Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Günaydın sara...Geçmiş olsun.Tabikide gidicek istedikten ve hep beraber olduktan osnra neden olmasın

Özgecim ohhh miss gibi olmuştur her yer.Bende şu süt işi btsin yapıcam temzlik.Ne güzel önceden hep ip atlardın bende mekik çekerdim.Şu telaşımız bitsin eskisi gibi sporlarımızı ger yapalım.

Kizlar sabah kizim uyurken banyoyu komple yikadim 3 tane temizlik maddesini ayni anda kullandim Hala bu saat oldu oksuruyorum cok fena oldum gozlerim de kipkirmizi oldu
Ebrucum bilemiyorum ama oglun sanki bilinclimi yapiyo babaneye giderek olur mu olur zamane cocugu.memeye kesince gece deliksiz uyuycak belli bi zaman sonra ya da kalkar su icer geri yatar .uzulmekte haklisin insan ozler ama bir de su acidan bak bebegini emziremeyen anneler var bu duyguyu yasayamayanlar var onu gec cocuk hasretiyle yanip tutusanlar sen masallah bol bol emzirdin oglusu artik yavas yavas buyuyor annesi 2. Emzirirsin artik

Canım dikkat et zehirlenirsin.Ben kaç kere öyle yaptım eşim hep kızıyor ve hala akıllanmadımKüveti ayrı wc ayrı yeri ayrı lavoboyu ayrı şeylerle temizliyorum.Tülbent baglıyrom bazen yüzüme ve işim bitince yogurt yda ayran içiyorum.Çünkü bu alışkanlıgımdan vazgeçemeyecegim için çözümler üretiyorum aman eşim duymasınHaklısın saglıklı evlatlarımız var ve sütümüzde geldi çok şükür emzirdite şükretmek lazım elhamdülillah.Ne ikincimi

merhaba arkidişlerrr

ben bu aralar giremiyorum pek, kayınbabam geldi onun kaldığı odada pc ben genelde bu saatlerde anca bakabiliyorıum, ama adamcğız uyukluyor yazıp çıkayım yatağını sereyim

menülerim,i yazamıyacam ama dikkat ediyorum 2 gündür

Ebru, gögüslerine buz koy, hem ağrıyı alıyor, hemde damarları büsüştürdüğü için süt dolaşımı azalıyor, benim kırkımda emmedi kızım bir kaç gün ,gögüsler şişti cerahi bölümüne gitmiştim dr öyle demişti bide ağrı kesici vermişti, buz işe yarıyor ben emzirdiğim için 2 gün buz uyguladım sonra bıraktım, amam ağrısı çok kötü, ben uyurken sağdan sola ile dönemiyordum, o derece ağrıyordu

Ösge canım dikkat et, sende iyi biliyorsundur o kimyasallarıkarıştırmak çok tehlikeli, gerçi, bende yapıyorum bazen

Zuzu geçmiş olsunnn

Papatya sizede geçmiş olsun neyi var oğlunun röntgen falan demişsin, düştümü yoksa

Sehraa yok ortalarda umarım kötü bişey yoktur

yeni gelen arkadaşlar daha öğrenemedim isimlerinizi zamanla öğrenecemm

sabah erken kalmam lazım nöbetçiyimm, hafta sonuda misafirler varrr

herkese iyi geceler kendinize iyi bakınnnn

kızlar merhaba;
bu hafta hiç dikkat edemedim. daha doğrusu öyle yoğun bir haftaydı ki ne ara öğün kaldı ne ana öğün. mesela bugün 11:00 de başlayan toplantı 13:00 de bitti. ölüyodum açlıktan ve sucuklu tost yemek zorunda kaldım. o yüzden bu hafta tartıda yüzüm gülmez. geçen haftaki 62,4 ile devam edebilmek tek umudum.
hawarcım benim oğlumun alt ıslatma problemi var. zaman zaman azalsa da hiç çözüm bulamadık. üroloji doktoru MR, röntgen istedi. çektirdik. kuzumun idrar kesesi küçükmüş. dolayısıyla alt ıslatması bununla ilgiliymiş. şimdi ilaç verdi. kesenin büyümesini sağlayacakmışız. çok teşekür ederim ilgine.
ebrucum durumun nasıl. azaldı mı göğüslerinin ağrısı biraz.

