- 19 Aralık 2011
- 1.513
- 161
- 39
-
- Konu Sahibi puccakanka
[dünkü menümü yazsam burda çıtırıcık beniii sopayla kovalar:)))
başlangıç kilom 71.8
şimdi 68
hedefim 60 :)
dünkü menüm
sabah 1 dlm çavdar ekemegi 1 dlm beyaz peynir 3 siyah zeytin çay
ögle 2 dlm kek 1 dlm börek 3 ymk kaşıogı patates salatası 1 çigköfte çay ğün vardı:)
akşam meyve suyu evde sıktıgım okadar:)
benim boyum 1.63 cuma sabah tartıldım 64.2çıktım..ama herkes yanlış diyor daha uzunmuşum ama doktor ölçmüştü boyumu ben napayaım o öyle dedi öyledir herlade..hedefim aç karınla 53 tokken şöyle bol suiçmiş şekilde kıyafetlerle 55 çıkayım istiyorum inşaallah..evlendiğimde 67kiloydum sonra hamilelikte 95 kiloya çıktım.doğum ertesi gün 74tüm su ikiziydi aşırı sutopalmıştı vücudumüffne günlerdi yaa..hep ama hep düzensizbeslendim cips dönerçikolata bisküvi çiğköfte hayatımda sebze meyve sağlıklı şeyler hiç yoktu hep paketli gıdalr hazır yiyecekler kızartmalarr..üff ne iğrençmiş..şimdi böyle gerçekten daha sağlıklı hissediyorum kendimi...düzenli ve sağlıkl beslenmek en güzeli..siğer türlü insan zevk diyor ama aksine kendine eziyet ediyor...tıka basa tok olduğum günlere yazıkkkkkkkkk diyorum şimdi..ne gerek varmış yatkta uflaya puflaya yatmaya...eziyet ressssmennn eziyet.....demi jojoopppp:)beninanıyorumki vereceğiz...bu yemeyle verilir yani düzneli beslenereksporda yapıyorum hiç olmadı ayda 2kilo versem 5ayda 10kilo eder e azmı yanii..zaten benim istediğimmmmmmmmm:)şekerim kısa vadede hedefim o..evlendiğim kilom..hamile kaldığım kilo 70 ti..çok şükür altına indim..evlendikten sonra kilo almıştım..şimdi hedefim o..boyum 164..65 olunca hedefim 60 olacak..daha sonra beeelki ömrümde sadece ve sadece bir kez gördüğüm 58..hep balık etliydim..62-65 arası gider gelirdim..doğumdan sonraki halime bakınca vay be o zaman baya zayıfmışım dedim yani..aslında o zaman da aman bi dertti o kilolarım bi dertti..şimdi o halime dönmek istiom...senin boyun kaç şekerim?
keşke öğün atlamasan çıtırım tuğbamızın dediği gibi..öğleettin hadi bi hata ama akşam en azından yoğurt sebze mantığı oturtsakk..kızımsnaa diyorum gelinim sen anala hesabıııı jojoppp epruuuu bilbeyyy SEHRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
buğünkü menüm ebru çıtrıcık kızlarr:))
sabah 1 dlm çavdar ekemgi 1 dlm beyaz peynirtavada sucuk yumurtasız çay
ara biberiye çayı
öglen 1 kivi 1 portakal 4 kuru kayısı
akşam 5 adet lahana sarması mercimek çorba 1 tas
1 adet un helvası
buğünkü menüm ebru çıtrıcık kızlarr:))
sabah 1 dlm çavdar ekemgi 1 dlm beyaz peynirtavada sucuk yumurtasız çay
ara biberiye çayı
öglen 1 kivi 1 portakal 4 kuru kayısı
akşam 5 adet lahana sarması mercimek çorba 1 tas
1 adet un helvası
tuğbaca ve çıtırımsı bir bakışla diyeceğim o ki o top keki yemiyeydin iyidi bide akşamdan evelki arada karışımçay ve yeşilçay dışında yanına elma bburçak bisküvi ceviz veya nebilim portakal falan yeseydin iyidi..bide bence sen emziriyosunya bol suiç bide yoğurt ye bide 1kk peynirdeğilde 2kk peynir yee.bebekk varrr tpkek gitimiyor ona :)o sana gidiyorrrr:)eleştirilere açığımmmmm
sabah ballı tarçınlı çay kahvalatıda 2 dilim çavdar ekmeği menemen,1 zeytin,kk peynir,açıkçay
aa 1 fincan kahve çııtır 2 tane ve 2 de fıdık
öğle 2 de yedim yemeğimi 2 taba mercimek ve 2 dilim ç.ekmeği
ara 2 bardak karışım çayımdan ve yeşilçay
akşam büyük balık 1 tane 2 ısırık helva biliyosunuz balığın arkasından helva çok güzel gidiyoçay ve 1 tane top kek yedimm birazdan karışımdan içerim
ya kontrol panelinden eklediğimresim bile profilimde gözükmüyorzaten gülücük resimlerimfalanda yok benne bahtsızım yawww neyse burdakaybeden aşkta pardon incelmede kazanır yabi el atıver çıtırr benim resmimi görmüyorsunuz demi profilimdeee
benim kendime faydam olana kadar geçmişi okumakla idare edicem,yazmaya fırsat kalmıyo bazen affedin kızlar,,çocukları bahane etmem pek bi saçma gelebilir ama inanınki başım belada bunlarla:18:,çocuğu olanlar anlar en iyi beni,çıldırma noktasına geliyorum bazen geçicek sabır diyorum ama çok fazla üstüme geliyolar,eşiminde bugün tatili olmasına rağmen arkadaşlarıyla okey oynamaya gitti,bide ona sinir oldum,bitek gün tatili var biraz dinlenmem gereken dedim çocuklara o bakması gerek diye düşünürken arkadaşından telefon geldi,hemen gittiii oooy oooy öyle işte bu aralar tatsızım
evde bütün gün çocuklar böyledoğal olarak bende daha nasıl anlatabilirimkii
Meliscim ya çıtırcık yerine sehrayı mı tayin etti de beniim mi habeim yokHabire fırça kaymış sana Dün kaynımın sözü vardı.Bu yüzden utancımdan dünkü menümü yazmıycam
Bugünü biliyosunuz ki yatarken tam taslak yazarım.Çıtırcık tek çocuk oldugu halde ben 1 dk nefes alamıyorum ki sana Allah kolaylık versin arkadaşım.Çok tatlılar canımızın parçları olmasalar bu kadara dayanamaz anneler.Ama unutmaki baba degil biz ANNE yiz.Çok kutsalız