Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

evden nete girebildim sonunda. ebrucum çok güzel olmuşsun. zaten güzelmişsin de daha da güzel olmuşsun. ayrıca çok sevindim seni gördüğüme. en azından bir kişinin yüzünü gördüm buradan.
kızlar bu hafta ben de motivasyon falan kalmadı. örneğin bugün öğle yemeğinde pizza yedim. geçen haftalarda akşam yemeğinden sonra tek lokma yemiyordum. ama bu hafta meyve falan yedim.
bugün uzun zamandır görmediğim biri ne güzel zayıflamışsın dedi ki altı üstü 3 kilo verdim. ciden kendimdeki değişimi farkediyorum ve özgüvenimin arttığını hissediyorum. yani beni mutlu eden şey midemdeki pizzalar değil, üzerimde güzel duran elbisem, özgüvenim, az da olsa zayıflamış bedenim. yarın ödül günüm. tabi tartı yı görünce üzüntüden baygınlık falan geçirmezsem.
çok merak ediyorum yarın kaç gram almış olacağım....

Dostlar saolsun canım.Çok etkilendim bende.Hep gördügüm yakın biri oldugu için ggözümün önünden gitmyor arkadaşşm ne halde düşününSehracık bak bana dyodun ama maşallah hawar beni bine katlarTemizlik spor okul bebek bitmeyen misafir trafigi helal olsun valla
Aynen şımardık iyice.Ama birinin demesine gerek yok .Çünkü çıplak aynada o çatlaş zayıfladıgım ve ok spor yapamadıgım için bruşuk görünün göbüşü ben görüorumKıyafetle örtünüp iltifat alsam ne yazar.Bikinili iltifat alırsam bigün(ogünü görürmüyüm acep)Çocuk dogurup dümdüz karnı vr diye o zaman kendime güvenim gelecek ve işte o zaman bende bi başarı öyküsü yazıcam

Yüreginin güzelligi güzel degilim inanın.Makyaj güzeliyimAma kendimle barışık oluşum fotolara gülerek bakışımdandır.Bende sizleri çok merak ediyorum ama yoldaşımdan başka kimseyi göremedimEşleriniz kızıyor olsada benm gibi 1 günlügüne güzellikle rica ederek başarabilirsinizFark etmelerine sevindim canım ama sende sakın özgeyle ben gibi iltifatların düşüne kapılıp yemeBen sana hep inandım ve yine inanarak diorum ki sen 50 küsürleri bile görüceksin

merhaba kızlar
başlangıç: 78.5
geçen hafta: 69
bu hafta: 68.7
giden: 300gr
toplam giden: 9.8
hedef: 57

pek dikkat edemedim ama en azında gimiş gerçi son 2 gün dikkat ettim bu kadar oldu, aman gitsinde artık 200- 300 ne yapayım azda olsa gidiyor

Kilo Bildirimi
Başlangıç:63
İki hafta önce:53.0
Bu hafta:52.6
Giden:400
Gelen:yok
Hedef:52

Kızlar akşam bir prça börek ve 1 dl. pasta yememe ragmen iyi.Ve hatta sag az sol biraz daha fazla şiş olmasına ragmen.Haftaya tamamen gidince asıl sonuç belli olur.Ama yinede iyi almamışım en azından.

oncelikle cok ozledim hepinizi..gecmisi vakit bukursam okuyacagim 8ekimde annem vefat etti bugun ayin 19u.ilk bi kacgun bisey yiyemedim sanirim ozaman kilo verdim ama yavsonrasi...sanki yemeklerden cikardim hincimi.aklima ne geldiyse yedim mutlu olmak icin ama mutlu olamadim olamadikca belki mutlu olurum diye daha cok yedim..ve sabahleyin tartildim 58.6idim malesef...cok moralim bozuldu ama acayipte bu bu boyle gitmez dedim veren ve yerindecsayanlari tebrik ederim kilo almaktan iyidir.ama bu boyle gitmez

Baslangic 53
Gecen hafta 53.600
Bu hafta 54.600
Gelen 1000 gr:83:
Giden
Hedef 51
Ne diyim ki yedim kilo aldim baska bisi demiycem
Hawar ebru az maz kilo verdiginiz icin tebrikler en azindan hala bi cabaniz var. Bi amaciniz var.
Sehraa cok ozledik biz de seni duygusal bosluga dusup yemissin artik kendini toparlama vakti bol bol dua ederek iyi anilarla an hep anneni.sakin demorilize olma hizla alinan cabuk gider sen yeter ki iyi ol oglun ve esine destek ol

