- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #6.021
Dostlar saolsun canım.Çok etkilendim bende.Hep gördügüm yakın biri oldugu için ggözümün önünden gitmyor arkadaşşm ne halde düşününmerhaba arkadaşlar bu hafta yoğunum biraz, evde misafir, okulda da başkanlık seçimi yapacağız kordinatör öğretmen benim , biraz yorucu oluyor, kaltım kahvaltı yaptık, eşimle kayın baba gezmeye gitti bende kızı bakıcıya verdim evi temizledim, şimdi günlerdir yapmadığım leslie yapayım diyorum bir haftadır yapmadım spor, sonrada duş alıp, gidip kızımı alacam bakıcıda, ha bide seçim pusulası hazırlamam lazım dün biraz uğraştım daha bitiremedimm
ebru öncelikle başınız sağ olsun, her ölüm erekendir derler ,insan üzülüyor ölüm haberleri duyduğunda dün erol günaydının cenaze görüntülerini ,izlerken gözlerimmm dolduuu
sen ne güzelmişsin
oraya yorum yazamadım ama baktım dün gece, ve bayağı fark etmiş kilon, tam çıtır olmuşsunn
Aynen şımardık iyice.Ama birinin demesine gerek yok .Çünkü çıplak aynada o çatlaş zayıfladıgım ve ok spor yapamadıgım için bruşuk görünün göbüşü ben görüorumEbru bence bizim yaptigimiz simariklik iltifatlari da alinca iyice bosladik .Biri dese ayy senin basenin mi cikti diye bak istah falan kaliyomu:18:
Hawar ben okurken yoruldum cidden herseye yetismek zor olsa gerek bunca isin arasin da spora vakit ayirmaya calisiyosun utanmalisin ösge
evden nete girebildim sonunda. ebrucum çok güzel olmuşsun. zaten güzelmişsin de daha da güzel olmuşsun. ayrıca çok sevindim seni gördüğüme. en azından bir kişinin yüzünü gördüm buradan.
kızlar bu hafta ben de motivasyon falan kalmadı. örneğin bugün öğle yemeğinde pizza yedim. geçen haftalarda akşam yemeğinden sonra tek lokma yemiyordum. ama bu hafta meyve falan yedim.
bugün uzun zamandır görmediğim biri ne güzel zayıflamışsın dedi ki altı üstü 3 kilo verdim. ciden kendimdeki değişimi farkediyorum ve özgüvenimin arttığını hissediyorum. yani beni mutlu eden şey midemdeki pizzalar değil, üzerimde güzel duran elbisem, özgüvenim, az da olsa zayıflamış bedenim. yarın ödül günüm. tabi tartı yı görünce üzüntüden baygınlık falan geçirmezsem.
çok merak ediyorum yarın kaç gram almış olacağım....
Ben de alkali diyete biraz goz gezdirdim canim onceden de az biraz duymustum. Mesela yemeklerden 30 dk once su icmeli. Ve yemekten sonra 2 saat kadar su icmemeli diyor. Bunu tv de kan grubuna gore beslenme kitabinin yazarindan da duymustum. Sindirim acisindan cok onemli bir ayrinti bu aslinda. Yemekten hemen sonra su icmeyin kizlar bilginize.Selam kızlar napıyonuz bakemKış geldi yürüyüş olmayacak.Gece oturmaları başlayacak,gün lerde başladı.Hep bişiler yiyip oturucaz evin içinde.Bu kışı sıkı tutmamaız lazım ki yazın hüsrana ugramayalım.Birde bi arkadaşın alkali diyetini okudum.İçtigimiz suların ph yüksek olması çok etkiliymiş.Bu yüzden saka su yada normal suyun içine(1lt)1 çay kaşıgı karbonat atıp içmiş.Siz ne düşünüyosunuz bu konuda?Hangi suyu kullanıyorsunuz?
Ebrucum nbr kv deyim simdi. Kizimi uyutuyorum birazdan cislari yicem daha kahvaltinetmeye firsatim olmadi