Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

keşke öğün atlamasan çıtırım tuğbamızın dediği gibi..öğleettin hadi bi hata ama akşam en azından yoğurt sebze mantığı oturtsakk..kızımsnaa diyorum gelinim sen anala hesabıııı jojoppp epruuuu bilbeyyy SEHRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

benim boyum 1.63 cuma sabah tartıldım 64.2çıktım..ama herkes yanlış diyor daha uzunmuşum ama doktor ölçmüştü boyumu ben napayaım o öyle dedi öyledir herlade..hedefim aç karınla 53 tokken şöyle bol suiçmiş şekilde kıyafetlerle 55 çıkayım istiyorum inşaallah..evlendiğimde 67kiloydum sonra hamilelikte 95 kiloya çıktım.doğum ertesi gün 74tüm su ikiziydi aşırı sutopalmıştı vücudumüffne günlerdi yaa..hep ama hep düzensizbeslendim cips dönerçikolata bisküvi çiğköfte hayatımda sebze meyve sağlıklı şeyler hiç yoktu hep paketli gıdalr hazır yiyecekler kızartmalarr..üff ne iğrençmiş..şimdi böyle gerçekten daha sağlıklı hissediyorum kendimi...düzenli ve sağlıkl beslenmek en güzeli..siğer türlü insan zevk diyor ama aksine kendine eziyet ediyor...tıka basa tok olduğum günlere yazıkkkkkkkkk diyorum şimdi..ne gerek varmış yatkta uflaya puflaya yatmaya...eziyet ressssmennn eziyet.....demi jojoopppp:)beninanıyorumki vereceğiz...bu yemeyle verilir yani düzneli beslenereksporda yapıyorum hiç olmadı ayda 2kilo versem 5ayda 10kilo eder e azmı yanii..zaten benim istediğimmmmmmmmm:)

bilemey serap sana teprikkartı yolluyorum burdannn ben demiştim bu kız azimli diye daha ilk gündennnn:)amabende azimliyim bende vericem işşşşşşallaahhhhayat tarzım artık bu düzzneli veee dengeli beslenmekkk...

ögünatlamadımki öglen yedigimi çin akşam hafif geçirdim tatlım benimm:))

buğünkü menüm ebru çıtrıcık kızlarr:))

sabah 1 dlm çavdar ekemgi 1 dlm beyaz peynirtavada sucuk yumurtasız çay

ara biberiye çayı

öglen 1 kivi 1 portakal 4 kuru kayısı

akşam 5 adet lahana sarması mercimek çorba 1 tas

1 adet un helvası

ya ama bak ne dedi tuğba ben onu harfiyyen tekrar ediyorum diyoki mide durmasın durunca yağ depoluyoor hafifçe geçiştirmek daha iyi çalışsın durmasınki yağ depolamaya vakti olmasın diyor melisss ben onun yalancısıyım vallahii..ama bencede mantıklı ben öyle yaptım gitti

neden öğle yemeği yemiyosunkii meliscikk yaa bence yanlış yapıyosun ama tuğba demiyorki öylee onun gibi zayıflayalım ama demii bende geçen yaptımaynı hatayı akşam yemeğim 4kayısı4ceviz 1tktarçın yoğurt

tuğba öyykkkkk o ne biçimya dediiiiii bidetek biberiye ara öğün olmuyokii yanına bi bişeyler yemek lazım değilmi tuğbaa(melis seni şikayet ediyorum)ay

Son düzenleme:
bide şey biberiye çayının yanına azcıkın bişeyler yeseydinya elma falan burçak falan o tek başınabitki çayı ara öğün için yeterli dilll demi tuğbaaaaa
kızlar sizde beni eleştirinvallahi ben hepimiz çok sağlıklıolalım güzel görünelim istiyorummmm inşallaahhh hayt felsefemizde sağlıklı beslenmekte olsun bundan sonra inşşallah

eleştirilere açığımmmmm
sabah ballı tarçınlı çay kahvalatıda 2 dilim çavdar ekmeği menemen,1 zeytin,kk peynir,açıkçay
aa 1 fincan kahve çııtır 2 tane ve 2 de fıdık
öğle 2 de yedim yemeğimi 2 taba mercimek ve 2 dilim ç.ekmeği
ara 2 bardak karışım çayımdan ve yeşilçay
akşam büyük balık 1 tane 2 ısırık helva biliyosunuz balığın arkasından helva çok güzel gidiyo çay ve 1 tane top kek yedimm birazdan karışımdan içerim

