Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Özgecim sende açabilirsin kimin açacagı önemli degil sonuç olarak yeni bir topik yeni bir balangıç....

Saol canim ama ben senin daha cok hakettigini dusunuyorum guzel bir baslangic yazisi bekliyorum senden yorulup pes etmek uzerede olsak bizi toparlicak bi yazi olsun kizlar cok sansliyiz :nazar:Hepimiz de iyi kalpli insanlari. Ve iyi anlasiyoruz birbirimizi taniyor gibiyiz :KK16:guc birligiyle de zayiflayip birlikte keyfine varcaz bunun:21:

papatyacim afiyet olsun sen bu ofulu hakettin canim bolbol enerjiye donussun insallah yediklerin metabolizman hizlansin isslaalh
ebruu ben yiyeyimde aha cok dusuneyim hemi tenhada kistircam seni bak dimedi deme nevdesen haklisin decarkadasim de rakibem napiyim veremedim iste bozguna ugradimm 88li kuzcesi senin gazabinami ugradim nedir:KK43::KK47:

Saol canim ama ben senin daha cok hakettigini dusunuyorum guzel bir baslangic yazisi bekliyorum senden yorulup pes etmek uzerede olsak bizi toparlicak bi yazi olsun kizlar cok sansliyiz :nazar:Hepimiz de iyi kalpli insanlari. Ve iyi anlasiyoruz birbirimizi taniyor gibiyiz :KK16:guc birligiyle de zayiflayip birlikte keyfine varcaz bunun:21:

Sende hakettin ben 49 görmedim ama sen gördün:KK19:Evet inş. arkadaşlıgımız daim olur hatta buluşma bile ayarlayabiliriz.Sehra forum istanbula gidince haber verde bi kayfe içelim:nazar:

Sende hakettin ben 49 görmedim ama sen gördün:KK19:Evet inş. arkadaşlıgımız daim olur hatta buluşma bile ayarlayabiliriz.Sehra forum istanbula gidince haber verde bi kayfe içelim:nazar:

Ben de ben de:nazar: Ebrucum bu yaz nasipse antalyaya gidicez. Esim ucak biletini almis ama benim kalbimde ist. Gelmek cok var sizleri gormek cok istiyorum ya da siz gelin olmaz mi?

ben de istanbulu çok seviyorum. 2 senedir gitmedim. özledim valla. antalya da nereye gideceksiniz özgecim.

foruma denk dusurursem sali okul tatil oglusu alip gelirim sende musait olursan yeriz orda bi kunefe:KK52:bak ordaki en ince belli olan benimmmm:KK76:yakama burcak yulafli takarim elimde bir bardak yesilcayim agzimda bitterim beklerim seniiiii.saka bi yana 53olaydim bi resim koycam veya koymamda maillerinize atarim deyu dusunuyordum ya da 55olsam ama nerdeee.en azindan seni bu hafta yenseydim yuzum olurdu kayfeye ama bak girelim ipekyola 38waikikide 36bilem zorda olsa oluyor uf ya

Otel ismi veriliyomu bilmiyorum ama 2 sene once Concorde otele gitmistik bi sene karar vermedik en kisa zamanda karar veriprezervasyon yaptircaz.gene kunduda bi otel olur muhtemelen

Otel ismi veriliyomu bilmiyorum ama 2 sene once Concorde otele gitmistik bi sene karar vermedik en kisa zamanda karar veriprezervasyon yaptircaz.gene kunduda bi otel olur muhtemelen

ay ne güzel tatil istiyorum tatil. biz bir kaç senedir erken rezevasyonla gidiyorduk. bu sene yaptırmayacağız. yurtdışı düşünüyoruz. hadi yazalım mı nereye gitmek isteriz, ya da nerelere gittik....
pazartesiyi kafa tatili yaptım. 4 gün evdeyim inşallah. kilo almasam bari...

