Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

ne olmuştu ki siteye. dünyadan haberim yok benim.
menüm gelsin hemen.
07:30 domates, salatalık, 4-5 çatal peynir, 1 çatal bal, 2 zeytin, bir dilim ekmek, şeftali
10:30 3 küçük salkım üzüm
12:00 bir kepçe yayla çorba, patlıcanlı yoğurt, 3 adet köfte (izmir föfte vardı yemekte, sehrraaaa patateslerini yemedim), 3-4 çatal makarna
15:30 8 adet fındık
18:00 4 yk taze fasülye, 3 yk pilav, yoğurt, salata

ve tabiki bol su. benim su açısından bir sıkıntım yok. öğle yemeğine kadar 1,5 litre suyu içmiş oluyorum.

Ögle ve akşam ekmek yok vayyy tebrik ediyorum.Ben emziriyorum diye mi bilmyirm ekmeksiz acıkırım hemen

Dolaba koymak için kışlık patlıcanlarımı kızartıyom yarında kesme yapıcam.Bu uykusuz gecelere ragmen yinede bişiler yapmaya güç topluyorum kendme.ANnelik böyle bişeymiş.Onun için herşeye katlanıp ayakta durabilmek.

ebruu geçmiş olsun umarım biran önce düzelir bebeğin, helal olsun san bende dün pazardan kırmızı biber aldım onları yıkayıp doğramam lazım ama o kadar yorgunumki nasıl yapacam bilemiyorum

menüme gelince
sabah 3 kayısı su
9.30 çeyrek kaşarlı tost, 2 zeytin şekersiz çay
ara 2 yulaflı bir dilim kek (arkadaş yapıp getirmişti çok ısrar edince kıramadım ) 5 fındık
öğlen 4 yemek kaşığı taze fasulye, 2 yemek kaşığı pilav ,2 kaşık yoğurt, bir dilim ekemek ve acı sos ( o sos yüzünden yedim ekmeği)

ara bir elma, 7-8 tane üzüm
akşam 18:30 5 kaşık taze fasulye, 4 kaşık pilav, 3 kaşık yoğurt
bir elma
2 litrer su içmişimdir, şu anda yeşil çay içiyorum
pilavı ve ekmeği aynı anda tüketmemem gerektiğini biliyorum fakat bu konuda pek başarılı olamıyorum, biraz daha iradeli olamam lazım

bu arada çok yortgunum ve çokk ama çokk şsansız olduğumu düşünüyorum, bu gün okuldan gelince ahdi kız bakıcıdayken evin işini bitireyim dedim, süpürdüm bide elle sildim, tam halıları seriyordum kzıım geldi, biraz oyunadık sonra eşime dedim ya lavabo sanki damlatmış silerken ıslaktı yer o da baktı yapamdaı gitti bir adam getirdi, adam yaptı gitti bende yemek yitip kızımı aldım kapını önünde park var oraya götürdüm eşim aradı dedi lavabo tıkalı bu defada yine adam getirecem dedi adam gerldi geri lavaboyu açtı boru kırılmış falan neyse 21: 30 kadar kapının önündeydik kzıımla gidip , adam gidince yeniden sil süpür ser acayip sinir oldummm

önceki senede yine böyle halıları falan yıkamıştım camları silmiştim tam oturdum yemek yiyom, baktım halı ısalanmış, makinada çamaşır vardı meyerse su girişine mi ne bişiey olmuştu koca halıyı at dışarı tamir et ser, yaww ne şanbssızımmmm

neyseee amma gevezelik yaptım

Canim biraz daha dikkat ederek cok rahat kilo verirsin bence mesela gunde 3 porsiyon meyve fazla olmus meyve saglikli evet ama fazlasi kilo yapiyo malesef genelde menun iyi ama hizli kilo vermek istersen birkac hafta ozellikle pirinc pilavi yeme aksam icin sebze+ yogurt+ 1 dilim ekmek daha iyi. Suyu icmen zaten cok iyi gerisi kolay

İsten gelip ugras sonra bidaha ugras kotu olmus kiyamam canim ya sinir olmakta haklisin ama Allah can sagligi versin oldu bitti de gec takilma fazla