12.30
1.5 dilim ekmek kk peynir 3 zeytin 3 banim recel yeşilçay
13.30
Nescafe 5 biskrem
15.30
2 malta erik
18.30
3 yk bulgur pilavi 3 catal patates kizartmasi 3 yudum kola
18.30
Yesilcay
2 bitter

sehraa bizde seni özledik, kilo için sıkma canını, allah başka dert vermesin, nasıl olsa verirsin geri, azimlisin sen
insan duygusal boşluktan çok yiyom bende canım sıkkın olunca çok yerimm

ösge anlamadım ben sen niye 2 haftadır bu kadar çok kilo alıyon, o kadar abartı yemiyorsun bence, abur cuburu kaçırıyon bazen, bende de oluyor ama sanki çok aldın, hadi toparlan hedefine bu kadar yaklaşmışken bırakma, zaten az daha verip korumaya geçeceksin, hadi önümüzdeki hafta eksi görelimm

ebru tebrik ederim, emzirmemene rağmen eksidesin çok iyi

papatya ve zuzu nerelerdesiniz merak ediyorm sizleriii

DÜN:Aç karınla 2 bardak ılık su.
10:30 =kk peynr,2 zeytin,1dl.kepek ekmek,yeşilçay
14:30 =1 kase mercimek çorba,1 kıtır ekmek
16:00 =türk kahvesi,1 halley
18:00 =yarm tavuk döner
20:00 =2 ççigköfte,1 bardak kola
22:30 =çay,3 tuzlu kurupasta(kaynanama ugradık)

Yatmadan önce yeşilçayımı içtim ve size yaazacakken net gitti.12den snra kesiiyyor nedense.
Özge ,canım hawarın dedigi gibi çok yemiyosun aslında.Oturup 1 paket cips yada 1 paket bisküvi 1 kalıp çikolata yemiosn.Bizim gibi 1-2 tane tadımlık ıvır zıvırlar yyosun ama neden bu kadar aldın.Bian önce toparlanacagına inanıyorum.Eski güzel menülerine döneceginede inanıyorum.Sen isteyince yaparsın ve aldıklarını geri verirsin.

Sehracım, canım acın çok büyük ve bu acıyı ne yemek ne başka bişile unutamazsın.Şu dönemi atlatınca tekrar aramıza dönüp verirsin aldıklarını dert etme canım.

kızlar merhaba
dün öylesine yoğun bir gündü ki sabah tartılmadım bile. elimde telefonum olmasına rağmen geçmişe bile bakamadım. sadece öğrendim ki sehracık gelmiş, hoşhelmiş. rabbim sabır versin diyorum yeniden.
bu sabah tartıldım. kilo bildirimim şu şekilde.
başlangıç: 64,8
geçen hafta: 61,8
bu hafta: 61,8
gelen ve giden : yok
toplam giden: 3 kilo
hedef: 60

ben bu hafta da hiç dikkat etmedim. akşamları yemekten sonra birşeyler yedim. demekki bir gün kilo korumaya geçersem bunu başarabileceğim sanırım. bu arda kilo verenleri de tebrik ediyorum.

Selam kızlar napıyonuz bakemKış geldi yürüyüş olmayacak.Gece oturmaları başlayacak,gün lerde başladı.Hep bişiler yiyip oturucaz evin içinde.Bu kışı sıkı tutmamaız lazım ki yazın hüsrana ugramayalım.Birde bi arkadaşın alkali diyetini okudum.İçtigimiz suların ph yüksek olması çok etkiliymiş.Bu yüzden saka su yada normal suyun içine(1lt)1 çay kaşıgı karbonat atıp içmiş.Siz ne düşünüyosunuz bu konuda?Hangi suyu kullanıyorsunuz?

sabah bir dikim borek bes zeytin bir sucuklu yjurta beyaz ekmek
ara bes findik
ogle bir tabak yesilfasulye birkase yogurt
ara on findik bir buyuk paket cips doritos baharatli
aksam
birbucuk kase sehriye corbasi iki kasik pirinc pilavi bir kanat cacaik bir tabk

farkindayim kotuyum iyilesecegim insallah yavas yavas birde ne zman di bilmiyorum ama 20tane falan cicibebe biskuvi yedim

bir cukur tabak dolusu patlamis misir yedim yagli ve tuzlu birazdanda kavun yicem yatip uyusam iyi olacak gibi geliyor yoksa sabaha panda olcam

