Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Özgecim ,tek ve en çok veren sensin canım iyi bir dönüş yaptın:KK9:

Hawarcım ,1 ileri 2 geri nolcek bizim halimiz:KK5:

Sehracıkk ,senin menüler çok güzeldi nie böyle oldu canım vermek yerine üstüne almışsın:KK50:

Papatya ,canım harika menülerdi ama anlamıyorum nie böyle oluyor:44:Boşver haftaya daha çok verirsin.Ogluşun içinde üzüntünü anlayabiliyorum.Biz anneler onlara bişi olacak die çok panikliyoruz.Ama sakin olup uzman bi dr. konuşsan kendini rahatlatsan ve ogluna daha faydan olur canım.Rabbim başka dert keder vermesin:KK19:

VE KENDİM ,bahane bulsam desem 4 gündür içtigim d.kontrol hapları yaptı olmaz.İki gündür ogluşla uyuyorum ondan mı desem yok.Bis bogazım desem işte şimdi oldu:KK31:
ben senin kilo aldigini anladimda sen benim 200gramcik verdigimi yanlis anladin sanirim canim.neyse yaw zati demeye bile degmez farzetki aldim bugun yedikerimle almisimdir zaten aksam yazarim menumu

Kizlar aksamustu yemege davet edildik kucuk gorumceme. Daha mangal fslan yakilcak malesef gece kalcak aksam yemegi:26:

Sehraa haklısın o menülerle ekside olamam imkansızdı ama ben belki sabit çıkarım diyordumm:KK37:

artık bu hafta bol bol kız banada yemeyeyim, sende sıkma canını, gitmiş ya ona bak giden gidendirr

bugün tekrar psikoloğa gitti eşimle oğlum. ben işten çıkamadığım için gidemedim ama telefonda görüştüm. hiperaktivite teşhisini doğruladı. aslında ölçülenden daha zeki old. ama hiperaktiviteden dolayı IQ testinin tüm sorularını dikkatle cevaplayamadığını döyledi. şimdi ben oüğlumun çok zeki olmasına mı sevineyim, hiperaktivite olduğuna mı üzüleyim. birde özel eğitim şart. yani anlayacağınız kafam bir milyon...bugün üzgün değilim artık. allah başka dert vermesin.

Menucum
12.30
1 dilim cavdar ekmegi
1 haslanmis yumurta
1 catal recel
3 zeytin
Kk peynir
Roka
Yesilcay
15.00
Profiterol (bugun son gunuymus bozulmadan yedim:KK1:)
3 yulafli
Nescafe
20.30
3 sis et
2 kasik bulgur pilavi
2 kasik patlican sogurme
3 kasik salata
1 bardak ayran

bugün tekrar psikoloğa gitti eşimle oğlum. ben işten çıkamadığım için gidemedim ama telefonda görüştüm. hiperaktivite teşhisini doğruladı. aslında ölçülenden daha zeki old. ama hiperaktiviteden dolayı IQ testinin tüm sorularını dikkatle cevaplayamadığını döyledi. şimdi ben oüğlumun çok zeki olmasına mı sevineyim, hiperaktivite olduğuna mı üzüleyim. birde özel eğitim şart. yani anlayacağınız kafam bir milyon...bugün üzgün değilim artık. allah başka dert vermesin.

sana dünden beri yazacam ama bir türlü fırsatım olmadı, 2. ci bir dr götürmek ile iyi yapmışsın, ama sıkma canını gerçi söylemesi kolay diyeceksin
zaman zaman hiperaktif öğrencilerimiz oluyor oluyor bence düzeyi çok yüksek olmadıkça sorun yok, birde yakın bir aile dostumuzun çocuğu var, ama şimdi çok değişti çocuk, eski halleriyle alakası yok, oda çok zeki bir çocuk burdaki üstün yetenekliler okulunu kazandı, o aile sorunu aktivite ile çözüyor, şöyle söylüyeyim haftada 4 gün futbol antremanına gidiyor okuldan sonra, 3 gün ritim kursuna gidiyor, okulun tiyatrosunda ve bizim sendikanın oyununda birer rolü vardı bunların çalışmasına gidiyor, yani sabah evden bir çıkıyor akşam sekizbuçuk dokuzdan önce eve girmiyor, böylelikle deşarj olmuş oluyor, hemde yeteneğini iyi yönde kullanıyor,

