Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Saka yaptim ebrucum ama azar isitmeye iht. Var cidden. Eger agzima bisi koymazsam yemiyorum ama bi tadina bakinca genel de arkasi geliyo patlamis misiri kizim icin yaptik ama bi iki tane derken bi avuc oldu3 gun kaldi cumaya arti cikmak istemiyorum zaten reglyim davul gibi karnim. Spor yapsam ise yarar en azindan. Biraz once esime makarnayaptim sarimsakli yogurt ustune tereyag pulbiberde yaptim. Bir de sucuk istedi ohh mis gibi koktu merak etmeyin yemedim simdi de cigdem citliyo ben de tabikii hemen uyuyorum yoksa :18:
İyi geceler kizlar acim ama gururluyum alisveri ciktigimda emegimin karsiligini gorcem onun hayaliyle motive oluyorum

Son düzenleme:
kızlar herkesemerhaba
dün dersten çıktıktan sonra evde oğlumu uyuturken ben deuyuyakalmışım onunla. o nedenle hiç birşey yiyip içmedim ama sehracım ya ben bezelyenin sebze olmasından dolayı masum olacağını düşünmüştüm. neyse öğrendiğim iyi oldu. teşekkür ederim. ohhh sporlar yapılmış daha ne olsun. bundan sonra elimdem geldiğince menü yorumlamaya çalışacağım bende...

Össge ve Ebruuu destekleriniz için teşekkürler arkadaşlar,
insanın iş yeri çok önemli günümüzün büyük kısmı orda geçiyor, bide bizim mslekte moral daha önemli tamam insan sınıfa girince sıkıntılarını kapının önünde bırakıyor ama sınıfa bir güler yüzle girmek vardır, birde oflaya puflaya, benim idare ile birebir sorunum yok, ama dün toplantıda bir iki arkadaşı çok kötü yaptılar, işi insanların özel hayatına kadar getirdi bizim idareciler, arkadaşta toplantıyı terk etti, akşam konuşurken eşime dedim bir ara şunu ne yapaıyor, aradık gel bir kahve iç dedik geldi, adam nerdeyse çocuklar gibi aradı ya benim ailevi sounlarımı niye o kadar meslektaşım içinde ağzına alıyor falan diye, bende daha çok üzüldüm
gerçi bir çoğumuz idareyi bu tutumundan dolayı eleştirdik ama bakalım bilirsiniz huylu huyundan pek varz geçmez

neyse buraya bunları yazıyorum iki gündür konumuzla hiç alakası yok biliyorum ama sizleri gerçekte tanımasamda bir güven oluşuyor, dertleşme ihtiyacaı hissettim, kusura bakmayın sizinde başınızı ağrıttım,

misafir işine gelince evet bayğı misafirim oluyor aslında ben sıkılmama severim misafiri ama çok samimi olmadığım insanlar olunaca bazen gerilirim ne yapsam şunu yerlermi, aa ev biraz dağını olsa huzursuz olurum bunu gibi, bu arada bizde eşimöle çok gezeriz, şimde bebek olunca biraz azaldı gerçi, bide hafta sonu gelen misafirlerim habersiz geldiler 3 ayrı misafirim geldi hepside habersiz geldi, habersiz olunca yemek derdşine düştüm, oda birz yordu ( onlarda bişey yapmayayım diye haber vermemişler )

hawarcım benim çaıştığım ortamda çok huzurlu değil. ama ben huzuru insanlardan uzaklaşarak buldum. ben çok çektim ama şimdi inanılmaz rahatım. allah yardımcın olsun
bugün kü menüm;
07:30 yarım salatalık, 2-3 çatal peynir, 4 adet zeytin, 2 adet ceviz, bir fincan yeşilçay, bir dilim tam tahıllı ekmek
10:30 bir adet nescafe
11:30 7-8 adet fındık
12:00 bir kepçe mercimek çorba, bir porsiyon et haşlama, 2-3 çatal bulgur pilavı, salata, ekmeğin en ucundaki minicik dilim
ardından türk kahvesi
15:30 bir adet elma
18:00 4 yk kuru fasülye, 2-3 çatal bulgur pilavı, yoğurt, bir dilim ekmek
şu anda yeşil çay

