Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Kızlar yeri burası degil ama artık arkadaş olduk.Dogum kontrol hapları kilo alrıyor mu?:KK17:Özelden beni bilgilendirrseniz sevinirim:26:

evden disari attik kendimizi malum esim iyi degil.herbiseyden cekti canimiz avm de gezdik once bi ayakkabi aldim sonra iftarda duble iskender yarim porsiyon cigkofte dort lahmacun iki fanta soyledik oglum cigkoftenin yarisi ve bir lahmacun ve yarim fantayi icti.geri kalaninida paylastik esimle yedik ortadan oyle..ama ben yarim iskender birbucuk lahmacun yarimlavasli cigkofte yarimfanta ve bir kunefeden dort catal eksik kismini huplettim pismanmiyim bilmem kendimde degildim yedim oyle iste:44::KK5:

canim asabiyet yapiyor ve bazi bunyede kilo yapiyor diye biliyorum ben almistim ilk evlendigimde ama kullanmadim hic cunku ben ilac kulanmaya karsu bir insanim misal basim agridan kopacak hale gelmeden agri kesici bile icmem oglumada atesi olmadan oksurse bile vermem ilac falan yani benim fikrimi pek sorma istersen:KK50:

Kızlar yeri burası degil ama artık arkadaş olduk.Dogum kontrol hapları kilo alrıyor mu?:KK17:Özelden beni bilgilendirrseniz sevinirim:26:

merhaba
oğluma hamile kalmadan önce 4 sene kadar kullandım, şimdi de yaklaşık 4 senedir yine kullanıyorum. başka bir yöntem beni hap kadar tatmin etmiyor. malum 2. çocuk yasak. başka yaöntemlere güvenemiyorum nedense.

bugün menü yazamıcam çünkü düzensizce yedim. mesela az önce oğlumun ısrarlarına dayanamayıp çikololatı gofret yedim ki ben abur cubura meraklı değilim.

kizlar malum annem vefat etti ailem ankarada yasiyor benim.bende istanbulda carsamba arefe ve haftaya pazartesiye kadar okul yok pazarteside yok sizce arefe ve bayramin ilk gunu burda dursam cuma gunu ve sonrasi ankaraya gitsem esime vecaikesine cokmu ayip olur..ama onbes tatike kadar hic tatil yok firsatim olmicak onlari gormeye.kayinvalidem haytta olsa kesin git derdi.bide simdi herkesi kaybetme korkusi sardi beni.ya annemle babami bidaha goremezsem son bayramimizsa beraber falan gibi.gitmesemde huxursuz olcam sanki gutsemde..gorumcelerim kayinlarim kayinbabam falan asla demez bisey bikiyorum esimde oyle ama ben napsam sastim kaldim:KK14::KK36::KK37::18::KK43:bi yandandanda cok bunaldim sicacik bir goguse ihtiyacim var annemi cok ozledim:emir_bebek:

canim asabiyet yapiyor ve bazi bunyede kilo yapiyor diye biliyorum ben almistim ilk evlendigimde ama kullanmadim hic cunku ben ilac kulanmaya karsu bir insanim misal basim agridan kopacak hale gelmeden agri kesici bile icmem oglumada atesi olmadan oksurse bile vermem ilac falan yani benim fikrimi pek sorma istersen:KK50:
Bende çok başım agrımadıkça içmem.Ama ikinciyi belli bi süre düşünmüyoruz işimi saglama almak istiyorum.
merhaba
oğluma hamile kalmadan önce 4 sene kadar kullandım, şimdi de yaklaşık 4 senedir yine kullanıyorum. başka bir yöntem beni hap kadar tatmin etmiyor. malum 2. çocuk yasak. başka yaöntemlere güvenemiyorum nedense.

bugün menü yazamıcam çünkü düzensizce yedim. mesela az önce oğlumun ısrarlarına dayanamayıp çikololatı gofret yedim ki ben abur cubura meraklı değilim.
Hangisini kullanıyosun canım?Ben ilk kez kullanıcamda karar veremedim.Dr. istedigini kullan dedi.Adet olmadan da nasıl kullanılır çünkü adet dönemnde ara veriliyor.Off kafam karıştı:44:
kizlar malum annem vefat etti ailem ankarada yasiyor benim.bende istanbulda carsamba arefe ve haftaya pazartesiye kadar okul yok pazarteside yok sizce arefe ve bayramin ilk gunu burda dursam cuma gunu ve sonrasi ankaraya gitsem esime vecaikesine cokmu ayip olur..ama onbes tatike kadar hic tatil yok firsatim olmicak onlari gormeye.kayinvalidem haytta olsa kesin git derdi.bide simdi herkesi kaybetme korkusi sardi beni.ya annemle babami bidaha goremezsem son bayramimizsa beraber falan gibi.gitmesemde huxursuz olcam sanki gutsemde..gorumcelerim kayinlarim kayinbabam falan asla demez bisey bikiyorum esimde oyle ama ben napsam sastim kaldim:KK14::KK36::KK37::18::KK43:bi yandandanda cok bunaldim sicacik bir goguse ihtiyacim var annemi cok ozledim:emir_bebek:

