- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #5.781
ne olmuştu ki siteye. dünyadan haberim yok benim.
menüm gelsin hemen.
07:30 domates, salatalık, 4-5 çatal peynir, 1 çatal bal, 2 zeytin, bir dilim ekmek, şeftali
10:30 3 küçük salkım üzüm
12:00 bir kepçe yayla çorba, patlıcanlı yoğurt, 3 adet köfte (izmir föfte vardı yemekte, sehrraaaa patateslerini yemedim), 3-4 çatal makarna
15:30 8 adet fındık
18:00 4 yk taze fasülye, 3 yk pilav, yoğurt, salata
ve tabiki bol su. benim su açısından bir sıkıntım yok. öğle yemeğine kadar 1,5 litre suyu içmiş oluyorum.
ebruu geçmiş olsun umarım biran önce düzelir bebeğin, helal olsun san bende dün pazardan kırmızı biber aldım onları yıkayıp doğramam lazım ama o kadar yorgunumki nasıl yapacam bilemiyorum
menüme gelince
sabah 3 kayısı su
9.30 çeyrek kaşarlı tost, 2 zeytin şekersiz çay
ara 2 yulaflı bir dilim kek (arkadaş yapıp getirmişti çok ısrar edince kıramadım ) 5 fındık
öğlen 4 yemek kaşığı taze fasulye, 2 yemek kaşığı pilav ,2 kaşık yoğurt, bir dilim ekemek ve acı sos ( o sos yüzünden yedim ekmeği)
ara bir elma, 7-8 tane üzüm
akşam 18:30 5 kaşık taze fasulye, 4 kaşık pilav, 3 kaşık yoğurt
bir elma
2 litrer su içmişimdir, şu anda yeşil çay içiyorum
pilavı ve ekmeği aynı anda tüketmemem gerektiğini biliyorum fakat bu konuda pek başarılı olamıyorum, biraz daha iradeli olamam lazım
bu arada çok yortgunum ve çokk ama çokk şsansız olduğumu düşünüyorum, bu gün okuldan gelince ahdi kız bakıcıdayken evin işini bitireyim dedim, süpürdüm bide elle sildim, tam halıları seriyordum kzıım geldi, biraz oyunadık sonra eşime dedim ya lavabo sanki damlatmış silerken ıslaktı yer o da baktı yapamdaı gitti bir adam getirdi, adam yaptı gitti bende yemek yitip kızımı aldım kapını önünde park var oraya götürdüm eşim aradı dedi lavabo tıkalı bu defada yine adam getirecem dedi adam gerldi geri lavaboyu açtı boru kırılmış falan neyse 21: 30 kadar kapının önündeydik kzıımla gidip , adam gidince yeniden sil süpür ser acayip sinir oldummm
önceki senede yine böyle halıları falan yıkamıştım camları silmiştim tam oturdum yemek yiyom, baktım halı ısalanmış, makinada çamaşır vardı meyerse su girişine mi ne bişiey olmuştu koca halıyı at dışarı tamir et ser, yaww ne şanbssızımmmm
neyseee amma gevezelik yaptım
Ebrucum aman ha diyorumBenim dustugum hataya sen de dusme bak ben hala tam toparlayamadim kendimi kilo korumasi cok daha zor sen sanslisin menunpaylasiyoz hep beraber birlikte ayni duzeni devam ettir bir sure duz bir karin icin Bak bende herkes tatile gitti ben de ohh menu paylasma yok rahat rahat yedim bende vereyim su 2 kiloyu birlikte koruyalim ins..aslinda Dedigin gibi kucuk kucuk atistirmissin hep ama aliskin degilim sen boyle menu cikarmazdin. Kekstra yerine beyaz leblebi olurdu mesela.hem o aburcuburlar nerden girdi sizin eve bakim
Kesme erişte canım.Dediginde haklısın 500 gr bi seferde verilebilecek bişi ama ben onu uzatırımda uzatırım ahh bennkizlar dun moralim cok bozuktu yazamadim menumu..kayinvalidemi biliyorsunuz 27haziranda buyuk bir ameliyat olmustu karaclgerindeolan o kst yine 10 com olmus..uzgunum cok.dun iki cavdar5zeytin dereotumaydonoz domtes salatalik cay
sabah kalkinca iki kayisi uc findik yemistim
eve gelince kavun yemistim yarim kavun kucuk
sonra uc tane pogaca yedim bi borek yedim tadini bile almadan uzulunce bazen istahim acilir bazen gider dun bi tuhaftim yemek hazirlamak icin oyle doymak icin yedim canim bile cekmemisti oysaki ustelik bayatti bile
aksam az salata iki kasik kuru fasulye.bugunku menumu aksamyazarim duzenli menum bugun ama moralim bozuk hala
papatya patatesi hic koyma agzine tebrikederim menunu cok begendim manken gibi olursun bole giderse
hawaryasadigin cok gicik bi durum ama takma evlerini sel basan insanlari dusun bodrumkatta oturup ne olmus banyoyu sil yika ser yine neki caninin sagligindan onemli degil gicik bisey ama uzulmene degecek bisey degil bide pirinc de yeme..unut tadini bulgur ye.ekmek aksamlari bence hic yeme
ebruuuu kesme ne ya eriste gibi bjseymi hedefime azcik kalsa tutku mutku yemem ben dahada hirslanirim bak cips yiyormuyum 59oldugumdanberi
osgee canim duzeldi demi kk cok sevindim bende yoksa dedim artik yazmazmi bu kiz
zuzucummm kuzucummm gell
jojopum melisim
melis bence hamile jojopumda tam gun yada birlerle
merhaba kızlarr
Ösge haklısınbir süre plav yemmek lazım aslında çokta sağlıklı bişey değil ama alışkanlık işte sulu yemeğin yanına yapıyorum mutlaka,
meyve konusunda da haklısın ben çok severim meyveyi pazarda sebzeden çok meyve alırımmonuda azaltmak lazım
Ebrulii kolay gelsin canım valla çalışkansın vesselam, bitirdin kışlıkları ben daha patlıcan koymadım karasızım biraz koysam mı koymasam mı
Sehraa geçmiş olsun canım zor bir durum, bende senin gibib canım sıkkın olunca çok yerim bazen, ama sıkma canını, bu gün dikkat et
evet dünkü durum çok ama çok gıcıktı, bizim mutfak amerikan tipi bütün makinelerde bu odada, ama sildim süpürdüm gece sonrada uyku
eyvahhhh akşama doğum günü var. eyvah ki eyvah....