Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

İşte tam karnıbahar haşlayıp yogurtla yemeyi düşünüyordum.Eşimin teyzesi aradı.Emir madem uyutmadı ugraşma yemekle ben hepimize adana dürüm söyledim dedi.:KK47::26:Bana iyilik yapmak isterken aslında kötülük yapmış oldu.:KK14:Ama inanın emirle kendime bişiler hazırlamaya üşeniyorum.Gece 4 buçuga kaadr eşimle uyumadk ogluma buhar yaptık.Küt küt öksürdü yavrum:KK43:İçimiz parçalandı:KK14:Yorgunum uykusuzum ve moralmen çökmüş durumdayım:KK37::KK43:

Sehracım yazdıklarımı iyi oku.1 tepsi kondu ama ben sadce 4 tane yedim dedim.Benim menülerim hakkında yorum yapmaya çalışmazsan sevinirim.:KK20:Burası dalga geçme yeri degil yok ne çatalıyla yemiş felan.Ayıp ediyorsun.:KK45:Sen sadecem menülerini yaz yeter.

Sehracım yazdıklarımı iyi oku.1 tepsi kondu ama ben sadce 4 tane yedim dedim.Benim menülerim hakkında yorum yapmaya çalışmazsan sevinirim.:KK20:Burası dalga geçme yeri degil yok ne çatalıyla yemiş felan.Ayıp ediyorsun.:KK45:Sen sadecem menülerini yaz yeter.

ben anladım aslında seni sadece moralini bozma demek istedim espiri katıyorumki ortaya moraller bozulmasın vallahi kötü niyetim yok..yok tamam hiç yorum yapmam moralini bozuyorsam.emirimizede allah şifa versin inşaalah..

canım yukarda yazmıştım geçmişimiz önemli okumalıyızzz cızzzzzz...fenciyim fen bilgisi yeni adımızla fen ve teknoloji örtmeniyim..içimde ölmeyen bi çocuk birçıtır bir gençkız var o sebepnen beni bekar çocuksuz göbeksiz zannetmiş olabilirsin ama yanılıyosunnnn..karşında 5yaşında oğlu olan 27 yaşında göbekli kellifelli evli bi hatn
var ama artıkın62.2kilo.yine aynı çıktım kıslar vermişim demekki hele bide reglim bitsin ben eminim 61lerdeyim midemin yanları boş yok yaaa nirde o yağlar diin bana nirde nireye gittti toileteeeeeee:)ben lise bitince evlendim şekerim ünivi evli okudum istanbulda..son yılımda hamileydim... son rehberlik finalime oğlum 1ay erken doğduğu için sezeryannna bütünlemesine girebildim öyleece diplomam oğluşumun kundağı oldu 2007de mezun oldum.2008de ikinci dönem dersanede çalıştım sonra 2009da kpssye hazırlandımm zorlu bir maraton sonunda kazandım:)yani bu yıl3.senem milli eğitimde..senin branşın neydi datlum?senin kaçıncı yılın yaw biraz tanıtın kendinizi kızlarrr ebruu melissss bilbeyyyyyy..jojop senin iznin ne zman bitiyor..1yavrun mu var benimgibi..ebruu 1tepsi haur kızartması ayyy miğdem bulandıyaa ne ağırdır oşimdi yağlı yağlıyapıştıkoluna gobeneeeee:)şakaşaka ama yaz yinede menünü..sıkıl bunalki yapma bidaha hemiii:)melis bayılıyorum senin iki çatal peynir kadayıf falan demelerine yaaa:)ama benim çeyizimde büyük kepçe işte spatula falan olan bölümde bi çatal var büyüknerde kullanıldığını bilmediğim işşşşallah o çataldan değildir senin bu kadayıfları ve peynirleri didklediğin:)

yaw baktımda ebru ben kızılcak ne demişimki şimdik sen yedin 1tepsi dememişimkii.ama seni anlıyorum canım sabaha kadar uyumadın yavrun sevdiceğin gözünün nuru hasta bide benim böyle demem senin yanlış anlamana sebep olmuş olabilir ama inan kötü niyetim yok ben kendimle bile dalga geçiyorum baksana yazdıklarımaaaa..kızma bana yaaa ben hassasım üzülüyorummmm..hayat yeterincegerçek ve ciddi bari burdaespiri yapalım bazen bağıralım kızalım aağlayalımm stres olalım gülelim eğeleneim kasmayalım ne dersinnnnn..

