Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Canım ben inanıyorum ki yazın meyvelerimizi toplıycaz kışın dişimizi sıkarsak.30-45 kilo verenler var.Biz 3-5 kiloyu mu veremiycez.Ve bu kadar kilo verip sıkı bir vücudu olanlarda var.Benim en çok istedigim göbegimib dümdüz bir halde olması.Bunu içten canı gönülden istiyorum.Çatlaklarım umrumda degil onlar ogluşumun imzasıAma sıkı düz bir göbegim olsun bikinimi giyeyim çok istiyorum.Bunun içinde bi çaba harcamam gerek.Son 1-2 ay varken bişi yapamayız.Çünkü agırdan gidiyoruz görüldügü üzere.Şimdiden sehracım bişiler yapalım.Çünkü çok şey ögrendik burdan ve biririmizden.6 ögün beseniyoruz,yeşilçay içiyoruz,şekeri azaltık veya kestik,7 den sonra bişi yemiyoz,chetos yemiyoz...vs...biçok şeyi gerimizde bıraktık.Bunun artısınıda alacagımıza inanıyorum hep beraber

Canım uzaktada olsan benim gözüm arkada degil.Çünkü sen gayat az ve saglıklı besleniyorsun.Sana güvenim sonsuz

Kizlar kocisle sinemaya gittik bugun. En son hamileyken gitmistim.kizimi halasina biraktik babaannesi kuzenleri falan vardi saolsunlar oyaladilar. Evim sensine gittik sehracim merak ettim filmi esimin kuzenide karisiyla gitmis begenmisler ben cok olmasa da begendim duygulandigim yerler oldu agladigim yerler de. Guzel bi aksamdi pizzami yedim diet kola ictim keske ayran icebilsem ama sevmiyorum iste fazla. Sonra kocis kendine en buyuk boy popcorn aldi kolayla ben slmadim sadece cikista kulahts dondurma yedim bugun boyle kasmadan ve abartmadan da tabi yedim keyfini cikardim haftaici kacamak yok tabiki de.
Ebrucum sana da afiyet olsun.
Papatyacim sana guveniyoruz abartmicagini biliyorum Allah kolaylik versin isinde gucunde canim.

Son düzenleme:
İyiyim canim saol sen nasilsin bugun gun varmis ama senin dengelicegene eminim icimiz rahat etmiyo cok yersek vicdan yapiyoz dun sinemada esim misirin yanina 2 kola almis ikisinide kendi icti zaten yemekte ictim olmaz dedim eve gelince de kkya girdigimi gordu ne yaziyon dedi ben de pizza ile dondurma yedim ya onu yaziyom dedim ayip degilmi soylenirmi diyo
Ben de baska arkadasta dürüm yemis biz yaziyoz hergun ne yedigimizi dedim guluyo

ay kizlar siz cok yasayin hayirli yasayin emi beni cok guldurduuz.artik chhetos yemiyoruz demi ebrucumvalla ne yalan diyim ben hergun istisnasiz yerdim hatta kendi, endime koca kadinsin cocugun var ogretmensin derste saglikli beslenmekten bahsediyorsun kendin oturmus cips yiyorsun diyordum kendi kendime onu yiyip bi kendime gelip sonrada yemek yiyordum cunku onlari yiyince zati daha bi acikiyorun doyurmuyor hic.osgeeee esin oyle mi dedi gercekten ay cok guldum yaa yazma ayip olurmu dediiiay bu erkekler tabi bilmiyolar dogru duzgun biz burda ne kaynatiyoruzzzzevim sensin arada gitmek lazim sinamaya ya..hayatin akisina kapilip kendimizi ihmal ediyoruz..arada bi buzellik yzpmak lazim geliyorrr

