- 19 Aralık 2011
- 1.513
- 161
- 39
- Konu Sahibi puccakanka
ebrucum merak etmişsin fenbilgisi öğretmeniyim istanbuldayım avrupa yakasında ama ünivden sonra buraya yerleştim doğma büyüme ankara...bu arada beyaz ekmek falan yedim ekmeğim bitmiş demişsinya bak ben alıyorum 3paket aldımmı sonra koy buzdolabının derin dondurucu bölümüne hiç ekmeğim bitti sıkıntısını yaşamazsın orda bi paket kalınca marketten yine 3paket alırsın dondurucudakini kullanır diğerlerini atarsın gene oraya böyle.. son kullanma tarihleride geçmemiş olur emi kızım:)annem gibi hissettim kendimi:)valla melise gülüyorsun ama şebeklik yapıyorum doğru sizi azbiraz moralinizi bozup az biraz kendi çapımda çöm çömmotive edeyim deyi:)bu sabah 62.2çıktım ben 7de kapatıyordum yemeyi ama kızlar artıkın 6da kapatmayı düşünüyorum ciddi farkı var gibi gelldi bana erken kapatma olayının ara öğünde yaparım 9gibi tamamdır..6da finish bundan böleeeeee:)sizde yapabiliyosanız yapın ben 16.30dakapadım dün akşam 2portakal yedim yattım 62.2yi gördüm dün 63.3idi ve regliyim düşünün yaniii...
jojop gene yoksun bak kızcam artıkın dikkat edin hasta falan olmayın hiç bitki çayı falan içmiyomusunuz kuzum siz azdikkat edin meyve yeyyin helva beypazar kurusu inegöl yerine yaaaaa:):):)
jojop gene yoksun bak kızcam artıkın dikkat edin hasta falan olmayın hiç bitki çayı falan içmiyomusunuz kuzum siz azdikkat edin meyve yeyyin helva beypazar kurusu inegöl yerine yaaaaa:):):)