tuğbaca ve çıtırımsı bir bakışla diyeceğim o ki o top keki yemiyeydin iyidi bide akşamdan evelki arada karışımçay ve yeşilçay dışında yanına elma bburçak bisküvi ceviz veya nebilim portakal falan yeseydin iyidi..bide bence sen emziriyosunya bol suiç bide yoğurt ye bide 1kk peynirdeğilde 2kk peynir yee.bebekk varrr tpkek gitimiyor ona :)o sana gidiyorrrr:)

benim menüyü eleştiririrnrn
yazayım

SABAH 10DA:2çavdar 1 yağda yımırta 1zeytin 3kk peynir ama tam yağsız,salata,çay
12:30ara 3küçükelma yeşilçay
14.00:1palamut 2çavdar salata soğan 2kaşık yoğurt
16:00:biberiyeliyeşilçay 5burçak
akşam19.30:8yk lahana kapuska 4yk yoğurt yarım dilim çavdar 1kase salata

artıkın bol su...haftasonu spor yapmıyorum inziva haliii...haftaiçi yapıyorum nasılımmm???yatmadan sirkeliılıksu çörekotu

merhaba..yazılarınızı imrenerek okudum...2.hamileliğimden sonra üzerimde 5 kğ ve öncesinde zaten 5 kğ fazlam vardı şu anda 67 kğ yum..10 kğ vermem lazım..hergün artık kendime çeki düzen vererek başlıcam derken yine aynı oluyor...sürekli bişeyler atıştırıyorum...öğün zaten hiç yapmıyorum...öğlenleri hiç yemiyorum biliyorum ki yanlış yapıyorum ama elimde değil...yemeklerle aram yok..ama sürekli bişeyler atıştırmayı seviyorum...ramazan ayında oruç tuttuğumda 3 kğ vermiştim ama ramazan bitimi tekrar aldım...ama kararlıyım yaz gelmeden bu 10 kğ vermek istiyorum...kendimden hiç hoşlanmıyorum giydiğim zaten yakışmıyor artık..ideal kilom 55 benim..ki ilk doğumdan sonra bu kiloya dönmüştüm ama bu doğumdan sonra veremedim...birda doğum kontrol hapı kullanıyorum bununda bi etkisinin olduğunu düşünüyorum...

ya kontrol panelinden eklediğimresim bile profilimde gözükmüyorzaten gülücük resimlerimfalanda yok benne bahtsızım yawww neyse burdakaybeden aşkta pardon incelmede kazanır yabi el atıver çıtırr benim resmimi görmüyorsunuz demi profilimdeee

canım profil resmin içerde görünür burda görünmesini istiyorsan resim,kontrol panelinden sağ tarafta avatar resmini değiştir var oraya yükle resmini

benim kendime faydam olana kadar geçmişi okumakla idare edicem,yazmaya fırsat kalmıyo bazen affedin kızlar,,çocukları bahane etmem pek bi saçma gelebilir ama inanınki başım belada bunlarla:18:,çocuğu olanlar anlar en iyi beni,çıldırma noktasına geliyorum bazengeçicek sabır diyorum ama çok fazla üstüme geliyolar,eşiminde bugün tatili olmasına rağmen arkadaşlarıyla okey oynamaya gitti,bide ona sinir oldum,bitek gün tatili var biraz dinlenmem gereken dedim çocuklara o bakması gerek diye düşünürken arkadaşından telefon geldi,hemen gittiiioooy oooyöyle işte bu aralar tatsızım
evde bütün gün çocuklar böyle doğal olarak bendedaha nasıl anlatabilirimkii

Son düzenleme:
çıtırım tuğbam evet sinirbozucu eşinin yaptığı kabul..ama ne mutlu sanaki arkadaşlarıyla okey oynamaya gitmiş...bu topikteaynıdurumda olmaya keşkeeeeee diyen biri var..oğlu daha 8aylıkken cumaartesi çalışmadığıhalde bugüniş yerine gitmem lazım patron öyle istedi deyip başka bir ahlaksızın kollarına giden allayıp plullanıp gönerilen gömlekleri ütülenen....bunu tamm 2buçuk yılsonra öğrenen.....her durumda şunu düşünmeliyizbeterinbeterivar...en beter durumun bile..mini mini sağlıklı iki çocuğun var eşininde tek tatilgünü oda bunalmıştır belki ne var oynasın arkadaşıyla her hafta böyle yapıyorsa arızaçıkar ama yani arada birse sal gitsin boşverrrr...
bu arada bu sabah tartılayım dedimmmmmm ne göreyimmmm

