- 27 Haziran 2008
- 1.257
- 306
- 37
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #5.981
bende emzirmiyorum zaten 2 haftadır gündüzleri emmiyodu geceleri veriyodum sadce çarşamba günü babannesiyle köye gitti ama bnim göğüslerde i problem yok şimdi sağım yapıcam kesmmicem memeden az da olsa sütümü eksik etmicem 2 yaşına kadar inşallah bide sütüm iyice çekşline kadar bu arada oğluşlumu çok özledim köye göndermemin sebebi de büyük oğluşumla ilgileeyim diye gönderdim küçüğümü ama nasıl burnumda tütüyoki anlatamaamm( siz iz olun 2. yi yaparken en azından 1. sınıfıa başlarken planlayın kızlar.... bahadır 5 yaşında berkay 15 aylık tam ikisininde ilgi zanmanı
kizlar oncelikle hakkinizi helal edin bu surec xarfinda benim derdimi sikintimi dinlediginzi dertlendiginzi halde size ancak bugun yazabildim...cunku allahin takdiri gerceklesti...pamugumu kaybettim ben pazartesi gunu....yine yazarim simdi ancak bukadarini yazayim ellerim terledi bi an simdi titremeye basladim icim bukadarini yazmaya elveriyor su anda..size yazicam yine allaha emanet olun..hepinizi cok ozledim ma en cokta annemi ozledim...
Ebrucum valla gozum korkmadi degil ben de simdiden dusunuyorum naparim diye :18:Sordun ya gece uyanirsa napicam diye cvp bulamadim ya uykusu dagilcak oyun oynayip yorulup uyucak ( bu olmaz ins. ) ya biraz mizmizlancak ama sallanip tekrar uyucak.aslinda biberona da alismasa iyi bir de onu buraktirmaya calistircan ama sutte icmesi gerek gunduz bardaktan icsin sutunu ama gece de oyalamak icin bi cozum ariyon sen.benim bahsettigim ark. Gece uyaniyo su iciriyom bardaktan geri uyuyo demisti tabi her cocuk farkli ama bir de biberonla ugrasma diye dedim sonra:26:benim kizimda biberonla ara da su icer o olmasa aramaz yani bardaktan iciyo zaten suyu.ama ins. Memeye duskunlugu biraz azalir yoksa isim is:18:
Uyandı gözlerini açtı suyunu içti ve burun spreyini sıktırmama izin verdi ve sarıldı bana dalana kadar yanımda uyuduÖnceden gözü kapalı memeyi verene kadar aglayıp memeyi geç açarsam hemen gözlerini açıyor ve zor dalıyordu.Şimdi koca insan gibi suyunu içip uyku tatlı misali uyuyuverdi şaşaırdım.Benim oglum büyümüş koca çocuk olmuş akıllı kuzucuum
Uyandı gözlerini açtı suyunu içti ve burun spreyini sıktırmama izin verdi ve sarıldı bana dalana kadar yanımda uyuduÖnceden gözü kapalı memeyi verene kadar aglayıp memeyi geç açarsam hemen gözlerini açıyor ve zor dalıyordu.Şimdi koca insan gibi suyunu içip uyku tatlı misali uyuyuverdi şaşaırdım.Benim oglum büyümüş koca çocuk olmuş akıllı kuzucuum
Evet canım ya çok şükür kolay atlattıkebrucum çok sevindim kolaylıkla atlatmanıza. hiç korktuğun gibi olmadı çok şükür.
sabah 11:00 de kahvaltımı ettim. şu anda form çayımı içiyorum. akşama da balık yiyeceğim. eskisi kadar takmıyorum kafama. eninde sonunda 60 olacağım. 3 kilo verdim zor da olsa kalan 1,8 kiloyu da vericem allahın izniyle.
Biz beklemedigim kadar kolay atlattık canım inş. zamanı geldiginde sizde kolay atlatırsınız.İnan ben acıkıyor die kalktına inanıyordum bazen ama hiç kalkmadıgna göre kokusuna,alışkanlıgına keyfine kalkıyormuşOhh cok sukur yoluna giriyo herseyartik kabullenmis gorunuyo masallah akilli ogluna senin. Kolay atlattin bence ebrucum bak 3 4 gun oldu olmadi baya ilerleme kaydettiniz. Uykusuz gecelerin tadini cikar cunku sonra da tuvalete kaldircan gece bir sure alisana kadar annelik fedakarlik demek dun de benim ki memede uyudu butun gece resmen artik disimi cikcak ondan mi yatagina koyuyorum hop uyaniyo hic oyle huyu yoktu 2 sefer uyanirdi en fazla dun 7 8 sefer uyandi zor bi geceydi Simdi sen birden kestin dimi aklim karisti bak :44:gunduzu kes 1 2 gece ver diyen doktorlar da var zamani gelsin dusuncez biz de
merhaba arkidişlerr
çok ama çok yedim hafta sonu hemde hep hamur işi kekler börekler götürdüm 2 gündür
bu hafta hiç bişey yemesem bile gitmez bunlar, y<rım saat öncesine kadar ağzım hala doluydu
Ebruu çok sevindim, bak sorunsuz atlatıyorsun, oğluş akıllı çıktı üzmüyor seni, benim kız saati gelince resmen krize giriyor penyemi çekiştiriyor mem mem diyee
çok yorgunum kızlar bu hafta sonu hiç dinlenemedim sanırım bayrama kadar böyle gidecek, kayın baba geldi ya gelen giden oluyor, o yüzdende hem yemekler geç yeniyor hemde işte hamur işleri, bende hakim olamıyorum kendime, gördüm mü yiyorumm
kendinize iyi bakın iyi gecelerr