Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Herkese günaydın. Kahvaltımı ettim. Keyif çayımı içiyorum şimdi. Bugün zor geçecek benim için. Öğleden sonra günüm var. Akşam da yemeğe davetliyiz. Sizde ne var yok.

Menum
11.00
1 lokma ekmek
1 dilim kek
Kk peynir
3 zeytin
2 catal recel
Yesilcay
14.00
Nescafe
5 yulafli
2 bitter
17.00
1 dilim kek
3 yudum kola
19.30
Burger
Kucuk boyl milkshake
Burgerida bpatatesi bitirmedim kolaninda yarisini ictim
Menum kotu bugunluk serbest oldu artik disardaydim esimin 3 yegeninin dogumgunu var bu ay hediye almaya ciktik
Dışarıda olman yedigin kalorileri affettirmiyor:KK19: 2 kere kek yemişsin.Birde yulaflı ve bitter.Tatlı hakkını zaten çokça geçmişken üstüne milkshake:KK20:Bozuk başlayan menü bozuk devam etmeiş.Hadi burger yedin kola ve patates niye yeniiliyor.Ben kasım ayından beri patates kızartmesı yemiyorum ve evde de yapmyorum burgerde de yemiyorum.Eşim aparatif özellikle patates(hazır patatese bayılııyor)ama onada yok yapmıyorum.Kv gidince yaparsa yiyor.Hiçte canım çekmyr.Ve kola yerine ayran içiyorum sende denemelisin hem daha güzel oluyor.Yeter bu kaaaa azar sana gel kendine dön eskine:KK1:
88 li hosgeldin canim ozlettin kendini Vakit buldukca ugra aramiza
Sehracim hadi bakalim eski guzel menulerinle iyi bir donus yap 53 gor tartida:KK12:
Hawarcim disiplin sart az dikkat edince az kilo aliyoruz pür dikkat lazim ki cok kilo verelim toparlanalim artik birbirimize destek olalim kizlar eskiden kiziyoduk birbirimize kotu menuncikarinca gene oylemibyapsak belki utanir yemeyiz
Papatya harikasin soze gerek yok bi alkis gelsin sana:KK9::KK9::KK9:
Ebrucum Ben de hedefe yaklasirken son haftalar iskenceydi bir turlu 49 lu rakamlar gelmiyodu cunku eskisi gibi disiplin kalmamisti
Kacamak olmazsa ve spor artarsa anca olur cunku zaten zayifsin son kilolar zor gidiyo maleseF rutin duzenden cikip sıkı bi iki hafta diyet yap hemen gider
Aynen kendimi çok sıkmam lazım ve sporu arttırmam lazım.:KK8:
Ebru paylasim icin tesekkurler canim susamin cok faydasi var cocuklariniza yedirin diye duymustum.ama korkarak yiyordum kilo acisindan. Diyetisyenler yarim simit veriyorlar sabahlari. Antioksidan da iceriyormus ben de diyorum niye bu kadar genclestim bu aralar:KK60:
:KK1::KK12::KK1::108::KK1:
sabah bir yumurta iki cavdar onbes zeytin domtes salatalik biber
ara iki kuru incir iki avuc alic yarim avuc kuru uzum
ogle bir tabak mercimekcorbasi bir kase karnibahar bir kase et bir dilim cavdar salata
ara bir armut
aksam kunefe kaymakli
az oncede cigkofte durum yedim.sinemadan geldim forum istanbuldaydim fahriye evcen ozcan deniz vardi basrolde incecikti kizce yaaaaaa:KK14:bide guzeldiki hungur fosurt agladim zati duygusalim herkes esi sevgikisiyle gelmisti ben tektim:KK50:esim nefret eder ozcan denizden soyu sopu bilmemneymis yok hakkinda kotu bisey duymus cinsel tercihinden bananeki gerci bende sevmem ama ya sonra filmini begenmistim az biraz deniz cakirla bugunde nerak ettim gittim iste oyle oglumla esimde galatasaray istanbul macina gittiler,ilk kez boyle bisey oldu on yilik evliligimde ayri takildik biktikmi ne birbirimizden kiskanmadida sanki ya bu adam beni bosverdi yada benimle ugrasmak istemedi yada ne bikeyim mutlu olmami istedi belkide ufff..biz kadinlar tuhaf canlilariz bazen kendimi anlamiyorum.ama arabaya binince yuzu asikti birazcikin onsuz boyle bir filme gitmek uzmustu onu sanki..galiba seviyorum ben bu adami yaaa(filmin etkisiyle kafam karismus durumda az biraz benimmm:KK43:
Aaa sehracık ne güzel beslenmiş diycekken o sondaki künefeyi gördüm.Hadi dedim akşam bişi yememiş hakkını kullanmış deyip affedecekken o çigköfte hemide dürümlü görünce fırça çekmekten kendimi alamadım :KK47:Deseydinde bende gelseydim forum istanbula izleyeydik patlamış mısırla:KK1:Eşin senin moralin yerine gelsin diye izin vermiştir mutlu ol diye.Ama sen daha çok filmin etkisiyle böyle duygu karmaşasına girmişsin sehracık.Keşke 10.senemizde aşkla baglı kalırız:KK16:
papatya o zmaan bu kısır döngüyü kırmamız lazımmmm, gerçi sen yine azimlisin bende pek bişey yok, ama bu gün koca göbeğimi görünce çok sinir oldum, bir zamanlar, 57 kiloyu beğenmiyen ben şimdi o günleri mumla arıyorum, 60 olsam dua etçem yani

