ılık su kahavlaltı 7 zeytin 1 dilim ekmek 1 kk peynir 1 çatal bal
öğlen tarhana çorbası patates kızartması ve biber kızartması bi kaç kaşık yoğurt ekmeksiz yedim akşam çorba sadece ekmeksiz atıştırdım ama 2 tabak arallarda kahve meyve filan yedim içtim bu aralara telaşem var çok o yüsden fazla giremiyorum büyük oğlum 4. yaş kutlaması yapıcaz ev işleri vs. derken e bide bıcırıklarım durmuyo sağolsunlar anca pazar gününü kendime ayırıcam bir sürü şeyler yapıcam hepsinden yicem ama az yicem sözzz
eevvvveettt işte buuu başardımmm ve tam eşimin istediği kiloya indim daha da vericem anlaşmamaız buraya kadardı
64.0 olmak çok güzel iddayı kazandım kızlar eşimin gözleri ahanda böyle pörtledi
yatıyodu az öncede uykudan kaldırdım adamı gel bk kiloma dedim iddayı kazandım dedim fırladı kalktı yataktan
ohbe rahatladım yahu
Kimseler gelmemiş yazmamış bende yazmıyorum.Protesto ediyorummmmmmmmmmmm.Meliiiiiiisssssssssssss,çıtırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canım niye anlayış göstermiyosun,,6gündür eşim çok hastaydı girdim çıktım kk'ya fazla yazamadım,okudum hep ama çok üzüldüm siz böyle kendini koyverince,yapmöayın kendi başınızada yetebilirsiniz.bunu bilin vazgeçmeyin,herşey yoluna giricek inş,tekrar dönücem eski motivasyonuma,,bendede eşim hasta olduğundan beridir bi gevşeme düzensizlik var,ama vazgeçmiyorum,arada olabilir böyle şeyler,,herşeyi bi kenara bırak ve yoluna ne olursa olsun devam et,,yarın işe başlıycak inş..girerim ozaman menülerine hep bakıcam
ben kendim için araştırma yaptığım zamanlarda görüdklerimi sizlerlede paylaşmak istiyorum nedese,ben gibi herkez faydalansın nolur sanki diyorum..beğendiğine sevindimÇok faydalı paylaşımlar olmuş. Çok motive edici. Çıktısını alıp bilgisayarımın yanına asacağım çok fazla şey var bu başlıkta.
önemli değil canım üzülme,ama inan bu haftayı zor atlattık,eşim çok fenaydı,ateşini düşüremedik,onun ağladığını görünce acıdan bende çok fena oldum,elimden gelse sihirli değnek olsada püff diye sapasağlam yapsam diye düşündümama neyseki dualarımızla şifamıza kavuştum şükürler olsun rabbime,,bugün işe gitti,az önce aradım geliyomuş,seside iyidii
Geçmiş olsun canım.Senin girdigini görünce iyileşti ama diger yerlere yazmaktan bizi ihmal ettigini düşündümüzgünümüm:26:
Eşim karşımda gece yemegini yiyiyor.Tabii önceden olsa ona zevkle eşlik ederdim.Bu da bi gelişme hayatımda artık gece yemeleri yokAylardır eşortmanlardan bunaldım ve bugün kendimi alışverişe attım.Üst bedende hala bi degişme yok kabinde aglıycaktım artıkAma kotta 29 a düşmüşümmmmmmmmmZaten alt tarafım daha incedir.Ama şu sivri hamilemsi(o nasıl tabirse)göbek ve kalın kollarım beni mahfediyorArtık kol içinde haeket yapıyorm ve göbek için mekike oklava ve başka hareketlerde ekledim.Öglen emir uyuynca aksatmadan yapıcam inş.Artk yanlışlarımı biliyorum. yaza çıtırcıgın gibi bir göbekle dümdüz bir göbekle girmek istiyorummmmmmm..
BUGÜN:
Sabah:kk peynir,yarım simit,yarım pogaça,2 zeytin,yarım yumurta sarısı,3 brdk çay.
(kaynanamda ailecek kahvaltıdaydık.)
Ara:1dilim pasta.
Akşam:1parça paneli tavuk,2 kaşık pilav,1 dilim kızarmış ç. ekmek,3 kaşık yogurt.
Ara:1 elma,2 barrdak çay.
Spor:2 saat yürüyüş,100 mekik,5 dk.oklava.
Su:2.5 lt.