Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

şu anda okuldayım. 5 dakika sonra derse gireceğim. hemen menümü yazıp çıkayım. sizde yorum yapın ben dersteyken.
07:30 yarım salatalık, 3-4 çatal peynir, 4 adet zeytin, 2 ceviz, bir dilim ekmek
10:30 bir fincan yeşilçay, 8 adet fındık
12:00 bir kepçe domates çorba, ekmeğin en ucundaki küçücük dilim ekmek, 4 yk kadar bezelye, salata, 2 çatal pilav
15:00 bir mandalina
18:00 bir kase ezogelin çorba, tost ekmeğinin yarısı acılı bir sosla...
eve gidince de birşey yemem inşallah...

Ebrucum videoya bakarim ben de. Bana en kolayi ( ve bi okadar da etkili) ip atlamak cunku ip atlayinca bacak kaslari calisiyo ve kasin en yogun oldugu yer bacaklar kaslar calistikca metabolizma okadar hizlaniyo ama iste gobek ve kalca sekillenmesinicin de ayri bi egzersiz istiyo :KK31:Gunde 15 dk ayirmak cok etkili olcaktir birbirimizi gaza getirip yapalim bence de
Ben yaptım bile:KK8:Yatmadan ip atlıycaam ve mekik aletiyle mekik çekicem.Özgecim yazı ve giymek istedigim bikiniyi hayal ediyorum ve hırslanıyrum sanırım:KK6:
şu anda okuldayım. 5 dakika sonra derse gireceğim. hemen menümü yazıp çıkayım. sizde yorum yapın ben dersteyken.
07:30 yarım salatalık, 3-4 çatal peynir, 4 adet zeytin, 2 ceviz, bir dilim ekmek
12:00 bir kepçe domates çorba, ekmeğin en ucundaki küçücük dilim ekmek, 4 yk kadar bezelye, salata, 2 çatal pilav

Papatyacım eger yeşilçay dışında biişi yiyip içmezsen menün güzel:KK9:

Menunu cok begendim canim yesilcay ic eve gidince sonra hemen uyu bisey yeme sakin bak cumaya az kaldi:KK1:

Menum
13.00 ( 11.30 da uyandim esimi bekledim anca geldi malesef)
1 gevrek
Kk peynir
2 zeytin
4 5 banim recel
Yesilcay
15.00
2 tatli kasigi kizimin pudinginden
15.30
Nescafe
4 yulafli
17.30
4 yk manti
1 yudum kola
20.00
1 avuc yagsiz patlamis misir
1 kurabiye
Cay
Bugun karbonhidrat agirlikli oldu menum cunku evde degil annemdeyim:KK36:

Ogleni begenmedim pilav olmaz bezelyede yasak ha kesme seker yemissin ha bezelye ben cok severim ama yemiyorum kendisini.aksam yeme ne olursa olsun biseey uyu benim menumde cok gusel

Kalkinca iki medinehurmasi bes badem
9da bir 1dilimkepek ekmek 5zeytin yesillikdomtes salatalik cay
ara on findik birbucuk yulafli
Ogle bir kepce nohut birkase yogurt
Ara ortakahve armut
Aksam yedide birbucuk elkadar gogus birkase yogurt yarimkase corba
Bol su

merhaba kızlar, canım çok sıkkınn
iş ortamımızda bayağı sıkıntılar var ve bu gün acayip gerildi otrtalık, öğrenciyle veliyle uğraştığımız yetmiyor bide idareyle uğraşıyoruzz
bir haftadır hergün 6da altı buçukta çıkıyoruz yaaa,
böyle olunca insanın işe gidesi gelmiyor, bide canımızı sıkıp sınıfa gönderiyorlar ,insan nasıl verimli olsun o can sıkıntısıyla sinirlee

ve acayip yorgunum hafat sonu dinlenmedim okulda da yoruldum çok gözlerim kançanağo gibi , biraz buralara taıkılayım kafam dğılsın dedim

bu günde 18:30 da çıktık geldim yemek yoktu zaten arada yapmamıştım, menemen yaptım hakvaltılık koydum yanınada dayandım yemeğe ondan sonra ve hala yiyorum resmen doymuyorumm

siz en iyis,i ben atın topiktennn

neyse çok konuştum herkese iyi gecelerr

BUGÜN:Aç karınla 1 bardak elma sirkeli su.
10:00 =1dl.çavdar,kk peynir,yarım tahinli çörek,çay
13:30 =türk kahvesi
14:30 =1 mandalina
15:30 =1tabak çorba,yeşllkli salatası
17:45 =yeşilçay
19:00 =1 kaşık kıymalı patates yemegi,1dl.çavdar,yeşillik salatası
20:00 =çay,4 fındık,10 antep fıstık

Şimdide yeşilçay içiyorum.Özge yine idol olarak senin gibi canımın çektigi ve dün dayanamayı aldıgım tahinli çöregi sabah yedim:nazar:Bacaklarım agrıyor spordan:KK37:ama hergü yapacagım için alışacaklar mecburenEn Büyük KK:KK1:

Spor:
bisiklet 30
ters mekik 25
ip atlama 100
ayak uçlarına degme 50
oturyormuş gibi çömelip kalkmaca 25
sag yan 25
sol yan 25
oklava 60
sag bacak 25
sol bacak 25

Videodaki hareketler ve kendimden bazı hareketleri yaptım.Böyle uzuyor videoladki hareketilerin hepsinden şu kadar die yazarım bidaki sefere.

