- 19 Aralık 2011
- 1.513
- 161
- 39
- Konu Sahibi puccakanka
beni bi aydınlatıverindoğrumu yapıyorum yanlışmı bakayım hele birr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok sevindim canım,azcık faydam olduysa ne mutlu banaamerhaba triendy21... ben 2010 yılında ikiz bebişlerimi doğurduktan sonra evlendiğim halimden 20 kilo fazla olarak kaldım.. emzirdiğim halde gram kilo veremedim.. bu yıl başı 31 aralıkta tartıldığımda 77,2 yi gördüm ve internetten nasıl 20 kiloyu zamana yayarak verebilirim.. nasıl kalıcı kilo verebilirm derken senin başlığın çıktı googleden karşıma... yanlışlarımı biliyordum ama senin bu başlığın yetersiz olan motivasyonumu artırdı ve kararlı birşekilde 1 ocaktan bu yana 15 gündür yediklerime dikkatediyorum.. diyetteyim demiyorumçünkü ben artık hayatım boyunca bu şekilde dikkatli beslenmeyi planlıyorum.. her sabah trtokuldaki egzersiz programını takip ediyorum.. emzirdiğim için çok kısıtlama da yapmıyorum sütüme de çok şükür birşey olmadı.. ve bugün itibariyle üç kilo verdim bile... Allahım bu isteğimi hiç azaltmaz nefsime de hakim olmayı sürdürürsem gelecek ocağa bu 20 kilodan kurtulmuş olarak girmeyi planlıyorum...
iyi ki seni görmüşüm burdan canım.. Allah sana da çocuklu tüm bayanlara da yardım etsin.. ben iki canavar oğlanla bir de hastalıklarıyla boğuşuyorum bu ara.. sağlıklı olsunlarda gerçi önemli değil hiç bir şey
sevgiler
evet anneyiz ve sabretmeliyiz,allahım acılarını göstermesinde herşeye katlanırız napalımMeliscim ya çıtırcık yerine sehrayı mı tayin etti de beniim mi habeim yokHabire fırça kaymış sanaDün kaynımın sözü vardı.Bu yüzden utancımdan dünkü menümü yazmıycam
Bugünü biliyosunuz ki yatarken tam taslak yazarım.Çıtırcık tek çocuk oldugu halde ben 1 dk nefes alamıyorum ki sana Allah kolaylık versin arkadaşım.Çok tatlılar canımızın parçları olmasalar bu kadara dayanamaz anneler.Ama unutmaki baba degil biz ANNE yiz.Çok kutsalız
elçiye zeval olmaz idare edin beniartıkın..dün gün boyuncamı kaynının sözü vardı epruu.bak ben nedyden yanayım biliyorsunuz mu bence yazmalıyız herbişeyi yazarken cossssssssssss etsin yürekler ve ayı yanlışlar tekrarlanmasın..ve atıyorum kaynın yeni işe başladı diye size yemek ısmarladı peki onun dışındaki ara öğünler kahvaltı öğle yemeği durumları nasıl....yoksa benimönceki halim şöyleydi diyordumki battı balık yan gider sabahtanbaşlardım yemeğeee akşam bozulcakya sonuçtaaaa!!!o yemekte bile kuscak kadar tok olurdum yani...yanlış davranışşşş....
menüm:
kalkınca 2bardak ılık su s
kahvaltı:10.302dilim ekmek 2zeytin 3kk peynir tamyağsız 1sucuklu yumurta çay salata yarım çaykaşığı bal
ara:2minik elma1mandalin beşibiyerde çayım
öğle:14.30.8ykkurufasülye 2dilim ekmek 1kase yoğurt 1kase salata
ara vercem17.00da:2burçak 2medine hurması yerim yeşilçaylafazla olmaz inşLLh ama canım tatlı çekiyorbastırsın dua edin
akşam19:00:lahana kapuska8yk ve yoğurt 1kase
dahada yemem bişey sporda yapmam haftaiçi ful yaparım haftasonu yok tatilim yatarkende çörekotu sirkeli su..eleştirilere açığım güzelliklerrrrr....
