Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Ohhh maşallah ne kolay güzel dogum olmuşKeşke bende normal dogum yapabilseydimÇok şükür kilosu saglıgı iyi olsunda gerisi boş.Bak 9 kilo gitmiş bile boşuna dert ettin kilolarıOhh bol bol yeşillik ye su iç çorba iç komposto içte yavruna süt olsun

hayırlı uğurlu olsun. ne güzel birden gitmiş kilolar. evde 4 çocuk nasıl güzeldir şimdi. keşke ben de yapabilsem....allah analı babalı büyütsün inşallah...
sakın fazla yemeyesin ebrucum. benim de günüm var 2 hafta sonra. kendi günüm olmasına rağmen ben korkuyorum yaptıklarımı yemekten.

ve benim menüm;
07:30 domatesi salatalık, bir dilim ekmek, 4-5 çatal peynir, 2 adet şeftali
09:30 nescafe
10:30 3 adet eti form limonlu bisküvi
12:00 2 kepçe sebze çorba, avuç içi kadar fırında tavuk, 2 çatal pilav, 3-4 adet turşu, salata, yoğurt
15:30 elma
17:30 bir dilim kavun
18:30 4 yk taze fasülye, 3 yk bulgur pilavı, yoğurt, salata

6.30 iki kuru kayisi 5finduk
8.30 iki etimek iki kasik cokelek 5zeytin 2tam ceviz domates dereotu roka maydonoz
10.30ceyrek dilim cavdar bir caykasigi peynir
13.30 bir tabak dolusu mercimek corbasi 6iri lahana dolmasi sarmisakli yogurt esliginde(3kasik)
14.30 orta turk kayfesi
16.30bir buyuk salkim mor uzum 20adet falan irice
19.00 el kadar tavuk bir kase yogurtlu semizotu
nasil kizlarrrrrr

menununu enaz kendi menum kadar begendim canim hatta teprik bile ederim seni bak etmem herkesi diyim massallah benim arkadasima

menununu enaz kendi menum kadar begendim canim hatta teprik bile ederim seni bak etmem herkesi diyim massallah benim arkadasima

çok teşekkür ederim sehracım. senin menün de çok güzel. ben de yarın marketten kuruyemiş alıp ara öğünlerimde bisküviyi bırakıcam bir süre. bugün bir arkadaşım kilo mu verdin güzel olmuşsun dedi. eskiden çok mu çirkindim ki...demek ki dışarıdan farkediliyor kilo verdiğim. sevindim bu duruma.....

ayyyhh teprik etmekten cok teprik almak guzell yaa ben cok istikrarli gidiyorum masaallahooooo sen disardan iltifatlari almaya basladin demek ben iseee herzaman aliyorum nitekimmm ee olsun o kadar allahim yaa ben hakikaten kilo vemeyi basardim demi ya dile kolay on kilo bu yaa daha bile fazlaa...burasi olmasa veremezdim samimiyetle soyluyorum bunu iyiki varsiniz kizlarriyiki vzrsin kk

88 li ayyy bebis dogmus cok sevindim. Allah anali babali buyutsun. Kilosuda iyiymis masallahEbrucum 4. Dogum birakta kolay olsun dimiBenim eltim 2. Bebisi 5 dk dogurdu herkes sok oldu.kilolar da gitmis bak simdi saglikli beslen bol su yesiilik ebrunun dedigi gibi
Sehra cokseymiistedim menulerinize bi alkis gelsin benden.
Benim menum
Sabah
10.30
Sabah ac karnina 2 bardak ilik su
2 dilim cavdar ekmegi
3 zeytin
3 kucuk dilim karpuz
Kk peynir
2 banimlik recel
Yesilcay
13.30
Yarim gevrek
1 catal peynir
Domates salatslik cay
15.30
3cubuk kraker
17.30
Nescafe 5 yulafli
20.30
Yani biraz once 1 benim O1 biscolata pia
1 ttane Seftali meyve suyu

Simdi neden boyle sacma bi menu oldu soylim bugun kayinvslidemde butun gun temizlik yaptim Ondan ara sacma oldu aksam Yediklerim ise sabah evden cikarken esim hazir ol alisverise gitcez dedi kendisine takim elbise almaya gitcektik yarin acilis var da dukkanin butun gun bekledim anca 7 gibi gidebildik yemek yemeye bile firsat olmadi cok isi var apar topar aldik simdi arabada bisiyler alip yedim kendisi berber de dsuanfena halde yoruldum kostur kostur .

