Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Canim zeki olmasi kulaga hos geliyo ama yasitlarina gore fazla zeka sosyal acidan sorun olabilir. Guvendigin bir cocuk doktoruna tedavi hakkinda danis ilac kullanma konusunda detayli bilgi iste aklinda soru kalmasin csnim

BUGÜN:

Aç karınla 1 bardak elma suyum.
09:15 =1.5dl ekmek,1 yumurta sarısı,kk peynir,2 çatal bal,ıhlamur
11:00 =türk kahvesi
13:00 =1 muz,2 ceviz
14:30 =1 tabak bulgur pilavı,3 kaşık yogurt
17:00 =yeşilçay,2 kare bitter
19:45 =1 kepçe çorba,4 minik köfte,1 kaşık bulgur pilavı,2 kaık yogurt
20 :30 =yeşilçay

Su:3.5lt
Spor:45 dk ogluş kucagımda yürümece
200 mekik

Akşam 6 da yiycektim ancak eşim 2 aydan sonra erken gelicegini söyleyince bekledim.Aman 100 gr aşkım için fazla çıkmışım çokmu

Özgecim ,kahvaltını iyi yapsaydın düzensiz olmuş ama ölçülü olmuş
Sehracık ,menün iyi ama kalan salatayı az yaglıda olsa yeme derim
Papatya ,canım bugün hiç ekmek yememişsinyazmayımı unuttun yoksa cidden ekmeksiz ve hala tokmusun:44:Oglun içinde iyi bi başka uzman dr. daha göster ve ona göre ilaç kullan derim.

Kızlar bu arada ben çıtçıtlı badi gibi ama korse gibi sıkılaşrıan badi gigiyorum.Göbegim toparlansın diye.Bununla bütün gn dolaşıyorum mekigimi çekiyorum.Yatrken bi tek çıkartıyorum.

Ebrucum menunu cok begendim Badi ise yarayabilir sana tavsiyem gobegnii surekli her aklina geldikce icine cek oyle kalsin karin kaslari hareket ettiginden oturdugun yerden karnin duzlesir cok etkili tvde de duydum. Hem de cocukluk arkadasim 15 16 yasindan beri hep surekli ama icine cekiyodu karninindumduz bir karni vardi.ben sıkılıyorum ahh bi yapsam faydasi olcak ama.Bu ara da tatli ben istemesem de hep onume geldi bu hafta elimden geldigince gunduz ve olculu yedim.( tabi keske hic yemeseydim ama esim kakolu sevmiyo cope de atamazdim canim tatlilari)
Bu hafta pur dikkat olmasa da dikkat ettim. - de cikmayi umuyorum ama regl olcam 1 haftaya siskinlik basladi olsun bitsin daha net gorurum.ebrucum iyi ki fotoyu koydum motive ettin Sehracim iyi ki azarladin bakin kendime geldim. Zuzu papatya hawar iyi ki varsiniz sizlerin sayesinde dikkat ediyorum bu kis lutfen hepimiz biraz vakit ayiralim birbirimize yazin ki gibi kopmalar olmasin( Allah dert keder vermezse tabi)ve kısın kilo almak yerine fazlaliklardan kurtulup kilo koruyalim
Cenem dustu gene iyi gecelerr kizlarrr

Son düzenleme:
Acayip giciik oldum inceldim eminim biliyorum ama aksamki az yagli salatanin garabetine ugradim sanirim
Baslama 67.7
Gecen hafta58.8
Bugun58.6
Okulda hizmetlimiz mercimek corbasi yapmisti hincimdan yarim ekmekle yemisimdir halkekekmek zaten cokta severim oh olsun

günaydın

başlangıç kilo:78.5
geçen hafta kilo :69.5
bu hafta kilo:69.7
gelen :200
toplam giden :8.8
hedef kilo : 57

aslında tartım, önce 69.9 gösterdi sonra 69.4 gösterdi son iki kerede 69.7 gösterdi bende onu baz aldım

off son iki haftadır artıdayım, 2 hafta uğraşıyom veriyorum sonra ki 2 haft geri alıyorum,

ben de kilo bildirimi yapayım bari;
başlangıç: 64,8
geçen hafta: 62,4
bu hafta: 63
gelen: 600 gram
giden: yok
hedef: 60

600 gram almışım ama umrumda değil. çocuğuma böyle bir teşhis koyulmuş ben obez olsam ne olur incecik olsam ne olur. çok üzgünüm çok. canım acayip sıkılıyor.
kilo vermeyi başarabilenleri tebrik ediyorum.

