merhaba kızlar
kilo veren herkesi tebrik ediyorum, azda olsa herkes kilomvermiş bu çok güzel ben tartılmadım yarın tartılır yazarım ama kilo vermediğimden eminim belki almışımdır bile
biz perşembe sabahından beri hastanedeyiz, bu gün 11 gibi geldik eve, kızım hasta akiğerler iltihaplanmış, bronşitin bir ileri aşaması arkadaşlar, geçen hafta sonu kızım biraz öksürüyordu pazartei iş çıkışı götürdüh dr ye hafifi bir enfeksiyon ilaç vermeyeyim dedi, bir filit yazdı olurda ateşlenirse gece diye, netse biz eve geldik kızım gece uyumadı mızırdandı durdu, gündüz de pek keyfi yoktu çarşamba sabahı aldık aile hekimine götürdük ilaç uyazdı kötü öksürüyor dedi başka bişey demedi çocuk o gün daha kötüleşti ialçlara rağmen perşembe sabahı aldı tekrar çocukcuya götürdük ama yavrum göreseniz hiç hali yok kucaktan inmiyor, neyse dr dinledi ciğerlere inmiş dedi yatıralım yatırdı film çekti, kan tahlili yaptı serum bağladılar antibiyoruk 2 saatte bir ilaçlı buhar derken şimdi daha iyi 2 gece kaldık hastanede aslında dr bir gün daha kalsanız iyi olur dedi ama, kzıım biraz kendine geld, ya durmuyor serumu çekiştiriyor dolamak istiyor, dedim çocuk durmuyor zaptedemiyor hani biraz büyük olsa laf anlarda bide bir gün daha kalsak pazarda çıkış vermiyorlar yani pazartesiye kadar kalmak lazım, neyse çok uzattım çıkıp eve geldik, ialç falan yazdı dr kötülerse getirin dedi,
çok korkuyorum kızlar kızım 7 aylıkkende bronşit olmuştu, bu defaki dakha ağır, ilerlese ilerde hiç hoş olmayan hastalıklara çevire bilir,elimden geldiğincede dikkat ediyorum, yazık bakıcıda öyle diyor, ayni sıcak soğuk olaylarına çok dikkat ediyorum diyor artık umarım kısa zamanda toparlar
aman destan yazmışım, kusura bakmayın siz yabancı değilsiniz ondan öyle