epruuu lahana kürüne başladınmı nasıl gidiyorr bak sana bişey dicem o acayip kötü kokar haşalana suya 1dilim elma koyarsan kokmazbudabenden sana hedaaayyee:)
beni bi aydınlatıverindoğrumu yapıyorum yanlışmı bakayım hele birr
çok sevindim canım,azcık faydam olduysa ne mutlu banaa
2010 yılında ha,bende ilk bebişimi ozaman doğurmuştum8 hazirandaallahım acılarını göstermesinler
merak etme 2013ün ocak ayında inşallah içinden 5 yaşında bi çocuk çıkmış olucak canım
allahım iradene hakim etsin seni vazgeçme sakın
evet anneyiz ve sabretmeliyiz,allahım acılarını göstermesinde herşeye katlanırız napalım
canım harika bi gün olmuş gözlerim yaşardııı,menün tam olmuş bravooooo:119::124::119::124:
bu arada söylediğin hikayeye üzüldüm yaa,haklısın ama içime kuşku düşürdün şimdiya okey oynamaya gitmediyseebak kafamı bozdun şimdiişaka bi, yana her hafta gidiyo desem yalan olur ama 1 aydır her cumartesi gidiyooooo belkide dagha fazladır ya eve yakınları geldi yada o gitti biyerleree sinirlerim alt üst zaten son zamanlarda çocuklar iyice boğuyo gün içinde bari biraz nefes alayım istiyorum,daha fazla dayanamıycam gibii
dün gece 12de geldi tabi benim surat 5 karış,hadi dedi ben bakayım çocuklara sen git internete dedisinir etti beni ben nete giripte napcam onamı suratım asık sanki dedim,dinlenmek nefes almak istiyorum,tasasız istediğim an kafamı yastığa vurup uyumak istiyorum,ama nerdeee,3 senedir pat diye yatmışlığım olmadı yaa,çünkü çok iş yapıyorum yatana kadar e oğlanı işet bez tak,kızın altını değiştir giydir biberoları hazırla sıcak suyu hazırla termusa koy,mamaları getir,yerleri hazırla,çocuklara sütlerini kuy ver hooo hoo,gelde uyu rahatça,hepsini ben yapıyorum hergün bide,el insaf yaaa..e bide bunun gecesi var 4 kez kalkıyorum,adam napıyo horrrrrrrrrrrneyse alıştımmı evet alıştım ama son günlerde inan bunalıma gircem gibi oluyo fena günler yaşıyorum,,,:44:
geçecek güzelim geçecek..az kaldı keyfiniçıkaracaksın ilerde emin ol...bak ben dersanede çalışıyordum daha atanamamıştım devlet okuluna özelsektör sabah 8dedersimbaşlıyordu akşam sekize akadar ve eve geliyordum oğlum ilgi bekliyor ev darmadağınıkkk eşim sağolsun çok anlayışlıdırr!!!!insan bilerek yapsa okadar dağıtamaz yani karnım aç ama mutfaktayemek yapmaya yer yok gecede sabaha kadar uyutmayan bebek horuldayarak uyuyan eşşş sanki o ders anlatmış sabahtan akşama kadar psikolojim okadar bozulmuştuki bir gece çocuğu onun kucağına atıp gidipyatmıştım bu arada benden ayrı yatıyordu bizimki çocuk ağlayınca başka odaya gidiyordu bakarmısın olaya...asla hakkımı helal etmiyorum ne mutlu sanaki ikşnci çocuğu doğuracağın ve güveneceğin eşin var...bak ben tek çocukla kalmayı düüşünüyorum niye?çünkühem ana oldum hem baba..benim kendi babam okadar ilgilidirki bizlere karşı yaşadığım şookkkk oldu resmen bana..buda bana bi ders oldu..bazıları baba doğuyor gerçekten bazılarıda kocabile olamıyor...ama senin eşin bence iyi biri..hadi bençocuklara bakayım sen gir internete diyorsa e azcık kıymet bil bunu demesi bile yeterde artar bile aranma sen kavgaya bahane arama pis kız,sarıl kocana kıymetini bil otur oturduğun yerde..bak benimbi arkadaşımın çocuğu engelli diyorki benim öküzümüanlatınca keşke benimkideöyleolsaydı ama oğlum sağlıklı olsaydı diyor iç çekerek benimde içim yanıyor o öyle deyince...daha neler var neler ne hikayeler var bir bilsenn...450öğrencim var ne hayatlar var bilsen....hiç strese girme...günlerini geçirmeye bak...yasağlıklı olmayıp sütısıtacak dermanın olmasa hadi oğlum çiş demek sana eziyet gelse kan ter içinde kalsan onu derken yığılacakmış gibi hissetsen..yada çiş dediğini algılayamayan bir çocuğun olsa?
