Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Canim concorde otele gittim ben hamileyken gene ayni bolgeye ama farkli otele gidicez karar vermedik daha otel cok guzeldi gercekten ozellikle sahili ve mutfagi:KK56:Nick kardesimin adina almistim canim benim ondan 89 yaziyo

kızlar bende koca kocaman bildiğiniz 34 yaşındayım...ama kendimi hiç öyle hissetmiyorum. arkadaşlarım da genelde daha genç gösterdiğimi söylerler..ama dediğim gibi ben hiç öyle hissetmiyorum. eskiden prof. deyince kafamda hep farklı bir silüet oluşurdu. şimdi ben prof. olunca öyle hissedermiyim bilmem...
bu arada tatlı muhabeti yapılmış. benim tatlıyla pek aram yoktur ama en çok kazandibini severim.

Papatyacim ebrucum gunaydin:nazar:Yesilcayim da elimde.
Papatya 34 yas bence bi bayan icin cok hos bir yas giyim acisindan olgunluk acisindan her yasin ayri bi guzelligi var sonucta. Ayrica cokta genc duruyosun zaten :KK12:Bazen bana da 25 yas cok geliyo bayramda esimin yegenleri elimi opuyo cok komigime gidiyo :KK1:
Bazen 17 yasindaki kizlara ozeniyorum diyorum o yillarimin kiymetini bilmemisim daha sosyal olabilirdim mesela Hos cocugumla disardan gorenler ayy cok genc anne olmusun kendin cocuksun daha diyorlar 17 yasinda kacip evlenmis ustune de cocuk yapmisim gibi hissediyorum kendimi:KK9:

iyi günler kızlarr
bende sizlerden büyüğüm kızlar, şubatta 32 bitiyor, ösge erkek kardeşim 25 yaşında, onu evli düşünemiyorumm, okulu yeni bitti 2 aydır çalışıyor, tabi bayanların daha farklı oluyor 25 yaşı, erkekler geç olgunlaştıkları için sanırım,

papatya çıtır prof olacan desene, :KK34:
temizlik yaymam lazım ama oyalanıp duruyorum, ardından yemek yapam lazım misafirlerim olacak bu akaşam belkide yarın grelirlermiş, evi temizliyeyimde arayayım ne zaman geliyorsunuz diye

aranızda sanırım en büyük benim. emin olun en güzel yaşlarım 30'lu yaşlarım. 20'li yaşlarımda evlendim (22),çocuk sahibi oldum (27), doktorayı bitirdim (26), gibi telaşlarla geçti. 31 yaşımda doçent olduktan sonra hayatımdaki tüm telaşeleri bir tarafa bırakmış ve hayatın tadına varmaya başlamıştım. dediğim gibi yaşım 34 ama ben kendimi hiç öyle hissetmiyorum.
hayatta tabi ki pişmanlıklarım da var. ya da içimde kalanlar diyeyim. kariyer derdim olmasaydı çocuk için hiç beklemezdim. sağlık problemim olmasaydı 2. yi hemen yapardım. tabi bunları şimdi ki aklım olsaydı yapardım. olsun yine de mutluyum.
çıtır prof. kulağa çok hoş geliyor...

Sehraaa sevgili rakibem bugün h.sonu git ıvır zıvır ye akşama yeni topik isimleri üret emi cancazım:KK1:

Kızlar napıyonuz?Kociş ve ogluşla kociş uyuyrken wc banyo küvet cifledim,tırnaklarımı temzileyip menikür yaptım,mekigimi çektim ve yeşilçayıımı yudumluyorum.Ütüler dag gibi bana ben onlara bakıyorum ama canım istemiyor.Ogluş uyansın dr. pansuman için götürcez:KK5:Sonra onu avmye götürücez çok sıkıldı evde koşup oynasın.Daha yanında mutfaga giderken hıh yapıyor şila pepe gibi küsüyor kollarını baglayıp ite o an ısırasım geliyor küsmesi bile tatlı:KK16:

Kızlar napıyonuz?Kociş ve ogluşla kociş uyuyrken wc banyo küvet cifledim,tırnaklarımı temzileyip menikür yaptım,mekigimi çektim ve yeşilçayıımı yudumluyorum.Ütüler dag gibi bana ben onlara bakıyorum ama canım istemiyor.Ogluş uyansın dr. pansuman için götürcez:KK5:Sonra onu avmye götürücez çok sıkıldı evde koşup oynasın.Daha yanında mutfaga giderken hıh yapıyor şila pepe gibi küsüyor kollarını baglayıp ite o an ısırasım geliyor küsmesi bile tatlı:KK16:

allah bağışlasın canım...her anları başka tatlı oluyor. biz de ödev yaptık. komşuya kahveye gittik. yemeğimi yaptım. akşam spor yapmaya çalışacağım. bacaklarımın içi kötü durumda. az sonra yemeğimi yiyeceğim. ebrucum menü paylaşmayı unutma bugün...avmde de yemeyesin sakın cısssları