bide bu aralar biraz canım sıkkın o yüzden abartıyorum yemeği duygusal boşluktanmıdır nedir onu yemekle doldurmaya çalışıyorum galibaaa

ama sizinde desteğinizle bu kilolardan kurtulacammmmm
daha doğrusu hepimiz beraber kurtulacağızzz

Canım olur öle aradda duygusal degişimler ve kendimizi yemeye vurdugumuz zamanlar.Önemli olan bu zamanları kısa zamanda atlatıp kendimize çabucak gelmemiz:KK34:Hep beraber aşıcaz ve sınırları zorluycaz kızçelerrrrrrrr haydeeeeeeee:124:

Herkese günaydın. Kahvaltımı ettim. Keyif çayımı içiyorum şimdi. Bugün zor geçecek benim için. Öğleden sonra günüm var. Akşam da yemeğe davetliyiz. Sizde ne var yok.

Günaydın canım.Ogluş tv izlerken bende buraya bakayım dedim.Birazdan kayfemi içicem bende.Evet ama bugünü ödül günün yaparsın sonra aynen devam.Yarında benim arkadaşlar gelicekler.Ama bu sefer o miss böreklerimden feln yapmıycam onlara söyledim.Çok züldüler.Kurabiye ve pasta yapıcam çayın yanına.Öglene ve akşama yemek yapıcam:KK51:

Günaydın canım.Ogluş tv izlerken bende buraya bakayım dedim.Birazdan kayfemi içicem bende.Evet ama bugünü ödül günün yaparsın sonra aynen devam.Yarında benim arkadaşlar gelicekler.Ama bu sefer o miss böreklerimden feln yapmıycam onlara söyledim.Çok züldüler.Kurabiye ve pasta yapıcam çayın yanına.Öglene ve akşama yemek yapıcam:KK51:

korkuyorum bugünden. akşam yemeğinde hiç ekmek yemicem. gündüz de bir tatlı, bir tuzlu ve salata yapılıyor. duruma göre bölüp yemeyi düşünüyorum. akşam yazarım size

korkuyorum bugünden. akşam yemeğinde hiç ekmek yemicem. gündüz de bir tatlı, bir tuzlu ve salata yapılıyor. duruma göre bölüp yemeyi düşünüyorum. akşam yazarım size

Canım az önce bende kötü bir haber aldımEşimin yegeni yemege davet etti:KK43:

Kızlar yeşilçay yulaglı molası.Temizlik yapıyorum.Yemek yapmaya fırsatım olmadı canımda istemedi.Eşim işte zatiii ogluşa çorba yaptım.ütüler kaldı bi tek uyanmadan tempom düşmeden ogluş uyanana kadar devam.