tabiki sen en iyisini bilirsin ama sende oğlunun yetenek ve ilgi alanlarına göre sosyal aktivitelere yönlendirebilirsin diye düşünüyorum, bide zeki çocukları kontrol altında tutmak zordur, çabuk kavradıkları için sınıfta sıkılırlar genellikle, buda onların kendilerini farklı şekilde ifade etmelerine neden olur

Özgecim senden başka kimse menü yazmamış.Deemekki herkes hıncını yemeklerden çıkardı:KK1:Şuan yeşilçay içiyorum ve kocişin aldıgı çikolatayı yiyorum.Canım çektigi için degil sırf yemek olsun die:KK51:Yarın kendime gelirim sanırım:26:

Papatyacım ,Çözümü var en azından canım.Bu konuda pek bilgim olmadıgı için yorum yapamıyorum.Ama bak hawar anlatmış ne güzel.

Eet ebrucum cislar yenmis bugun belli. Ben de sirf yemek icin gidip gelip yiyodum can sıkıntisindan benim ki cok uzun surdu sen sakın uzatma benim gibi :18:Ben miktar olarak cok yemedim ama kalorili seyler yedim bugun baklava yedigime cok pisman oldum bugun hakkimi kullandim yoksa hicbi anlami olmucak kilo vermenin canim bisi isterse kahvaltida yerim cok cok :KK56:
Kizlar ya hayatimda en cok yapmaknistedigim seylerden biri hep spor oldu ara ara yaptim hep aslinda ama simdi bi ip bile atlayamiyorum 40 li yaslarda sarkik kol ve bacaklarim olsun istemiyorum:KK5:Gunde 15 dk egzersize ayirsam cok faydasi olcak ama yok evlencegim zaman gelinligim 36 bedendi ve bol geliyodu hergun nolursa olsun spor yapiyodum 30 40 dk falan ( nives body dinamik sabahlar cdsi)birde lahana yagi surup strec sariyodum sipir sipir terliyodum.cok sekillenmisti vucudum. Simdi ip atlayim diyom kizim kosturup bacagima sariliyo guluyo mekik cekeyim diyom gobegime oturuyo :KK1:O uyurken bir dunya is oluyo onlari anca yapiyom bahane bitmez ben de totomu kaldiramiyommm hadi hep beraber hergun ip atlayip yazalim hergun ama cumalari meyvelerini toplariz:KK8:

Atamızı saygıyla ve minnetle anıyorum.Ve bugün ikinci bir acı 17 şehit haberi:KK14:Allah rahmet eylesin.

sabah uyaninca bes badem bir tatli kasigi bal
9da yarim halkekmek uc kepce mercimek corba
11de yarim armut bircsalkim uzum
1bucukta bir paket N**** (Siyahi)
4te bir buyuk trabzon hurmasi(cennet elmasi)
5te orta boy doritos baharatli
9da 6tane sarikanat cinekop az yagli salata bir lokma ekmek
bide nezaman bilmiyorum bir tane kakolu kurabiye yedim su icmedim dporda yapmadim oh olsun
bu sabahta ojula gittim toren vardi toren sonrasi simitle poca aldim simit dunyasindan bir guzel yedik jahvaltida sucuklu yumurta peynir cay kizarmis ekmek esliginde.davul gibiyim.

