Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

ama canım fasülye protein..ama bide kocişle ikinci kahvaltı da çeyrek bazlamayla kurtardım..ama misafirlikte de sadece patatesle yırttım:26:ama ama...

vaaavvv..allahım daha uzun ömürler nasip etsin beraber canım

kızlaar..şu saate kadar süperdi ama birazdan bi dilim kek yiycem malasef..bu aralar acayip kaçamak yapıom ama ben emziriommmm:KK52::KK56::KK5::21::KK56::KK34::KK34::KK37:

jojop senin bebiş ne kadarlıktı cnmm

kızlar bide sizin bugün tartı gününüz değilmiydi ya niye kimse kilosunu yazmamış ki benim yarın sanki gramda olsa vermiş gibi hissediyorum kendimi neyse çabucak sabah olsun ki bende tartılıyım:KK1:
bu sabah kalkınca 1 fincan türk kahvesi,büyük bi fincan ballatarçınlı çay
kahvaltıda 2 tabak düğün çorbası yedim hazır değil kendim yapmıştık ve 2 dilim ç. ekmeği
ara 1 nescafe,2 bardak karışım çayımdan içtim 3 tane hoşbeş çıtır
öğle yemeğim gec yedim o yüsden akşam yemiycem ama başka şeyler atıştırabilirim çıtırcık
öğle yemeğimde 2d.ç.ekmeği ve kışın yenebilcek en güzel yemek menemen yedim 1 tabak ve yanında 4 kaşık yoğurt ev yapımı:KK56:

canım sabah kahvaltın çok az,,e bide akşam yemeğini hiç beğenmedim:KK31:menünde ne salata var ne yoğurt var,,nede meyve var,olmuyo ama kızdırıyosun kelimi haaaaaaaaaaa:KK47::KK23:bak benim dünkü menüme azcık örnek al olurmu,inan çok güzel kilo verirsin o şekil beslenirsen,,hemde yiyerek zayıflıcan daha ne istiyosun:KK76::KK51::KK34:sorularınıda cevaplamıştım:KK53:

sabah kahvaltıda okulda olduğum için hep aynı standart yani ocak tava falan yokki napimm:)bi yol söle bana..yumurta haşlayıp götüreyimmi evde bi saklama kabına koyup neyim eksik sence kahvaltıd??? yada 4dilim iki ayrı sandviçmi yapayım, de bana napayımmmmm

bide bitki çayı 4-5bardak demişsinya 2bardak yeşil çay içindemi bunun dışındamı ne anlayışı kıt yahu deme bana anlamadımmm napimm meyve az yiyorumya o yüzden heral.

bu arada lahanalı yoğurdumu akşam yemeğinde niye beğenmedindünküyemeğimi?ben sen aferin dersin diye öyle yemiştimmm?öğlende yoğurt yemiştim akşamda ama sen yoğurtla meve yok demişsin çocuklar çekiştiriyorlardı heralde:KK66:

kalkınca:2bardak sirkeli ılık su 1kaşık pekmez
kahvaltı:2dilim ekmek arası 2kkpeynir 3zeytin 1kesme şekerli çay
ara:1portakal
öğle:yoğurt
ara:2burçak,2ceviz(1tam)2portakal yarım dürüm çiğköfte
akşam:lahana yoğurt yiyeyim diyordum korkuyorumm kızarsın diye..balık aldım onu yiyeyim bari salatayla..ekmeksizzz
1saatte spor yaparım yatarkende sirkeli ılık su çörekotu 1tk
hakkaten sen diyincedüşündüm ben hiçmeve yemiyorummm
yicem söz
bu arada
sabah tartıldım..
64.1:KK43: herlaade ara öğünleriatladığım ve çok az yediğim içinmi bilemedim,,meyve falan da yemiyorumya ona bağladım halbuki herkesde diyet yaptığımı bilmeyen inceldiğimi söylüyor ama dahada dikkat edicem ara öğünler meyve he bide salata yicem demii..aldım

sizde olan o işaretler bende yok vallahii:KK43:(
bi yolu yokmu bende isterim o işaretlerden 'irademle ben' demek en büyük hayalimm:)sadece soltaraftaki mesaj simgeleri var çirkinçirkin

jojop senin bebiş ne kadarlıktı cnmm

9 aylık canım..benim tartı günümde annemdeydim burda tartıldım ama eve gidip iki tartıyı bi kıyaslıcam burdaki bi 100 200 gr az tartıyo olabilir doğru bilgi vermek istedim..buraya göre :

