- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #5.701
ebrucum özgecim bu doğum günü işi zor iş. allah kolaylık versin. belki akşam yemeğni çok kaçırmışım yemesem falan diyebilirsiniz.
benim menüm gelsin.
07:30 bir kase nestle nesfit
09:00 ikisi bir arada nescafe
10:00 10 adet fındık
12:00 az mercimek(cidden azdı, kasenin yarısına kadar anca), tava köfte diye bir yemek (içinde 4 taneçiğ köfte büyüklüğünde köfte, 4 tane elma dilim patates vardı. patatesi tam yicektim ki aklıma sehra geldi. kızar şimdi dedim. yemedim). yoğurt
16:00 bir adet erik,
17:00 bir ince dilim kavun
18:30 bir karnıyarık, 2 yk makarna, salata, yoğurt yicem...
Menunu begendim canim.pastayi yememen dilegiyleBUGÜN:Aç karınla 1 büyükçe bardak elma sirkesi kürü
11:30 =2dl. t.b ekmekle yapılmş kaşarlı tost,çay
14:00 =1.5dl.beyaz ekmek,kk peynir,3çatal bal ve çay.
16:00 =türk kahvesi.
17:30 =2dl.karpuz
18:30 =1 tabak yogurt çorba,1 tabak kapuska,1 dl.inceck t.b.ekmek.
Şimdi 2 incir yedim ve yeşilçayımı yudumluyorum.9 gibi 1 dl pasta yersem haber ederim
Spor:200 mekik
Yatarkende çekersem yazarm kızlar........
cok abartmasanda ekmek ve pilavi ayni anda yemek olmamis . Zamanla iyi menuler cikarcsksin canimsabah 1kk peynir, 4 zeytin, 3 dilim kepek ekmek, 3 banım pekmez
öğlen 5 kaşık kuru fasulye, 4 kaşık pilav, bir kase yoğurt, bir dilim kepek ekmeği
ara bir avuç beyaz leblebi, bir armut
akşam yok öğlen yemeğini 3 te yiyince akşam yulaflı yoğuurt yedim
şimdide 3 ceviz, 2 kury kayısı yedim, ve şimdi yeşil çay içecem
spor olarak halı yıkadım
çok abarttığımın farkındayım ama buraya yazarsam daha az yerim bundan sonra fırsat buldukça yazacam
sabah 1kk peynir, 4 zeytin, 3 dilim kepek ekmek, 3 banım pekmez
öğlen 5 kaşık kuru fasulye, 4 kaşık pilav, bir kase yoğurt, bir dilim kepek ekmeği
ara bir avuç beyaz leblebi, bir armut
akşam yok öğlen yemeğini 3 te yiyince akşam yulaflı yoğuurt yedim
şimdide 3 ceviz, 2 kury kayısı yedim, ve şimdi yeşil çay içecem
spor olarak halı yıkadım
çok abarttığımın farkındayım ama buraya yazarsam daha az yerim bundan sonra fırsat buldukça yazacam
merhaba arkidişler
başlangıç: 78.5
geçen hafta: 70.7
bu hafta: 70.0
giden: 700
toplam giden: 8.5
hedef: 58
kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim,
sabah, bir 69.9 çıktım. bir 70.0 çıktım bir 70.1 çıktım bende ortasını yazdım genelde 100-200 gr oynuyor tartım
Valla ebrucum canim cok sıkıldi tartiya 1 hafta biraz da olsa dikkat ettim pasta bile yemedim eve de getirmedim ustune kac gr verdigimi bilmiyorum tam olarak.
Neyse vereyim de elbet ogrenirim gercegi
Sen de haftaya kilo korumay geciceksin hedefine ulascan hatta ulastin yani ne mutlu sana azimli arkadasim benim bir de hepimizden farkin olcak dumduz bir karnin olcak