Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

hemen menümü yazayım
07:30 domates, salatalık, peynir, 2 zeytin, bir çatal bal, bir dilim ekmek, bir şeftali
10:00 2 küçük salkım üzüm
12:30 az mercimek, acılı adana (1 porsiyon), çok az pide
15:00 türk kahvesi
15:30 bir elma
18:00 köfteli patates yemeğinin sadece köfteleri. bilye büyüklüğünde 7-8 adet, yoğurt, salata, 1 dilim ekmek,
21:00 tabak çok doluydu. baktım baktım en masumu mercimek köftesiydi. 3 adet yedim

Kızlar kesme bitti ama burun tıkanıklıgı halsizlik ateşlenme baş gösterince kaynanam ogluşa baktı bende deliksiz 2 saat uyumuşum.Biraz daha iyi sayılırım ama hasta oluyorum:KK52:Bugün öglen komşu börek kaynanam kesme bende kek yaptım afiyetle yedik tabii bende yedim:KK37:Akşam sadece pırasa yedik ekmeksiz ama yuarı çagırılınca dolu tabaktan 2 pastadan 1 dl.yedim.Ama migdem bulanıyor şunda.Kollarm agrıyor iyileşsem bari de yavruma bakabileyim.

Psikolajiktir şimdi ama 1-2 hafta daha devam edersen gerçekten küçüldügünü ve toparlandıgnı göreceksin inan bana :KK34:Dümdüz karnımın olmasını o kadar çok istiyorum ki kavitasyon bile düşünmeye başladım ne deersiniz hatunlar bilgileriniz paylaşın beenle

HAWAR ,canım menün ve sporun için sana kocaman bir tebrik yolluyrrum:KK9::21:
PAPATYA, senin menünde iyi cnım sadece mercimek köftesi yemen iyi olmuş

Kizlarrr cok yorgunum bugun butun gun carsidaydim k,v dedmde hava almak icin bizimle geldi kizima esime ciciler aldik cok yolyuruduk sabah kizimi doyurdum banyo et derken esim aradi hadi gelin gidiyoz diye kahvalti edemedim carsida doner ekmek yedim aksama kadar onla gezdim sonra 1 tabak mskarna 3 yk ispanak yemwgi yedim kurt gibi actim ekmek yedim 1 dilim kola ustune kek falan bayilcsk gibiydim cok yedim ama napim 9. Da anca sofraya oturduk bugun cok kotuydu bu hafta vermem zor gibime geliyo

Sehraa cok gecmis olsun canim ins. Tamamen sagligina kavusur kayinvaliden dua edelim bol bol.
Ebrucum gene rahat durmamissin yorgun argin demeden is yapmissin.dikkat et kendini cok yorup hasta etme
Papatya menun guzel mercimek kofte de pastaya nazaran iyi iraden super :nazar:
Hawar 2 hafta aksamlari pilav yeme farki gor bak spor icinde:KK9:

Bugun carsida arkadasima rastladim 5 aydir gorusmedik yuzyuze kiz cok zayiflamissin dedi sahi dedim sen beni nezamandir gormuyon . Bu hafta iyi degildi benim icin ama eskiye nazaran toparladim git gide duzelir diye umuyorum :KK31:

herkese günaydın;
kızlar ben dün regl oldum. ama sormak istediğim bir şey var. reglin şişkinliği ne zaman biter. yani yarın da tartıda + çıkarsam sinir olurum artık.

Kizlarrr cok yorgunum bugun butun gun carsidaydim k,v dedmde hava almak icin bizimle geldi kizima esime ciciler aldik cok yolyuruduk sabah kizimi doyurdum banyo et derken esim aradi hadi gelin gidiyoz diye kahvalti edemedim carsida doner ekmek yedim aksama kadar onla gezdim sonra 1 tabak mskarna 3 yk ispanak yemwgi yedim kurt gibi actim ekmek yedim 1 dilim kola ustune kek falan bayilcsk gibiydim cok yedim ama napim 9. Da anca sofraya oturduk bugun cok kotuydu bu hafta vermem zor gibime geliyo

Sehraa cok gecmis olsun canim ins. Tamamen sagligina kavusur kayinvaliden dua edelim bol bol.
Ebrucum gene rahat durmamissin yorgun argin demeden is yapmissin.dikkat et kendini cok yorup hasta etme
Papatya menun guzel mercimek kofte de pastaya nazaran iyi iraden super :nazar:
Hawar 2 hafta aksamlari pilav yeme farki gor bak spor icinde:KK9:

Bugun carsida arkadasima rastladim 5 aydir gorusmedik yuzyuze kiz cok zayiflamissin dedi sahi dedim sen beni nezamandir gormuyon . Bu hafta iyi degildi benim icin ama eskiye nazaran toparladim git gide duzelir diye umuyorum :KK31:

Napim canım çıksın aradan dedim.Dün gece ter döktüm ama ogluşa kalktıgım gibi kendim için terimi degiştirmeye kalkamadım:KK50:Y,nede açıldım bugün.Ogluş uyurken uyumak istedim ama ogluş uyanınca çorba kendime yemek yapmam lazımdı.Ama uyumak dinlemek istiyorum yoksa iyileşemiycem:2:

Yukarı agırdılar akşamki poça abur cuburlar 2 çeşit pasta kola .....yemek hazırladım hem ogluşta uyuycak dedim ve hem yarın tartı günüm dedim:KK52:

çok merak ediyorum yarın ne diyecek tartı. ama aynada bakıyorum kendime sanırım ben bu haftada veremedim.
menümü arzediyorum.
07:30 yarım kase nestle nesfit
10:00 türk kahvesi
11:00 10 adet fındık
12:00 6-7 adet misket köfte, yoğurt, bir dilim ekmek
bu arada toplantıdaydım. önümdeki bir tabak kurabiyeye hiç dokunmadım.
17:00 2 adet erik
18:00 4 yk nohut, 3 yk makarna, salata, yoğurt
şu anda yeşil çay.

kızlar ben düşündüm de sanki 3-4 gündür hiç acıkmıyorum. bugün hiç acıkmadım mesela. eskiden yatarken çok acıkmış olarak yatardım şimdi hiç öyle değil. acaba midem mi küçüldü yoksa ne bileyim bir arıza çıkmasın da vücudumda.

kızlar ben düşündüm de sanki 3-4 gündür hiç acıkmıyorum. bugün hiç acıkmadım mesela. eskiden yatarken çok acıkmış olarak yatardım şimdi hiç öyle değil. acaba midem mi küçüldü yoksa ne bileyim bir arıza çıkmasın da vücudumda.

:KK9::nazar::KK47::KK52::KK54::KK34::KK33::KK24:anladın sen onu

bu gün dersim yoktu dışarda işlerimiz vardı bütün gün dışardaydım o yüzden pek su içemedim herhalde anca 1 lt içmişimdir

sabah 3 kuru kayısı
9.30 2 dilim 2 dilim normal ekmek, 1kk peynir, 5 zeytin, bir haşlanmış yumurta,
yarım domates, yarın salatalık, 4 banım pekmez

ara yok

öğlen 13.15 alinazik, ayran, alinaziğin yanındaki açık ekmeklerin birazını yedim sanırım 2 dilim olmuştur

ara bir salkım üzüm

akşam 18.30 4k sote, bir kase yayla çorbası 2 lokma ekmek
20.15 bir elma

şimdi yeşil çayımı içiyorum

bugün ekmeği abartmışım,

Sehraa bugün kipadan padometre aldım, tek model vardı ebru şallı markası onu aldım artık şimdi çözmeye çalışıyom çözersem yarın takacam,

Papatya bende bu gün regl oldum, bakalım yarın tartıda ne çıkacak, bende bu hafta pek umutlu değilim

çok merak ediyorum yarın ne diyecek tartı. ama aynada bakıyorum kendime sanırım ben bu haftada veremedim.
menümü arzediyorum.
07:30 yarım kase nestle nesfit
10:00 türk kahvesi
11:00 10 adet fındık
12:00 6-7 adet misket köfte, yoğurt, bir dilim ekmek
bu arada toplantıdaydım. önümdeki bir tabak kurabiyeye hiç dokunmadım.
17:00 2 adet erik
18:00 4 yk nohut, 3 yk makarna, salata, yoğurt
şu anda yeşil çay.