Sehra bu daha öncede oldu. Cok cok dikkat edip kilo vermedigin de olmustu. Haftaya 2 kati birden gidiyo sonucta. Olan ekmege oldu. Cuma sabahlari ya sinirden ya sevinctenipin ucu kaciyo hakkini ekmek yiyerek mi kullandinBen tatliya saklardim sahsen
Hawarcim ben de haftalarca artida ciktim hemde 1 kilo aldigim hafta oldu . Ne zaman ki gercekten isticen o zaman oluyo sehraaaa kiz hawara da bi kendine gelsin :18:

Papatyacim Allah dermansiz dert vermesin soz konusu evlat olunca grip olsa cok perisan oluyoruz haklisin kafasina takip uzuluyo insan ama hastane hastane kosturan anne babalar var agir hasta olan bebekler var biraz sogukkanli olmaya calis kotu durumdakileri dusun senin tedavi edebilme sansin var en azindan gecmis olsun icerigini pek bilmiyorum hiperaktifligin yorum yapamiyorum ama tedavisi varmis en azindan

Kilo Bildirimi
Baslangic: 63
Gecen hafta: 54.600
Bu hafta:53.700
Gelen:
Giden:900
Hedef: 51
Nerdeyse hergun tatli yedim ama sabahtan yemeye ozen gosterdim bircde su ictim biraz dikkat edince oldu valla kizlar.yaklasik 1 aydir kilo aliyordum bir dur dedim artik ins. Ayni duzende devam ederim
(gecen haftanin yanindaki smiley sehra ile ben oluyoruz)

Son düzenleme:
Kilo Bildirimi
Başlangıç:63
Geçen hafta:53.0
u hafta:53.6
Gelen:600
Hedef:52

İnanamadım bu sabah.100-200 aldıgımda bu kaar sorun etmiyordum ama bu rakamı uzun zamandır geride bırakmıştım ve yine görmek hem sinirlendirdi heme üzdü beni.O hırsla çocugu arabacıgına koyup bayır çıka çıka ite kaka 1 vesaitlik kaynanama yürüyerek geldim.Kaynanamda şaşaırdı.Eski sobayı yaktırdım ve üzerine beyaz pamuk gibi ekmekleri koyup kızarttım ve yag reçel sürüp bi güzel hırsla yeidm yanında poça simitte yedim.Korsem patlıycaktı nerdeyse.Tamam sizin kadar harika menüler çıkartmadım ama oturup börekler baklavalarda yemeidm.Mekigimi çektim.Neden gitmek yerine habire geliyor anlamıyorum.Kiii en güzel menüleri ppatya sonra sehra onlarda vermek yerine almış.Nie böle oluyor kızlar

Özgecim ,tek ve en çok veren sensin canım iyi bir dönüş yaptın

Hawarcım ,1 ileri 2 geri nolcek bizim halimiz

Sehracıkk ,senin menüler çok güzeldi nie böyle oldu canım vermek yerine üstüne almışsın

Papatya ,canım harika menülerdi ama anlamıyorum nie böyle oluyor:44:Boşver haftaya daha çok verirsin.Ogluşun içinde üzüntünü anlayabiliyorum.Biz anneler onlara bişi olacak die çok panikliyoruz.Ama sakin olup uzman bi dr. konuşsan kendini rahatlatsan ve ogluna daha faydan olur canım.Rabbim başka dert keder vermesin

VE KENDİM ,bahane bulsam desem 4 gündür içtigim d.kontrol hapları yaptı olmaz.İki gündür ogluşla uyuyorum ondan mı desem yok.Bis bogazım desem işte şimdi oldu

ne almasi yawrucak vermisim ama az vermisim 200gramcik.oysaki ben 57li biseylere kendimi hazirlamistim