63.5geldim..
kızlar anladımki araöğün atlamayınca salata yoğurt olayını oturtunca aç kalmayınca oluyorr..cumaya 63gelsem ne süper olur..belkide 62.5olurum ne dersinizzişşşşallaahhh

merhaba triendy21... ben 2010 yılında ikiz bebişlerimi doğurduktan sonra evlendiğim halimden 20 kilo fazla olarak kaldım.. emzirdiğim halde gram kilo veremedim.. bu yıl başı 31 aralıkta tartıldığımda 77,2 yi gördüm ve internetten nasıl 20 kiloyu zamana yayarak verebilirim.. nasıl kalıcı kilo verebilirm derken senin başlığın çıktı googleden karşıma... yanlışlarımı biliyordum ama senin bu başlığın yetersiz olan motivasyonumu artırdı ve kararlı birşekilde 1 ocaktan bu yana 15 gündür yediklerime dikkatediyorum.. diyetteyim demiyorumçünkü ben artık hayatım boyunca bu şekilde dikkatli beslenmeyi planlıyorum.. her sabah trtokuldaki egzersiz programını takip ediyorum.. emzirdiğim için çok kısıtlama da yapmıyorum sütüme de çok şükür birşey olmadı.. ve bugün itibariyle üç kilo verdim bile... Allahım bu isteğimi hiç azaltmaz nefsime de hakim olmayı sürdürürsem gelecek ocağa bu 20 kilodan kurtulmuş olarak girmeyi planlıyorum...
iyi ki seni görmüşüm burdan canım.. Allah sana da çocuklu tüm bayanlara da yardım etsin.. ben iki canavar oğlanla bir de hastalıklarıyla boğuşuyorum bu ara.. sağlıklı olsunlarda gerçi önemli değil hiç bir şey
sevgiler

Meliscim ya çıtırcık yerine sehrayı mı tayin etti de beniim mi habeim yokHabire fırça kaymış sanaDün kaynımın sözü vardı.Bu yüzden utancımdan dünkü menümü yazmıycam
Bugünü biliyosunuz ki yatarken tam taslak yazarım.Çıtırcık tek çocuk oldugu halde ben 1 dk nefes alamıyorum ki sana Allah kolaylık versin arkadaşım.Çok tatlılar canımızın parçları olmasalar bu kadara dayanamaz anneler.Ama unutmaki baba degil biz ANNE yiz.Çok kutsalız

elçiye zeval olmaz idare edin beniartıkın..dün gün boyuncamı kaynının sözü vardı epruu.bak ben nedyden yanayım biliyorsunuz mu bence yazmalıyız herbişeyi yazarken cossssssssssss etsin yürekler ve ayı yanlışlar tekrarlanmasın..ve atıyorum kaynın yeni işe başladı diye size yemek ısmarladı peki onun dışındaki ara öğünler kahvaltı öğle yemeği durumları nasıl....yoksa benimönceki halim şöyleydi diyordumki battı balık yan gider sabahtanbaşlardım yemeğeee akşam bozulcakya sonuçtaaaa!!!o yemekte bile kuscak kadar tok olurdum yani...yanlış davranışşşş....

menüm:
kalkınca 2bardak ılık su s
kahvaltı:10.302dilim ekmek 2zeytin 3kk peynir tamyağsız 1sucuklu yumurta çay salata yarım çaykaşığı bal
ara:2minik elma1mandalin beşibiyerde çayım
öğle:14.30.8ykkurufasülye 2dilim ekmek 1kase yoğurt 1kase salata
ara vercem17.00da:2burçak 2medine hurması yerim yeşilçaylafazla olmaz inşLLh ama canım tatlı çekiyorbastırsın dua edin
akşam19:00:lahana kapuska8yk ve yoğurt 1kase
dahada yemem bişey sporda yapmam haftaiçi ful yaparım haftasonu yok tatilim yatarkende çörekotu sirkeli su..eleştirilere açığım güzelliklerrrrr....

epruuu lahana kürüne başladınmı nasıl gidiyorr bak sana bişey dicem o acayip kötü kokar haşalana suya 1dilim elma koyarsan kokmazbudabenden sana hedaaayyee:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…