Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Sehra sen ciddimisin ben de cuma gecesi 12 de yedim bi avuc antep
Ebrucum sonucta vucudumuza hergun sivi giriyo okadar yiyoz iciyoz stres sinir sevinc vs. Simdi 300 gr yagmi demek yooo su olabilir ya da baska bisi 1 lt su icsen tarti oynar yani anlik degisimlerinoluyor takilma bu kadar bence.
Sen motivasyonunu kaybetme tartiyi da unut cumaya kadar. Cikipta kendini strese sokma emi. Kaybimiz 1 2 hafta olsun guzellik yarismasinami yetiscez sanki bizim derdimiz saglikli beslenmeyi hayatimiza yerlestiripbsurdurmek degilmi asil hedef bu . Bunu da zamanla bulcaz kaldi ki hicbirimiz sisman degiliz hatta bazi kisilere gore zayif bile sayiliriz
Waffle hirsla degil tadini cikararak ye keyif alarak her lokmanin tadini cikar artida ciksan bunu hakettin bu hafta canim

Son düzenleme:

Cumaya kadar tartılmıycam ve strese girmiycem.Wafflede keyifle yiycem sözSabahtan beri d.k hapını kullananların yorumlarını okumaktan gözlerim acıdı.Kilo ve ödem kullandıgım hapın en çok görülen yan etkisiymiş:18:Bu hapı kullanmayı en çok adet görebilmek için istedim.2 senedir regl olmuyorum.Olsam hem rahatlıycam hem zayıflamamda etkili olucak.Hap bitsin inş. regl olurum ve duruma göre hapımı degiştiririm.

2 sene uzun bir zaman emzirmeyide kestin regl olursun buyuk ihtimal. Ben dogumdan 6 ay sonra oldum siskinligim falan hep gitmisti. Ben kesinlikle ilactan oldugunu dusunuyorum ebrucum o yuzden hic uzme kendini regl olunca duzene gircektir hersey

2 sene uzun bir zaman emzirmeyide kestin regl olursun buyuk ihtimal. Ben dogumdan 6 ay sonra oldum siskinligim falan hep gitmisti. Ben kesinlikle ilactan oldugunu dusunuyorum ebrucum o yuzden hic uzme kendini regl olunca duzene gircektir hersey

İnş. haptandır canım.Degiştiririm olur biter

sabah 10da 3/4simit iki kk peynir bir yumurta tavada bes zeytin domtessalatalikcay
ara yok malesef veli top vardi

15.10 bir kase yogurtlu kereviz bir tabak bol tavuklu sehriye corbasi
16.30nescafe ucu bir arada
19.00 bir tabak etli pirasa bir kase yogurtlu kereviz

su yatana kadar ikibucuk litre olur
aksam bilerek ekmek yemedim.kestane yapcam cunku orta boy kestaneler 9gibi 10gibi yiyeyim diyorum kac tane yesem sizce.aslinda gec yememem lazim ama oglende aksamda ekmek yemedim abartmadan yiyeyim diyorum ne dersiniz

zuzuuuu yawrun nasil oldu
ebruuu ben sana diyim sen iki senedir regl olmuyorsan olsan acayip rahatlarin ve kesin kilo verirsin diyim
osgee sakin yeme antep fistigi sirf yag bende bayilirim esimde oglumda ama sokmuyorum agzima ne zmandir dedimya 12kasik pirinc pilavi o gercektenn
papatyaaa seviyor sevmiyor seviyor sevmiyorveriyor vermiyor veriyor vermiyor...veeee veriyorrrrrruff boyle igrenc espiriler yapma sehraa seviyeyi dusurme kilonu dusur sen once biiiiu

Sehracim menunu cok begendim birtek keske nescafe 3 u bi arada olmasaydi sutlu olabilirde seker ve krema iste sen icmezdin nescafe canin cekti heralde

Menum
11.30
1 gevrek
3 catal sucuklu yumurta
Kk peynir
3 banim recel
1 catal fistikli helva
Yesilcay
16.30( ara uzun oldu uyudum 1 saat sonra temizlik falan anca yapabildim
Nescafe
4yulafli
19.00
1 kepce tarhana corba
1 tabak etli patlican yemegi
1 dilim ekmek
3 kasik pilav
Cacik
21.00
Nescafe( eltimle ictik )
Cok acikmistim kizlar cok yoksa ekmek yemezdim
Aksam ustu kayinvalideme geldim. Yemege bunlar vardi.

Günaydın kızlar.Herkese güzel bir pazar günü diliyorum.Dün akşam yemegi yerine waffle yedim.Ymek yedikten sonrada yiyebilirdim ama artık burayı düşündügüm için yemek hakkımı waffle kullandım.Gce çok acıktım zor uyudum.Ama tartı yine aynıSanırım 30 aydır regl olmadıgım için 10 gün sonra dr. dedigince regl olucam.Buna baglayıp salmıycam kendimi regl olduktan sonra duruma bakıcam.

Sehra ,menün iyi canım
Özgecim ,işte ögle yemegini atlayınca deli gibi yemeklere saldırasım oluyor benimde.Ekmekle pilav aynı anda olmamaış ama acıkmışsındır biliyorum canım.

Osge dedigin gibi ucu biarada asla icmem ama h.sonu hem cumartesi hem pazar oglum ve esimin yuzme kursu var dun veli toplantisi cikisi kostur kostur oraya gidince o yorgunlukla gozlerim kapaniyordu orda bitmis nescafe normal bende aldium ama binpisman oldum sanki icine balpekmez koymuslar ne kadar sekerliydi oyle ya.80kalori bosubosuna aldim aksamda kestanemi yedim sizden bi ses cikmayinca,osge cok acikmissindir pilav bulgursa bisey demiyorum ama pirincse vay haline yemeyin sunu diyorum size yaaaloplop yag oluyor gidin kesme seker yiyin onun yerine.ebruu gor bak regl olunca direk 52bile olabilirsin buna ragmen aksam yemeyip wafle iile olayi kapattigin icin teprik eder basarilarinin devamini bir omur boyu allahtan niyaz ederinpapatya hawarrr zuzuzuzuzuzu nerde menuleriniz yidiniz demi herbiseyii cumaya az kaldi diyimmmmmmmm

Ebrucum sehranin dedigi gibi hele bi regl ol 52 olcagina ben de inaniyorum.sen hic tartiya tskilma beslenmene aynen duzenli devam et . Aksam yemegi niyetine yemen de cok iyi olmus waffle
Sehra eet 3 u biarada resmen bal gibi tatli ben sekersiz ictigim icin cok tatli geliyo bana da icemiyorum onu birdaha icmezsin artik
Pilav pirinc pilaviydi haklisin yememeliydim
Kizlar bugun pizza yiycem haberiniz ola.bugun kacamak gunumGerci hergun az az kacamak yapiyom ama

Selam kızlar.Üçümüz uyumuşuz ben uyandım şimdi yeşilçaımı içeyim dedim.Öglenlik yemedim.Çünkü canım adana dürüm istiyordu ne zamndır.Eşimde bu akşam yemek yapma yeriz dedi.Belki aklıma burası gelirse porsiyonda yerim.Ordanda arkdaşımın bebegini görmeye hediyesini götürmeye gidicez.Hazırlanma sakın dedim.Sadec çay vardır inş.

Kızlar inş. dediginiz gibi olur.Ama ben yine de hapa ve regl baglayıp salmak istemem.İşimi saglama alayım yine h.içi sıkayım dişimi bakalım 10 gün sonra ne olacak.Bugün spor yapmadıgım için bi eksiklik hissediyorum.Sanırım ertık isteyerek ve inanarak yapıyorum.Şimdi yapayımda yazın meyvesini toplayacagıma inanıyorum.Yazın bacak içlerim göbüşüm pörsük olsun istemiyorum ve bunun için şimdiden sıkıca bişiller yapmam ugraşvermem gerekiyor

Oyle haklisinki..meyvesini yaza toplayacagina kalben inaniyorum arkadasim ama ben sarkikta olsam 53 olup sonrasinda sikilasmak istiyorum tok karinla 53gormek istiyorum benn,insallah kizlar,yaza bu kiloda olup hafifte sikilasmak istiyorum ve hahayatim boyunca eski kotu halime donmeyip saglikli bwslenmek istiyorum,insallah allahim

kızlar merhaba
hafta sonu misafirim vardı. kardeşim ve annemler geldi. kardeşim bu gec egidecek. haliyle size hiç yazamadım. yediğime içtiğime de dikka tetmedim. zaten çarşamba regl olacağım. göğüslerim davul gibi. yarın da vizeler başlıyor. tan esınav yapıcam kağıt okucam. çünkü bu hafta 4 günlüğüne şehir dışında olacağım. sunumum var. yani sonuç olarak bu hafta ben yokum. el diyarlarında ne yaparım nasıl beslenirim bilmem. geçmişi de okuyamadım hiç. ama aklımdasınız...

canim uzulme hayatin gerekleri bunlar bosver sadece abartmadan ye ve kendi kendine bi oyun yap gidiyorum dort gun yokumvee dort gun boyunca hicbeyaz ekmek pilav tatli makarna yemicem de..onun disinda yicem de.faydasi olur bak diyim almadan gel belkide verirsin

sehracım bilemiyorum almadan gelir miyim. ama çok dikkat edicem. bu aralar regl yüzünden karnım da çok şiş. yarın ne giyeceğimi bile bulamadım. birinden göbüş birinden popo çıkıyor. ben isizn kadar zayıf olmak istemiyorum yani 50 li hayallerim yok. ama 60 olmayı çok istiyorum...

BUGÜN:Aç karınla elma sirkeli su.
11:00 =1.5dl.çavdar,4 çatal sucuk,domates,salatlık,biber,2 çatal peynir,çay.
13:00 =türk kahvesi,1 ısırık muz
16.30 =1 mandalina,2kara bitter,yeşilçay
19:30 =dürümayran
20:30 =küçük 1dl.bisküvi pasta,çay

Şimdi yeşilçayımı içiyorum.Canım çok çekmiş dürümü kociş 2. söyleyeyim dedi.Yok dedim ama zor tuttum kendimi.Bebek görmeye gittik arkadaşıma.Kız bebeişiyle ugraşmış .Küçük 1dl.tatayım dedim.Tamam dedi saolsun.Günümüz salıydı yarın olcakmış bu haftaya mahsus.Yarında yiycem ama akşama haiff kapatımcam ve böylelikle bu hafta haklarımı fazlasıyla kullandım.Salı,çar,parş, pür dikkat inş. cısssız geçirip cuma iyi bi rakam görürsem eşimden künefe yemeye götür dedim.Bu akşam çok güzel b.çekmecede biyere götürdü saolsunKünefede varmış dedim ye o zaman dedi.Yok haftaya hakedersem yeriz dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…