Ebrucum ne tatliymis oglun oyle yerim onu ben:KK55:Benim kizim daha konusmuyor ama hareketleriyle herseyi anlatiyor oyunlar yapiyo tam isirmalik zamanlari bazen kahkahalarla guluyorum buyumuste kuculmus gibiler resmen:KK16:
Biz de avmye gidince pıırrr kus gibi kaciyo elimizden bi kosturuyo gorsen evde cok sıkılıyorlar benimki cizgifilm de izlemiyo hic oyuncaklarla oldugu kadar iste oyaliyorum her hafta sonu bi oyuncak aliniyo nerdeyse sıkılıyo hemen
Ben de kardesime geldim bugun uzunzamandir gelmemistim iyi oldu hasret giderdik. Ciss azcik yedim :KK17:

Hawarcim zaten bence bir erkek icin 25 evlilik icin erken cunku erkegin isini gucunu yoluna koymasi askerligi falan derken anca
Haftasonu da dikkat et pazartesi de yilbasi malum

Son düzenleme:
Oglum bu aralar iyice tv de düşkün oldu üzülüyorum ama yakınlarımda park avm yok.Kv gidince yanı başında avm yada eşimle gidince çocuk napıcagını şaşaırıyor sevinçten.Napalım kışın pepe caillou gangam stlie :KK76:ile geçecek anlaşılan:KK1:Ye bakalım akşama bi fırçalayayım seni aklın başına gelsin:KK15::KK1:

menüm geliyor kızlar;
10:30 1 dilim sucuk, 1 kk peynir, 3 adet zeytin, 1 çatal patates kızartması, 2 çatal bal, salatalık, bir dilim tam buğday
12:30 bir cennet elması
13:00 7-8 adet fındık
13:00 türk kahvesi
14:30 6-7 adet lahana sarma, yoğurt
16:00 1 adet portakal
18:00 4-5 yk nohut, 3-4 yk erişte, yoğurt, turşu
şu anda yeşilçay
az sonra spor yapıcam inşallah...

12desucuklu yumrta tavada.iki cavdar iki kk peynir bes zeytin domtessalstalik maydroka cay bir banim tahin pekmez
ara yesilcay yarim cay bardagi nescafe
4de evden ciktim yuruyerek oglumun havuzuna 45dkda vardim esim getirdi arabayla oglumu ve buzamana kadar aptallik ettigimi anladim arabayla giderek
17.30bes kasik myesilmerc yemegi iki kasik portakallikereviz yemegi
simdi esim gelcek havuzdan onunla balik yemeye gitcez hamsi ve salata istiyor canim belki bir bardak fanta ve beyaz ekmek belki bir dilim netlesince yazarim

slim in 6 start yaptım bugün. düzenli yapılırsa süper bir program. bacak, kol, kalça, göbek her yer çalışıyor. yapıcam bundan sonra inşallah.

Menum
10.30
Ac karnina 2 bardak ılık su
Yarim dilim kizarmis sandvic ekmegi
Kk peynir
2 catal recel
Yesilcay*
15.30
Nescafe
1 dlm kek
2 hosbes
19.00
3 avuc ici *kadar firinda tavuk
1 catal pilav
Yogurt
20.00
Yesilcay
1 dlm kek
2 lt su

Esim kardesimden almaya geldi beni eve gelirken burger girdi sen ne yiyon dedi hicbirsey dedim:KK36:Yedi yemegini yememek icin zir tuttum kendimi kizimla oyslandim cikarken de dondurma aldi ben gene istemedim israr etti hayir dedim dayansmam cokta severim hep kulagimda sehranin su sozu vardi agzinda tadi kaldimi?dedim yicen sonra pisman olcan agzinda tadi bile kalmicak iyi ki de yemedim
Dun gecede biskuvi cikolata doldurmus getirmis normalde yemez dun sekerim dustu cok yoruldum canim cekti getirdim diyor dolapta duruyo cekmeceye yaklasmiyorum bile:KK50:

X