Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Sehracim Sevindim bak senin adina regl yuzundenmis meger. Ben de 6 li rakamlari girmek istemiyorum gerci hayatimda 1 kere gordum dogumdan dolayi yoksa kendi bunyemde cok yesem de 57 en fazla oldum. 54 ten yukarsina tahammulum yok artik. 51 olup yaşlanana kadar bu kiloda kalmak istiyorum.
Papatyacim gunluk ruh halimiz yemek yememizi de cok etkiliyo canimiz birseye sıkkınsa ya da cok sevindiysek yemegi abartiyoruz hemen.Sporsa dedigine aynen katiliyorum kimi insan var( ebru salli )yemek yemek su icmek gibi sporu hayatinin vazgecilmezi yapmis tatilde dagda bayirda farketmez cok severek yapiyo biz zorla yaptigimiz icin en ufak bi zorlanma da bahaneler uydurup yapmiyoruz.keske benimde icimden gelse

Sehracim menune gelince kahvslti abartinolsa da gerisi iyi tabi ustune birseyler yedin mi bilmiyorum .yarindan itibaren bogazlarimizi tutmaya davet ediyorum bizleri

Menum
12.30
Uyaninca 2 bardak ilik su
1 gevrek
1 h.yumurta
Kk peynir
3 zeytin
4 banim recel
Yesilcay
15.30
1 mandalina
17.00
7 tane balik kraker
20.30
1 tabak etli patlican yemegi
3 kadik pilav
1 dilim ekmek
1 bardak fanta
Kizlar aksam misafirlige davetliydik esim anca islerini bitirdi gec oldu yemek ve cok is yapmistim evde kurt gibi actim 5 dk yedim hepsini
Regl olcam fena tatli krixim var misafirlikte sekerlik vardi bi actim kspagini minik lokumlardan 3 tane bi de 2 tane kucuk hobby cikolata yedim
Off su misafirlik olayi isi bozuyu. Bir de gun yapalim her hafta diyorlar akraba arasinda nayirrrr nolamaz

Son düzenleme:
Leslie bir yürüme programı. evin içinde olduğun yerde videoyu takip ederek yürüyorsun. faydası oluyor gerçekten ama bırakınca eskisinden beter oluyorsun. haftada en az 3 kere yapmak gerek. ama bir türlü düzen tutturamadım.
artık bende üzülmüyorum. ilaca başladık. 2 gündür veriyoruz. ben en çok zeki olmasına rağmen hiperaktiviteden dolayı çok başarılı olmamasına üzülüyorum.
kızlar bu sabah kahvaltıde abarttım ama emin olun eski papatya geri geliyor...yanlış anlamayın kilo verebilen değil iyi menüler çıkarabilen.
61,8 iken bir elibse almıştım ve mağazada kendime bakmaya doyamamıştım. cuma günü yani 63 iken o elbiseyi giydim. allahım o da ne!!!!! ben bu elbiseyi nasıl beğenmişim dedim. kocaman bir kalça ve göbek. ben gram alsamda bel, göbek ve kalça üçlüsünden alıyorum. verince de öyle. hemen farkederim. yok kızlar yemicem bi daha. bi pizza yemek istiyordum. bu akşam yemekte onu da yiyip içimde kalmasa mı acaba...

Kizlar bu sabah pazar kahvaltisini "biraz" abarttim. Sonra aldim kizimi ciktim yuruyerek kendime kiyafet almaya gittim bu aksam dugun var. 38 beden aldim cok guzel durdu hatta az bol bile geldi. Kiii bu sabah regl oldum karnim sis. Esim sabah kahvaltida dedi ki sen gene zayif gorunmeye basladin gozume bak sakin ha kilo vermek yok dediBen de aaa ne vermesi gormuyomusun nasil yiyorum dedim. Ben bu gazla ins. 51 olcam
Papatyacim yarindan itibaren herkes ceki duzen vercektir kendine haftasonlari cosuyoruz hepimiz birden malesef.
Rakamsal olarak cok az gorunse de sislikler gittigi icin disardan farkediliyo verilen kilolar. Bak ben 3 kilo vercem ama resmen 6 7 kilo vermis gibi cok belli oluyo karnim belim inceliyo hemen

Ebru hawar zuzu nerelerdesiniz

Son düzenleme:
kızlar farklı olmak üzere 2 hafta tuhaf bir şey oldu. ben bu cuma 63 çıktım ya. 600 gram almışım dedim size. ama cumartesi sabah tatrtıldım. ben yine 62,4 idim. yani kilo almamışım bir hafta önceye göre. buna benzer bir olayı da geçtiğimiz haftalardan birinde yaşadım. bu cuma olayı acaba vücutta stres yaratıyor olabilir mi?

