- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #5.681
Ebrucum kullanici kontrol paneline tikla sonra soldaki profil duzenleye zorunlu alan yaziyo kirmiziyla onun hemen altinda kisisel rutbe var o alana yazicaksin
osgee neden yanlis anlasilasinki canim az cok tanidik birbirimizi sonuc olarakhersey nasip canim tabiki herkesin hepimizin yapmak isteyipte yapamadigimiz yiginla sey var..ama muhim olan tabiki ne olursa olsun halimize sukretmek..mesela ben bazen huzne kapiliyorum cok erken evlendim asik oldum esime..daha eveld soylemistim belki sen yoktun o zaman univi evli olarak okudum ben diplomami aldigimda oglum kucagimdaydi dusun okulunson donemi karnimburnumda gittim okula dolayisiyla univi doyasiya yasayamadim arkadaslarim gibi istanbulualtini ustune getiremedim ankaradaydim memur sehri bilirsin..babamda polis benim..baskomiser..gozumuz hic acilmadi anlayacagin..yani bi cocuk oldumbi evlendim sanki ev hanimi anne oldum silik bi zaman var sanki kacirdigim..ama olsun iyiki oglum var..herseye ragmen bunu diyebiliyorum..babasi uzdu beni ama oglu uzmez insallah..normalde aktif parfum kulanicisi degilim stick ve vucut deosunu temiz kokuyu tercih ederim ama sabah yiginla parfumlerim arasinda koku ararken buldum kendimi seninsozlerinden sonraben birazdaha ulasilmaz ogretmen pozisyonunda degilde nasil diyim aranan ozlwenen ve sevilen bir ogrtmenim galiba ve mutevazi
7.00 iki kurukayisi 7findik
8.50 2etimek 1tum ceviz 2kasik cokelek 1domates deotu roka maydonoz 5zeytin cay
11.00 bir avuc dolusu beyaz leblebi
13.00 3orta boy etlibibe dolmasi 1kase yogurt
15.00bir kalin dilim karpuz
16.00orta kahve
17.00iki zeytin
18.00 cay kasigikadar tulumba bir minik isirik yani
19.00 iki el kadar tavuk gogus birkase yogurtlu semizotu
nasilim
ebrucum teşekkür ederim. kızlar vücuttaki şişkinlik adetten kaç gün önce başlar. vücudum şiş gibi geliyor gözüme. haftaya çarşamba olacağım. yada ben bu hafta kilo aldım. sanki yarın tartı yüzümü güldürmeyecek gibi hissediyorum.
Kizlar annemlere geldim babamin dogumgununu kutluycaz bu aksam kurabiye borek pasta var yememem gerek yarin tarti gunu:18:
Üst kattaki eşimin teyzesinin dogum günüymüş.Şimdi söyled,iler süpriz yapcaklarmış.Sadece pasta var o yüzden ama yarın tartı günü