Kizlar aksamustugibi kizimin halasi geldi aldi bende hemen ise giristim kizimin odasini komple cektim sildim tam 2 saat surdu sonra da hazirlanip kendi halama gittik aksam yemegi yicek firsatim dahi olmayinca tabaktakileri yedim bu hafta hem hic durmadim hep is ysptim hem de dikkat edemedim sonuc ne merak ediyorum.
Ebrucum ayran ictim biraz iyi geldi ama okadar kotu olmusum ki hala oksuruyorum esimden paparayi yedim bu arada. Bi de eve gelince nasil olmus dedim ayni bi fark yok zaten temizdi diyoAhhh ahhh ne diyim ki
Hawarcim kolay kolay cesaret edip yapmam birdsha ama söz de veremiyorum
Papatya gecmis olsun canim oglun icin.
Hadin kizlar ben yatar cook yorgunum iyi geceler hrpinize yarin tartida herkesin yuzu guler ins.

günaydın herkese:
ilk kilo bildirimi benden gelsin
başlangıç: 64.8
geçen hafta: 62,4
bu hafta: 61,8
giden: 600 gram
gelen: yok
toplam giden: 3 kilo
hedef: 60

valla ben anlamadım vücudumu. dikkat ettiğim haftalarda kilo veremediğim zamanlar oldu. dün sucuklu tost yedim. ve uzun zamandır ilk defa yemekten sonra meyve yedim. üstelik bu hafta hiç dikkat edememiştim. neyse gitmiş ya...
özgecim çok teşekkür ederim. alt ıslatma büyük problemdi bizim için. fizyolojik bir problemden kaynaklanıyormuş meğer. iyi olur inşallah...

günaydın arkidişler

başlangıç: 78.5
geçen hafta : 69.2
bu hafta: 69
giden: 200
toplam giden: 9.5
hedef: 57

3 gün yiyip 3 gün dikkatle böyl oldu,

papatya tebrik ederimmm,oğlunada geçmiş olsun üzülme fiyoljik bir sorunmuş, umarım en kısa zamanda ilaçlar işe yarar

Offf nasıl imremdimm harika bir iş başarmışsınn helal olsun Öncelikle ben akıl danışmak istiyorum şu an 1.62-1.63 boyun var kilom yemek yediğimde 58.8 sonralarda genelde 58.3 gibi birşey çıkıyor. Ben 50 e kadar düşmek istiyorum. Ama olayım yalnızca tartı değil göbek basen ve kollardan da vermek istiyorum ben. Göbek diyetle yavaştan erir hadi evde yürüyüş bandı var kullandım tamam onla da gitti ama kollardan nasıl kilo vericem ben :44: Yalnızca diyetle kollardan bir incelme nasıl sağladın ? Birde korkum sarkma olması kollardan filan benim. Haniyürüyüşle göbek baseni toplarımda kolları nasıl toplayabilirim acaba akıl verebilir misin?

Kizlar hayirli cumalar
Kilo bildirimi
Baslangic 53
Gecen hafta 54.700 53.800 1 gun arayla tartilmistim
Bu hafta 53.600
Giden 200
Gelen yok
Hedef 51
İyi baslamistim ama temizlige kaptirinca kendimi 3 gun ustuste gece yemek yedim hep kalorili seyler. :26:
Hawarcim bize katildigindan beri bence beslenmen cok degisti. Zamanla cok daha iyi olcak ve rahat rahat gircek o kilolar
Papatya hani kilo vermen durur sonra yersin de vucudu sok edersin ya heralde oyle oldu.cokta iyi oldu supersin

kızlar merhaba
sabahtan beri karnım öyle kötü ki. böyle karnım ağrıyor, sırtıma vuruyor ağrısı. dün akşamyemeğinden sonra birine ev görmeye gitmiştik. orada ben fındık yedim. sanıyorum o yağlı yağlı benim mideye dokundu. ki çok uzun zamandır yemekten sonra hiçbirşey yemiyordum. vücudum alışmış herhalde. vücudumu sıcak basıyor. ağrısı ta bacaklarıma kadar vuruyor. ah bir daha yemekten sonra yermiyim yağlı birşey...

