Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

canım menülerin çok fena dünde dedim aynısınıı,,bak akşam kızartma oldumu şimdii:KK20:kahvaltın güzel olmuş,,öğleni sallamışsın zaten neysee,akşamdakızartma olmasaymış güzel bitiekmiş:KK45::KK8:

ama çıtırıcıgım çok az yedim tavuk tost makinesinde kızardıı pateste 5 adet ywedimm

hım unutömadan 1 avuçda tuzsuz badem

menümmmm..öf gene dengem şaştı..

sabah: 2 dilim ekmek, 1 yumurta, kk beyaz peynir, reçel

ara. 1 elma

öğlen: 7 yk makarna( pek yağ yoktu yok denecek kadar azdı) peynirle yedim

ara: 1 şekerpare

akşam: sac kavurma baya bi yedim ama miktar bilemiyorum, 1 dilim kadar ekmek, yoğurt, yarım şeker pare

valla kızoş ev işleri ben çoook yoruluom aha aynı bu hale geliom bütün gün:KK37:bide yemeyince külliyen enerji menerji kalmıooooo...hele pazar gün bi yemişiiimm..hele cumartesi akşammmmm...off biri bana dur desin yaaaa..geçen hafta 1300 verdim yaaa tamam artık yer dururum bi hafta kilo veriom ben öbür hafta şımarıorummm:KK51:

DÜN:Aç karınla ılık imonlu su.

Sabah:4 zeytin,kk peynir,2 çatal reçel,1 dilim t.b. ekmek,2 fincan ıhlamur.

Ara:türk kahvesi.

Ögle:1 peynirli yagsız gözleme,ayran.

Ara:4 yulaflı bisküvi,4 dilim limonlu patates,1top tart,çay.(misafirlikteydim,tabaktaki börekleri yemedim:KK50:)

Akşam:1 tabak yeşil mercimek,2 kaşık yogurt,bol salata,2 çatal helva.

Ara:çay,2 bisküvi.

Su:.lt.

Spor:1.5 saat yürüyüş,350 mekik:KK8:

ay evet kızlar ya facebook adreslerimizi yazıp ekleyyelim birbirimizi daha rahat bakarız resimlerimize:)
hee bu arada bu sabah bi tarılıyım dedim bi çıktım tartının üstüne anam 64.500 a inmişim :)) ee tabi çok sevindim bu duruma çünkü cuma günü benim eşimle iddiam bitiyo inşallah o 500 geramıda veririm de çünkü tam 64 olmam lazımmış ne eksik ne fazla:)

kizlar kizim 1 yas 2 aylik ben yerimde sayiyorum.banada yardim.:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

kızlar banada bi diyet listesi önerebilirmisiniz.acil kilo vermem gerekiyoooo

cnm hoşgeldin aramıza diyet istemişsin diyet diye bişey yok bunu aklınızdan çıkartın:KK34:
sağlıklı yaşamak için yediklerimize biraz dikkat edelim yeter mesela sabahları içilen aç karnına ılıksu
günde 6 öğün olmak üzere 3 ana öğün ve 3 ara öğün:KK3:
karbonhidratlardan örneğin hamurişleri makarna ve pilavlar vs.2 kez yada az yemek şartıyla
een geç 18 den sonra meyve dışında bişey yememk gerekir
aralarda yeşilçay bitki çayları meyveler falan yiyebilirsin cuma günlerimiz tartı günleri
ve son olarak gün içinde toplam 3 lt su ben o kadar içemmiyorum o ayrı
sen kaç kilosun boyun kaç ne kafar vermen gerek bize kendinden de bahsedermisin biraz tanışalım
diyceklerim bunlar bizim üstadımız çıtırcık yani tuğbadır tuğbacım unuttuklarım varsa hatırlatınn:KK1:
inşallah hepimiz istediğimiz kilolara düşerizEn Büyük KK

Çıtırcık menülerimin hiçbirini yorumlamamışsın ama küsücem bak:KK19:

Bugün:Aç karınla limonlu ılk su.

Sabah:2 dilim t.b. ekmk,2 çatal reçel,2 kk peynir,3 zeytin,2 fincan ıhlamur.

Ögle:1 tabak yeşil mercimek,2 kaşık yogurt,1 kuru sogan,1 dilim tb. ekmk.

Ara:sahlep,danone puding.

Ara:4 kaşık kıymalı makarna.

Akşam:1 tane karnıyarık,2 kaşık yogurt,1 dilim ekmek.

Su:3lt geçti

Spor:350 mekik

Çıtırcık menülerimin hiçbirini yorumlamamışsın ama küsücem bak:KK19:

Bugün:Aç karınla limonlu ılk su.

Sabah:2 dilim t.b. ekmk,2 çatal reçel,2 kk peynir,3 zeytin,2 fincan ıhlamur.