oyüzdennnnnnn
hayat her şeye rağmen yaşamaya değerrrrrrr....sorunların üstesinden gelinir yeterki sağlık yerinde olsunn..
menümü beğendiğine sevindim yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yupppiiiiiiiii:)
ben çabuk öğreniyorum demi
melissss epruuuuu bilbeyyyy jojoppppp duyun hemiiiiiiiiiiii:)
yazdıkların ne kadar da doğru seni tebrik edeirm canım.bende 3 çcouklu bir öğretmenim şimdi ücretsiz izindeyim.7 yaşında 1 .sınıf,3 yaşında bir kızım son numaramda 1 yaşına girecek yakında bazen çok bunaldığım oluyor eşim yardımcı olmasına rağmen ama şükredecek çok şeyim olduğnu farkedip toparlanmaya çalışıyorum bazen başaramasmada...geçecek güzelim geçecek..az kaldı keyfiniçıkaracaksın ilerde emin ol...bak ben dersanede çalışıyordum daha atanamamıştım devlet okuluna özelsektör sabah 8dedersimbaşlıyordu akşam sekize akadar ve eve geliyordum oğlum ilgi bekliyor ev darmadağınıkkk eşim sağolsun çok anlayışlıdırr!!!!insan bilerek yapsa okadar dağıtamaz yani karnım aç ama mutfaktayemek yapmaya yer yok gecede sabaha kadar uyutmayan bebek horuldayarak uyuyan eşşş sanki o ders anlatmış sabahtan akşama kadar psikolojim okadar bozulmuştuki bir gece çocuğu onun kucağına atıp gidipyatmıştım bu arada benden ayrı yatıyordu bizimki çocuk ağlayınca başka odaya gidiyordu bakarmısın olaya...asla hakkımı helal etmiyorum ne mutlu sanaki ikşnci çocuğu doğuracağın ve güveneceğin eşin var...bak ben tek çocukla kalmayı düüşünüyorum niye?çünkühem ana oldum hem baba..benim kendi babam okadar ilgilidirki bizlere karşı yaşadığım şookkkk oldu resmen bana..buda bana bi ders oldu..bazıları baba doğuyor gerçekten bazılarıda kocabile olamıyor...ama senin eşin bence iyi biri..hadi bençocuklara bakayım sen gir internete diyorsa e azcık kıymet bil bunu demesi bile yeterde artar bile aranma sen kavgaya bahane arama pis kız,sarıl kocana kıymetini bil otur oturduğun yerde..bak benimbi arkadaşımın çocuğu engelli diyorki benim öküzümüanlatınca keşke benimkideöyleolsaydı ama oğlum sağlıklı olsaydı diyor iç çekerek benimde içim yanıyor o öyle deyince...daha neler var neler ne hikayeler var bir bilsenn...450öğrencim var ne hayatlar var bilsen....hiç strese girme...günlerini geçirmeye bak...yasağlıklı olmayıp sütısıtacak dermanın olmasa hadi oğlum çiş demek sana eziyet gelse kan ter içinde kalsan onu derken yığılacakmış gibi hissetsen..yada çiş dediğini algılayamayan bir çocuğun olsa?
oyüzdennnnnnn
hayat her şeye rağmen yaşamaya değerrrrrrr....sorunların üstesinden gelinir yeterki sağlık yerinde olsunn..
