- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.220
- 398
- Konu Sahibi puccakanka
-
- #6.061
Evet canım aramızda en azimlisi sendin.Örnek menülerinle hepimize örnek oldun.Doğum günlerine gidip pasta bile yemedin.Ve ben inanıyorum ki o eski özge yine ger dönecekOnceden de erken uyumuyodum cok ama en azindan gece yemek olayi olmuyodu.İns. Bayramdan sonra duzelir diycem de yilbasi var onda daha da yogun oluyorlar. İs gene ben de bitiyo.Kolay vermedik cidden neler yendi icildi onumde de yemedim hic . Ekmek icin de int. Bak bakalim ya da hastaneye gidersen cocuk doktoruna danis canim
Sorma valla ama mecburi.Senin menülerinin kötü olacagına inanmıyorum canım heleki bize kıyaslaya kızlar siz gerçekten ne kadar geç yatıyorsunuz. ben 12 olmadan yatıyorum. sabahda 6:45 de kalkıyorum. bugün de menüm çok kötüydü. ama yarından itibaren sıkı birşekilde başlıyorum. bayramda evimdeyim. biryere gitmiyorum. dolayısıyla benim için normal bir günden farkı olmayacak. zor zahmet verdiğim 3 kiloyu da 2 günde geri almak istemiyorum.
iftarda bir tabak nohut bes kasik dolusu kremali patates puresi uc dilim beyaz ekmek salgam sonrasindada bes alti ane ikram yarim pakette firinlanmisbimdeki cioslerden yedim.allah sonumu hayretsin.persembe aksam ankaraya gidiyirum pazaretesiye kadar yokum kizlar.sali itibariylede pur dikkat diyetteyim goreceksiniz ornek menuler cikartcam ve hedefim olan 53e ulascam allahin izniyle.hepinizi cok seviyorum papatyacim osgem eprum zuzucum hawar meslektasimmm
Ohh maşşallah kız bunları sen mi yedinGerçi bende bu akşam 1 paket N**** (Siyahi) yedim İnanıyorum canım şu sıkıntılı günler bi geçsin bayramdan sonra kusursuz bi sehracık olacaksın
meliss dogurdunmu kiz nerelerdesin dun dustun aklima
jojopum annenlerin bahcesinde internetsizmi kaldin nettin busuuu insallah kilo almamissindirrr o baykus sevgilini burakmissindir umarim 88li allah yardimcin olsun
ciddi misin iyi ya sevindim sagligi sihhati yerinde demekki sende cok selam soyle ozledigimizide soyle.sen resimmi koydunepru nerden bakcem
BUGÜN:Aç karınla 1 bardak elma sirkeli su.
09:00 =2dl.beyz ekmek,2 dl.salam,yeşilçay
12:00 =türk kahvesi
16:00 =1tabak ıspanak,2 kaşık yogurt,1dl.beyaz ekmek
18:00 =nescafe,5 N**** (Siyahi)
19:30 =1tabak kesme,kk peynir
21:30 =yeşilçay,2 N**** (Siyahi)
Spor:ev temizligi
100 mekik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?