Sehhraaaaaaaaaaaaaa bize fırça kayıyordun ama bakıyorumda baya bi götürmüşsün:KK9:Kilo vermeye mi yoksa almaya mı geldin:KK47:Ben 4.55 kilo verdim.Melisimde verdi.Menüleri yorumlayacagına kilo verde senide görelim:KK15::KK19:

aksine beni dahada kamçılıyor demi ama :)

canım yukarda yazmıştım geçmişimiz önemli okumalıyızzz cızzzzzz...fenciyim fen bilgisi yeni adımızla fen ve teknoloji örtmeniyim..içimde ölmeyen bi çocuk birçıtır bir gençkız var o sebepnen beni bekar çocuksuz göbeksiz zannetmiş olabilirsin ama yanılıyosunnnn..karşında 5yaşında oğlu olan 27 yaşında göbekli kellifelli evli bi hatn
var ama artıkın62.2kilo.yine aynı çıktım kıslar vermişim demekki hele bide reglim bitsin ben eminim 61lerdeyim midemin yanları boş yok yaaa nirde o yağlar diin bana nirde nireye gittti toileteeeeeee:)ben lise bitince evlendim şekerim ünivi evli okudum istanbulda..son yılımda hamileydim... son rehberlik finalime oğlum 1ay erken doğduğu için sezeryannna bütünlemesine girebildim öyleece diplomam oğluşumun kundağı oldu 2007de mezun oldum.2008de ikinci dönem dersanede çalıştım sonra 2009da kpssye hazırlandımm zorlu bir maraton sonunda kazandım:)yani bu yıl3.senem milli eğitimde..senin branşın neydi datlum?senin kaçıncı yılın yaw biraz tanıtın kendinizi kızlarrr ebruu melissss bilbeyyyyyy..jojop senin iznin ne zman bitiyor..1yavrun mu var benimgibi..ebruu 1tepsi haur kızartması ayyy miğdem bulandıyaa ne ağırdır oşimdi yağlı yağlıyapıştıkoluna gobeneeeee:)şakaşaka ama yaz yinede menünü..sıkıl bunalki yapma bidaha hemiii:)melis bayılıyorum senin iki çatal peynir kadayıf falan demelerine yaaa:)ama benim çeyizimde büyük kepçe işte spatula falan olan bölümde bi çatal var büyüknerde kullanıldığını bilmediğim işşşşallah o çataldan değildir senin bu kadayıfları ve peynirleri didklediğin:)
1 yavruşum var canım 10 aylık olcak..o sebeple de doğum kilolarımı vermeye çalışıyorum verdim de aslında..hamile kaldığım kilom olan 70 in altındayım..ama hedefim 65 falan..senin kadar olsam yeter bana ya..ben de 2007 mezunuym ama aynı sene atandım bu sene çalışaydım 5. senem yani ama evdeyim eylülde başlıcam Allah izin verirse..sınıfçıyım ben canım.ben bu ara bi haftadır falan veremiyorum çünkü abartı yiyorum..bugün ilk defa normal gitti bozmadım inşallah bozmam..menümü yazayıö

sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 yumurta, kk peynir, domates, şekersiz çay

ara: 1 muz( bundan vazgeçemem tatlı krizimi bunla aşıyorum en azından meyve kalorisi en fazla olanından olsa da..)

