- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- Konu Sahibi puccakanka
- #6.041
Kızlar yeri burası degil ama artık arkadaş olduk.Dogum kontrol hapları kilo alrıyor mu?Özelden beni bilgilendirrseniz sevinirim:26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar yeri burası degil ama artık arkadaş olduk.Dogum kontrol hapları kilo alrıyor mu?Özelden beni bilgilendirrseniz sevinirim:26:
Bende çok başım agrımadıkça içmem.Ama ikinciyi belli bi süre düşünmüyoruz işimi saglama almak istiyorum.canim asabiyet yapiyor ve bazi bunyede kilo yapiyor diye biliyorum ben almistim ilk evlendigimde ama kullanmadim hic cunku ben ilac kulanmaya karsu bir insanim misal basim agridan kopacak hale gelmeden agri kesici bile icmem oglumada atesi olmadan oksurse bile vermem ilac falan yani benim fikrimi pek sorma istersen
Hangisini kullanıyosun canım?Ben ilk kez kullanıcamda karar veremedim.Dr. istedigini kullan dedi.Adet olmadan da nasıl kullanılır çünkü adet dönemnde ara veriliyor.Off kafam karıştı:44:merhaba
oğluma hamile kalmadan önce 4 sene kadar kullandım, şimdi de yaklaşık 4 senedir yine kullanıyorum. başka bir yöntem beni hap kadar tatmin etmiyor. malum 2. çocuk yasak. başka yaöntemlere güvenemiyorum nedense.
bugün menü yazamıcam çünkü düzensizce yedim. mesela az önce oğlumun ısrarlarına dayanamayıp çikololatı gofret yedim ki ben abur cubura meraklı değilim.
kizlar malum annem vefat etti ailem ankarada yasiyor benim.bende istanbulda carsamba arefe ve haftaya pazartesiye kadar okul yok pazarteside yok sizce arefe ve bayramin ilk gunu burda dursam cuma gunu ve sonrasi ankaraya gitsem esime vecaikesine cokmu ayip olur..ama onbes tatike kadar hic tatil yok firsatim olmicak onlari gormeye.kayinvalidem haytta olsa kesin git derdi.bide simdi herkesi kaybetme korkusi sardi beni.ya annemle babami bidaha goremezsem son bayramimizsa beraber falan gibi.gitmesemde huxursuz olcam sanki gutsemde..gorumcelerim kayinlarim kayinbabam falan asla demez bisey bikiyorum esimde oyle ama ben napsam sastim kaldim:18:bi yandandanda cok bunaldim sicacik bir goguse ihtiyacim var annemi cok ozledim
Oğlumdan önce desolett kullanıyordum. şimdi yasmin kullanıyorum...[/QUOTE
Yasmin bilindik bi ürün ama desolett ilk kez duydum:44:Bi araştırayım bakalım saol canım.
Dogum kontrol hapı kilo yapıyor çok korkuyorm başlayamıyorum bi türlü:18:
Dogum kontrol hapı kilo yapıyor çok korkuyorm başlayamıyorum bi türlü:18: