- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #6.641
Kızlar sinirlerim aşırı bozuk.Herşeye kızıyorum.Ogluş bütün gece kuru öksürüge çevirdiKıpır kıpır sabahı zor ettik.7 buçukta kalktı bir mızmız mıkır mıkır yavrum haklı nazlanması lazım ama ana da öyle bir sinir patlaması yaşıyorki nereye nazlansın Bu haptan mıdır yaşadıklarımdan mıdır nedir o sakin sessiz hep gülen ben yokum.Eşimde farketti.Sen çocuga kıyamazdın sesin çıkmazdı şimdi avazın çıktıgı kadar bagırıyorsun hemde suçu yokken neden uyumuyor diye Evet kötü bir anne oldum şimdi kv. uyuttu kucagında banada söylenerek aşagya indi Neden sinirlisin kızım nie bagırıyorsun çocuga dedi.Şimdi geldim size yazıp aglıyorum
Canım haklısın.Bende o uyurken içim içimi yedi agladım.Uyanınca anne der hep.Bu kez meme dedi.Kv meme diyor.Memeden keserken o bizde kaldı onun memeden ayırdıgını düşünüp meme diye sesleniyor.Çok üzüldüm.Öptüm öptüm agladım özür dlerim annecim dedim.Aglamayayım diye gıdı gıdı yapıyor gülerek.Güldüm bende canım oglumBirde özelden msj atmıştım.Özleden cvp yazarsan beni rahatlatmış olursun:26:
Kızlar sinirlerim aşırı bozuk.Herşeye kızıyorum.Ogluş bütün gece kuru öksürüge çevirdiKıpır kıpır sabahı zor ettik.7 buçukta kalktı bir mızmız mıkır mıkır yavrum haklı nazlanması lazım ama ana da öyle bir sinir patlaması yaşıyorki nereye nazlansın Bu haptan mıdır yaşadıklarımdan mıdır nedir o sakin sessiz hep gülen ben yokum.Eşimde farketti.Sen çocuga kıyamazdın sesin çıkmazdı şimdi avazın çıktıgı kadar bagırıyorsun hemde suçu yokken neden uyumuyor diye Evet kötü bir anne oldum şimdi kv. uyuttu kucagında banada söylenerek aşagya indi Neden sinirlisin kızım nie bagırıyorsun çocuga dedi.Şimdi geldim size yazıp aglıyorum [/
canım sakın öyle düşünme kötü anne yok sadece herşeye yetişemeyen sinirleri yıpranmış bi anne var ortada bende dahilbugünlerde bende asabiyim çok en ufak şeylere kızıyorum ağlıyorum hap falan kullanmıyorum bende ama neden bilmiyorum reglim bitti oda değil sebebini bilmediğim bişey küçük oğlumda çok asabileşti önüne geleni ısırıyo bağırıyorum bez kısmına bende vuruyorum bi kaç gündür eşime bile sebebsiz yere kızıyorum oda senin neyin var diyo ve dün ve bugün kayınvalideme ve kayınpederime kahvaltı sofrasındayken hep beraber bugün arkadaşa gitcektim 5 te gelirim dedim kp de 5 te hava kararıyo geç kalma dedi o kadar ( yan komşumadu) dedim olsun o kadar kalınmaz dei gelde kızma adam haklı bence ama bende kızdım ama sonra içim içimi yedim yemin ederim ben hiç böyle biri değildim bağırmazdım kimseye anlaşılan bu günlerde hepimizin sinirleri bozuk
Canım haklısın.Bende o uyurken içim içimi yedi agladım.Uyanınca anne der hep.Bu kez meme dedi.Kv meme diyor.Memeden keserken o bizde kaldı onun memeden ayırdıgını düşünüp meme diye sesleniyor.Çok üzüldüm.Öptüm öptüm agladım özür dlerim annecim dedim.Aglamayayım diye gıdı gıdı yapıyor gülerek.Güldüm bende canım oglumBirde özelden msj atmıştım.Özleden cvp yazarsan beni rahatlatmış olursun:26:
Canım gelmemişti.Sonrada ben giremedim.Yine başını agrıtıcam yine sorular off o dosyalarla benide at camdan aşagıyacanım mesaj yazdım sana. hatta buraya yazmadan önce yazmıştım. bir baksana. gelmediyse yeniden yazayım....
