- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #6.301
Ben yaptım bileEbrucum videoya bakarim ben de. Bana en kolayi ( ve bi okadar da etkili) ip atlamak cunku ip atlayinca bacak kaslari calisiyo ve kasin en yogun oldugu yer bacaklar kaslar calistikca metabolizma okadar hizlaniyo ama iste gobek ve kalca sekillenmesinicin de ayri bi egzersiz istiyoGunde 15 dk ayirmak cok etkili olcaktir birbirimizi gaza getirip yapalim bence de
şu anda okuldayım. 5 dakika sonra derse gireceğim. hemen menümü yazıp çıkayım. sizde yorum yapın ben dersteyken.
07:30 yarım salatalık, 3-4 çatal peynir, 4 adet zeytin, 2 ceviz, bir dilim ekmek
10:30 bir fincan yeşilçay, 8 adet fındık
12:00 bir kepçe domates çorba, ekmeğin en ucundaki küçücük dilim ekmek, 4 yk kadar bezelye, salata, 2 çatal pilav
15:00 bir mandalina
18:00 bir kase ezogelin çorba, tost ekmeğinin yarısı acılı bir sosla...
eve gidince de birşey yemem inşallah...
şu anda okuldayım. 5 dakika sonra derse gireceğim. hemen menümü yazıp çıkayım. sizde yorum yapın ben dersteyken.
07:30 yarım salatalık, 3-4 çatal peynir, 4 adet zeytin, 2 ceviz, bir dilim ekmek
10:30 bir fincan yeşilçay, 8 adet fındık
12:00 bir kepçe domates çorba, ekmeğin en ucundaki küçücük dilim ekmek, 4 yk kadar bezelye, salata, 2 çatal pilav
15:00 bir mandalina
18:00 bir kase ezogelin çorba, tost ekmeğinin yarısı acılı bir sosla...
eve gidince de birşey yemem inşallah...
Ebruu doktorumun sitesi acildi ama video acilmadiBaska bi video buldum cok guzel onu yaptim biraz ip atladim gobek icin de bi video var izliycem sonra bi program olusturup yapcam
Onceikle hawarcim kiyamam sanaYasit kizlarimiz var ben ise gitmezken zor yetisiyorum yemege temizlige vs. Seni cani gonulden tebrik ederim bir de ustune iste stres yasiyosun. Allah kolaylik versin lutfen kendini kotu hissetme ben 4 kilo alirken kimse beni topikten attimi bak kullerimden dogdum sen de toparlancan bir devbunu kendine dert etme kilo verilir alinir huzurun mutlulugum yerinde olsun once sinirini bozma kimse icin gel icini dok arkadasiz biz
Ebrucum valla ozendim yarin firsat bulursam yapcam ben de. Ne guzel bak birbirimize iyi ornek oluyoz.bence hergun yapabilirmiyimin stresi oluyo hafta da 3 gun musait olunca ysparim egzersiz her gunde ip atlarim boylece sureklilik saglarim du ben bi yarin deneyim hangi hareketleri yspcagimi zahmet olmazsa link birdaha atarmisin. Menunu de begendim bu ara da canim
Yalniz kizlar ebru hawar papatya lutfen firsat buldukca menu yorumlayin pspatya sen de yorumla hic yorum yapmadin sen bak motivasyonumu kaybediyorum ask olsun kizlar hani destek birbirimize
EBru herkese menu yorumu yaptin benim basim kel mi?:44:
Menum
13.00 ( 11.30 da uyandim esimi bekledim anca geldi malesef)
1 gevrek
Kk peynir
2 zeytin
4 5 banim recel
Yesilcay
15.00
2 tatli kasigi kizimin pudinginden
15.30
Nescafe
4 yulafli
17.30
4 yk manti