Son düzenleme:
BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık su.
10:30 =1dl.t.b.ekmek,kk peynir,7 zeytin,ıhlamur
13:00 =türk kahvesi,1 kekstra
15:00 =1 tabak kesme,kk peynir,1 bardak kola
17:00 =yeşilçay,6 tutku:26:
19:00 =1 tabak pırasa,2dl.tb. ekmek,3 kaşık yogurt
20:30 =4 dl.karpuz
22:30 =yeşilçay,5 yulflı

Spor:150 mekik
1 saat sokakta ogluşla top oynamaca peşinden koşmaca
ev temizligi

Çok yogrgun uykusuz ve tatlı krizlerime engel olamıyroum.Oturup bakla ,pasta yemiyorum evet ama yine küçük atıştırmalık hep tatlılı bişiler yiyorum.Hedefe yaklaştım die saldım mı dersiniz:44:

Saol canım.Onlar iyi olsun yeterki.Hem iş hem çocuk hem temizlik Allah yardımcın olsun.Menün iyi dedgin gibi ekmek ve pilav aynı anda cıssYorgunlugunun üstüne yine iş çıkıp yorulmuşsun canım ya

Ebrucum aman ha diyorum Benim dustugum hataya sen de dusme bak ben hala tam toparlayamadim kendimi kilo korumasi cok daha zor sen sanslisin menunpaylasiyoz hep beraber birlikte ayni duzeni devam ettir bir sure duz bir karin icin Bak bende herkes tatile gitti ben de ohh menu paylasma yok rahat rahat yedim bende vereyim su 2 kiloyu birlikte koruyalim ins..aslinda Dedigin gibi kucuk kucuk atistirmissin hep ama aliskin degilim sen boyle menu cikarmazdin. Kekstra yerine beyaz leblebi olurdu mesela.hem o aburcuburlar nerden girdi sizin eve bakim

bugün iş için şehir dışındayım. bakalım beslenmem nasıl olacak bugün. gerçi çantam market gibi ama.

Haklısın canım ipin ucu kaçmadan yakalamam lazım.leblebi,kuru incir,kuru kayısı ve doping çerezi yerdim bi zamnlarValla ogluş renkli die poşeye atıp duruyor benm suçm deglAkşam hem ogluş hemde diş agrısndan uyuyamadm.Kesme yapıyr dışarda ogluşu emzirmeye ve bi kek çırpmaya eve geldm.İşimz bitince kaynanam bakıp ben uyucam inş. bunun hayaliyle yaşıyorum

kizlar dun moralim cok bozuktu yazamadim menumu..kayinvalidemi biliyorsunuz 27haziranda buyuk bir ameliyat olmustu karaclgerindeolan o kst yine 10 com olmus..uzgunum cok.dun iki cavdar5zeytin dereotumaydonoz domtes salatalik cay
sabah kalkinca iki kayisi uc findik yemistim
eve gelince kavun yemistim yarim kavun kucuk
sonra uc tane pogaca yedim bi borek yedim tadini bile almadan uzulunce bazen istahim acilir bazen gider dun bi tuhaftim yemek hazirlamak icin oyle doymak icin yedim canim bile cekmemisti oysaki ustelik bayatti bile
aksam az salata iki kasik kuru fasulye.bugunku menumu aksamyazarim duzenli menum bugun ama moralim bozuk hala
papatya patatesi hic koyma agzine tebrikederim menunu cok begendim manken gibi olursun bole giderse
hawaryasadigin cok gicik bi durum ama takma evlerini sel basan insanlari dusun bodrumkatta oturup ne olmus banyoyu sil yika ser yine neki caninin sagligindan onemli degil gicik bisey ama uzulmene degecek bisey degil bide pirinc de yeme..unut tadini bulgur ye.ekmek aksamlari bence hic yeme
ebruuuu kesme ne ya eriste gibi bjseymi hedefime azcik kalsa tutku mutku yemem ben dahada hirslanirim bak cips yiyormuyum 59oldugumdanberi
osgee canim duzeldi demi kk cok sevindim bende yoksa dedim artik yazmazmi bu kiz
zuzucummm kuzucummm gell
jojopum melisim
melis bence hamile jojopumda tam gun yada birlerle

merhaba kızlarr

Ösge haklısınbir süre plav yemmek lazım aslında çokta sağlıklı bişey değil ama alışkanlık işte sulu yemeğin yanına yapıyorum mutlaka,
meyve konusunda da haklısın ben çok severim meyveyi pazarda sebzeden çok meyve alırımm onuda azaltmak lazım

