- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #6.321
sehracım ya 6:30 dan 9'a kadar acıkmıyor musun sen. ayrıca akşam çok az yemişsin. acıkmıyorsan çok güzel6bucuk bes badem bir tatli kasigi bal
9da haslanmis yumurta birbucuk kepek ekmek birbucuk kk peynir bes zeytin domtessalatalik yesillik cay
ara bir adet limonkepekli biskuvi uc yarim ceviz
oglen bir armut bir kase yogurt sonra uyudum
uyandim 14.30bir kare yagsiz tava boregi
17.00 orta kaffe
19.00bir kase sehriye orbasi birbucuk el tavuk bir kase salata iki kasik yogurt
spor yok su ictim..benim spor yapmam lazim kizlar:26:
hayatta en sinir olduğu şeylerden biridir evime birinin habersiz gelmesi. komşularım bunun dışında tabiki. ama bir yoldayız size geliyoruz şeklinde ki haberler de beni sinir eder. kardeşim ben bazı geceler de çalışan bir insanım. çocuğum okula gidiyor. sevmem öyle şeyleri. hele hafta içi kimseye gitmem, mümkünse kimse gelmesin de...ama haberli gelsinler günlerce ağırlarım...ne yalan soyleyeyim ben kimsenin evine haber vermeden gitmem haber vermeden gidilmesinede sinir olurum.cok samimi isem ayri tabi ama calisan insanlariz sonucta isimiz belli eve geldigimizde savastan cikmis gibi oluyoruz hem biz hem evimiz e bi dinlen falan derken bide habrsiz misafir...yok olmaz esimle bile kac kez surat asmisligim vardirelimde degil.ben misafirimi en guzel sekilde agirlamak sterim evim derli toplu olmali izzeti ikramimda ona gore olmali..kendimi cok kotu hissederim basima gozume agrilar girer okadar diyim.kizlarrrrr arayinda gelin emi kislarrrr borekler acarim siseeeee
özgecim güne çok geç başlıyorsun. metabolizman yavaşlamaz mı? hoş ben erken başlıyorum da ne oluyor ya...bir de bu içtiğiniz nescafeler şekersiz ve sade mi yoksa sütlü falan mı???ayrıca ne çok spor yapmışsın. ben anca yatıyom....Menum
13.30(malesef bugunde gec uyandik once kizimi doyurdum ben anca ettim gene kahvalti)
1 dilim beyaz ekmek
3 zeytin
Kk peynir
3 banim recel
Yesilcay
16.30
Nescafe
4 yulafli
6 badem
18.30
1 tabak eristeli yesil mercimek
2 kasik bulgur pilavi