Ögle:1 tabak yeşil mercimek,2 kaşık yogurt,1 kuru sogan,1 dilim tb. ekmk.

Ara:sahlep,danone puding.

Ara:4 kaşık kıymalı makarna.

Akşam:1 tane karnıyarık,2 kaşık yogurt,1 dilim ekmek.

Su:3lt geçti

Spor:350 mekik
canım kusura bakmayaa,eşim çok hasta 2gündür doğru dürüst giremedim,,giriyorum birsürü konum var yazarken bişey çıkıyo burası ve daha biçok konum kalıyoo,neyse hemencik baktım menüne..:KK42::KK14:

yeşille işaretlediklerimi bidaha yeme hafta içi sakın,onun dışında mükemmel bi menü beğendiim..:KK34::KK9::KK9:

triendy21 cnm şuan benim istediğim kilodasın yeni resimlerini bekliyoruz insallah bi gün bende 60 kilo olurum ama takılıp kalıyorum şu 68de ne alıyorum ne veriyorum:KK50:

Son düzenleme:
benim bilgisayarım bozuldu okuldan yazıyorum maaşşalah beni hiç soran olmamış çok üzüldüm amaa:KK43:(şaka şaka herkesin telaşı var..ben tam gaz devam..bu süre boyunca bi deftere yazıyorum bunları ayrıca yazacağım sizde..hiçbişey kaçırmadan yazıyorumm.merak etmeyinnnn sizsizim ama yiede sizinleyim beşibiyerdelerimmm:)

Herkes nerde:KK53::KK53::KK53:

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak limonlu ılk su.

Sabah:1.5 dilim ç. ekmk,2 çatal peynir,3 zeytin,1 kaşık reçel,yarım yumurta sarısı,1 fincan ıhlamur.

Ara:türk kahvesi.

Ögle:2 karnıyarık,2 dilim ç.ekmk,2 kaşık yogurt.

Ara:1 dilim kek,1 bardak fanta(hatamı biliyorum çıtırcık napim gezmedeydim:26:)

Akşam:1 tas çorba,4 kaşık kapama,2 baget.

Ara:3 bardak çay.

Spor:15 dk tepinmece mezdeke oynamaca:124::KK9:

Su:3.lt

Ben menülerimi yazıyorum bıkmadan usanmadan ama kaç menüm arka sayfalarda kaldı.:84:Şevkim kırılmak üzere haberin ola çıtırcıkkkkkkkkkkkk:85:

Ebruli ben seni takip ediyorum ve takir ediyorum arkadaşiiiimmm şevkin kırılmasınn,
bende 7 kilo verdim =))

Ebruli ben seni takip ediyorum ve takir ediyorum arkadaşiiiimmm şevkin kırılmasınn,
bende 7 kilo verdim =))

Aaaaaaaaa benim takipçim varmış:KK52::KK53:Hemde bana arkadaşım demiş:KK17:Çok mutlu oldum saol arkadaşım:KK16:Sen ne zamnda verdin?Sende gelsene aramıza tanışalım beraber verelim ne dersin canım?

Çıtırcıkkkkkkkkk gördm seniiiiiiiiiiiiiiiii.....Başlıgı nie degiştirdin?Ben seni çıtır anne olarak seviyorum ama:KK16:

hay alla seni çıtırcık bende öbür başlığı niye bulamıyorum diye deliriyorum burda niye değişti öbürküsü her neyse buda güzel:KK76:
dün biraz ipin ucunu açırdım puding yemiştim bi kaç tabak:KK56: neyseki bi sorun olmadı bu sabah tartıda dünkünden 200gram eksik gösterdi:KK1:
64.600 düm eveli gün bu sabah 64.300 çıktım ve inşallah bu 300 de vermişimdir yarına kadar veririm yada yarın benim son günüm eşimle idda günümün son günü yani ama bugün eşim nededi bilioymusun istersen 1 ay daha uzatalım idda gününü ama sen 62 in dedi bana:KK43: nabayım kabul edeyimmi yoksa yarın sn bulsunmu:KK1:
bu sabah aç karnına ılık su kahavlaltı 7 zeytin 1 dilim ekmek 1 kk peynir 1 çatal bal
öğlen tarhana çorbası patates kızartması ve biber kızartması bi kaç kaşık yoğurt ekmeksiz yedim akşam çorba sadece ekmeksiz atıştırdım ama 2 tabak:KK34: arallarda kahve meyve filan yedim içtim :nazar: bu aralara telaşem var çok o yüsden fazla giremiyorum büyük oğlum 4. yaş kutlaması yapıcaz ev işleri vs. derken e bide bıcırıklarım durmuyo sağolsunlar anca pazar gününü kendime ayırıcam bir sürü şeyler yapıcam hepsinden yicem ama az yicem sözzz:KK1:

X