6bucuk bes badem bir tatli kasigi bal
9da haslanmis yumurta birbucuk kepek ekmek birbucuk kk peynir bes zeytin domtessalatalik yesillik cay
ara bir adet limonkepekli biskuvi uc yarim ceviz
oglen bir armut bir kase yogurt sonra uyudum
uyandim 14.30bir kare yagsiz tava boregi
17.00 orta kaffe
19.00bir kase sehriye orbasi birbucuk el tavuk bir kase salata iki kasik yogurt
spor yok su ictim..benim spor yapmam lazim kizlar:26:

menunu begendim canim ama aksam bulguru yemezdim iki uc catalda olsa ekmegi yiyosam sende yorum yap emi

ne yalan soyleyeyim ben kimsenin evine haber vermeden gitmem haber vermeden gidilmesinede sinir olurum.cok samimi isem ayri tabi ama calisan insanlariz sonucta isimiz belli eve geldigimizde savastan cikmis gibi oluyoruz hem biz hem evimiz e bi dinlen falan derken bide habrsiz misafir...yok olmaz esimle bile kac kez surat asmisligim vardirelimde degil.ben misafirimi en guzel sekilde agirlamak sterim evim derli toplu olmali izzeti ikramimda ona gore olmali..kendimi cok kotu hissederim basima gozume agrilar girer okadar diyim.kizlarrrrr arayinda gelin emi kislarrrr borekler acarim siseeeee

Menum
13.30(malesef bugunde gec uyandik once kizimi doyurdum ben anca ettim gene kahvalti )
1 dilim beyaz ekmek
3 zeytin
Kk peynir
3 banim recel
Yesilcay
16.30
Nescafe
4 yulafli
6 badem
18.30
1 tabak eristeli yesil mercimek
2 kasik bulgur pilavi
2 kasik yogurt
Simdi kvdeme geldim birtek yesilcay icicem birsey yersem yazarim

Egzersiz
300 ip atlama
100 bisiklet
50 normal mekik
25 sag 25 sol tarafa mekik
Yanlara eğil bel icin 50 50
Kalca hareketi sık bırak sirtustu 25
Kalca hareketi tersten 25

Papatya sehra menuleriniz cok guzelpapatya pilav varsa ekmek yememeye calis.Sehracim aksami cok hafif kapatmissin acikmiyormusun spor mutlaka yap en azindan ip atla faydasi oluyor canim.

sehracım ya 6:30 dan 9'a kadar acıkmıyor musun sen. ayrıca akşam çok az yemişsin. acıkmıyorsan çok güzel
hayatta en sinir olduğu şeylerden biridir evime birinin habersiz gelmesi. komşularım bunun dışında tabiki. ama bir yoldayız size geliyoruz şeklinde ki haberler de beni sinir eder. kardeşim ben bazı geceler de çalışan bir insanım. çocuğum okula gidiyor. sevmem öyle şeyleri. hele hafta içi kimseye gitmem, mümkünse kimse gelmesin de...ama haberli gelsinler günlerce ağırlarım...
özgecim güne çok geç başlıyorsun. metabolizman yavaşlamaz mı? hoş ben erken başlıyorum da ne oluyor ya...bir de bu içtiğiniz nescafeler şekersiz ve sade mi yoksa sütlü falan mı???ayrıca ne çok spor yapmışsın. ben anca yatıyom....

Papatyacim cok haklisiniz ama gece 2 3 gibi yatiyorum kizima uyaniyorum 2 3 kere de 11 12 gibi anca uyaniyorum uykucuyuz kizimla biraz yoksa benim icin de cok zor oluyo hicbirseye vakitkalmiyo temizlik yemek vs. 9 gibi uyansam super olcak sma etken uyumam gerek biraz. Oglen uyudugum icin metabolizma yavasliyo yok yere kilo sebebi iste. Yoksa erken uyanip 6 ogun yesem daha hizli kilo veriliyo . Nescafe de 0 seker canim. Sutu isitip sade nescafeye ekliyorum .
Sporuda 4 gibi araya sıkıstrdim 15 dk surmedi bile ama karnim ysndi ne guzel duzenli yapsam ne iyi

BUGÜN:Aç karınla 1 bardak elma sirkeli su
Sabah:kalan yarm tahinli çörek,ıhlamur
Ara:türk kahvesi,4 fındık
Ögle:1 tabak pırasa,2 dl.ekmek kabugu(içleri ogluşa)2 kaşık yogurt.
Ara:çay,yarm top kek,4 çatal yogurt tatlısı
Akşam:1 kepçe çorba,1 tabak erişte
Ara:yeşilçay