Ben de cok istiyorum yurtdisina cikmak ins. Bikac seneye nasip olur.cok fazla yer gezmedim aslinda canakkaleye okulla gitmistik istanbul Antalya marmaris fethiye elazig balayi kibrisa gitmistik mardin ve diyarbakirida biraz gordum ayrintiligezmedim aklima gelenler bunlar gitmek istedigim yerler new york gormek isterim bir de karadenizi :KK31:
Papatya sen is icin de sehir disina cikiyosun eminim cok yer gezmissindir keyifli olsa gerek

Ben de cok istiyorum yurtdisina cikmak ins. Bikac seneye nasip olur.cok fazla yer gezmedim aslinda canakkaleye okulla gitmistik istanbul Antalya marmaris fethiye elazig balayi kibrisa gitmistik mardin ve diyarbakirida biraz gordum ayrintiligezmedim aklima gelenler bunlar gitmek istedigim yerler new york gormek isterim bir de karadenizi :KK31:
Papatya sen is icin de sehir disina cikiyosun eminim cok yer gezmissindir keyifli olsa gerek

evet canım ben toplantı, kongre vs. diye geziyorum. bugüne dek antalya ve tüm ilçeleri, bütün ege kıyısı, tüm doğu karadeniz kıyısı, istanbul, tekirdağ, bolu, eskişehir, ankara, kapadokya, sivas, kayseri, gaziantep, elazığ, malatya, adana, muğla, afyon, aydın, erzincan, konya'ya gittim. şimdilik aklıma gelenler bunlar. bu sene erzurum var sırada. batı karadenizi görmeyi çok istiyorum. bir de kaş ve kalkana yeniden gitmeyi. ayrıca datçanın tadı damağımızda kaldı. çocuk yokken gitmiştik. hatayı ve mardini çok merak ediyorum.
çocuğumu bırakıp gitmek çok zor oluyor ama idare ediyorum işte...
biz çocukla gideceğiz bu sene. kolay olacağını ümit ediyorum....

sohpet iyi gidiyor bu akşam,
bizde yurt dışına gitmeyi çok istiyoruz ama bir kaç sene bekliyecek gibi, oysa büyük hevesle 2 ay önce aldık yeşil pasaportları, ben en çok prag ve mısırı merak ediyorum, bide bütün anadoluyu, biz eğeyi 2 sene önce gezdik ayzın eşimle izmirden başladık antalyay kadar, en çok datça ve gökovayı beğendim, hatta gökovaya bayıldım diyebilirim, eldeğmemiş bir doğa tertemiz sular, balıklarla yüzüyorduk, yine gitmeye çok istiyorum, bide biz çadır kuruyorduk, biraz acamiydik ama becermiştik :)
elezığ, malatya, bingöl, diyarbakır mardin, ankara ,istanbul, safranbolu ,nevşehir, kısmen urfa, buralarıda az çok gezdim, ama karadenizi çok merak ediyorum

Ne guzel baya gezmissin keske imkan olsa da tum turkiyeyi il il gezebilsek ben de izmirde oldugumdan bodrum kusadasi cesme yakin gittigim icin degisik yerler gormekistiyo insan cocukla zor oluyo biraz hele ki kucuk bebekle ama alisiyo insan oglun da sanski kucukken gezmeye baslamis sizle kizimida bol bol gezdirmek istiyoruz hos anilari olsun cocukluguna dair

sohpet iyi gidiyor bu akşam,
bizde yurt dışına gitmeyi çok istiyoruz ama bir kaç sene bekliyecek gibi, oysa büyük hevesle 2 ay önce aldık yeşil pasaportları, ben en çok prag ve mısırı merak ediyorum, bide bütün anadoluyu, biz eğeyi 2 sene önce gezdik ayzın eşimle izmirden başladık antalyay kadar, en çok datça ve gökovayı beğendim, hatta gökovaya bayıldım diyebilirim, eldeğmemiş bir doğa tertemiz sular, balıklarla yüzüyorduk, yine gitmeye çok istiyorum, bide biz çadır kuruyorduk, biraz acamiydik ama becermiştik :)
elezığ, malatya, bingöl, diyarbakır mardin, ankara ,istanbul, safranbolu ,nevşehir, kısmen urfa, buralarıda az çok gezdim, ama karadenizi çok merak ediyorum