menümü beğendiğine sevindim yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yupppiiiiiiiii:)
ben çabuk öğreniyorum demi
melissss epruuuuu bilbeyyyy jojoppppp duyun hemiiiiiiiiiiii:)
yazdıkların ne kadar da doğru seni tebrik edeirm canım.bende 3 çcouklu bir öğretmenim şimdi ücretsiz izindeyim.7 yaşında 1 .sınıf,3 yaşında bir kızım son numaramda 1 yaşına girecek yakında bazen çok bunaldığım oluyor eşim yardımcı olmasına rağmen ama şükredecek çok şeyim olduğnu farkedip toparlanmaya çalışıyorum bazen başaramasmada...
şunu akıldan çıkartmam gerekiyor aslında bunu yapabilen zekibirinsandır bana kalırsa insan iyi ya da kötü ne yaparsa kendine yapar....tuğba diyorsunya hanigün içinde bağırıyorum çocuğaeşime falan diye..evet inssnız yapıyoruz yapacağızda ama bunu minimalize etmek en mühimi..çünkü sinir harbi sonrasındayine kişinin kendisinden çıkıyor..pişmanlık,baş ağrıalrı küslük çocuğun senden korktuğunu gözlemlemek yine kişinin kendisini sorgulamasına sebep oluyor ve bir kısır döngüye dönüyor mesele...sonrasında insan deperesif oluyor...peki napmalı?bence basit..biraz daha esnek olmalı...yani bu sal gitsin manasında değil amaneyse oldu artık diyebilmeli yada evet şu an kızgınımağlamak istiyorum bağırıp çağırmak istiyorum ama sonra daha çok üzüleceğime bunuuntayım bir süreliğine deyip biberona süt koymaya devametmeli...sonra insan gerçekten unutuyor üzüldüğüm şey neydi diye biz kadınalr az saf oluyoruz:)yani günü bağırıpçağırmadan küslük yaapmadan atlatmak mühimm,değermi o günü atlatmak varken 3günün zehir olmasına bunalım takılmaya...şifre ŞİMDİLİK BUNU UNUTUYORUM olmalı..devam etmelisonra..ben denedim işe yarıyor kızzzzyazdıkların ne kadar da doğru seni tebrik edeirm canım.bende 3 çcouklu bir öğretmenim şimdi ücretsiz izindeyim.7 yaşında 1 .sınıf,3 yaşında bir kızım son numaramda 1 yaşına girecek yakında bazen çok bunaldığım oluyor eşim yardımcı olmasına rağmen ama şükredecek çok şeyim olduğnu farkedip toparlanmaya çalışıyorum bazen başaramasmada...
şunu akıldan çıkartmam gerekiyor aslında bunu yapabilen zekibirinsandır bana kalırsa insan iyi ya da kötü ne yaparsa kendine yapar....tuğba diyorsunya hanigün içinde bağırıyorum çocuğaeşime falan diye..evet inssnız yapıyoruz yapacağızda ama bunu minimalize etmek en mühimi..çünkü sinir harbi sonrasındayine kişinin kendisinden çıkıyor..pişmanlık,baş ağrıalrı küslük çocuğun senden korktuğunu gözlemlemek yine kişinin kendisini sorgulamasına sebep oluyor ve bir kısır döngüye dönüyor mesele...sonrasında insan deperesif oluyor...peki napmalı?bence basit..biraz daha esnek olmalı...yani bu sal gitsin manasında değil amaneyse oldu artık diyebilmeli yada evet şu an kızgınımağlamak istiyorum bağırıp çağırmak istiyorum ama sonra daha çok üzüleceğime bunuuntayım bir süreliğine deyip biberona süt koymaya devametmeli...sonra insan gerçekten unutuyor üzüldüğüm şey neydi diye biz kadınalr az saf oluyoruz:)yani günü bağırıpçağırmadan küslük yaapmadan atlatmak mühimm,değermi o günü atlatmak varken 3günün zehir olmasına bunalım takılmaya...şifre ŞİMDİLİK BUNU UNUTUYORUM olmalı..devam etmelisonra..ben denedim işe yarıyor kızzzz