Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

bişey daha yazmayı unutmuşum sağım yapıp nefroza saklama poşetine koyupta atıcam dolaba köyden gelince içiricem cnm

sehracım allah rahmet eylesin. mekanı cennet olsun inşallah...
ebrucum teşekkür ederim. ilacını içiriyoruz zamanında. ben çarşafların ıslanmasından falan değil de kuzumun psikolojisinden dolayı çok üzülüyordum bu duruma. ve testlerden sonra dua bile ettim hani bir sebebi olsun, birşey çıksın diye. doktor sebebi yok dese daha büyük dert. umarım faydasını görürüz. 3 ay sonra kontrole gideceğiz.

merhaba kızlarr

sehraa başın sağolsun, mekanı cennet olsunnn

papatya korkuyordun bu hafta ama iyi vermişsin tebriklerr,

ösgee sende bu hafta eksidesin tebriklerr, toparlandın bayağı, haklısın bende ik zamanlara göre menüleri düzelttim ama, bunu düzenli hale getirmem lazım, ödül günümü bir gün yapsam süper olacakkkk

trinedy21 özel mesaj kutun doluymuş burdan yazıyorum umarım görürüsün.
merhaba cnm ya bişey soracaktım,akapunktur küpeleri var sende kulllanmışssın sanırım,bi faydasını gördün mü,etkili mi gerçekten,diyetini yaparken kullandın mı küpeyi de,iki kulağına da mı aldın ,tek mi kullandın birde hangi markaydı acaba detaylı bilgi veririsen küpeyle ilgili çok sevinirim.

DÜN:
Sabah:kk peynir,2 çatal reçel,domtas,salatalık,biber,2 zytin,1.5 dl.kızarmış kepek ekmek,çay
Ara:türk kahvesi,1 mandalina.
Akşam:1 tas çorba,1 tas yogurt,2 kaşık ıspanak,1.5dl.kepek ekmek
Ara:çay,1 avu.kabak çekirdegi,1 avuç üzüm.

Sütlerin geri gitmesi için içtigim hap aşırı bulantı ve baş dönmesi yapıyor.Öglen çok migdem bulandıgı için hiç bişi yiyemedim.3 ögün içilmesi gerekiyor ama saatlerce şırı bulantıdan 2 kere iççebiliyorum.Ogluşu akşamüstü dr. götürdük geniz akıntısı varmış ilaçlara devam.Hazr gitmişken bende kadın doguma muayne oldum hem gögüslerimi gösterdim mastit oluşmuşmu diye.Çok şükür yok ama dr. az da olsa duşta sag geç gitsin ama güç gitmesin hesabı.Gögüslerim hala şiş ama acı pek hissetmiyorum.Ogluş alıştı çok çabuk hiç bu kadarını beklemiyorum çok düşkünü çünkü.Yavrum mazlum mazlum gögsüme yatıp uyuyor

Kızlar mekigi çekemedigim için inanın göbegim eski halini aldıŞu gögüslerim geçsin tam gaaz devam edicem çünkü baya farketmişti.Hem kışta geliyor hazı 1 beden incelten askılı çıtçıtbadler varya ince kumaştan onlardan giycem hep.

bugün sabahtan beri yediklerime çok dikkat ediyorum kızlar umarım bida böyle gider kahvaltıdan sonra dışarı çıktık eşimle pantolonlarım hep bol geliyodu bitane pantolon aldım 42 giyiyodum hep okadar bol geldiki anlatammm 40 bedeb bile bacak kısımlarım incelmiş boldu ama göbekin maşallah var :) ip atlamaya da başladım bakalım inşallah hergün düzenli yaparım da bu arada kilo bildirimimide yapayım
başlangıç 68
geçen hafta hatırlamıyorum malesef ama 61 falandım herhalde regliydim ondan
bu hafta regli değilim ama 61.7 çıktım
artık dikkat etmem gerek...

bugünkü menüm
sabah aç karnına kahve
kahvaltıdan önce 5i1 yerde çayım sonra 2 dilim börek 2 zeytin 1 dilim kek 1 ilim salam 1 çatal peynir şekersiz çay
ara kocamla nescafe 3 çıtır
öğle 1 yemek kaşığı erişte bir kase yoğurt yeşilçay
ara görümcemde türk kahvesi
akşam bi kase yoğurt ekmek yok başka hiç bişi yok bu saattensonrada bişi yemiycme merak etmeyin
spor 1 saat yürüyüş 100 kere ip atlama 150 merdiven ve bayır iniş:)

Sehraa çok üzüldüm başın saolsun. Allah sevdiklerini erken alırmış yanına.. mekanı cennet olsun..

sehracım başın sağolsun cnm çok üzüldüm allah rahmet eylesin

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık su
10:00 =1.5dl.kzarmış kepek, kk peynir, 2 zeytin,2 çatal domates,çay.
12:00 =türk kahvesi,1 avuç üzüm,2 ceviz
16:00 =2 mandalina,1 antep fıstıklı stik çikolata ince
19:00 =1 tabak mantı.
20:00 =1 dl.kek,çay

Hasta ziyaretine kek yaptım.1dl.yedim çayla.Şimdi ogluş arabada uyudu muhallebisini yemeden.Gece kalkarsa biberon katiyen almıyor aglarsa naparım ne vericem:18:Biberona ve süte alıtırmam lazım.Çoukta haklı memeden emiyordu şimdi gece başa bi cisimle farklı bi süt içmek onun içinde garip alışana kadar.Gögüslerimi gece çok şiştigi için sabah duşta biraz sagmak istedim ama durulmuşları.Şimdi az şişler.Hap feci bulantı ve baş dönmesi yaptıgı için ögle ve akşam almadım.Gider inş. zaten kendi kendine.