öğlen: 8 yk nohut yemeği, 4 yk pirinç pilavı, yoğurt

ara: 1 bardak tarçınlı süt

akşama da 2 adet pirzola tavuk yoğurt ve salata yemeyi düşünüyorum..belki 1 parça patatesi de var ondan da yerim

evety kısslarr dünkü menüm
sabah aç karnına sirkeli ılık su salam bi kaç dilim,1 kkpeynir,7 zeytin 1 dilim ç.ekmeği
ara 5 fındık.1 nescafe fincanıyla türk kahvesii
öğle demeyim pazar günleri çok geç kalkıyoruz 11 de kahvaltı ettiğim için öğle yemeğim ve akşam yemeğim aynı anda oldu 3 dilim balık ve soğan yarım dilim ç. ekmeği
ara bi kaç tane fındık arda meyve arada salep çay vs. drken en sonda tarçınlı çayımı içtim ve yattım sabah tartdımmm veeee 64.600 olmuşum 4-5 gün önce tartılmıştım regl olmadan 1 gün önce ve 65.600 düm çok sevindim çokk 2 günde yediklerime dikkatt ediyorummm:KK51::nazar:

canım tebrikler..azimlisin..sen tarçınlı çayı neden içiyosun hep dikkatimi çekio..zayıflatıyomu tatlı krizini önlesin diye mi..3 dilim balık bayaaa az ya..dün bizde balık yedik..dibine vuruyorum resmen balık oldu mu..ama ekmeksiz ve salatayla yiyorumm

1 yavruşum var canım 10 aylık olcak..o sebeple de doğum kilolarımı vermeye çalışıyorum verdim de aslında..hamile kaldığım kilom olan 70 in altındayım..ama hedefim 65 falan..senin kadar olsam yeter bana ya..ben de 2007 mezunuym ama aynı sene atandım bu sene çalışaydım 5. senem yani ama evdeyim eylülde başlıcam Allah izin verirse..sınıfçıyım ben canım.ben bu ara bi haftadır falan veremiyorum çünkü abartı yiyorum..bugün ilk defa normal gitti bozmadım inşallah bozmam..menümü yazayıö

ara: 1 muz( bundan vazgeçemem tatlı krizimi bunla aşıyorum en azından meyve kalorisi en fazla olanından olsa da..)

akşama da 2 adet pirzola tavuk yoğurt ve salata yemeyi düşünüyorum..belki 1 parça patatesi de var ondan da yerim

canım tebrikler..azimlisin..sen tarçınlı çayı neden içiyosun hep dikkatimi çekio..zayıflatıyomu tatlı krizini önlesin diye mi..3 dilim balık bayaaa az ya..dün bizde balık yedik..dibine vuruyorum resmen balık oldu mu..ama ekmeksiz ve salatayla yiyorumm

sağol tatlım evet azimliyim ama buraya başladıktan sonra farkettim ki azmimm size bağlıı gerçekten yediklerimi ölçüp tartıyorum burda ballı-tarçın çayını zayıflatır diye duymuştum ama buna borçluyum 1 aydır sürekli içiyorum 68 le başlamıştım şuan 64.600 bence bundan kaynaklanıyodur yağ yakımı yapıyomuş sanırım ondan bide çok tuvalete çıkartıyo ayıptır söylemesi ve bu arda tatlı krizinide önlüyo adetliyken bol bol yrim herşeye tarçın atarım balığa gelince hamsi oldumu 10-15 tane falan yerim ekmeksiz ama dün palamut yemiştim ondan 3 dilim yazdım büyük balık oyüzden şekerim bide ben balığı ekmeksiz daha çok severimm:KK1:

yaw o negüsel menüo öyle:)
tıpkısının aynısı çıtırınkilere benziyoor:)sen şimdi özlemişsindir öğrencilerini yaa minimini birler çalışkan ikiler gerçi çocuktanda başını kaldırmaya vaktin olursa taabiii:)bide1lerin vardıysa doğumdan evel böööö diye çıktına eminim:)bizim 1.sınıf öğretmenlerine bi bakıyorumda dersten çıktıklarıda renk benz gitmiş titriyorlar:)allah yardımcınız olsun zor ama çok kutsal sınıfçı olmak ama facebooktada en çok onlar aranıyorhaberinolsun branşçıları arayan soran yok:) özelsiniz yani:)jojopp yavrunu sar sarmala biliyormusun çok çabuk büyüyorlar..1yaşına kadar zordu gerçekten ama ayaklandıktan sonraki evre çok çabuk geçiyor biliyor musun yavrunun büyüdüğüne sevinsenmi üzülsen mi bilemiyorsunn..her anı bi başka güzel ama insan bebekliklerinide çok özlüyor ben video ve resimleriyle idare ediyorum tepemde beraber bakıyoruzz !!anne bukimmm ben miiiii!!
diyalogları oğlum bi durrr bakayım bi oğluşummaaaa diyorum ben senin oğlun değil miyim anneee?somut evrede halen soyut anlamlar yüklemede zorlanıyoruumm:)
balığabende aşırı düşkünüm et tavuk olmasın balık olsun yaniokadar seviyorum yerken mutlu oluyorum menülerimden de bellidir zaten olmazsa olmazımm her türlü balık aman bırak onu sevelimm demi yaw başka kalorili şeylerdense ebruu sana bi lafım yokkk:)kızma tamam sustum ebruu:)

sağol tatlım evet azimliyim ama buraya başladıktan sonra farkettim ki azmimm size bağlıı gerçekten yediklerimi ölçüp tartıyorum burda ballı-tarçın çayını zayıflatır diye duymuştum ama buna borçluyum 1 aydır sürekli içiyorum 68 le başlamıştım şuan 64.600 bence bundan kaynaklanıyodur yağ yakımı yapıyomuş sanırım ondan bide çok tuvalete çıkartıyo ayıptır söylemesi ve bu arda tatlı krizinide önlüyo adetliyken bol bol yrim herşeye tarçın atarım balığa gelince hamsi oldumu 10-15 tane falan yerim ekmeksiz ama dün palamut yemiştim ondan 3 dilim yazdım büyük balık oyüzden şekerim bide ben balığı ekmeksiz daha çok severimm:KK1:

yarın ilk iş napılıyorrrrr?
marketten 5paket tarçın alıp eve stok yapılıyor hatta hepicini alıp ayaklarını birleştirince bacakları ayrık kalanlara bırakılmıyorrr:)

2bardak sirkeli ılık su 2çavdar arası sucuklukaşarlı tost 5zeytin salata çay
ara 1portakal 1elma karanfilli tarçınlı bitkiçayı
öğle tavuk yoğurt
ara shlep içeyi planlıyorum(tatlı niyetine)
akşam 6da salata kapuska
ara körtopal elma yine(portakal yaneee:)
yatmadan çörekotu sirkelisu planlıyorum su bol 3litreyigeçer spor yok malesef eşim evdeyken yapmak istemiyorum beşibiyerdelerim mmelisss hemşehrimmmmmmmmmmm:)

hemşerimii ?? sen ankaralımısnki sahraaa aaaaaaaa vahşettt:KK30::KK9:

Menün güzel olmuş arkadaşım:KK9:Benimki tam bi fiyasko:KK14:Utanıyoru yazmaya:26:

