Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

malum memur olduğum için memurlar net sitesine çok taklıyorum orda dailyform diye bişey var çay içinde 9bitki olan ender saraçoğlu taylankmeli falan reklamı var parlak şeyeler deniyor araştırdığım kadarıyla .ben karşıyım böyle şeylere aslında ama bitkisel ve çay sonuçta tarım bak onaylı bide bi okusanıza ama yok ya girmem böyle bir riske ama sizde baksanıza bi sizinde kafanız karışsın:44::44::44:

akşami dediğim menüyle kapattım ama iki kaşık şehriye çorbasının tadına baktım bide bir tane z.yağlı sarma yedim ellerime sağlıkkk çok güsel olmuş ama yiyemedim.ya ben tokken 53 olup kilo korumaya geçip iki ileri bi geri gitmek istiyorum aaa yarım kilo almışım diyim iki gün diyet yapıp sonra yine eski düzenime dönmek istiyorum

Papatya bizle de arkadas ol seni gorelim
Sehraa menun guzel canim ben bitkilerin dogru kullanildiginda faydasina inaniyorum orn. Yesilcay benim vazgecilmezim oldu ama bu karisimlar guvenlide olsa gerek gormuyorum saglik yonundn acaba dedirtiyor gene de karisim olunca
Eet ben de kilo korumaya gecmek cok ama cok istiyorum ama suanki ruh halimde uzak gorunuyo
Menumu yazayim bakalim
11.30
2 dilim tambugday
Kk peynir
3 catal domates
3 catal recel
1 zeytin
1 haslanmis yumurta
Yesilcay
Arada git gel 5 kare sutlu cikolata yedim
16.00
Nescafe
5 yulafli
18.30
3 ksik ispanak yemegi
1 catal pilav
1 dilim ekmek
Yarim saat sonra 1 tatli kasigi nutella
Yesilcay icicem ins. Hicbirsey yemem daha
Bu tatli krizleri olmasa ne guzel gitcem ama iste

sanırım sonunda başardım eklemeyi. oğlumu uyutunca gelip hem menüleri hem de yorumlarınız okuyacağım. yarın işe gidince de silerim fotoları...

Papatyacim oncelikle cok zarif bi bayansin . Durusun cok hos gulmek sana cok yakisiyo gulunce guzelligin daha da ortaya ikiyor. Ve en onemlisi zayif bi bayansin Ben baliketli bekliyodum Zayif degilim dedigin icin ama zayifsin bence canim elbiseli fotonda gayet hos gozukuyosun. Spor giymek daha cok yakismis ama ayy gordugume sevindirik oldum

Papatyacim oncelikle cok zarif bi bayansin . Durusun cok hos gulmek sana cok yakisiyo gulunce guzelligin daha da ortaya ikiyor. Ve en onemlisi zayif bi bayansin Ben baliketli bekliyodum Zayif degilim dedigin icin ama zayifsin bence canim elbiseli fotonda gayet hos gozukuyosun. Spor giymek daha cok yakismis ama ayy gordugume sevindirik oldum

Kızlar fotoğrafların altına tarihlerini yazdım. Küçük olduğundan pek görünmüyor da

Heyecandan deli oldum ama foto göremedim.Arkadaşlık istegi yolladım çabuk kabul etttttttttttt merak ediyorummmmmm

ben sürekli yeşilçay içiyorum ve kesinlikle bağımlılık yapıyor. içmediğim zaman gerçekten canım istiyor. benim hiç tatlı isteğim olmuyor ama ben de kısır, mercimek köftesi gibi şeylere hayır diyemiyorum...ayrıca menüm güzel de çok çikolota var be canım...
çok teşekkür ederim. elibiseli fotom 1 hafta öncesine ait.beğenmene sevindim. çok kilolu değilim ama çok zayıf ta değilim 60 olsam fena olmaz değil mi???

Heyecandan deli oldum ama foto göremedim.Arkadaşlık istegi yolladım çabuk kabul etttttttttttt merak ediyorummmmmm
kabul ettim...
Aaaa ben senin adını sehra zannediyordumAma şuan gördüm ama kalbimden geçeni Rabbim bilir
ben de sehra sanıyordum...

Canım yaşasın gördüm seni:82:Çok hoş zarif bi bayansınHiçte 63 gibi göstermiyosun.Birazcık belin kalın ama fizigin gayet hoş hele elbiseli ve takım elbiseli fotoda belinde incecikGördügüme çok mutlu oldum.

Papatya haklisin cok cikolata yedim bugun ama kesmedi daha sen dusun gerisini
Yesilcayi ben de cok seviyorum icmeyince eksikligini hissediyorum resmen

çok teşekkür ederim ebrucum. bilmem ki 63 gibi duruyor muyum ama o kör olmayasıca baskül hep 63 diyor bana...ben size dedim ince bel ve ben...bir araya gelemeyiz biz...

papatya bende göremedim resmini arkadaşlık isteği gönderdim ama
tabi resimleri kaldırdıysan bilemiyom

şimdi bir dersim boş 40dk cık inceleyerek baktım papatyacım öncelikle çok güzel bi bayan olmandan daha ötesi ve bence en önemlisi sempatik birisin kanım kaynadı resmenyanlız sakın rengini açma saçlarının yarım foton varya gözlüklü orda yaşından fazla gösterdiğini düşündüm ama yeni halin koyu renk saç ideal ve kesinlikle sen sıkılaşmışsın geçen uyazdan beri diyim sana..abantta olan resmin varya orda saldım çayırasın bunların hepsinde aynı kiloda olduğunu söyleme inanmam.bu arada çoğunluk siyah giyidiklerin var geçen haftadan gözümden kaçmadı diyim kopyaları yakaldığım gibi hileleri de yakalarım benim adım külyutmazzzbu arada cildin makyajsız bile güzel ve berrak vapurda çekinmiş olduğun özel bişey yapıyomusunnn.hasılı papatya seviyor sevmiyor yaparsak yapraklarından seviyorrr çıkarrr eşin şanslı diyimmm kıymetini bilsin benim arkadaşımınnn

canım ne güzel yorumlamışsın. önceliklerin iltifatların için teşekür ederim. ben bazen kendimi güzel bulurum.
abanttaki resmim en eski olan. o dönemde yeni doçent olmuştum ve kilo falan vermekle pek alakam yoktu. çünkü bulutların üstünde geziyordum.
siyah giydiklerim önceki hafta gittiğim sempozyumdan. açılış yemeğinde. saçlarımı yeni boyatmıştım orada...
saçlarım şimdi koyu. o açık halini ben de sevmemiştim. abanttaki saçım da kendi saçım. boya falan yok. pek çok kişi de açık saçın beni yaşlı gösterdiğini söyledi...
buı fotoğrafların hemen hemen hepsinde 62-66 arasıyım.
cildim için ise neler yapıyorum. aslında çok özel birşey yapmıyorum. günlük temziliğimi hiç aksatmam. jel, tonik nemlendirici.
vapurdaki resim zamanında deli gibi sigara içiyordum. şimdi cildim daha da düzeldi. yada ben öyle hissediyorum. ama bazen öğrencilerim de soruyor ne yaptığımı...
eşime de ileteceğim yazdıklarını..
ama biz de seni görmek istiyoruz...
çok teşekkür ederim...

Ayarlamaya calisimm bende bikac bisiy az daha merak edin bakim bi 53olaydim koyaydim eski halim yeni halim deyu saka bi yana koyarim az biraz daha sabir bu arada silinebiliyor demi sonrasinda sorun olmuyor:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…