Kızlar sinirlerim aşırı bozuk.Herşeye kızıyorum.Ogluş bütün gece kuru öksürüge çevirdiKıpır kıpır sabahı zor ettik.7 buçukta kalktı bir mızmız mıkır mıkır yavrum haklı nazlanması lazım ama ana da öyle bir sinir patlaması yaşıyorki nereye nazlansın Bu haptan mıdır yaşadıklarımdan mıdır nedir o sakin sessiz hep gülen ben yokum.Eşimde farketti.Sen çocuga kıyamazdın sesin çıkmazdı şimdi avazın çıktıgı kadar bagırıyorsun hemde suçu yokken neden uyumuyor diye Evet kötü bir anne oldum şimdi kv. uyuttu kucagında banada söylenerek aşagya indi Neden sinirlisin kızım nie bagırıyorsun çocuga dedi.Şimdi geldim size yazıp aglıyorum [/
canım sakın öyle düşünme kötü anne yok sadece herşeye yetişemeyen sinirleri yıpranmış bi anne var ortada bende dahilbugünlerde bende asabiyim çok en ufak şeylere kızıyorum ağlıyorum hap falan kullanmıyorum bende ama neden bilmiyorum reglim bitti oda değil sebebini bilmediğim bişey küçük oğlumda çok asabileşti önüne geleni ısırıyo bağırıyorum bez kısmına bende vuruyorum bi kaç gündür eşime bile sebebsiz yere kızıyorum oda senin neyin var diyo ve dün ve bugün kayınvalideme ve kayınpederime kahvaltı sofrasındayken hep beraber bugün arkadaşa gitcektim 5 te gelirim dedim kp de 5 te hava kararıyo geç kalma dedi o kadar ( yan komşumadu) dedim olsun o kadar kalınmaz dei gelde kızma adam haklı bence ama bende kızdım ama sonra içim içimi yedim yemin ederim ben hiç böyle biri değildim bağırmazdım kimseye anlaşılan bu günlerde hepimizin sinirleri bozuk
işte benim bittiğim an ebru öpüp öpüp ağlamak her kızdığımda yaptığım tek şey ama elimde değil ki
Zuzuuuummmm canım çok pişman oldum.Ama yavrum yine paçalarıma tutunup sadece beni istiyor barıştıkBu aralar var bişiler ama anlamadım Papatyanın dedigi gibi cama çıkıp derin derin nefes alıp vermek en iyisi
Kızlar sinirlerim aşırı bozuk.Herşeye kızıyorum.Ogluş bütün gece kuru öksürüge çevirdiKıpır kıpır sabahı zor ettik.7 buçukta kalktı bir mızmız mıkır mıkır yavrum haklı nazlanması lazım ama ana da öyle bir sinir patlaması yaşıyorki nereye nazlansın Bu haptan mıdır yaşadıklarımdan mıdır nedir o sakin sessiz hep gülen ben yokum.Eşimde farketti.Sen çocuga kıyamazdın sesin çıkmazdı şimdi avazın çıktıgı kadar bagırıyorsun hemde suçu yokken neden uyumuyor diye Evet kötü bir anne oldum şimdi kv. uyuttu kucagında banada söylenerek aşagya indi Neden sinirlisin kızım nie bagırıyorsun çocuga dedi.Şimdi geldim size yazıp aglıyorum
ebru bende çok yapıyorum, yoruluyorum gün boyu iş eve gel evin işi yemek, benim eşimde sağ olsun pek yardım etmez, gecede 2 saatte bir kalkıp duruyorum , dolayısıyla bir yorgunluk ve bıkkınlık var hep, bende kızıp bağırıyorum, eşimde diyor sen çouğa çok kzıyon diye bende bu defa ona kızıyorum o zaman biraz yardımcı olda gerilmiyey,im diye
bazende okulda öğrenciler çok geriyor, elalemin çocuğuna sinirlenip hıncımı kzıımdan alıyorum sonra dediğin gibi acayip pişman oluyorum çok üzülüyorum, ama elimden geldiğince kendimi frenlemeye çalışıyorum, ama ösgenimde dediği gibi insanınz sonuçta oluyor böyle şeyler, aslında papatya anlatmış en iyisi 2 dk mola ve sinirleri yatıştırmak
zaten bu aralar bede gerginim üzgünüm, kızımın hastalığı beni çok üzdü nasıl çocuğu bu derece üşüttük diye kızıpduruyorum kendime, sonra arkadaşımın geçen hafta bebeği oldu ama bebek hasta, konuşamıyorum bile arkadaşımla, hatta bu akşam başka bişr arkadaşımla görüştüm onlr çok yakın oturuyorlar bebeğin abaşka bir rahgatsızlığı daha çıkmış,çok üzülüyorum daha görmeye gidemedim, yarın gidecem inşallah
Papatya be göremedim resimlerini, bu aralar düzenli girmiyorum misafirlerim var yatılı pazartesiye kadar, umarım başajka zaman görürüm, ama eminim çok tatlı birisin
hem seni sordum denizdeki dalgalara
havadaki martılara...
epruya papatyaya hawara
nerdesin benim kadim dostummmm
bak şiir bilenem yazdım senin için melisim kayıp tek sen dışında takım tamam ben 52 oldummmmmayyyy ne güselll iğrençsin sehraaaaaaaaaaaa
şakaşaka yarın 52 olsam ne süper olur ama malesef geçen hafta 57.7idim cancağızım bakalım yarın nolcek jojopum bizimde okulumuz var kocamız var çocuğumuz var ama totomuz göbeğimizde var az takıl özletme kendini ne var kaç kes aklıma geldin merak ettim en son başına bi iş geldiğini bile düşündüm yani.ama bişey gelmmemiş bi çok şey gelmiş arkadaşlar kafayı yiyor birlerle sınıfLAR ayrıldım sisde..kaç aylıklar var sende şimdi?oğlumu bir başlatmadım seni dinledimmm
yuh diyorum 68 mi oldun yapma arkadaşım 64dün sen ya korkma verceksin yerleşmedi henüz çabıkgitcek