Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Kızlar sinirlerim aşırı bozuk.Herşeye kızıyorum.Ogluş bütün gece kuru öksürüge çevirdiKıpır kıpır sabahı zor ettik.7 buçukta kalktı bir mızmız mıkır mıkır yavrum haklı nazlanması lazım ama ana da öyle bir sinir patlaması yaşıyorki nereye nazlansınBu haptan mıdır yaşadıklarımdan mıdır nedir o sakin sessiz hep gülen ben yokum.Eşimde farketti.Sen çocuga kıyamazdın sesin çıkmazdı şimdi avazın çıktıgı kadar bagırıyorsun hemde suçu yokken neden uyumuyor diyeEvet kötü bir anne oldum şimdi kv. uyuttu kucagında banada söylenerek aşagya indiNeden sinirlisin kızım nie bagırıyorsun çocuga dedi.Şimdi geldim size yazıp aglıyorum

ebrucum zaman zaman bende çok sinirli oluyorum. zaten işim çok stresli. ben herkesin torpil istediği,okula hoca alma yetkimin olduğu bir konumdayım. inan telefonu bazı günler atasım geliyor. kafayı yiyecek duruma geliyorum. bugün o kadar zor bir gün geçirdim ki. elimde bir sürü dosya. bol bol telefon. şuna yardımcı olun vs. camı açıp tüm dosyaları boşluğa bırakasım geldi. amaaa....evde yolumu bekleyen bir oğlum var. seni seviyorum diyen, senin gibi bir annem olduğu için çok şanslıyım diyen, dünyalar tatlısı bir oğlum var.
benim bebeğim prematüre idi. ilk 6 ay 2saate bir kalkıp onu beslemem gerekiyordu. biz ölümle burun buruna geçen günler yaşadık. sabah kadar uyumadığım günler yaşadım.
bunları neden yazıyorum. ben dahil hiç kimse mükemmel değil. hepimiz zor günler geçiriyoruz. bazen aşırı sinirli olabiliyoruz.
sen kötü anne değilsin. sadece sinirlisin. ama lütfen ve lütfen sakinleş. oğlunun bu günlerini bir daha göremeyeceksin. sinirlendiğin zaman çık odadan, balkonda derin derin nefes al. ve düşün oğluna bağırdığında sinirin geçiyor mu, rahatlıyor musun. hayır...Sinirin üzerine bir de vicdan azabını ekliyorsun. daha sinirli oluyorsun.
sakın ama sakın bağırma. daha doğrusu bağırmamaya çalış...
ve benden sana nacizane bir tavsiye...böyle zamanlarda kv de olsa, eşin de olsa, annende olsa çocuğunu kimseye verme...oğlunun yerine kendini koy...annen sana bağırıyor. ve sen kendini başkasının kucağında buluyorsun...oğlun kendini daha da terkedilmiş hisseder. sen kucakla, sen uyut...ama verme...

Canım haklısın.Bende o uyurken içim içimi yedi agladım.Uyanınca anne der hep.Bu kez meme dedi.Kv meme diyor.Memeden keserken o bizde kaldı onun memeden ayırdıgını düşünüp meme diye sesleniyor.Çok üzüldüm.Öptüm öptüm agladım özür dlerim annecim dedim.Aglamayayım diye gıdı gıdı yapıyor gülerek.Güldüm bende canım oglumBirde özelden msj atmıştım.Özleden cvp yazarsan beni rahatlatmış olursun:26:

canım mesaj yazdım sana. hatta buraya yazmadan önce yazmıştım. bir baksana. gelmediyse yeniden yazayım....

işte benim bittiğim an ebru öpüp öpüp ağlamak her kızdığımda yaptığım tek şey ama elimde değil ki

Ebrucum kiyamam canim sana ya Oglusla bol bol oyna senin iyi mutlu oldugunu gorsun o da mutlu olur ben de baska biseyi sinirleip kizima bagiriyorum bazen elimde olmadan daha bagirirken biliyorum onun ne sucu gunahi var daha iyiyi kotuyu bilmiyorlar
Ama iste bizde insaniz malesef hata yapabiliyoruz papatyanin dedigi gibi nefes alip sakinlesmeye calismak gerek

canım mesaj yazdım sana. hatta buraya yazmadan önce yazmıştım. bir baksana. gelmediyse yeniden yazayım....
Canım gelmemişti.Sonrada ben giremedim.Yine başını agrıtıcam yine sorular off o dosyalarla benide at camdan aşagıya

ebru bende çok yapıyorum, yoruluyorum gün boyu iş eve gel evin işi yemek, benim eşimde sağ olsun pek yardım etmez, gecede 2 saatte bir kalkıp duruyorum , dolayısıyla bir yorgunluk ve bıkkınlık var hep, bende kızıp bağırıyorum, eşimde diyor sen çouğa çok kzıyon diye bende bu defa ona kızıyorum o zaman biraz yardımcı olda gerilmiyey,im diye