Evet sehracim yazilirmi hic ayip diyo ben de biz ne yedigimizi yaziyoz hergun dedim.kizim kucuk diye gidememistik dun basbasa farkli bi aksam oldu bizim icin degisiklik sart arada gercekten.chetosu bende cok severim hele peynirlisini oyle 3 5 tane de kesmiyo koca bi paket yiycen bu yuzden almiyorum ben de. Yediklerime sayayim dimi ama

merhaba kızlarrr özledimmm sizleriii

cumartesi misafirlerim vardı cumartesi akşamı biz onlar misafirliğe gittik
pazarda gündüzden ordaydık akşama doğru geldik üstümüzü değiştirdik düğüne geç geldik akşam , sabahta kalk okulşa git falan derken anca yazabiliyorum dün bir kısmını okumuştum yazılanların, ama aklımda yok bişey

hayırlısıyla ev almayı düşünüyoruz aniden oldu gelen arekadaşlar vesile oldu, anlaştık sayılır, şimdi eşim bankaları dolaşmaya gitti kredi için, kredi işlemlerini halledersek, bu hafta içi alırız tapuyu

yemeklere gelince berbat ütesiyim, tatlılar börekler kekler kısırlar gırla gitti iki gündür, bu gün öğlende dışarıda yedik evde bişey yok diye, ama akşama yazarım menümü artık yerlerde sürüklersiniz beni

bugün kü menüm gelsin;
07:30 bir salatalık, 3 zeytin, 2-3 çatal peynir, 5-6 çatal közlenmiş kırmızı biber, bir fincan yeşil çay, yarım dilim ekmek
12:00 bir porsiyon ali nazik, avuç içi kadar lavaş
16:00 bir elma ve bir portakal yedik arkadaşla
18:30 4 yk nohut, 4-5 adet sarma
yelilçay

kızlar bir şişkinlik var üstümde sormayın. regl olacağım ondan mıdır acaba. kendimi yarım dünya gibi hissediyorum.

eviniz hayırlı olsun. kirli çıkılarda da okumuştum. rabbim ödeme kolaylığı versin inşallah..

kızlar ya 2-3 tane fotoğrafmı eklesem diyorum ama merak ediyorumj. sonradan siliniyor mu albüme eklenen fotolar.

Hwarcim Allah icine sindirsin odeme kolayligi versin ins.
Papatyacim menun guzel abartmamissin.
Benim menum

11.20
Sabah ac karnina 2 bardak ilik su
1 gevrek
Kk peynir
3 zeytin
3 banim recel
Roka
Yesilcay
14.45
2 lokma ekmek
2 catal fistikli helva
17.00
Nescafe
4 yulafli
19.00
6 mercimek koftesi
1 buyuk bardakla ayran
2 catal tursu
21.00
Yesilcay
2 yulafli

Özgecim ,çok güldüm he
Papatyacım ,menün gayet ölçülü

Bugün günde tabagı silip süpürdümArabacıkla yürüyerek anneme gittim.1 tabak çorba,çoban salata ve 3 kaşık pilavdan yedim.Ama şimdi canım chetos istedi isteyerek yiyicem.Kociş kırmadı beni ogluşla bakkala gittiler.Evet kızlar bugün kötü bigün oldu ama isteyrek zevkle oldu.Pişman degilim.Yarında bi yere gidicektik.Vazgeçmeyi düşünüyorum.Çünkü saglıklı düzenlii evimde alkali suyumu içerek eski halime dönmek istiyorum.Bugün başladım karbonatlı su içtim hep.İçilmeyecek gibi degil.Yatmadan öncede içicem.Benden böyle ee sizler ne alemde hangi ruh halindesiniz?

Özgecim ,çok güldüm he

Bugün günde tabagı silip süpürdümArabacıkla yürüyerek anneme gittim.1 tabak çorba,çoban salata ve 3 kaşık pilavdan yedim.Ama şimdi canım chetos istedi isteyerek yiyicem.Kociş kırmadı beni ogluşla bakkala gittiler.Evet kızlar bugün kötü bigün oldu ama isteyrek zevkle oldu.Pişman degilim.Yarında bi yere gidicektik.Vazgeçmeyi düşünüyorum.Çünkü saglıklı düzenlii evimde alkali suyumu içerek eski halime dönmek istiyorum.Bugün başladım karbonatlı su içtim hep.İçilmeyecek gibi degil.Yatmadan öncede içicem.Benden böyle ee sizler ne alemde hangi ruh halindesiniz?

Özgecim ,çok güldüm he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…