Herkes nerde bakim:KK15:Gece 3e kadar misafirlikteydik.Çocukları uyutunca eşlerle sohbet muhabbet zaman geçivermiş.Sabahta 8 buçukta kalktım:KK37:Ttalımı yaptım girişleri sildim kahvaltıydı derken bu saat oldu.Akşama ugrarım kızlar.Sizlerde ugrayın ama:13:

Kizlar nasilsiniz ben dun kardesime yemege gittim cok fazla yemedim bugun de esimin yegeninin dogumgunu var oraya gidicez :KK31:
Yemegi az yersem pasta yemege hak kazanabilirim dimi?:KK17:

kızlar merhaba
benim dün günüm vardı, akşam da yemeğe davetliydim. günü idare ettim de akşam yemekte neler old. yazsam sayfalar yetmez. bir de alkolda vardı. o sofradaki mezeler 12'ye kadar toplanmadı. o yüzden siz sormayın ben de yazmayayım.
bugün;
11:00 abartısız bir kahvaltı
15:00 bir fincan kahve
16:30 bir cennet elması
akşam yemeğinde ise şehriye çorbası, fırında köfte ve patates var.
sonra da birşey yemicem.

merhaba arkadaşlar
umarım herkesler iyidir
ben dün evde değildim akşamda geç geldik, b günde biraz evi topladım biraz, yemek falan derken akşama doğruda bir arkadaşın oğlu geldi benim esk,i öğrenci onunla ders çalıştık biraz, kızımda tam iyileşmedi daha, sitedede sorun var sanırım dün alkşamdean beri doğru dürüst açılmıyor, sayfalar görüntülrnemiyor, bir tuhaf işte
bu günde yedimde artık yarından itibaren bende menüleri yazmaya başlıyacam bayağıdır yazmıyorum yazmadıkçada abartıyorumm

dün akşamdan beri sorun var sitede yazıyoum hemen çıkıcam yazılı haftası soru hazırlamam lazım..aslında nette hazır sorular var ama içime sinmiyor titizim iş hususunda bide boğazımı tutmakta bukadar titiz olsam keşe

sabah 11.ıkı dilim kızarmış kaymklı ballı ekmek iki kare borek bes zeytin kavurmalı yumurta cay az saralle
3gibi oğlum havuza gidiyor orda izlerken yarım paket cips küçük boy üç avuç beyaz leblebi bir halley maelsef
sekizbuçukta bir tabak etli yeşil fasülye az yağlı salata yarım kase yogurt
iki adette kakolu kurabiye yaptık oğlumla ondan yedim
ya ben netttim böyle yaaaa:KK30::44::44:bu neydi böyle benim başıma geldi yaaa napcam ben..dünde iyi değildi menüm cumaya kadar pür dikkat yazcam menülerimi.58.8idim en son 58 çıkmam lazı cuma sporda yapcam mekik yapcam yeşilçaımıda içicem eski sehraa nirdesinnn:18:gel hoşgel bir an evel gel yarın gel gitme yüpteeennn

Son düzenleme:
bu hafta herbirnizin menülerini eleştiricem
denk alın ayağınızı sizdende bekliyorum
ösgeeemm epruu
zuzuzucm papatya hawar :KK33::KK51::KK47::KK47:arızayım bugünlerde saldırırım :KK37::KK37::KK37:

bu hafta herbirnizin menülerini eleştiricem
denk alın ayağınızı sizdende bekliyorum
ösgeeemm epruu
zuzuzucm papatya hawar :KK33::KK51::KK47::KK47:arızayım bugünlerde saldırırım :KK37::KK37::KK37:

kendime dün bi söz verdim çıtı pıtı olmam için inşallah bugünden itibaren şekeri tamamen kestim sadece tatlılarda yiyebilirim gittiğim yerlerde o kadar kahveyi bile şekersiz içim bugün 2 kere menüm gayet düzenli gidiyo zencefill, zerdçallı yoğurdumada başlıycam öğlende suyumuda içmeye çalışıcam inşallah reglim de bitti şüür tatlı isteğim de yok :KK51::KK51::KK51: bekle beni topikim eski zuzu yeniden doğuyorrrrrrrrrrr:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

dün akşamdan beri sorun var sitede yazıyoum hemen çıkıcam yazılı haftası soru hazırlamam lazım..aslında nette hazır sorular var ama içime sinmiyor titizim iş hususunda bide boğazımı tutmakta bukadar titiz olsam keşe

sabah 11.ıkı dilim kızarmış kaymklı ballı ekmek iki kare borek bes zeytin kavurmalı yumurta cay az saralle
3gibi oğlum havuza gidiyor orda izlerken yarım paket cips küçük boy üç avuç beyaz leblebi bir halley maelsef
sekizbuçukta bir tabak etli yeşil fasülye az yağlı salata yarım kase yogurt
iki adette kakolu kurabiye yaptık oğlumla ondan yedim
ya ben netttim böyle yaaaa:KK30::44::44:bu neydi böyle benim başıma geldi yaaa napcam ben..dünde iyi değildi menüm cumaya kadar pür dikkat yazcam menülerimi.58.8idim en son 58 çıkmam lazı cuma sporda yapcam mekik yapcam yeşilçaımıda içicem eski sehraa nirdesinnn:18:gel hoşgel bir an evel gel yarın gel gitme yüpteeennn

Oooo maşallah ballı kaymaklı ekmekler börekler cipsler kurabiyeler...:KK19:Artık düzene girme zaman sehracık yoksa vay haline:KK20:

Kizlar dun 10 tane falan mercimek kofte 1.5 dilim pasta ve 5 kasik helva yedim yani pis bogazima sahip olamadim.carsamba tekrar dogumgunu var pasta yememem gerek yoksa cumaya gene + cikcam. Sehraa istedigin kadar kiz yoksa gidisat kotu :18:
Zuzu aldigin karara sevindim ins. Amacina ulasirsin ben de kendime bi soz verdim basarmak istiyorum
Ebru sen de durumlar nasil ? Hawar sen menunpaylas sehra icabina bakar

İyiyim özgecim.Ogluşla yemegimizi yedik buraya bi gözatayım dedim.Akşama menümü yazarım.Bugün saglık ocagından dogum kontro hapı aldım:KK17:Ama kilo yapmasındn çok korkuyorum:18:

menüm;
07:30 abartısız bir kahvaltı, bir adet muz
11:00 1 avuçtan az ceviz ve badem
12:00 bir porsiyon kuşbaşılı pide:KK17::KK17::KK17::KK47::KK47:
16:00 bir adet erik
18:00 bir kase ezogelin çorba

bazen kızlarla dışarıda yemek yiyoruz. pide falan kaçıyor işte. yılbaşına daha çok var diyerek züğürt tesellisi yapıyorum kendime...

merhaba kızlar butün gün okuldaydım eve geldiğimde 18:45 ti saat
bu hafta böyle hep toplantımız olacak çarşamba ve cuma

menüme gelince
sabah bir simit 1 krem peynir

ara bir elma

öğlen 12:30 yarım patlıcam 3 köfte , bir patates ( fırında patlıcan kepap gibi bişey yapmıştım ) 3 kaşık makarna, 1 dilim tam buğday ekmeği

ara bir elma

akşam 19:30 bir tabak et haşlama, bir dilim tam buğday ekemği

20:30 da bir taze hurma, 3 kuru hurma 10 tane badem

şimdide yeşil çay içiyorum 2.5 litre su içmişimdir,

sehraa hadı fırçala beni:KK17:

menüme gelince

ara bir elma

öğlen 12:30 yarım patlıcam 3 köfte , bir patates ( fırında patlıcan kepap gibi bişey yapmıştım ) 3 kaşık makarna, 1 dilim tam buğday ekmeği

ara bir elma

menüme gelince

ara bir elma

ara bir elma

X