bazende okulda öğrenciler çok geriyor, elalemin çocuğuna sinirlenip hıncımı kzıımdan alıyorum sonra dediğin gibi acayip pişman oluyorum çok üzülüyorum, ama elimden geldiğince kendimi frenlemeye çalışıyorum, ama ösgenimde dediği gibi insanınz sonuçta oluyor böyle şeyler, aslında papatya anlatmış en iyisi 2 dk mola ve sinirleri yatıştırmak

zaten bu aralar bede gerginim üzgünüm, kızımın hastalığı beni çok üzdü nasıl çocuğu bu derece üşüttük diye kızıpduruyorum kendime, sonra arkadaşımın geçen hafta bebeği oldu ama bebek hasta, konuşamıyorum bile arkadaşımla, hatta bu akşam başka bişr arkadaşımla görüştüm onlr çok yakın oturuyorlar bebeğin abaşka bir rahgatsızlığı daha çıkmış,çok üzülüyorum daha görmeye gidemedim, yarın gidecem inşallah

Papatya be göremedim resimlerini, bu aralar düzenli girmiyorum misafirlerim var yatılı pazartesiye kadar, umarım başajka zaman görürüm, ama eminim çok tatlı birisin

Ah canim ya Allah yardimcin olsun ben butun gun evdeyim misafirlige bile nadir giderim ama boyleyken bile yetismiyo bazen ifler kaldi ki sen calisiyosun Allah guc kuvvet versin.her donemde devirde kadin olmak zor bazen esimle yer degistigmek istiyorum( cok stresli bi isi olsa dahi)en azindan eve gelip ayagimi uzatip cigdem meyve 1 bardsk su .... Diyebilmek isterdim

Ah canim ya Allah yardimcin olsun ben butun gun evdeyim misafirlige bile nadir giderim ama boyleyken bile yetismiyo bazen islerkaldi ki sen calisiyosun Allah guc kuvvet versin.her donemde devirde kadin olmak zor bazen esimle yer degistigmek istiyorum( cok stresli bi isi olsa dahi)eve gelip ayagimi uzatip ohh demek icin bizde yataga girene kadar ise devam uyuyuncada deliksiz uyku yok tabi emzirmeden dolayi

Son düzenleme:

Biz evdeyiz sen bide çalışan annesin.Çok fazla sabır istiyorr çocuk büyütmek.Senin bi suçun yok tabikide ama anneler öyle düşünüyor.Bende nerde üşüttüm keşke gitmeseydim gibi şeylerle kendimi suçluyorum.Kuru öksürük var.İnş. bütün bebekler iyileşir.Bu akşam dr. götürdük iki tane şurup verdi.Şuruplar balgamı attırsın diye sanırım daha da öksürügü artttı.Şimdi ayagımdan bıraktım.45 dk.sallıyorum kızmadan bacak içlerimin agrıdıgını ama sıkılaştıgını yavrumun yine bana iyiligi dokundugunu düşünerek salladımAnnelik anlayış sabır şefkat ve her istediginde bıkmadan usanmadan

Şimdi eşime yarına giyicek bişiler ütüleyim kaçta yatıcam kimbilirİyi geceler beni anlayan dinleyen vefalı arkadaşlarım iyiki varsınız

Bugün kimsecikler ugramamış.Ogluş bütün gece öksürmekten uyuyamadı ama sabah ilaçlarını verince şimdi daha iyi.Bütün binadakiler kv kızkardeşi geldi şehr dışından hep beraber otrmaya gittiler.Tabi benide çagırdılar.Ogluşu bahane ettim.Zaten c.tesinden beri habire yiyorum.Dünde lahmacun ısmarlamışlar börek yapmışlar un helvası yaptılar.1 lahmacun ayran ve 4 çatal un helvası yedim.Akşamda ekmek yemedim.Ama sabah tartı kendime getirdi.EEeee koca hafta yersem olacagı buBugün pür dikkat etsemde pek bişi farketmeyecek ama olsun bugün irademe sahip çıkıcamSehracıkkkk nerdesn?

Bende bi alindim kiskandim galiba sis oselden msjlasinca,neyse menum

Dun

Sabah uyaninca iki tam ceviz bi ck bal yesilcay kayisi
Dokuzda bir haslanmis yum iki cavdar yedi zeytin birbucuk kk peynir salatalar kayisi bir medine hurmasi
Ara iki minik dilim muz orta kahve bir kare borek yagsiz peynirli
Ogle bir kase yogurtlukereviz onbes minik sarma birkse corba
Ara bir kofte
Aksam bir but bir kase yogurtlu kereviz salata
Sonra esime pat kofte yaptim gec gelmisti dokuz bucukta ikibucuk kofte iki adet pat kizartmasi yedim
Bu arada onceki gunde on tane falan kestane yemistim saat onda gece

Son düzenleme:
Alındın mı sanada özelden msj atayımda gönlün olsunÖzel bişi sordum buraya yazamayacagım bişi yanlış anlama alınma canım benim

kızlar merhaba;
bu araalr günler nasıl geçiyor anlamıyorum. öyle çok iş var ki....ve beslenmem çok düzensiz. her sabah mandalina ve portakal koyuyorum çantama. akşama olduğu gibi getiriyorum...
aslında biraz da böyle denemek istiyorum. yediklerime çok dikkat ettiğimden midir nedir vücudum strese girdi sanırım. her yediğime dikkat edip saate bakıyordum. bunu yesemem nasıl olur, yersem kızlara nazıl yazarım diye bakıyordum yiyeceklere...Yarın sabaha tartılınca göreceğiz gerçi ama..kendimi biraz daha salmaya, strese sokmamaya karar verdim. salmak derken de herşeyi yiyeceğim anlamaında değil. her yediğim şeye kaç kaloridir gözüyle bakmıcam artık...

