merhaba kızlar özledimm valla sizlerii
bu aralra yoğunum biraz, bu gün okulda başkanlık seçim yaptık bildiğiniz, millet vekili seçimi gibi yoruldum ayaklarıma kara sular indi seçmenler küçük olunca laf anlatmak zor oluyor
kızım bira önce uyudu bu hafta çok geç uyumaya başladı normalde 9.30 en geç 10 da uyurdu şimdi 11.30 dan önce uyumuyor, biraz ortalığı toparladım, ve buraya geldim, ben bu aralar hiç dikkat edemedim, bayramdada becereceğimi zannetmiyorum, artık bayramdan sonra, ha bu arada burda belediye ayrobik ve plates kursu verecekmiş, bende gittim kayıt yaptırmaya ama saatleri net değil eyeğ saatleri uyarsa başlıyayım diyorum, kasımda başlıyacakmış, en azındn mecburi hissederim kendimi çünkü 10 gündür falan spor yapamıyorum, insan bir kaç gün yapmayınca tembelleşiyor, umarım saatler uyar
sehraa dönmene sevindim, eminim sende toparlıyacaksın bayramdan sonra, ailenin yanında olmanın keyfini çıkar, bide inersen sakaryada bir çay iç yerime :)) yanında simitte olabilir
ösge sen gerçekten modeldin bizler için, yine öyle olacağına eminimmm
ebru, helal menülerini yazıyon, sporunuda yapıyon taktir ettim valla, bu arada bende evlendiğim ilk yıl yasmin kullanmıştım, ama bende biraz kilo yapmıştı, gerçi tek sorumlusu hap değildi düzenli ve geç yemek yemekte vardı
papatya, allah kabul etsin kurbanınızı, ösgenin dediği gibi ben senin kötü menünü düşünemiyorummm, bu arada bize pazartesi okull var
(