Spor:100 ip atlama
3 saat tempolu bebek arabasıyla yürüyüş.
50 oklava
50 bisiklet
Bugün ara yapıp dedim uzaktaki bi pazarı dolaşmaya gideyim hem yürüyüş yapayım.Çok yoruldum ve kaynanama ugradım.O da çayın yanına bişiler çıkardı.Halbuki bu sabah hem atılmasın kalmasın die hemde hakkımı sabah kullanmak için yemiştim tahinli çöregi.Ama kaynanamda yedim yine ama akşam çayında çay bile içmedim kekleri yemedim.Yok bide yeseydim

Son düzenleme:
Papatya , menün güzel ama ya pilav ya ekmek
Hawar , Ne baş agrıtması canım burda arkadaş olduk Anlatıcaksınki rahatlayıp motive olup kiloları vericeksin
Sehra ,kız ne güzel az yiyosun ve akşamları ekmegi kestin benim gibi demekHadi bakem sehracık cuma günü senden çok umutluyum
Özge ,senin menünde güzel geç başlaman hariç.Ama görüyorum çok geç yatıyosun ve yoruluyorsun.Eşlerin gece yemek yemesi çok kötü.Benim eşim eskiden sık yapardı şimdi nadir yapsada ona hazırlarken miss gibi kokuyor.Zor tutuyorum kendimi.Birde bu durumlarla ugraşıyoz özgecim buna ragmen verdik ve vermeye inatla devam edecegiz

Günaydın kızlar
ben dün gece oğlumu uyuturken onunla uyuyakalmışım. Evet haklısınız ya ekmek ya pilav. Beni şu iki gün çok zorlayacak. Bu akşam annemler geliyor. Evde yemek yapılmasın, börek getiriyorum dedi. çok ta güzel yapar. Yarın sabahta 5 gibi yola çıkacağım. Başka bir yere gidiyorum. Sınav jüriliğim var. Kahvaltıyı falan nasıl hallederim bilmiyorum ama yolda simit yerim herhalde. Tam da perşembe günü.
Sizler nasılsınız.

Ebrucum aynen oyle Tam acikmis oluyorum o saatler ama dayaniyoruz iste . Dun de cigdem ve acili cips yedi esim yemedim ama
Papatyacim dun de esim benden istedi borek. Bu aksama ben de yapcam ve yicem abartmadan.:26:

Masallah iyi gidiyorum kizlar,motivasyonum yuksek sukur,yanliz cuma regl oldum aksam cumartersiye ancabiter sisligim gecermii bilmiyorum en gercek kilomu haftaya gorurum diye dusunuyorum sahsen..ama gecen hafta 58,6 cikmistim sonrasi malum cildirdimyedimde yedim ama sonra yine dikkatliydim.osgeeee kiz ocakta 53olsam ne gusel olur yaaa valla olurum sevinctenn,papatyaa benim dersim 7.10da basliyor ilk tenefus on dakika ikinci tenefus 15dakika midem tam guruldamaya baslarken kahvalti ediyorum saldirircasina,sabahki badem medine hurmasi yada bal tutuyor sukur ama ucu ucuna yani
Ebruuu ciss yeme 52 gorces seni gayret
Papatya simitin yarisini ye yanina peynir ye mola verinde adamakilli kahvalti yapin ya yol harcrahi veriyorlarmi boyle gonderince kafama takildi
Hawar menun nirde yoksa habersiz selamsiz sabahsiz misafirmi var yine poff
Osgee esine yaptigin borek yagli olcaksa sen yeme

Naber arkidişler...Kayfemi içiyorum oglumda pepeyi izliyor.Uyutunca sporumu yapmak için sabırsızlanıyorum.Sanki vücudum haiffliyor hoppaBugün ve yarın evde durmaya özen göstericem.Çünkü daha düzenli ve cısssıs geçiyor evde.Bakalım en yüksek kiloyu kim verecek?Papatyacım simit çay yeterli olur.Tabi peynir varsa daha güzel olur.Börek yiyebilirsiniz kızlar ama oturup bir tepsi degil.1 dl.yerseniz sorun yok bence.Bende bayadır yemiyorum.Binada hemen hemen 1 gün arayla yapılıyor çagırıyorlar ama yemegimi yedim deyip çıkmıyorum

Sehracim 53 olursam degil olcaksin zaten sen duzenli gel buraya hepimiz yeni yil citir gircez kilo koruma muhabbeti yapcaz .Boregide yagli yapmicam canim patatesli lorlu 2 cesit yapcam

Ebrucum iyi yapiyon yememeKle 2 3 haftada bir yersin canin cekerse.Kizim uyusun ben de yapcam spor Bakalim cuma icin heyecanliyim ins. Regl yuzunden vermemis olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…