Ebrucum dogru diyosun cok asiri da yemedin ancak iste zayif oldugun icin cok dikkatli gitmen gerek hafta da 1 2 ogun kacamak yap. Bak ben 1 aydir deli oldum olmadi dikkat etsem de sldim aldim en son 7 den sonra bisey yemedim baya bi dikkat istiyo az sık disini 2 hafta in 52 ye korumaya gecince stres etmezsin bu kadar insan sinir oluyo haklisin ama takilma inan 1 hafta dikkat etmekle gider hepsi (mekik cekmekte tartiya yansimaz gobegine yansir ona devam et o ayri da) ip atla ben de baslicam ama ne zamanYoksa haftaya degisen bisi olmaz en buyuk eksik spor kizlar ahh evimin buralar da bi yuruyus yeri olsa da kizimla yuruseydim sporsuz sar ki yo ruz

papatya az cok doktor deneyimi olan biri olarak soyleyebilirimki bazen doktorlar psikaytr lar helede ilac vermeyi kolay bukup postaliyorlar.ben teapi sonrasi ilac dusun derim belki vucuduna kimyaal alamadanda halledilebeilecek bisiyler vardir.bak benim ilac almadan duzelen ogrencimde var ilacla duzelende ama ilac alip karaktei degisip sus pus oturan iletisime dahi gecemeyen ilac etkisiyle uyusan ogrencimde...onu annesi olarak en iyi sen tanirsin ustelik egitimcisin objektif degerlendirebilcegini dusunuyorum ama bunu basaramam duygusal yaklasirim diyorsan hiyerarsiyi takip ederek psikologla basla derim terapiyle,her sey beyinde biter ben buna cok inaniyorum..bide simdi tutturmuslar hiperaktivite diye cocuk az hareketliyse hemen yaftayi yapistiriyorlar..ya dur belki bu cocugun yapisi bu,karakteri bu,allah onun chipine genetigine bunu yuklemis yokkkk...hastalik teshisiyle kendini doktor ilan edip bununla ovunen bir doktora gitmemissindir umarim.he gecekten ilac kullanmasi geken bi durumsa varsa boyle birsey tek doktorla kalma derim.ve uzulme,uzulunecek bisey yok cunku gercekten..baska uzulcek seyin olmadigi icin bunu dert ediyorsun kafana baska bisey bul.

Son düzenleme:
hawar bence veemezdinzaten o sekilde bi beslenme duzeniyle ben pek sasirmadim acikcasi.papatya sen isyerinde cok oturuyorsun evde leslie neyse ondan hapiyordun bi ara baslasna ona yine.osge teprik eder basrilarin devamini dilerim yildizli bes sana.epruu korsem yirtilcakti demene cok guldum ama uzuldum almana tam iste hedfine azcikin kaldi dedim 52ye okadar yaklasmisken insan o gun su icmez gene gorur tarida 52yi gorur yaa.bu arada kilo almadigimi okudun demi.almadim bak arizaya baglatma beni..zuzucukkk kuzuzcukkk naptin bakim

kızlar slm çok yoğunum yazıp çıkcam
başlangıç:87
geçen hafta 73.8
bu hafta: 71.4
giden:2.4
toplam giden:15.6
aman maşallah diyin iyi gidiyor sanki bu kadarını beklemiyordum

senden gitmesinde sehraadanmi gitsin sen eksili kiloara bile dusebilirsin bence:))kendini hirpalama super bi anne ol dort yawruna sonrada super hatun olursun hemi:)

ne almasi yawrucak vermisim ama az vermisim 200gramcik.oysaki ben 57li biseylere kendimi hazirlamistim
Sehraaaaaaa 600 gr aldım okumadın mı
Evet canım haklısın.Bir yerde zayıflayınca kilo vermke dha zorlaşır.Ve korumaya geçince koruyamıyorsan daha çok dişini sıkıp sporu arttırmak gerekiyormuş
kızlar slm çok yoğunum yazıp çıkcam
başlangıç:87
geçen hafta 73.8
bu hafta: 71.4
giden:2.4
toplam giden:15.6
aman maşallah diyin iyi gidiyor sanki bu kadarını beklemiyordum

canım istedigin olsun.Ne güzel bende dogumdan sonra patır patır veriyordum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…