Kızlar hepiniz vermişsinz özellkle papatya en çok sen vermişsin tebrik ediyorum hepinizi.Ben gögüslerimlerim yüznden bu hafta bildirim yapamıycam.Çünkü hala taş gibiler dokunamıyorum yatamıyorum

Papatya ,canım kendi sıkıntımdan senin ogluşun durmunu ya okumamaışm yada gözümden kaçmış kusura bakma canım.Geçmiş olsun fizyoljk bi sorunmuş inş. geçer.

Kv az önce gitti kızlar alıştım arkadaş oldu bana hep saolsun.Şimdi bi garip oldum o da tabii.Ogluş gece 1 de yatıp sabah 10 da kalktı ve gece hiç uyanmadıÇok öksürüyor ve burunları akıyor 5 te dr. randevu aldım.Kv ordan bana gel beraber yeriz yemegi diyor o da alıştıBen ise hapların sayesinde agrı hissetmiyorum yoksa bu kadar şişlige dayanamazdım sanırım.Dünden beri hiç duşa girmedim ve sagmadım.Çünkü uzardı süre.Bir an önce çekilip terk etsinler bedenimiSag gögsümde daha az süt vardı o gögsüm biraz inmiş gece ama digerinin maşşallahı var.Bugün 4. günümüz inş. uzamadan geri gider.Adaçayı yada nane çayı iç geri gider diolar ama bilemedim:44:

Kv artık daha dikkat etmen gerekecek dedi dün bana.Nie anne dedim.Eeee ogluşla 10a kadar deliksiz uyuyacaksın uyku kilo yapıyor dedi.Eeee rahata alışacaksın kendi kendine oynayacak ve en önemlisi bi emzirme kaç kalori yaktrıyordu şimdi emzirmeyince o kaloriyide yakamyınca alırsın aman ha dikkat dediBen hiç bu yönü düşünmemiştim kızlar:18:

Ebrucum zaten meme emmek icin uyaniyorlar ee meme yok nasilsa uyanmayayim demis oda.Ara da su icmeye uyanirsa uyanir yoksa uyanmaz.bi arkadasta yeni biraktirdi artik deliksiz uyuyor diyo. K.v dogru soylemis emzirme bitti kaloriyi sporla yakarsin artik .

kizlar oncelikle hakkinizi helal edin bu surec xarfinda benim derdimi sikintimi dinlediginzi dertlendiginzi halde size ancak bugun yazabildim...cunku allahin takdiri gerceklesti...pamugumu kaybettim ben pazartesi gunu....yine yazarim simdi ancak bukadarini yazayim ellerim terledi bi an simdi titremeye basladim icim bukadarini yazmaya elveriyor su anda..size yazicam yine allaha emanet olun..hepinizi cok ozledim ma en cokta annemi ozledim...

Sehracim canim basin sagolsun. Allah rahmet eylesin.mekani cennet olsun pamugunun.cok uzuldum ne denir ki baska.

bende emzirmiyorum zaten 2 haftadır gündüzleri emmiyodu geceleri veriyodum sadce çarşamba günü babannesiyle köye gitti ama bnim göğüslerde i problem yok şimdi sağım yapıcam kesmmicem memeden az da olsa sütümü eksik etmicem 2 yaşına kadar inşallah bide sütüm iyice çekşline kadar bu arada oğluşlumu çok özledim köye göndermemin sebebi de büyük oğluşumla ilgileeyim diye gönderdim küçüğümü ama nasıl burnumda tütüyoki anlatamaamm( siz iz olun 2. yi yaparken en azından 1. sınıfıa başlarken planlayın kızlar.... bahadır 5 yaşında berkay 15 aylık tam ikisininde ilgi zanmanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…