Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

yok yawrum ya 200 gitmiş ama bende genelde böyle oluyor sanırım hiç hatırlamıyorum ardı ardına 1kilo verdiğimi

malesef bu hafta hepimiz açısından pek iç açıcı olmamış. neyse. yapacak birşey yok. ben 400 gram vermiş olmama bile şaşırdım. haftaya 62'li bir rakam görmeyi umut ediyorum. kilo verebilen ve koruyabilenleri tebrik ediyorum...

Kızlar regl oldum:116: :124: Haftaya inş. hepimiz daha iyi sonuçlar alırız inş. kızçeler:13:

hadi hayırlı olsun allah utandırmasın :))artık eskisi gibi 56lı bişey olup kaldığım yerden devam etmek istiyorum ve tok karınla 53 olmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

İnş. yeni yıla yeni eksi rakamlarla gireriz sehra

Kızlar A101 e mekik aleti gelmiş 39.95

ebru senin hatun taş mübarek..benim avatarda uyuyor yine ben gibi totosunu büyütüyorama yok incelmiş haketmiş yatmayı büyümez o toto kolay kolay nasıl işkencelerle küçülttüğünü unutmaz o kız

Son düzenleme:
Sehra 200 müBen senden bi 500 bekliyordum belki daha fazla.Aşure dışında hep kusursuz menüler çıkardın.Ona kalırsa ben regl olucam hemde geçen gün 3 kase aşure yedim.:26:Hawar zuzuuu sizler ne alemdesiniz?

ben bu sbah tartılmdım yarın tartılıp yzarım kızlar :)

hadi bakalım yarını bekliyoruz birazdan çıkıcaz davette kimbilir neler var..akşam yazarım menumu

BUGÜN:Aç karınla alkali su.
11:15 =1.5 dl.kızarmış beyaz ekmek,3 çatal reçel,kk peynir,3 zeytin,3 çatal kahvaltılık,ıhlamur
12:30 =türk kahvesi,2 mandalina(ogluşla)
15:15 =1 kase çorba,1 tabak pırasa.
17:00 =yeşilçay,1 dl. kek ve kapı çalar 1 kase aşure komşudan
19:00 =1 tabak mantı,1 bardak kola(kv deyim)
20:15 =yeşilçay.

Spor:
100 ip atlama
45 dk ogluş kucagımda yürümece

Kızlar akşamüstü başım tuttu.Kv geldim.İlaçta içemiyorum.Başım çatlıyor resmenBu arada ögle ve akşam ekmek yemedim.Hem yaptıgım sebze yemeklerine çok az yag ve tuz koyuyorum ogluşla yedigimiz için.Kociş sebze yemiyor çünkü.

ebru senin hatun taş mübarek..benim avatarda uyuyor yine ben gibi totosunu büyütüyorama yok incelmiş haketmiş yatmayı büyümez o toto kolay kolay nasıl işkencelerle küçülttüğünü unutmaz o kız

Sadece karnı benim olsun yeterBu yaz bu bikiniyi begendim ama pörsümüş buruşuk göbegimle giyemezdim.En azından biraz toparlansa onada razıyım.Eşimin karşısına şöyle salına salına çıkıp güneşlenmeyi ayaktayken göbegimi içime çekip dahada pörsümesini istemiyorum artık

Kizlar ne guzel hepiniz vermissiniz cok sevindim benim tartinin bozulmasi iyi olmus yoksa bi ben artida cikacaktim
Ebru sonunda mutlu son
Papatya 400 gr iyi gitmis bence haftaya daha da cok gider ins.
Yarin eltimin kizinin 1. Yas gunu 12 13 cesit hazirlanmis az kilo aldim biraz daha almam gerek okadar iyi gidiyodumki tam 90O gr verdim spora da az da olsa baslamistim duzenim degisti gene hic oturmuyorum ayakta uyuyorum yorgunluktan inanin ama yiyorum da biraz iste. Ama derinde bir yerde azmim ortaya cikacagi gunu bekliyo tamamen de salmadim kizlar er ya da gec 51 olcam buna adim gibi eminim
Sehra sende de motivasyonu cok iyi goruyorum hic bozmadan hedefe ulas arkadasim tartida 53.00 gor cek fotoyu koy avatara ohhhh sefam olsun
Ebru pembe bikini diyorum kum gunes deniz dumduz karın diyorum Asure cik aradan oldumu simdi