Off sorma arkadaşım.Gelen oluo ee napalım bitki çayıyla form bisküi mi ikraa edelim.Yada bi yere gittigimizde insanlar o kadar hazırlanmış ymesek ayıp dmi ama:KK9:
saıol ebruşummmm senin menülerde gayet güsell tam gazz davamm:nazar::KK16:

meümüü

sabah 5 peypazrı kurusu 1 yumurta haşaldım 1 karper peyniri çay

ara bitki çayı

öglen yagsız tost ayran

akaşm 3 kuru köfte 3 pattes yoogurttt:KK39:

menüm sirkeli ıkı su 3 d. salam 7 zeytin 2 d. ç. ekmeği pekmez
ara 6 tane fındık yeşilçay
öğle 1 tabak makarna ve kererviz yemeği
ara yapmadım
akşam 3 yemek kaşığı menemen 1d. çav.ekmeği
ara meyve kahve
yatarkende tarçınlımı içerim okaa:KK1:

ben de ekmeksiz daha çok seviommm..canım nası yapıon ballı tarçınlı çayı yavv..iimiş valla hem ballı hem kilo verdirsin hemen anlatsana...
yaw o negüsel menüo öyle:)
tıpkısının aynısı çıtırınkilere benziyoor:)sen şimdi özlemişsindir öğrencilerini yaa minimini birler çalışkan ikiler gerçi çocuktanda başını kaldırmaya vaktin olursa taabiii:)bide1lerin vardıysa doğumdan evel böööö diye çıktına eminim:)bizim 1.sınıf öğretmenlerine bi bakıyorumda dersten çıktıklarıda renk benz gitmiş titriyorlar:)allah yardımcınız olsun zor ama çok kutsal sınıfçı olmak ama facebooktada en çok onlar aranıyorhaberinolsun branşçıları arayan soran yok:) özelsiniz yani:)jojopp yavrunu sar sarmala biliyormusun çok çabuk büyüyorlar..1yaşına kadar zordu gerçekten ama ayaklandıktan sonraki evre çok çabuk geçiyor biliyor musun yavrunun büyüdüğüne sevinsenmi üzülsen mi bilemiyorsunn..her anı bi başka güzel ama insan bebekliklerinide çok özlüyor ben video ve resimleriyle idare ediyorum tepemde beraber bakıyoruzz !!anne bukimmm ben miiiii!!
diyalogları oğlum bi durrr bakayım bi oğluşummaaaa diyorum ben senin oğlun değil miyim anneee?somut evrede halen soyut anlamlar yüklemede zorlanıyoruumm:)
balığabende aşırı düşkünüm et tavuk olmasın balık olsun yaniokadar seviyorum yerken mutlu oluyorum menülerimden de bellidir zaten olmazsa olmazımm her türlü balık aman bırak onu sevelimm demi yaw başka kalorili şeylerdense ebruu sana bi lafım yokkk:)kızma tamam sustum ebruu:)

ne dioon yaaa..çok özledim ki ben merkezde oturuom yol gidiyorum falan filan baya zor ama çook özledim okulu..arkadaşlarımı..5 mezun etmiştim..sınıfım yoktu yani..vicdanım da rahat yarım yamalak kalmadılar..ama kızımla da çok mutluyum evde bazen bunalıma giriom ama..bazen evde örtmen edasıylan kızıma zorlu anlar yaşatıorum:KK35::KK51:hadi annem gel hikaye okuyalım hadi bakalım şarkı.laylaylay...kendi kendine evde hikaye okuyan bi tip ve karşısında minnacık bebişi..bana kızıo artık ööööğğğğ dio..aslında ben geçtiğimiz eylül başlıcaktım sonra şubat oldu..sonra seneye erteledim..herkes senin dediğini söyledi..tadını çıkar falan filan..sen ne kaadar erken evlenmişsin arkadaşım zor olmadı mı..ii mi oldu..yoksa keşke az daha duraydım diyo musun??gerçi belki de kendin istedin..evlenince değil de çocuk olunca insan kendini bi yaşlanmış hissedio..ben öle oldum..30 yaş bunalımına mı girdim nedir..26 yım ama..menümü bozmadım..of bu haftayı ii bitirmem lazım..hava soğuk çıkma şansım yok..bu hafta akraba o bu da yok inşallah tabi..yok yok bu hafta azimliyim..bi 68.0 olsammmmmmm:KK52:

menüm sirkeli ıkı su 3 d. salam 7 zeytin 2 d. ç. ekmeği pekmez
ara 6 tane fındık yeşilçay
öğle 1 tabak makarna ve kererviz yemeği
ara yapmadım
akşam 3 yemek kaşığı menemen 1d. çav.ekmeği
ara meyve kahve
yatarkende tarçınlımı içerim okaa:KK1:

canım emzirion ya sende galiba..yanlış mı hatırlıom..sirkeli su emzirirken içion mu..gerçi benim midemi yakar

canım emzirion ya sende galiba..yanlış mı hatırlıom..sirkeli su emzirirken içion mu..gerçi benim midemi yakar

normalde cnm asitli şeyler benimde midemi yakar ama abartmadan içmek lazım ben 1 su bardağına 1 çorba kaşığı elma sirkesi ve 1 çay kaşığı bal koyarak içiyorum hiçte midemi yakmıyo çokta ekşi olmuyo benim sütüme bi zararı olmadı şimdiye kadar

BUGÜN:Aç karınla ılık su.
Sabah:1/5 dilim krem peynirli ç.ekmk,1 tatlı kaşıgı reçel,1 dilim salam,2 fincan ıhlamur.
Ara:1 bardak meyve suyu(greyfurt-portakal sıktım)
Ögle:adana dürüm,2 bardak açık çay.
Ara:1 mandalina,1 bardak sahlep.
Akşam:1 kaşık kereviz salatası,1 parça paneli tavuk,1 dilim fırında patates mücveri,1 tas çorba,1 dilim ekmk.
Ara:2 dilim kek,3 bardak çay.

Akşam eşimle kartopu oynadık.Ogluşta camdan bizi izledi:KK1:Anam misafir gelecekmiş hemen eve döndük.Hemen bi kakaolu kek çırptım ve çay demledim.Misafirler ilk defa bi çeşit yaptıgımı börek felan yapmadıgımı görnce eminm içlerinden ne düşünmşlerdir kim bilir:KK9:Baaşka bişyeler yapsaydım yada hazır alsaydım yiyecektim napim :KK34:Ögle teyzesi eşimin habersiz dürüm söylemiş.Bende akşama aparatif hahif bişeyler hazırladım :KK34::KK9:

normalde cnm asitli şeyler benimde midemi yakar ama abartmadan içmek lazım ben 1 su bardağına 1 çorba kaşığı elma sirkesi ve 1 çay kaşığı bal koyarak içiyorum hiçte midemi yakmıyo çokta ekşi olmuyo benim sütüme bi zararı olmadı şimdiye kadar

Serapcım seni tebrik ediyorum:KK9:Menülerini begeniyorum :KK34:Bal koymadan içsek olur mu?Senin ogluşun ne kadarlık?

Serapcım seni tebrik ediyorum:KK9:Menülerini begeniyorum :KK34:Bal koymadan içsek olur mu?Senin ogluşun ne kadarlık?

sağol ebrucum olur bal koymadan da içebiliyosan eğer neden olmasın bi sorun olmaz bence benim oğluş biri 4.yaşını doldurucak şubatın 12 sinde küçük oğluşum da 7. ayını doldurucak şubatın 5 inde cnm :KK55:

dünkümenüm

kalkınca iki bardak sirkeli ılık su
2çavdar1 haşlama yumurta 1kk peynir 6zeytin çay yarım kase salata
ara 1minik elma
öğle 1buçuk kase yeşilmercimek yarım kase yoğurt
ara:1avuç leblebi
akşam 4yk kurufasülye yarım kase yoğurt 1buçuk dilimekmek
ara:yok
yatarken çörekotu ve su
spor yok malesef..3litreden fazla suiçtim..62.2yim yine sabah tarıldım.10gün sonra 61 olsam negüselllolurrr..öptüm kızlar

X