Yani tarti haftalik olarak net bisi soyleyemez ictigin su wc odem regl bunun gibi sebepler 1 kilo kadar bike etkiler. Stres belki yapmis olabilir vucudun bilemeyiz. Onceden de yazmistim bu foruma katilmadan once ayda 1 tartiliyodum ya da 3 hafta da bir ama o zaman cok kararli gidiyom simdi desekki 2 hafta da bir tartilalim karisiklik olabilir ya da cok salariz 1 haftayken boyleyiz dusun. Onemli olan 1 ayda toplam ne verdin o asil olan. Cok etkiledigini dusunursen 2 hafta hic tartiya cikma dilersen iyi beslenmeye devam et belki faydasi olur canim

o taryı banyoda ya. eskiden gidiş geliş sürekli tartılırdım. şimdi o kadar sık tartılmıyorum. cumartesi sabah tartılmıştım. bir de yarın sabha tartılacağım. ve eski menülerime geri dönüyorum. baktım gördüm yemenin malesef bir faydası yok. düzenli ve az yediğim zaman kilo vermesem de kandimi daha hafif hissediyorum. az önce pizzamı yedim. bir bardakta kola içtim. ben galiba şunu anlayamıyorum. mesela pizzayı bir dilim de yesem aynı, 5 dilim de...önce gözümün doyması gerek sanırsam...

merhaba kızlarr
ben yorgunum hafta sonu yoğundu biraz, dün sabah törene gittik, törenden sonra okuldan bazı arkadaşlarla eve geldik çay falan içtik öğlen gittiler, sonra dayımlar geldi yemek falan hazırladım yedik akşam onlarda gitti, sabah kaktık kahvaltı falan yaptık biraz oturduk sonra ben kışlıkları çıkardım, çamaşır falan yıkamıştım biraz ortalığı topladım, eşim dışarı çıktı kızımı uyuttum, ütü yaptım, tam bitmek üzereyken, arkadaşlar geldi , onmlarla oturduk yemek çay falan derken 20:00 gibi gittiler kızımı yıkadım, duş aldım anca oturdum bu hafta sonu yoruldum biraz, ama özlemişim arkadaşlarımı bu gün gelenlşeri bir yıldır görmemiştim :)

tabi bol bol yedim misafirlere hazırlarken kendimde yedim tatlıo falanda hazırladım, kabak tatlısı ve kek

ösgenin dediği gibi artık hafta içi umarım toparlarım yoksa artınında artısı çıkacam

Menum
12.30
1 gevrek
Kk peynir
3 catal sucuklu yumurta
3 catal recel
2 catal fistikli helva
2 hosbes
2 zeytin
YesilcayCok yemisim ya esim almis gelmis hosbesi de
17.30
1 tabak kurufasulye
2 kasik pilav
1 dilim ekmek
2 catal tursu
2 hosbes
Ara yapamayinca cok acikmisim ekmekte yedim
19.00
Nescafe
3 yulafli

Son düzenleme:

Ooo hawar yogun bi hafta sonuymus gercekten.iki gun ustuste misafirlige davetliydim dikkat etmeme ragmen yedim gene de kslabalikla yeniyo malesef. Bu hafta cok dikkatli git canim cuma hemen geliveriyo

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık su.
11:00=3dl.ekmek,6 çatal sucuk(çok özlemişim),2 zeytin,3çatal domates,çay
13:30 =türk kahvesi
16:00 =1 tabak pilav üstü nohut,1 bardak kola
19:00 =mangalda(1dl.sucuk,1 köfte,1 kanat,1 dl.et)1 kase çorba,kıvırcık salata,1 bardak kola
20:30 =çay,yeşilçay,1 dl.irmik tatlısı,3 susmlı çubuk