Acayip giciik oldum inceldim eminim biliyorum ama aksamki az yagli salatanin garabetine ugradim sanirim
Baslama 67.7
Gecen hafta58.8
Bugun58.6
Okulda hizmetlimiz mercimek corbasi yapmisti hincimdan yarim ekmekle yemisimdir halkekekmek zaten cokta severim oh olsun
Pismanim..cok yedim kahvaltida bu saate kadar bir elma yedim hala acikmadim bile.boyle gitmez

Sehitlerimize rahmet diliyorum Allah'tan.ve Atamizi da saygiyla ozlemle aniyorum

Sehra dun cosmusun bi de ustune bu sabah dokturmussun. Sabah kahvaltilarinin zengin olmasi gozume gorunmez fazla( cok sık olmadikca)ama sana kizdim bilmem hatirlarmisin ocakta 53 olcaktin yoksa 63 muydu o:KK47:

bisuru bisey yazmistim ekran dondu silindi herbisey yaa sinir oldummm

osgee neeee dedin allahim allah korusun oyle biseyden beniii.63 muuu bidaha donmek istemiyorsum 6li kilolara omrumun sonuna kadar...biliyormusunuz kizlar dunku o kilomun sebebi 200gramcik vermis olma sebebim anlasildi gunum olmamasina ragmen on dakika evel regl oldum:KK43:(vucudum demekki odem yapmis su tutmus ve ben uzulmuyim diyede 200grama sevinsin gariban dimisss

sabah 8bucukta bes badem bir medine hurmasi
dokuzbucukta ceyrk simit
12de 4kibrit kutusu peynir dort zeytin bir sucuklu yumurta bir kkkasar bir tereyegli bali kizarmis beyaz ekmek bir dilim beyaz ekmek birbucuk simit yarim poca malesef
sonra 3te bir buyuk elma
altibucukta iki kasik nohut
sonrada regli oldum...ben bunu vucuduma nasil yaptim yaa bugun bunlari yemesem belki cuma 57li biseydim benn..zararin neresinden donulse kardir toparlan sehraa kendine gelll 20gun burdan 30gun ardan yilbasina 50gun var...2013 53olmak istiyorummmmmm
uyumluda olduuu
2013-53
2013-53

kızlar merhaba
size de oluyor mu bilmem. dün yine neyse de bugün tamamen salmış durumdayım. aman ne olursa olsun modundayım. yiyorum yiyorum...ama emin olun ki yarından itibaren herşey çok farklı olacak.
kim old. hatırlamıyorum ama sizlerden biri bana eskiden leslie yapmamla alakalı birşeyler yazmıştı. evet yapıyordum. ama şimdi üşeniyorum. çocuk uyuduktan sonra leslie yap, yürü vs. zor geliyor. sporu hayat stili haline getirmek gerek. zorla yapınca bir yerden sonra fire vermeye başlıyor insan.

Ben dediydim ortmenim leslieyi,ne oldugunu bilmiyorum ama spor sanirim cd ile yapilan bisiy.ben biliyorum sen yawruna uzuldun ondan saldin ama inan ablam ve yegenimden biliyorum ayni durum arti yegenimde bide durtu bozuklugu vardi simdi orta birde ve durumu gayet iyi sadece kullandigi ilaclar biraz kilo yapti hepsi bu.ablam simdi diyorki o kadar uzuldugume deymezmis dinkulturu ogretmeni egitimci oda ve bunu soyleyebiliyor bak..allah baska dert vermesin.bende pismanim ama bence biz bu cuma olayina bi cozum bulmaliyiz versekte yiyoruz cuma vermesekte anlamadim ben bi halt bu isten ya

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık su.
10:30 :1.5dl.ekmek,2 kk peynir,4 zeytin,2 çatal bal,ıhlamur
12:00 :türk kavesi,1ısırık muz
14:30 :1 krokan
15:00 :1 kase çorba,3 istavrit,2 ince dl.ekmek,yeşillikli salata,kk helva
18:30 :çay
20 :00 :3 kaşık kalan yeşillk salatası

Spor:100 ip atlama
ev temizligi

Düzensiz oldu bugün.Ve acıktım çok.Migdem bulanır die yeşilçayımı bile içemedim bu gece.:KK25:UYuyayım hemen:KK51:

X