Gokovayi merak ettim bak simdi :KK31:Bir de mekke medineyi coookk merak ediyorum umre ya da nasipse hacca gitmeyi cok istiyorum kizim biraz buyusun de nasip olur ins

gökova çok güzel bir yerdir. 4-5 sene önce muğladaki bir konferans için gitmiştik gökovaya. çok nezih ve sakin bir otelde kalmıştık. tabi ki oğlum annemle kalmıştı.
bazı yerlere götürdüm ama bazen bırakmak zorunda kaldım. fakat o da bizimle gezmeyi, dağ bayır dolaşmayı çok seviyor. pek zorlanmıyoruz. o küçükken sideye gitmiştik, bi de istanbulun altını üstüne getirmiştik. bir elimizde çanta bir elimizde puset...genelde otel tatili yaptık ama bu seneden itibaren bırakmayı düşünüyoruz oteli....

Bizim ist. Gezimiz ayni sekilde 12 saat kizim bebek arabasinda gez gez yorucu ama zevkliydi.cocukla otelde tatil daha rahatvoluyo ancak insan da gezmek dolasmak yer gormek istiyo yazin ki yorgunluk atmak icin olcak baska sefere de turistik gezi istiyoruz

Menum
11.00
1.5 gevrek
Kk peynir
3 zeytin
2 catal *sucuklu yumurta
3 catal recel
Misafir vardi kahvaltida kslabalikla yemisim baya
16.00
Nescafe*
4 kasik puding
1 browni
4*yulafli
Ev isi yemek falan derken cok ara verdim kurt gibi aciktim tabi
18.30
1 kase eriste corbasi
Yarim tabak kofte patates yemegi
Kizimin minib kinderinden 1 tane
Sonra yesilcay 2 yulafli 2 bitter
Cok kotu menum malesef *
Su 1 lt dun de icememistim*:KK50:
Spor ev temiziligi

Ohhh muahbbet gırla bakıyorum.Bende ogluşun uyku saatini biraz erkene çekmeye çalışıyorum.Alt topikteki degişimleri görünce o koca göbekler nasıl eridiyse benimki hayli hayli erirdeyip hırlanıp 50 mekik çektim.Ama eşimle şincik bi avuç fındık fıstık badem yedim:KK37:Ne anladım bu işten pööfff:KK19:

Ohh maşallah sende benim gibi tatlı krizine girmişsin.Hiç begenmedim bilesin yarın daha güzel bir menü bekliyorum:KK15:

Özge gideceginiz otele baktım ve bayıldım:KK16:Birbirimize gidip memnun kaldıgımız yerleri öenerebiliriz yeni topigimize geçince ne güzel:21:Bizde eşimle balayında geze geze konaklay konaklaya gittik.Afyon,ısparta,bodrum,kuşadası,antalya,kütahya,bilecik,ankara,izmir,fethiye,burdur,bursa,ayvalık,assos,balıkesir,güre,çanakkale,gelibolu,edirne,l.burgaz,tekirdag,altınoluk,akçay.Ama en güzel ve içten gelen altınoluk akçay assostu.Egeyi küçük şirin yerleri daha çok seviyoum.Ölüdeniz yada izmir alaçatıya bu sene kısmetse istiyorum.Ama eşim en çok karadeniz turu istiyor ama ben bi su kurbası oldugum için denizsiz yapamıyorum hem ogluş biraz daha büyüsün artvini felan çok merak ediyorum.Yurtdışı hayal benim için ama venedik en çok merak ettigim yer

EBrucum biz yemeyi seven insanlariz maaalleeseffff tatli duskunlugumuz de cabasi. Bunu bi duzene oturtcaz ins. Zamaninda ve olculu yemeyi ogrencez.Bazen diyorum keske hic tatliyi sevmeseydim yemekle aram pek olmasaydi diyorum:KK31: Gecenlerde esimin kuzeninin esiyle konusuyorduk mutfakta misafirlere ikram hazirlarken kiz incecik gormen lazim cibik kraket gibi. Dedim kekin guzel olmus ellerine saglik afiyetbolsun benim pek aram yok tatliyla dedi :KK19:
Yaparim ama hic yemem dedi:KK47:Yemekle de aram yok yesem de kilonalmiyorum dedi dedi dedi ben de kiza nasil baktiysam sustu ben de sustum kekten bi dilim daha yedim bi hisimla:KK19:

X