Dün akşam erken yedigim için gece migdem bulandı hep ve sabahı zor ettim.Eee çok mu iyi olduSabah aç uyandım ve yedim.Çok kötüydü bugün.Kaynanamdaydık.Ttalı yapmış benim için 1dl. ye dedi kıramadım.Ama bişi diyeyim mi kızlar bu korse inanın sıktıgı için su içsem bile kuzu yemiş gibi patlycak gibi oluyorum.Bugün takmadıgım için yedim.Ama normalde yiyemiyosun fazla.Alıveriş yaparken aklıma ÖZGE sen geldin canım ve tam çikolata böölümündeyken.Sonra ne mi aldım.Tabiki de çavdar ekmegi,kuru kayısı,ceviz,fındk aldım

Ebrucum bugun anlasilan herkes kahvaltiyi abartmis. Ben de uzun zamandir yemiyordum sucuk esim yeni is yeri acti demistim ya marketin yanina mandira acti iste ballar kaymaklar tahin pekmezler sucuk falan esim doldurmus getirmis dusun acali 1.5 ay oldu biz daha yeni alip yiyebiliyoz ben uzak duruyorum esimde evde pek kahvalti etmez bugun dedi soyle bi pazar kahvaltisi yapalim diye Allahtan bal pekmez falan sevmiyorum bir cilek receli aliyom kendime neyse sucuktan nerelere geldim
Cikolata iyi ki almadin cok sevindim senin adina ben de artik bitter almiyorum cunku eskisi gibi 1 hafta gitmiyo 1 2 gunde yiyorum en iyisi hic almamak yulafli ve badem ikilisi yeter bana
Bugun esim yerken bi avuc cigdem siz cekirdek diyonuz gerci yedim. Ve 2 hosbes reglyim napim engel olamadim yarb yeni bir gun dikkatli gitmem sart yoksa arti cikicam:18:

sabah onikide iki cavdar bir yumurta tavada.bes zeytin domtes alatalik cay iki kk peynir
ara iki avuc beyaz leblebi bir kase uzum
aksam uc kare baklava
uc top mado dondurma kulahta saat dokuzda

susuyorum bisey demiyorum.ama bugun menum super fevkaledenin fevkindd
zuzucumm ebruuuu osgee hawawrr papatyacakkkk nzsilsiniz kuzular
benim smile lar yok yaaaaa

Sehracim en altta full bisiler yaziyo unuttum ben ona tikladim eski haline geldi canim
Ben de bugun dikkat etmeye basladim ikimiz de sisiz yeterince neremize yicez demi daha

Korseyi artık uyanır uyanmaz takıcam.Çünkü sıkıyor ve çok yemiş gibi karnım patlıycak oluyor.Ogluşu yıkayıp uyuttum.İşleriimi yaptım yemek yaptım ve yedim.Şimdi kendime vakit ayırayyım dedim.Emel acarı izliyorum.Gdidip bir kil maskesi yapıp kremlerimi süreyim

Kızlar spor bölümüne göz gezdirdimde.Şu daha önce paylaşmakla yetinip kaldıgım ender saraç 3 haftada 2 beden incelten video yu yapıp sıkılaşanları okudum.Bacaklarımın iç kısımlarınında kollarımında sıkılaşması lazım.Göbüşüm apayrı zatii.Hadi gelin yemeklerden 2 saat sonra 10dk.ayırıp bu videoyu yapıp sıkılaşalım.Ne dersiniz?

Ebrucum videoya bakarim ben de. Bana en kolayi ( ve bi okadar da etkili) ip atlamak cunku ip atlayinca bacak kaslari calisiyo ve kasin en yogun oldugu yer bacaklar kaslar calistikca metabolizma okadar hizlaniyo ama iste gobek ve kalca sekillenmesinicin de ayri bi egzersiz istiyo Gunde 15 dk ayirmak cok etkili olcaktir birbirimizi gaza getirip yapalim bence de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…