Son düzenleme:
Özgecim agzından bal damlıyorİnş. göbegim düz olur bu yazÇok başım agrıyordu ve düşününce ögle ve akşm ekmek yemedigim iiçin geçmek bilmedi.10 buçuk gibi 5 susmlı ççubuk yedim.Kayınpedrim avustryadan getirttigi çikolatayı uzattı.Baba bu saatte yiyemem dediM.Adam şaşrdı ama sen çikolataya bayılırsın dedi.Sonra 2 karesini agzıma koydu yeye bişi olmaz diyerekOlsun be kayın babamdan 100 gr gelsinYarın ögle kv gidicem yine yardıma.Tiramisu ve çanak köfte yapıcam ve diger yemeklere yardım edicem.Akşama eltimi evlenen yegenini felan baya kalabalık yemege alıcak.İyi geceler benim çıtır arkadaşlarım

yazdığın son cümlede iyi geceler çıtır arkadaşlarım demişsinya ben üzerime alınıp bi mutlu oldumki sorma algıda seçicilik dedikleri bu olsa gerek
dün abarttım menum
sabah kan tahlili yaptırdım 8buçukta açtım
9da hizmetlimiz mercimek çorbası yapcek her cuma onda yedim birbuçuk tabak yarım ekmek yemişimdir halkekemek
aranyok
öğle bir eti N**** (Siyahi) bir orta boy peynirli soağnlı cheetos
ara sütlükahve azşekerli
akşam barbunya plaki iki kaşık iki kaşık havuçlu yogurt yarımkase etli iç pilav bir minik butun yarısı buraya kadar idare eder salata yedim bir çatalda patlıcan şakşuka
ayran
sonrada üçtane ANTEP FISTIKLI DÜRÜM

merhaba kızlar
kilo veren herkesi tebrik ediyorum, azda olsa herkes kilomvermiş bu çok güzel ben tartılmadım yarın tartılır yazarım ama kilo vermediğimden eminim belki almışımdır bile

biz perşembe sabahından beri hastanedeyiz, bu gün 11 gibi geldik eve, kızım hasta akiğerler iltihaplanmış, bronşitin bir ileri aşaması arkadaşlar, geçen hafta sonu kızım biraz öksürüyordu pazartei iş çıkışı götürdüh dr ye hafifi bir enfeksiyon ilaç vermeyeyim dedi, bir filit yazdı olurda ateşlenirse gece diye, netse biz eve geldik kızım gece uyumadı mızırdandı durdu, gündüz de pek keyfi yoktu çarşamba sabahı aldık aile hekimine götürdük ilaç uyazdı kötü öksürüyor dedi başka bişey demedi çocuk o gün daha kötüleşti ialçlara rağmen perşembe sabahı aldı tekrar çocukcuya götürdük ama yavrum göreseniz hiç hali yok kucaktan inmiyor, neyse dr dinledi ciğerlere inmiş dedi yatıralım yatırdı film çekti, kan tahlili yaptı serum bağladılar antibiyoruk 2 saatte bir ilaçlı buhar derken şimdi daha iyi 2 gece kaldık hastanede aslında dr bir gün daha kalsanız iyi olur dedi ama, kzıım biraz kendine geld, ya durmuyor serumu çekiştiriyor dolamak istiyor, dedim çocuk durmuyor zaptedemiyor hani biraz büyük olsa laf anlarda bide bir gün daha kalsak pazarda çıkış vermiyorlar yani pazartesiye kadar kalmak lazım, neyse çok uzattım çıkıp eve geldik, ialç falan yazdı dr kötülerse getirin dedi,

çok korkuyorum kızlar kızım 7 aylıkkende bronşit olmuştu, bu defaki dakha ağır, ilerlese ilerde hiç hoş olmayan hastalıklara çevire bilir,elimden geldiğincede dikkat ediyorum, yazık bakıcıda öyle diyor, ayni sıcak soğuk olaylarına çok dikkat ediyorum diyor artık umarım kısa zamanda toparlar

aman destan yazmışım, kusura bakmayın siz yabancı değilsiniz ondan öyle

çok geçmiş olsun hawarcım...allah beterinden korusun, bununla gelmiş geçmiş olsun... yavrularımız herşeyden kıymetli... rabbim acil şifalar versin....

hiç gelemiyorum böyle durumlara ya inan gözlerim doldu allah acil şifa versin kötüye çevrilmez sen ilaçları çok dikkatli kullan dakikasını aksatma tamammı canım.

Hawarcim acil sifalar dilerim kizina cok uzuldum ins. Bi an once toparlar kuzucugun.
biz de ailecenek gribiz malesef kısın kotu tarafi bu hastaliklar :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…