Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

ya kızlar siz gerçekten ne kadar geç yatıyorsunuz. ben 12 olmadan yatıyorum. sabahda 6:45 de kalkıyorum. bugün de menüm çok kötüydü. ama yarından itibaren sıkı birşekilde başlıyorum. bayramda evimdeyim. biryere gitmiyorum. dolayısıyla benim için normal bir günden farkı olmayacak. zor zahmet verdiğim 3 kiloyu da 2 günde geri almak istemiyorum.

iftarda bir tabak nohut bes kasik dolusu kremali patates puresi uc dilim beyaz ekmek salgam sonrasindada bes alti ane ikram yarim pakette firinlanmisbimdeki cioslerden yedim.allah sonumu hayretsin.persembe aksam ankaraya gidiyirum pazaretesiye kadar yokum kizlar.sali itibariylede pur dikkat diyetteyim goreceksiniz ornek menuler cikartcam ve hedefim olan 53e ulascam allahin izniyle.hepinizi cok seviyorum papatyacim osgem eprum zuzucum hawar meslektasimmm

meliss dogurdunmu kiz nerelerdesin dun dustun aklima
jojopum annenlerin bahcesinde internetsizmi kaldin nettin busuuu insallah kilo almamissindirrr o baykus sevgilini burakmissindir umarim 88li allah yardimcin olsun

Kızlar melisimden haber varİşe başlamış o yüzden giremiyormuş.Hepinize selamı var

ciddi misin iyi ya sevindim sagligi sihhati yerinde demekki sende cok selam soyle ozledigimizide soyle.sen resimmi koydun epru nerden bakcem

Evet canım aramızda en azimlisi sendin.Örnek menülerinle hepimize örnek oldun.Doğum günlerine gidip pasta bile yemedin.Ve ben inanıyorum ki o eski özge yine ger dönecek
Sorma valla ama mecburi.Senin menülerinin kötü olacagına inanmıyorum canım heleki bize kıyasla

BUGÜN:Aç karınla 1 bardak elma sirkeli su.
09:00 =2dl.beyz ekmek,2 dl.salam,yeşilçay
12:00 =türk kahvesi
16:00 =1tabak ıspanak,2 kaşık yogurt,1dl.beyaz ekmek
18:00 =nescafe,5 N**** (Siyahi)
19:30 =1tabak kesme,kk peynir
21:30 =yeşilçay,2 N**** (Siyahi)

Spor:ev temizligi
100 mekik

yarın tatil. valla çok mutluyım. pazartesi de tatil. akşam dersim vardı. o da yok. gerçi maddi kaybım çok büyük ama olsun. yarın annemler geliyor bana. burada kurban kesiyoruz biz. cuma da gidecekler. ama ben öncesinde öyle tatlılar falan yapmıyorum. ve dediğim gibi yarın sabah son sürat başlıyorum. geçen hafta yeni kıyafetler aldım. ben bile aynada gördüm değişimi ki topu topu 3 kilo verdim. geçen hafta kotondan bir trençkot aldım. 38 beden. bu tür şeylerde genelde 40 giyerdim. 38 beden çok güzel oldu. yemicem yemicem yemicem...

Aa melisten haber varmis. A.s sende cok slm soyle ebrucum.Bu arada destegin icin tesekkurler inancinizi bosa cikarmiycam. Bu kis birlikte kilo korucaz
Sehra senin neseli halini ozlemisim Eet saliya kadar izin sana sonra gercek sehrayi goster bize yilbasina kadar 53 olursun sen bak carsaf boregi diyorum ona göre
Papatya senin kotu menunu tahmin edebiliyorum ama boyle hassas olman ne guzel bayramda da ipin ucunu kacirmazsin sen.
Zayif olana alisveris buyuk keyifBi bakarmisiniz bunun bir kucuk bedeni var mi?

Ogluş az önce uyudu.Çok şükür erken uyudu birazda olsa.Şimdi 100 mekik daha çektim

merhaba kızlar özledimm valla sizlerii
bu aralra yoğunum biraz, bu gün okulda başkanlık seçim yaptık bildiğiniz, millet vekili seçimi gibi yoruldum ayaklarıma kara sular indi seçmenler küçük olunca laf anlatmak zor oluyor

kızım bira önce uyudu bu hafta çok geç uyumaya başladı normalde 9.30 en geç 10 da uyurdu şimdi 11.30 dan önce uyumuyor, biraz ortalığı toparladım, ve buraya geldim, ben bu aralar hiç dikkat edemedim, bayramdada becereceğimi zannetmiyorum, artık bayramdan sonra, ha bu arada burda belediye ayrobik ve plates kursu verecekmiş, bende gittim kayıt yaptırmaya ama saatleri net değil eyeğ saatleri uyarsa başlıyayım diyorum, kasımda başlıyacakmış, en azındn mecburi hissederim kendimi çünkü 10 gündür falan spor yapamıyorum, insan bir kaç gün yapmayınca tembelleşiyor, umarım saatler uyar

sehraa dönmene sevindim, eminim sende toparlıyacaksın bayramdan sonra, ailenin yanında olmanın keyfini çıkar, bide inersen sakaryada bir çay iç yerime :)) yanında simitte olabilir

ösge sen gerçekten modeldin bizler için, yine öyle olacağına eminimmm

ebru, helal menülerini yazıyon, sporunuda yapıyon taktir ettim valla, bu arada bende evlendiğim ilk yıl yasmin kullanmıştım, ama bende biraz kilo yapmıştı, gerçi tek sorumlusu hap değildi düzenli ve geç yemek yemekte vardı

papatya, allah kabul etsin kurbanınızı, ösgenin dediği gibi ben senin kötü menünü düşünemiyorummm, bu arada bize pazartesi okull var (

Aaaa herkes arife günü telaşında anlaşılan.
Hawar ,benim neyimi taktir ettin canım :26:Kaçamaksız günüm yok
Özgee, canım nasılsın:79:

merhaba güzel kzıçelerrrr

bayramınız kutlu olsunnnn sevdiklerinizle beraberr, sağlık, mutlu, umutlu nice bayramlar geçirmeniz dileği ileee....

Herkese iyi bayramlar saglikla mutlulukla sevdiklerimizle hep birlikte nice bayramlara ins.

ebrulıcm sen böyle yıyerek mı verdın kılolarını

merhaba kızlar...herkese iyi bayramlar diliyorum. ben evdeyim. annemler bana geldi. pek bayram gibi geçmiyor. daha çok tatil gibi. yarın bildirim günü ama bakalım kaç kişi yazabileceğiz. ben sanki kilo aldım yada yine korudum. görücem yarın sabah. öperim hepinizi...

kızlarrrr yedikçe yedim, bu hafta

papatya sanırım yarınn artının artısı çıkacağımmm,
bütün gün evdeydik çok yağmur vardı bir yere çıkmadık ve bütün gün tatlı yedim :26:

Kızlar bayramınız mübarek olsun .Sevdiklerinizle ailenizle birlikkte nice bayramlar geçirin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…