Zor bir karar.Gitsen o taraf belki yanlış yorumlar.Ama sende keyfe gitmiyosun.Çalıştıgın için mecburen tatillerde gidebiliyosun.Sonuçta pamuk anne yok ve kendi annenle hasret gidereceksin.Eşin izin veriyorsa git bence sonuçta onlar hayatta ve hayattayken fırsatında varken görüş derim.

Ebrucum sorun hakkinda bir bilgim yok o yuzden fikir veremiycem. :KK50:
Sehracim eger esin ve ailesi anlayisli insanlarsa tabi ki git. Cunku buna cok ihtiyacin var sen tatile denize gitmiyorsun sonucta aileni gormeye gidiyosun esin destekse git derim bi hasret gider :KK19:

Kizlar nerdesiniz?Bayram temizligimi yapiyonuz yoksa bayram alisverisimi?
Ben de yesilcayimi yudumluyorum 2 bitter aldim tabagima birini kizim aldi hop agzina atti Cok komikti :KK1:

iftarda bir tabak etli nohut iki dilim beyaz ekmek salata bir kasikta pirinpilavi yedim su ictim.sonra bi tartilayim dedim moralim bozulsun deyu.59ciktim moralim azcikta olsa bozuldu ama az daha fazla bekliyordum cunkum.ac karinla 58falanim demekki.ben veririm bu kilolari ya bayramdan sonra tam gaz baslicam insaalah hedefe kitlencem bir gun bile aksatmadan yazcam menulerimi.hic kacamaksiz gunlerimi ozledim bitki caylarimi on ker tuvalete gitmeyi ozledim..hele bide ankaraya gidersem annemin kucaklarina cok mutlu olcak aksam belli olur esimle netlestiririz..o git desede benim bir yanim buruk olcak.gecen bayram hep birlikteydik esimin kardesleri kayinbabama annem ama simdi sofrada onun yeri bos olcak..persembe gunu sabah huzun olcak bu bayram zor gececekkk..yaninzdakilerin kiymetini bilin kizlar buyuklerinize kucuk bir hediye alin yada ne bileyim borek kek falan yapin goturun tatli tatli yiyin ben hep oyle yapardim..simdi nasil yapayim...............

Son düzenleme:
sehracım benim kayınvalidemle ilişkilerim hemen hemen sıfır noktasında. o nedenle yazdıklarını imrenerek okuyorum. ne mutlu pamuk annene arkasında senin gibi birini bırakmış. bence annene g,itmelisin. en azından kafan dağılır biraz. allah yardımcın olsun.
kızlar bende ki motivasyon sıfır.
07:30 bir fincan yeşilçay ile kahvaltım
10:30 10 adet fındık
12:00 bezelye çorba, tas kebab, 3-4 çatal makarna salatası,
15:30 yanımda meyve olmasına rağmen fındı yedim yine
19:00 4-5 yk kuru fasülye, 3-4 yk pilav, turşu, yoğurt.
bugün hiç meyve yemedim.
bakalım bu hafta ne olacak. inşallah biraz da olsa veririm.

Oğlumdan önce desolett kullanıyordum. şimdi yasmin kullanıyorum...

kızlar meraba herkese nerdeyse 1 haftadır giremiyorum nete menüleriiz çok düzens,z nabıcam ben ya eski irademe nasıl dönücem:KK43: bugün sosyete oazarına gittim 2 tane kot oldaım eve geldim denedim girmiyo sinirlerim bozuldu sanırım etiketi yanlış dikmişler 36 beden gibi allahım ya nasıl üzüldüm alatamam gerçi fazla para vermedim ama olsun sonuçta ikisine 20 tl vermişim içim acıdı bende zayıflıyınca giyerim artık eğer yarın giremezsem herkesin bayramını şimdiden kutluyorum sizi çok seviyorum :KK16::KK16::KK16:

Günaydın arkadaşlar...Dün kv deydim ve yemek zamanları dışında hep avmlerde oraya buraya koşturup durdum.Ogluşa kocişe ve kendime ciciler aldık.Siyah dar paça ve 28 beden:KK52:pantolon aldım:KK16:Üsütnede bişiler aldım ve acele aclee seçtigim şeyler çok içime sindi.Dün düzensiz yedim.Herkeste motiivasyon yerlerde:KK37:

Sehra ,canım çok yiyosun bu beyaz ekmekler de ne böyle:KK20:
Papatya ,cevabın için saol regl olur olmaz başlıycam.
Zuzuu, hiçbirimizde motivasyon yok.Olmadıgı iyi olmuş.Çünkü bunun için azim edip içine girebilirsin:KK34:
Triendy ,çıtırcıkkkkkkk nerelrdesin?Menülerimizi görsen CISsss larla dolu.Gel toparla bizi.