Söze gerek yok:KK9::KK34:

şimdi sırf padometreyi denemek içn 3 mil lesli yaptım, 4700 adım gösterdi ama yakyığım kaloriyi bir türlü göremedim, ya bu kullanma kılavuzlarını niye doğru dürüst yapmazlar anlamıyorum:KK20:

ben kaçar yarın nöbetçiyim erken kalmak lazım
herkese iyi geceler

BUGÜN:Aç karınla 1 bardak elma sirkeli su.
11:00 :kk peynir,4 zeytin,1 dl.tb.ekmek,2dl.kek,ıhlamur
13:00 :türk kahvesi(yanındaki çikolatayı yemedim)
15:00 :2 kaşık pırasa,3 kaşık yogurt,1 turp,1dl.tb.ekmek.(yukarı çıkmadım ve cıss ları yemedm)
17:00 :yeşilçy,4 yulaflı
18:45 :1 tabak ıspanak,1dl.tb.ekmek,1 avuç içi balık.
21:00 :çay

Gelelim bu geceki mevzuya.Kociş 12 de yorgun argın işten geldi ve hadi ogluşu parka götürelim dedi.Floryaya sahildeki parka gittik.Ogluş baya eglendi bizde tabii.Kaydık sallandık ve ben spor aletlerine bindim ogluşu oyalanırken.Tam parktan çıkarken yandki meşur dondurma ve waffle ünlü tatlıcıya yürüdü eşim.Eyvah dedim bütün gün direndim çikolatalara taakları geri çevirdim etme hastayım hem bogazım şişer dedim..Sende başka tatlı ye dedi eşim.Yapma yarın tartı günüm irademi zorlama dedim.Tamam deyip karşımda misss gibi profiterolü güpletti.Tabi içerisi miss gibide waffle kokuyor.Tam kalkacaktık hesap ödüyordu eşim'ben yorgun argın geldim seni buraya getirdim bişi yemedim halbuki çok severdin kırma beni bırak şu diyeti ben seni her halinle sseviyorum ve seninde tatllıyı sevdigini biliyrum ye lütfen içimde kalır dedi':KK43::KK19::KK48:Eeee hadi ebru sonuca gel dediginizi duyar gibiyim:KK1:Sizceeee??Evet eşimn inceligine ve onu kırmamaya sıganacak degilim:KK19:Etkili oldu ama bende meyilliymişim demekki:KK56:Bu kadar şeye dayanamadım zaten meyilliydim zor tutuyordum kendimi onun bu saatte uyumak yerine bizi dışarı çıkarması felan tabii yelkenler fora:KK52:waffle yerkende kızlara ne diycem,yarın tartıda ne kadar artı ıkarım.....vs.......sorular beynimi bende waffle yerken kıyamam deyip yarısnı eşimin eline tutuşturdum waffle sende ye aşkım dedim:KK1:İşte böyle kızlar.Şimdi yeşilçayımı içiyorum ve yatıcam birazdan yarın waffle bedelini kötü ödemem inş. aşkkımmmmmmmmmmmmm:18:

Ebruuuu tesadufe bak :KK52:benim esimde canim cok waffle cekti gidelimmi dedi saat 23.00 gibi yok dedim kiz hic uyumadi gunduz sonra gideriz ( gercektende kizim butun gun hic uyumadi :KK53:)gercekten zor oluyo disarda tatliyi reddetmek ben profiterolu gorunce dayanamaz yerdim zaten Sen gene 1.testi gecmissin:KK1:butun gun diren diren cislari yeme esinin tatli sozune tatlilari götür ask sen nelere kadirsin:KK48:

kilo bildirimi
başlangıç 68
geöçen hafta 60.4 müydü neydi tam hatırlamıyorum
bu hafta 60.2
giden 200
gelen yok of ya bi ara 59.7 ye düşmüştüm 2 afta önce sinirlerim bouluyo artık:KK43: ama boğazıma akim olamıyorum eski motivasyonuma geri dönmem lazım acilen:KK43: bu aralar ailevi meseleler var eşimle onlarla uğraşıyoruz (teyzem,annem, 2 abim,yengem, teyzemin kızı,oğlu,damadıyla olan bi sorun bizle alakalı değil onların aralarını düzeltmeye çalışıyoruz ama yoruduk artık ne benim taraf tınlıyo nede teyzemin çocuklaı vs. )çok kötü ağız kavfası diyeyim siz anlayın:KK43: inşallah en kısa zamanda çözülür....
bu hafta böyle geçti kızlar kusuruma bamayın hoş görün inşallah bundan sonra düzene giricem bu arada bu hafta hep bu sebeplarden stresten yemek yedim insanın morali bozulunca kendini istemeden yemeğe veriyomuş bunu anladım ama artık karışmıyca ne halleri varsa görsünler biden bu kadar.. kendinie iyi bakın akşama yaarım menümü...:KK16:

bana ne bana ne ben artık oynamıyorum. kızlar bu hafta tam 400 gram almışım:KK5::KK5::KK5::KK5: nasıl olur anlamıyorum. bu akşam gidiyorum ve koca bir hamburger menüyü mideye indiyorum

X