Ayyy kızlar benı hatırladınız mıııı sizi çok özledimmmuzun zamandır gelemedim iş ev çocuk koca.. Bir görseniz savaştan cıkıyor gibi oluyorum bazen tabi bu dönemde kilo vermek yerine çokk aldım 68 kiloyu buldum geçtim bile ama enerjim cok dusuyor ben de yıyorum gercı bu kıloyu ramazanda aldım ben su an cok yogun tempoda calısıyorum 1. sınıf okutuyorum almam heralde ama ha bıre agzıma bıseyler soktugum ıcın veremıyorum da ay ozledım sızı ya kımler var sadece son sayfaya baktım bı anda hemen yazmaya basladım eskıler gorunce ebru osge hawar nasısınızzz???ne alemdesınız kızdan vakıt bulursam bıraz göz atarım tekrar topikle dıkkat etmek ıstıyorum kıloma ama nete gırecek vaktım yok benım okuldan 4 bucukta gelıyorum gelır gelmez kız yemek .. Aksam oluyor zaten. Acaba aksam 6 dan sonra yemeyerek mı versem dıyorum 6 ya kadar da abartmadan da olsa herseyden yesem.. Ay napsam ya sız naptınız ne alemde kılolar

hem seni sordum denizdeki dalgalara
havadaki martılara...
epruya papatyaya hawara
nerdesin benim kadim dostummmm
bak şiir bilenem yazdım senin için melisim kayıp tek sen dışında takım tamam ben 52 oldummmmmayyyy ne güselll iğrençsin sehraaaaaaaaaaaa

şakaşaka yarın 52 olsam ne süper olur ama malesef geçen hafta 57.7idim cancağızım bakalım yarın nolcek jojopum bizimde okulumuz var kocamız var çocuğumuz var ama totomuz göbeğimizde var az takıl özletme kendini ne var kaç kes aklıma geldin merak ettim en son başına bi iş geldiğini bile düşündüm yani.ama bişey gelmmemiş bi çok şey gelmiş arkadaşlar kafayı yiyor birlerle sınıfLAR ayrıldım sisde..kaç aylıklar var sende şimdi?oğlumu bir başlatmadım seni dinledimmm
yuh diyorum 68 mi oldun yapma arkadaşım 64dün sen ya korkma verceksin yerleşmedi henüz çabıkgitcek

uyanınca bir çk bal bir tam ceviz yeşilçay bir kayısı
9da bir haş yum birbuçuk kk peynir 7zeytin domtes alatalık yeşiilk iki çavdar çay
ara yarım elma
öğle 12de iki bardak gerçek şalgam ve havuçalrı(süperdi) orta kahve
toplantı vardı eve geçemedim toplantıda sadece bir kuru pasta tuzlusundan yarın tartı gunu sonuçta
16.00da ıkı buçuk köfte bir kase yoğurtlukereviz
19da 7 köfte kurusoağn domtes salatalık

ama kızlar vucudum ödem tutarmı şalgamdan dolayı bilemiyorum yarın napcaz yaa:18::18::18:

Ayy canım benım kızz senı cok ozledım valla ne komiktin sen hala komik misin? Bakıyorum bıraktıgım performansın devam ediyooo senın de okulun var bacım ama ben gunluk 120 km gıdıp gelıom sınıfcıyım 1. Sınıfım 61 aylık bıle ogrencım var kafayı yemek uzereyım bu durumda dıyet mıyet bende ne gezer..aha ıste sen de ogretmensın ben de ortmenım ıkımıze aynı parayı verıyolar yavv ver bakalım maasın yarısınısaka saka canım tamam kız aksamları laptopu acmak oyle zoruma gıdıyo kı sadece egıtım ogretım faalıyetlerım ıcın acabılıom ama aksamları kocısın tlf dan gıreyım menu yazayım ama benım menumu goren topigı terk eder kan kaybı musterı kaybedersınız valla...ıyı olmus oglanı vermedıgın kac aylık kı aslında kucuklerın de anten acık ama sorun oyun cocugu olmaları pek sınıf okul kural anlayacak durumda dedgıller bıde buyuk kucuk hepsı aynı sınıfta oyle zor ki abla karde abı kardes gıbıler..zorr zorr zorr yanı..
Bugunku menum

Sabah. Bır cıkolatalı gofret 2 3 susamlı cubuk adacayı

Aa. Bır borek cay

Ogeln karnabahar yemegı 3 4 kasık makarna yogurt

Aksam 5 te 2 bucuk dılım su boregı yedım cay

Sımdı de 2 3 tane badem yedım daha da yemem yersem sadece hastayım portakal yerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…