başlangıç: 71.8
geçen hafta: 69.7
bu hafta: 69.2
giden: 500 gr

toplM giden: 2.600 gr

hedef: 65

akşam1palamut salata 2dilimde karışık tahıllı ekeme yedim çıtırrr..artıkın bol suuuu1saatte spor yaptım yemek yemedenevel...jojopppp boyun kaçtı..hedefine az kalmışş canım çok sevindim yoksa kısa dönemhedefinmi bu uzun dönemhedefin ne...bilbey senin boyun kaç kilon kaç...ay ne gıcık sormuşumböyle dışardaters ters bakan gıcık tipler gibi veya burun büken kayınvalide görümce yada gıcıkbi tanıdık gibiii..yok vallla kötü niyetim:)

Son düzenleme:
sabah kahvaltıda okulda olduğum için hep aynı standart yani ocak tava falan yokki napimm:)bi yol söle bana..yumurta haşlayıp götüreyimmi evde bi saklama kabına koyup neyim eksik sence kahvaltıd??? yada 4dilim iki ayrı sandviçmi yapayım, de bana napayımmmmm

bide bitki çayı 4-5bardak demişsinya 2bardak yeşil çay içindemi bunun dışındamı ne anlayışı kıt yahu deme bana anlamadımmm napimm meyve az yiyorumya o yüzden heral.

bu arada lahanalı yoğurdumu akşam yemeğinde niye beğenmedindünküyemeğimi?ben sen aferin dersin diye öyle yemiştimmm?öğlende yoğurt yemiştim akşamda ama sen yoğurtla meve yok demişsin çocuklar çekiştiriyorlardı heralde:KK66:

kalkınca:2bardak sirkeli ılık su 1kaşık pekmez
kahvaltı:2dilim ekmek arası 2kkpeynir 3zeytin 1kesme şekerli çay
ara:1portakal
öğle:yoğurt
ara:2burçak,2ceviz(1tam)2portakal yarım dürüm çiğköfte
akşam:lahana yoğurt yiyeyim diyordum korkuyorumm kızarsın diye..balık aldım onu yiyeyim bari salatayla..ekmeksizzz
1saatte spor yaparım yatarkende sirkeli ılık su çörekotu 1tk
hakkaten sen diyincedüşündüm ben hiçmeve yemiyorummm
yicem söz
bu arada
sabah tartıldım..
64.1:KK43: herlaade ara öğünleriatladığım ve çok az yediğim içinmi bilemedim,,meyve falan da yemiyorumya ona bağladım halbuki herkesde diyet yaptığımı bilmeyen inceldiğimi söylüyor ama dahada dikkat edicem ara öğünler meyve he bide salata yicem demii..aldım
AYNEN ÖYLE CANIM ÇOCUKLARLA BOĞUŞA BOĞUŞA YAZDIYDIM DÜN:KK1:
akşamı ben ilk akşamı görmüşüm,hani yoğurdun içine bişeyler katmışınya ona kızdım ne o öyle diyee:KK23:lahana yoğurt süper bişey:KK56:ye ye,kusura bakma görmemişim onu,,çok iyi yapmışsın..
bugünkü menünde güzel olmuş,,:KK56:meyve yemen çok iyi bişey unutmaa,,mide boş kalmasınki yağ depoluycak fırsat kallmasın,devamlı bişeyler geliyo mideye desin,enerji yaksın çalışsın devamlı:KK23::KK16:
bide yeşil çay 4-5 bardağın içinde evet,yani 2 bardak yeşil çay--1 bardak bişberiye-bi bardak 7 otlu çay-1 bardakta form çayı gibi mesela:KK42:
kahvaltı için söylediklerini yapabilirsin,nasıl rahat edersen işte,,farketmez yani tamam..anladım seni:KK51:

bugünkü menüm

Sabah=10.00:KK56:

•domatesli sahanda yumurta (yarım porsiyon diyim)
• 4 zeytin
• 1 kibrit kutusu peynir
• 1 tatlı kaşığı bal
• Salata
• 2 dilim tam b. ekmeği
• Çay (Şekersiz)

10 dk sonra karışımdan 2bardak:nazar:

ara:KK39:

Saat 11.30
• yeşil çay
• 1 adet yeşil elma

Öğle:KK56:

Saat 13.00
• susuz kırmızı et
• 1 su bardağı ayran
• 2 ince dilim ekmek
• yeşil Salata

10dk sonra karışımdan 2 bardak:nazar:

ara:KK39:

Saat 14.45
• 1portakal - 2 adet grisini
• 7otlu çayımı içtim

Akşam:KK56:

Saat 17.00
• 8 yemek kaşığı pırasa yemeği
• Yarım kase yoğurt
• 1 kase çorba
• 1 ince dilim ekmek
• yeşil salata

birazdan karışımdan 2 bardak:nazar:

son ara:KK39::nazar:

Saat 21.00
• 2 tane meyve + 1 su bardağı süt
(içmeyi düşünüyorum):KK12:

toplamda 1 lt su içtim,,2. şişenin yarısındayım 1.5lt oldu diyelim:nazar:
gün içinde 1 bardak daha yeşil çay içtim:KK76:
ah ah,ogünkü irademi bidaha gösterebilsem,:KK25::KK25:
örnek menü tayin ediyorum bunuuu:KK42::KK42::KK16::KK16:

çıtırım burdasınn heyecanlandımakşamım iyimi??yedimsen dedin diye..sabah 64.2geldim haftaya cuma yine derim sorularımıda son soruularıma bakıver..
bideeee....
hepimizinzor dönemleriuf ya böööööyykkkk dediğimiz zmanlar oluyor ama emin ol geçiyor o dönemler...canımız heer bişeyden kıymetli...buda geçerrr boşverr demek en güzeli sağlık sıhhat ve çocukalrımızın sağlığı en mühimiben boşverdim gerisini...ben herşeyden daha değerliyim önceben sonra çocuğum eşim olmalı bence...en azıından çocuk benle eşit ama eş benden sonra...amabenim durumum normal değil yaşadığım acı tecrübeler var o yüzden neyse...sağlıklı beslenme topğindeyiz....yuppppii

sizde olan o işaretler bende yok vallahii:KK43:(
bi yolu yokmu bende isterim o işaretlerden 'irademle ben' demek en büyük hayalimm:)sadece soltaraftaki mesaj simgeleri var çirkinçirkin
canım başka bi yolu şu,bizim yaptığımız işretlerin üstünde dur bi yazı çıkıyo şu şekilde :6 : veya : 45: onlardan örnek al ne ifade etmek istiyosan onun rakamını yaz başa iki nokta üstüste araya kaç rakamsa onu sonunadda ikinokta üstüste ozaman ifade sendede görüncek emin ol,bak kafadan sallıyorum ne tutarsa artık :KK56:
akşam1palamut salata 2dilimde karışık tahıllı ekeme yedim çıtırrr..artıkın bol suuuu1saatte spor yaptım yemek yemedenevel...jojopppp boyun kaçtı..hedefine az kalmışş canım çok sevindim yoksa kısa dönemhedefinmi bu uzun dönemhedefin ne...bilbey senin boyun kaç kilon kaç...ay ne gıcık sormuşumböyle dışardaters ters bakan gıcık tipler gibi veya burun büken kayınvalide görümce yada gıcıkbi tanıdık gibiii..yok vallla kötü niyetim:)

güzel olmuş canım:KK16::KK9::KK9::KK9::KK9:

dip not: kafadan attığım şeydeki ifadeye bakın haha çok güldüm ha,işim gücüm yemek zaten,,hadi bu sefer ne tutcak bakalım :85:

Son düzenleme:
9 aylık canım..benim tartı günümde annemdeydim burda tartıldım ama eve gidip iki tartıyı bi kıyaslıcam burdaki bi 100 200 gr az tartıyo olabilir doğru bilgi vermek istedim..buraya göre :

başlangıç: 71.8
geçen hafta: 69.7
bu hafta: 69.2
giden: 500 gr

toplM giden: 2.600 gr

hedef: 65
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
kızlar bide sizin bugün tartı gününüz değilmiydi ya niye kimse kilosunu yazmamış ki benim yarın sanki gramda olsa vermiş gibi hissediyorum kendimi neyse çabucak sabah olsun ki bende tartılıyım:KK1:
bu sabah kalkınca 1 fincan türk kahvesi,büyük bi fincan ballatarçınlı çay
kahvaltıda 2 tabak düğün çorbası yedim hazır değil kendim yapmıştık ve 2 dilim ç. ekmeği
ara 1 nescafe,2 bardak karışım çayımdan içtim 3 tane hoşbeş çıtır
öğle yemeğim gec yedim o yüsden akşam yemiycem ama başka şeyler atıştırabilirim çıtırcık
öğle yemeğimde 2d.ç.ekmeği ve kışın yenebilcek en güzel yemek menemen yedim 1 tabak ve yanında 4 kaşık yoğurt ev yapımı:KK56:

çok karışık olmuş ama güzel olmuş,,,,afiyet olsun canım:KK56::KK56:

Meliscim nerdesin?Çıtırcık benim menümü yorumlamamışsın neden beni ayırdın ki:KK50:Bugn tartı günüydü bir arkadaşımız dışında kimse yazmamış tabi çıtırcıkta dahil.:KK31:
Benim dijital olmadıgı için emin olmak istiyorum.Aç karınla bu sabah 58 ile 59 arasındaydı çizgi.58 küsürüm ama küsürat ne kadr önemli oln o.Dijitalle en kısa zamanda tartılmam lazım.
BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık su.
Sabah:2dilim kızarmş ç.ekmek,4 zeytin,kk peynir,2 fincan açık çay.
türk kahvesi.
Ögle:kaynanam pizza yapmış minik bir dilim yedim.Çay içtim bolca.
Akşam:kuru fasulye,1 tas çorba,3-4 tane karışık turşu.
Ara:yeşil çay,yeşil elma.
Bugün ara yapamadım.Kaynanmdaydık ve sonra dışardaydık.
Su:2.5lt.Şimdi çekebildigim kadar mekik çekicem.:KK8:

kilo bildirim
başlangıç 68
3 hafta oldu başlayalı diyete
şuan 65kg
toplam 3 kilo gitmiş:KK9::KK9::KK9:

şekerim kısa vadede hedefim o..evlendiğim kilom..hamile kaldığım kilo 70 ti..çok şükür altına indim..evlendikten sonra kilo almıştım..şimdi hedefim o..boyum 164..65 olunca hedefim 60 olacak..daha sonra beeelki ömrümde sadece ve sadece bir kez gördüğüm 58..hep balık etliydim..62-65 arası gider gelirdim..doğumdan sonraki halime bakınca vay be o zaman baya zayıfmışım dedim yani..aslında o zaman da aman bi dertti o kilolarım bi dertti..şimdi o halime dönmek istiom...:KK52::KK51::KK76:senin boyun kaç şekerim?

[dünkü menümü yazsam burda çıtırıcık beniii sopayla kovalar:)))

başlangıç kilom 71.8

şimdi 68

hedefim 60 :)

dünkü menüm

sabah 1 dlm çavdar ekemegi 1 dlm beyaz peynir 3 siyah zeytin çay

ögle 2 dlm kek 1 dlm börek 3 ymk kaşıogı patates salatası 1 çigköfte çay ğün vardı:)

akşam meyve suyu evde sıktıgım okadar:)

Bugün lahana suyuna başlıycam.Migdemi bulandıracak eminim:KK25:

lahana suyu yerine çorbasına başlasana ebrucum daha leziz olurrr ama tok tutar kiloda verirsin

çorbanın tarfi istersen

1 küçük beyaz lahana

1 sogan

1 havuç hepsini suda haşla blendrıdan geçir süzme haline geliyor içine az tuz bitiii

iç iç dur:KK1:

kilo bildirim
başlangıç 68
3 hafta oldu başlayalı diyete
şuan 65kg
toplam 3 kilo gitmiş:KK9::KK9::KK9:[/Q

Tebriklerrr canımmmmmm:KK9:Melis bak biz nerdeyse 2 ay olcak ne kadar verdik.Arkadaş 3 haftada verddi.Utanalım hadii:26::KK17:

yapmayın utandırmayın beni kıslar evet emziriyorum cnm extra bişey yapmıyorum sabahları ballı tarçınlı çay içiyorum kahvaltıdan önce bide gece yatmadan önce karışım çayımı içiyorum yeşilçay içiyorum hepsi bu sütümüde etkilemiyo ek gıdalarada geçtik artık gündüzleri7-8 kere emiyo bide geceleri sıkça yattığı yerden beni emiyo 6.5 aylık bebişim herhalde ondan çabuk veriyorumben yaa :KK1:

X