Kizlar dun sabah 5 te uyudum ama islerim de bitti. Halilarimi yikamaya vermistim serdim yarin da k.v gidip yapicam. Uyku duzenim bozuldugu icin kilo aldigima kanaat getirdim. Dusunun 4 ten asaginyatmiyorum artik 11.30 gibi uyaniyorum . Once kizimi doyuruyorum ben anca 13.00 gibi yiyorum.ee 19.00 gibi aksam yemegi yesem de temizlikte yaptigim icin cok acikiyorum 1 2 gibi ve yiyorum yoksa asiri birsey yedigim yok uyumam gereken saatte yemek yersem tabi kilo alirim esim gece 1 2 gibi geliyo o zaman yiyor yemek tabi ben de ac olunca dayanamayip yiyorum birde beyaz ekmek yedigim de oluyo.zaten ben hic bir zaman cok kilolu olmamistim ne zaman evlendim gece uyanik gunduz uyur oldum kilo almaya basladim gele kizim dogunca gece hep uyaniktm bu sekilde kilonalmistim simdi gene aynisi oluyo vucudunda bi isleyis duzeni var bozarsan alirsin tabi kilo .normalde esim bu kadar gec de gelmiyodu isleri artinca eve ugrayamazoldu hele bayram ustu cok yogun:KK50:Ne zaman duzene gireriz bilemiyorum ama en azindan benim erken uyumam gerek o zaman da esimi goremiyom sohbet bile edemiyoz. Biraz zaman sanirim duzen oturana kadar.

Sehracim ben de dagildim hem de ne dagilmak.birlikte toparlancaz eski azmine kavusyrsun sen iradelisin hic kuskum yok en kisa zaman da guzel menulerle donecegine
Zuzu herkes ayni inan iyi ki de olmamis hirslanmak icin cok iyi bir neden bence olsaydi yemeye devam edebilirdin
Ebru iste bunca emegin karsiligi ne mutlu sana insanin ici icine sigmiyo cok hos bi duygu cidden.bacaklarin da ince zaten dar paca cok hos durmustur eminim:KK12:Gule gule giyin cicilerinizi.

Son düzenleme:
Canım uyku düzensizligi çok etkiliyor.Erken kalkıp erken kahvaltı edip erken yiyip erken uyuyan biriyle tam tersini yapan iki kişi aynı diyeti uygulamış.Tabikide erken kalkan daha çok kilo vermiş.Benimde eşim 12lerde geliyor 2 aydır işler açıldı.Ama yiyip gelmesi avantajım.Yeni evlendigimizde 12lerde hep bişiler hazırlatırdı bana ve bende dayanamayıp ona eşlk ederdim.Bu huyu var ama işlerin yogunlugundan yorgun geldigi için uyumayı tercih ediyor:KK1:Ogluş 1 buçuk 2 gibi uyuyor.Anca orayı topla çamaşır at bulaşıkları topla derken 3 ü buluyor uyumam:KK37:Dün gece 2 de yattık 8 de kalktık.Belli olmuyor.Ama oldugu kadar yinede dikkat edelim canım1-2 derken alıveriyoruz kolayca ama vermek için ne kadar zorlanıyorz görüyoruz hep beraber:18:Şu beyaz ekmegi içi için ogluş için alıyorum.Kociş yok nasılsa.Ama 1 ekmegi içini biraz ogluş yiyor koca ekmek kalıyor atamam o yüzden başka ekmek almıyorum.Ogluşa tam tahıllı yada çavdar versem bişi olur mu:44:

Onceden de erken uyumuyodum cok ama en azindan gece yemek olayi olmuyodu.İns. Bayramdan sonra duzelir diycem de yilbasi var onda daha da yogun oluyorlar. İs gene ben de bitiyo. :KK31:Kolay vermedik cidden neler yendi icildi onumde de yemedim hic .:KK36: Ekmek icin de int. Bak bakalim ya da hastaneye gidersen cocuk doktoruna danis canim

X