Onceikle hawarcim kiyamam sana:KK19:Yasit kizlarimiz var ben ise gitmezken zor yetisiyorum yemege temizlige vs. Seni cani gonulden tebrik ederim bir de ustune iste stres yasiyosun. Allah kolaylik versin lutfen kendini kotu hissetme ben 4 kilo alirken kimse beni topikten attimi bak kullerimden dogdum sen de toparlancan bir devbunu kendine dert etme kilo verilir alinir huzurun mutlulugum yerinde olsun once sinirini bozma kimse icin gel icini dok arkadasiz biz

Ebrucum valla ozendim yarin firsat bulursam yapcam ben de. Ne guzel bak birbirimize iyi ornek oluyoz.bence hergun yapabilirmiyimin stresi oluyo hafta da 3 gun musait olunca ysparim egzersiz her gunde ip atlarim boylece sureklilik saglarim du ben bi yarin deneyim hangi hareketleri yspcagimi zahmet olmazsa link birdaha atarmisin. Menunu de begendim bu ara da canim

Yalniz kizlar ebru hawar papatya lutfen firsat buldukca menu yorumlayin pspatya sen de yorumla hic yorum yapmadin sen bak motivasyonumu kaybediyorum ask olsun kizlar hani destek birbirimize

Ebruu doktorumun sitesi acildi ama video acilmadi :KK50:Baska bi video buldum cok guzel onu yaptim biraz ip atladim gobek icin de bi video var izliycem sonra bi program olusturup yapcam

Hawarcım ,özgenin dedigi gibi ben ev işi ogluş yoruluyorum.Sen üstüne çalışıp onca sorunla kafa patlatıp üstüne sürekli misafir agırlıyorsun.Benim misafirperver arkadaşım hiç kimse ve hiçbişey için kendini üzme.Unutma sen degerlisin!Sana ve huzurlu yüregine muhtaç bi kızçen var:KK16:Ve biz sensiz hep eksik oluruz:KK19:

Sehracım ,çok az yemişsin ve çok güzel menün:KK9:Tabi şuan guruldayan karnının sesini dinleyip mutfata tırtıklamıyorsan:KK9:

Onceikle hawarcim kiyamam sana:KK19:Yasit kizlarimiz var ben ise gitmezken zor yetisiyorum yemege temizlige vs. Seni cani gonulden tebrik ederim bir de ustune iste stres yasiyosun. Allah kolaylik versin lutfen kendini kotu hissetme ben 4 kilo alirken kimse beni topikten attimi bak kullerimden dogdum sen de toparlancan bir devbunu kendine dert etme kilo verilir alinir huzurun mutlulugum yerinde olsun once sinirini bozma kimse icin gel icini dok arkadasiz biz

Ebrucum valla ozendim yarin firsat bulursam yapcam ben de. Ne guzel bak birbirimize iyi ornek oluyoz.bence hergun yapabilirmiyimin stresi oluyo hafta da 3 gun musait olunca ysparim egzersiz her gunde ip atlarim boylece sureklilik saglarim du ben bi yarin deneyim hangi hareketleri yspcagimi zahmet olmazsa link birdaha atarmisin. Menunu de begendim bu ara da canim

Yalniz kizlar ebru hawar papatya lutfen firsat buldukca menu yorumlayin pspatya sen de yorumla hic yorum yapmadin sen bak motivasyonumu kaybediyorum ask olsun kizlar hani destek birbirimize

Özendirdigim için sevindim ama bacaklarım agrıdan kopuyor.İlk günden zorladım sanırım.:KK37:Sabah akşam diyor birde ben günde 1 kere yapsam yeter.Yada yürümedigim iş yapmadıgım günler yapsam yeter.Aman sakın kaybetme birimiz toparlanırken digerimiz dagılıyor.Haydiii kızlar yazı bikinileri düşünün.Şimdiden işi sıkı tutarsak yaza rahatlamış bi şekilde gireriz ve harika bi yaz geçirirz.Ama yok illa son anda yumurta kapıya gelince hemncecik 1 ay kala bişiler yapmaya çalışıcaz illa.:KK47:

Menum
13.00 ( 11.30 da uyandim esimi bekledim anca geldi malesef)
1 gevrek
Kk peynir
2 zeytin
4 5 banim recel
Yesilcay
15.00
2 tatli kasigi kizimin pudinginden
15.30
Nescafe
4 yulafli
17.30
4 yk manti
1 yudum kola
20.00
1 avuc yagsiz patlamis misir
1 kurabiye
Cay
Bugun karbonhidrat agirlikli oldu menum cunku evde degil annemdeyim:KK36:

Annende oluşun annelik duygularımı törpülesede gerçekleri söylemem gerek.Geç kahvaltıya hayırEn Büyük KKÖgle yemegi zamanında kahvaltı yanlış bir.Mantı kola tamam diyim ama patlamış mısır haifif ama içimizde agırlaşan bir cısss yanış 2.Bu menü özgenin olamaz olammalı.Hani bize idol olan yaptıklarını örnek aldıran arkadaşımı geri verin bana:KK5::nazar:

X