Ebrucum valla gozum korkmadi degil ben de simdiden dusunuyorum naparim diye :18:Sordun ya gece uyanirsa napicam diye cvp bulamadim ya uykusu dagilcak oyun oynayip yorulup uyucak ( bu olmaz ins. ) ya biraz mizmizlancak ama sallanip tekrar uyucak.aslinda biberona da alismasa iyi bir de onu buraktirmaya calistircan ama sutte icmesi gerek gunduz bardaktan icsin sutunu ama gece de oyalamak icin bi cozum ariyon sen.benim bahsettigim ark. Gece uyaniyo su iciriyom bardaktan geri uyuyo demisti tabi her cocuk farkli ama bir de biberonla ugrasma diye dedim sonra:26:benim kizimda biberonla ara da su icer o olmasa aramaz yani bardaktan iciyo zaten suyu.ama ins. Memeye duskunlugu biraz azalir yoksa isim is:18:

Uyandı gözlerini açtı suyunu içti ve burun spreyini sıktırmama izin verdi ve sarıldı bana dalana kadar yanımda uyuduÖnceden gözü kapalı memeyi verene kadar aglayıp memeyi geç açarsam hemen gözlerini açıyor ve zor dalıyordu.Şimdi koca insan gibi suyunu içip uyku tatlı misali uyuyuverdi şaşaırdım.Benim oglum büyümüş koca çocuk olmuş akıllı kuzucuum

ebrucum çok sevindim kolaylıkla atlatmanıza. hiç korktuğun gibi olmadı çok şükür.
sabah 11:00 de kahvaltımı ettim. şu anda form çayımı içiyorum. akşama da balık yiyeceğim. eskisi kadar takmıyorum kafama. eninde sonunda 60 olacağım. 3 kilo verdim zor da olsa kalan 1,8 kiloyu da vericem allahın izniyle.

Ohh cok sukur yoluna giriyo hersey artik kabullenmis gorunuyo masallah akilli ogluna senin.Kolay atlattin bence ebrucum bak 3 4 gun oldu olmadi baya ilerleme kaydettiniz. Uykusuz gecelerin tadini cikar cunku sonra da tuvalete kaldircan gece bir sure alisana kadar annelik fedakarlik demek dun de benim ki memede uyudu butun gece resmen artik disimi cikcak ondan mi yatagina koyuyorum hop uyaniyo hic oyle huyu yoktu 2 sefer uyanirdi en fazla dun 7 8 sefer uyandi zor bi geceydi Simdi sen birden kestin dimi aklim karisti bak :44:gunduzu kes 1 2 gece ver diyen doktorlar da var zamani gelsin dusuncez biz de

merhaba arkidişlerr

çok ama çok yedim hafta sonu hemde hep hamur işi kekler börekler götürdüm 2 gündür

bu hafta hiç bişey yemesem bile gitmez bunlar, y<rım saat öncesine kadar ağzım hala doluydu

Ebruu çok sevindim, bak sorunsuz atlatıyorsun, oğluş akıllı çıktı üzmüyor seni, benim kız saati gelince resmen krize giriyor penyemi çekiştiriyor mem mem diyee

çok yorgunum kızlar bu hafta sonu hiç dinlenemedim sanırım bayrama kadar böyle gidecek, kayın baba geldi ya gelen giden oluyor, o yüzdende hem yemekler geç yeniyor hemde işte hamur işleri, bende hakim olamıyorum kendime, gördüm mü yiyorumm

kendinize iyi bakın iyi gecelerr

Evet canım ya çok şükür kolay atlattık3 kiloyu veren 1.8 ide verir
Biz beklemedigim kadar kolay atlattık canım inş. zamanı geldiginde sizde kolay atlatırsınız.İnan ben acıkıyor die kalktına inanıyordum bazen ama hiç kalkmadıgna göre kokusuna,alışkanlıgına keyfine kalkıyormuşSon zmanlar bende 6-7 kere uyanıyordum ama şşimdi çok rahatım.Ogluşun iştahıda acayip açıldı bu arada.Dün hasta ziaretine yaptıgım kekten 3 tane yedi ben ve herkes şaştı kaldıNormalde yarım kek yerdi.

Canım emirde öyleyi ki son zamnlarda ikiside açık duruyoru ve bi ondan bi ondan oynuyordu benle.Ama kolay bıraktı.İnş. senin kızçede kolay bırakır üzmez annecigini.H.sonu yemişsin madem bari h. içi en azından akşamları dikkat bari canım.Bende bugün kaçırdım:18:

Günaydın arkadaşlar...Yeşilçayı artık kahvaltıda ve yatarken içmeyi düşünüyourm.Hatta bu sabah öyle yaptım.Sizce aralarda içmek mi yoksa sabah ve akşam mı içmek daha iyi?Burda bi topikte sabah aç karınla ve akşam yatarken bitki çayı içerek kilo veren arkadaşı okudumda.Emziriyorum die adaçayı ve diger bitki çaylarını içemiyordum.Ama artık içebilirim.Siz hangi çayları öenrirsiniz?Tabiiki vazgeçilmezim sade yeşilçay

Ebrucum ben sabah kahvaltida ve aksam yemekten sonra iciyorum hatta cok gec saate brakmamaya calisiyorum malum kafein var uyku aciyo yatarken ben sahsen tercih etmiyorum belki daha etkilidir bilemiyorum ama yemekten sonra alismisim hemen icmek istiyo canim.sen uykuda metabolizman daha hizli calisir diye mi yatarken iciyosun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…