- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #6.281
Leslie bir yürüme programı. evin içinde olduğun yerde videoyu takip ederek yürüyorsun. faydası oluyor gerçekten ama bırakınca eskisinden beter oluyorsun. haftada en az 3 kere yapmak gerek. ama bir türlü düzen tutturamadım.Ben dediydim ortmenim leslieyi,ne oldugunu bilmiyorum ama spor sanirim cd ile yapilan bisiy.ben biliyorum sen yawruna uzuldun ondan saldin ama inan ablam ve yegenimden biliyorum ayni durum arti yegenimde bide durtu bozuklugu vardi simdi orta birde ve durumu gayet iyi sadece kullandigi ilaclar biraz kilo yapti hepsi bu.ablam simdi diyorki o kadar uzuldugume deymezmis dinkulturu ogretmeni egitimci oda ve bunu soyleyebiliyor bak..allah baska dert vermesin.bende pismanim ama bence biz bu cuma olayina bi cozum bulmaliyiz versekte yiyoruz cuma vermesekte anlamadim ben bi halt bu isten ya
kızlar bu sabah kahvaltıde abarttım ama emin olun eski papatya geri geliyor...yanlış anlamayın kilo verebilen değil iyi menüler çıkarabilen.Sehracim Sevindim bak senin adina regl yuzundenmis meger. Ben de 6 li rakamlari girmek istemiyorum gerci hayatimda 1 kere gordum dogumdan dolayi yoksa kendi bunyemde cok yesem de 57 en fazla oldum. 54 ten yukarsina tahammulum yok artik. 51 olup yaşlanana kadar bu kiloda kalmak istiyorum.
Papatyacim gunluk ruh halimiz yemek yememizi de cok etkiliyo canimiz birseye sıkkınsa ya da cok sevindiysek yemegi abartiyoruz hemen.Sporsa dedigine aynen katiliyorum kimi insan var( ebru salli )yemek yemek su icmek gibi sporu hayatinin vazgecilmezi yapmis tatilde dagda bayirda farketmez cok severek yapiyo biz zorla yaptigimiz icin en ufak bi zorlanma da bahaneler uydurup yapmiyoruz.keske benimde icimden gelse
Sehracim menune gelince kahvslti abartinolsa da gerisi iyi tabi ustune birseyler yedin mi bilmiyorum .yarindan itibaren bogazlarimizi tutmaya davet ediyorum bizleri
Yani tarti haftalik olarak net bisi soyleyemez ictigin su wc odem regl bunun gibi sebepler 1 kilo kadar bike etkiler. Stres belki yapmis olabilir vucudun bilemeyiz. Onceden de yazmistim bu foruma katilmadan once ayda 1 tartiliyodum ya da 3 hafta da bir ama o zaman cok kararli gidiyom simdi desekki 2 hafta da bir tartilalim karisiklik olabilir ya da cok salariz 1 haftayken boyleyiz dusun. Onemli olan 1 ayda toplam ne verdin o asil olan. Cok etkiledigini dusunursen 2 hafta hic tartiya cikma dilersen iyi beslenmeye devam et belki faydasi olur canim
merhaba kızlarr
ben yorgunum hafta sonu yoğundu biraz, dün sabah törene gittik, törenden sonra okuldan bazı arkadaşlarla eve geldik çay falan içtik öğlen gittiler, sonra dayımlar geldi yemek falan hazırladım yedik akşam onlarda gitti, sabah kaktık kahvaltı falan yaptık biraz oturduk sonra ben kışlıkları çıkardım, çamaşır falan yıkamıştım biraz ortalığı topladım, eşim dışarı çıktı kızımı uyuttum, ütü yaptım, tam bitmek üzereyken, arkadaşlar geldi , onmlarla oturduk yemek çay falan derken 20:00 gibi gittiler kızımı yıkadım, duş aldım anca oturdum bu hafta sonu yoruldum biraz, ama özlemişim arkadaşlarımı bu gün gelenlşeri bir yıldır görmemiştim :)
tabi bol bol yedim misafirlere hazırlarken kendimde yedim tatlıo falanda hazırladım, kabak tatlısı ve kek
ösgenin dediği gibi artık hafta içi umarım toparlarım yoksa artınında artısı çıkacam
:89: :108:Oooo ebru harikasin valla . Annem de alip gelmis bana kil maskesi bi yapayim ben de
Kızlar spor bölümüne göz gezdirdimde.Şu daha önce paylaşmakla yetinip kaldıgım ender saraç 3 haftada 2 beden incelten video yu yapıp sıkılaşanları okudum.Bacaklarımın iç kısımlarınında kollarımında sıkılaşması lazım.Göbüşüm apayrı zatii.Hadi gelin yemeklerden 2 saat sonra 10dk.ayırıp bu videoyu yapıp sıkılaşalım.Ne dersiniz?