Kizlar anca girebildim bugun k.v gittim yarin kendisinde gun var. Komsulari ile birlikte girmisti buyuk gorumcemle birlikte temizlik yaptik baya. Gece 12 gibi eve geldim kizimi uyutup kendi evimde de 2 odayi birdaha yaptim dedigim gibi temizlik nankor kapi pencere acinca icime sinmiyo oturma odamda deri beyaz kose koltugum var onu sildim 1 saat.Yarin da erken uyanip k. V gitmem gerek tatli yapcam bakin mesela en son 19.30 da aksam yemwgi yedim sonra birsey yemedim ama busaat oldu kizim surekli memede ben hic oturmadim midem kazindi cok fena baktim kremalu biskuvi var nescafe yapip ictim bu saatte biliyorum iyice saldim ama once kendime sonra sizlere soz veriyorum kizlar toparlancam
Ebrucum destegin icin saol farkindaysN 1 gun menu paylasiyosam 5 gun paylasmiyorum ve geceleri yemeye basladim bu kilo yapiyo maalesef cok bilincsizce yiyorum sanirim benim ortam yok ya cok disiplinli gidiyorum ya saldimmi tam saliyorum az kaldi ama ip atlamaya da baslicam artik
Dedigin gibi kis geliyo her ne kadar ben gecen kis diyete baslayip basarili olsamda bu kis neler bekliyo beni bilemiyorum. Hepimiz kenetlenip kilo vermeye devam edebiliriz
Hawarcim sen de saol destegin icin ins. Sizleri utandirmiycam
Sehra canim benim bu bir surec bir gun uyancan ve kendini dune gore daha iyi hissedeceksin ve kaldigin yerden devam edeceksin. Yemege degil de baska bir seye yogunlasmaya calis bizler yanindayiz kilonalmana musade etmeyiz senin
Papatya demekki dengeyebilmissin. Bu cok iyi abur cubur fazla sevmemen de buyuk avantaj ben de cikolata yerine elime bir elma alip yesem bu halde olmayacaktim cok sanslisin bu acidan
Kilo korumak aslinda cok keyifli ideal kilondasin birseyi yerken vicdan azabi yok ertesi gune dengeledin mi hersey yolunda iste ama ben beceremedim ben masallah her gun odullendirdim kendimi

Ben de alkali diyete biraz goz gezdirdim canim onceden de az biraz duymustum. Mesela yemeklerden 30 dk once su icmeli. Ve yemekten sonra 2 saat kadar su icmemeli diyor. Bunu tv de kan grubuna gore beslenme kitabinin yazarindan da duymustum. Sindirim acisindan cok onemli bir ayrinti bu aslinda. Yemekten hemen sonra su icmeyin kizlar bilginize.
Ben erikli su kullaniyorum . Ama karnonat atmakta cok basit uygulamayi dusunuyorum zaten. Vakit bulunca okuycam bastan sonra alkali diyeti

DÜN:Aç karınla 2 bardak ılık su.
11:00 =kk peynir,yarm domates,1 salata,1dl.beyaz ekmek,2 zeyin,açai form çayı
13:00 =türk kahvesi
15:00 =1 lahmacun
17:00 =yeşilçay,4 hoşbeş
19:00 =1 tabak y.mercimek, 2kaık yogurt,çoban salata.

spor:100 yarım mekik
2 buçuk saat avmde tempolu yürüyüş

Yemekten sonra avm gittik.Byrmlık baktık koştura koştura.Çok acıktım ve ogluşun çubuk krakerinden(4 tane),1 topkek ve markette bayram için tattıgım 1 lokum yedim.

sahurda dort zeytin ceyrk ekmek kasarli tost ceyrek ekmek cikolatali tost iki dilim de ayrica kmek yedim beyaz peynirle..hepside beyaz ekmekti..iftari yazarim osge sagol destegin icin canim benim..papatya sagol canim toparlanma vakti geldide geciyor bu haftada bayram kafa goz yarilmadan kilo almadan haftaya cumayi atlatabilcezmi bakalim..kizlar aksama size bisey sorcam fiir daniscam emi

Ebrucum nbr kv deyim simdi. Kizimi uyutuyorum birazdan cislari yicem daha kahvaltinetmeye firsatim olmadi

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık su.
10:30 =kk peynr,3 zeytin,1.5 dl.beyaz ekmek,çay
13:00 =türk kahvesi,1 lokum,1 yulaflı
15:00 =1 tabak ıspanak,2 kaşık yogurt,1 salata
18:00 =5 bebe isküvisi,yogurtlu pekmez,2dl.ekmek
20:00 =yeşilçay,1 paket biskrem

Spor:150 mekik aleti ile.

Özgeeee ogluşla uyumuşuz ve bi kalktım tatlı istegiyle.bebe biisküvilerine saldırdım yok o da kesmedi.Yemek saaiti yemek yemem gerekiyosdu ama tatlı istegi vardı.Pekmez ve yogurt bana bana yedim.Snrada 1 paket biskrem:26:Ben daha hiç adet görmedim.Sütten kesince 2-3 ay içinde olursun dedi dr.Belki ondan mıdır nediir bu tatlı krizi bende.:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…