Ebrulii kolay gelsin canım valla çalışkansın vesselam, bitirdin kışlıkları ben daha patlıcan koymadım karasızım biraz koysam mı koymasam mı

Sehraa geçmiş olsun canım zor bir durum, bende senin gibib canım sıkkın olunca çok yerim bazen, ama sıkma canını, bu gün dikkat et

evet dünkü durum çok ama çok gıcıktı, bizim mutfak amerikan tipi bütün makinelerde bu odada, ama sildim süpürdüm gece sonrada uyku

aman diyim sakin yeme farzetki bugun persembe kendini buna inandir yarin tarti gunum

Kesme erişte canım.Dediginde haklısın 500 gr bi seferde verilebilecek bişi ama ben onu uzatırımda uzatırım ahh benn

Bu sene tutturdum kaynanama ben kendim yapıcam ögrenicem diye sorma bin pişman oldum.Kesme bitince bi baş agırısıyla hayalini kurdugum uykuyu uyudem ohhh ne güzelmiş deliksiz uyumak

ah o hazir gelen tabaklar yokmu..mahvediyor insani sen calisan kadinsin yapamazsin deyip geliyor sicak sicak borekler kekler iste o cok zorluyor beni..okulumevime iki dakika mesafede ve vellerim hep cevremde oturuyor ustumde altimda sagimda solumda ogrencilerim kayniyor ve ikram ettikleri..ama benim totom buyuyor dlyemiyorum tabiki bi sayginligim vartesekurediyorum lutfenzahmet etmeyin diyorum diyorum ama kime diyorum neye diyorum..hadi cocuklar ders diye anlamiyorlar ama velilerde anlamiyorlar yahubenmi anlatamiyorum acaba cocuklara kizmamam lazim galiba sorun bende..yinede sagolsunlar iyi niyetleriyle gonderiyorlar sagolsunlar varolsunlar..ama ben artik yemek hususunda misafirlerime israrci olmamayi ogrendim..zor oluyormusgercekten insan napcani ne diceni sasiriyorsan kabul etmesen bi turlu etsen bi turlu
menum
sabah uc findik iki kayisi kalkinca ilk dersim bostu 7.30da yedim

sabah 9.00iki cavdar iki k leynir domtes alatalik biber bir kesme sekerli cay ceviz
ara domtes kalani
ogle 13.00 8kasik etli kurufasulye iki cavdar bir kase yogurt az salata bir kurusogan
ara orta kahve
ara bir salkim uzum
aksam unuttum yemek yemeyi 19.30da yedim acikmamistim ustelik kuru acayip tok tuttu
akasambir kase yogur bir kase tavuksuku az tavuk didilmis tarhana corbasi
bol su
6900adim ztmisim bol su ictimbide yesilcay 100de mekik cekcem yatmadan

epruu kiz uc gunde fzrketti sanki gobegim yada tamamen psikolojik

menümü yazayım

sabak 3 kayısı bir bardak su
09:30 2 dilim kepek ekmeği, 1 kk peynir, 5 zeytin, yarım domates, 3 banım pekmez
ara yok çünkü geç kahvaltı yaptım
12:30 5 yk taze fasulye, 3yk pilav 2 lokma kepek ekmeği
ara 15:30 bir elma, bir avuç beyaz leblebi, 7-8 üzüm
akşam 17:30 4 yk taze fasulye, 1 dilim kepek ekmeği, yoğurt ( Ösge zor oldu ama pilav yemedim )
20:00 açıktım bir kase yoğurt yedim 2 kaşıkta yulaf karışitırdım şimdide yeiş çayımı içiyom, kızıma yarın için yemek hazırlıyom pişsin uyuyacam

bu arada aylardan sonra ilk defa spor yaptım bu sabah
ilk 2 saat dersim yoktu, bakıcı kızı alınca bende dedim biraz spor yapayım 3 mil leslie yaptım, 50 yarım memkik hamlamışım, duş aldım kahvaltımı yapıp derse gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…