Neden cok cirkin olasin sadece farkedilir bicimde daha hos olmussundur ben seni gozumde tam bir is kadini gibi canlandirdim topuklu ayakkabilar kalem etek falan
İns. Daha da hos olcan kilolari verdikce
Sehraaaa kiz 10 kiloyu gecmis hele ki selvi boylusun en ozendigim sey hayatta ogretmen olup en havali halimle siniflarda parfum kokusu yaya yaya dolasmakti cok ozeniyordum ogrenciyken kök sokturcektim bi yandan da ogrencilere kiymetini bil gercekten sana nasip olmus emeklerinin karsiligini almissin ne guzel

yok canım o çirkinlik kısmı şakaydı. kendimi beğenirim aslında. hele de sigarayı bıraktıktan sonra cildim falan çok düzeldi. tam canlandırdığın gibiyim. etek ve elbse giymeyi çok severim ama diğer taraftan da tunik tayt babetlede işe gittiğim olur.
sehra 10 kilo süper ben on kilo versem manken gibi olurum ya. ben 4 kiloyu veremedim gitti. ama bu sefer vericem. seni yürekten tebrik ediyorum.

Kizlar bu arada tabiki sirf bu nedenle ogretmen olmak istemiyodum yazdiklarim isin hayal ozenti kismiydi ciddi anlamda inek bi ogrenciydim ve arkadaslarimi bile sinavlara ben calistirirdim 98 aldigimda oturup aglardim hirsliydim cok.yanlis anlasilmak istemem msjimi okuyunca eksik ifade ettigimi dusunup aciklama ihtiyaci hissettim.

Bu arada eve yeni geldik. Kizimi halasina birakmistik onlarda cay ictik daha yarin icin utu yapip uyucam regl de oldum bugun her yerim agriyo

Menüm gayet iyiydi takii yukarda tabak ikram edilene kadar.Tabii görmeyenler ya ne yapıosn formülünü söyle,her gördügümüzde daha da zayıflıyorsun,güzelleşmişsin,daha verme yüzün çökmüş......vs........gaza geldim sanırım tabagı süpürdümAma hiç durmadı ogluş hep kucakta onunla oynadım.Daha yeni indim yukarıda işleri bitirdik.Hep adım attım oturmadım sonuçta.Off benimkisi züürt tesellisiKurabiyeleri çok begendiler.Foto ekliycem yarın bi ara inş.İyi geceler kızlar hepinizi seviyorummmmmm

Yedim bile canım

Aynen özge bende çokşeymisitedim arkadaşımı öyle hayal ediyorum.Kalem etek,siyah kare gözlük,dar gömlek elinde dosylar felanHepinizin hayalimde bi resmi varSizler beni gördünüz ama ben sizleri göremedim

Ya biz de bu ara bu tatli duskunlugu varken onca da iltifat almisken kim olsa yerdi. Ama tarti gunune kadar pur dikkat git ki telafi edesin. Nedesen haklisin canim ama bu yaz hatta belkide kis esimin isinin durumuna gire ist. Gezmeye gidelim diycem kendimi bizzat gostercem sana İns. Gelebiliriz kisa olmadi havalar iyi olmaya baslayinca geliriz artik

merhaba arkidişlerr
88 li gözün aydın analı babalı büyüsün bebeğin, uzun ömürlü olsun, hayırlı bir evlat olur inşallah

kızlar ben hala düzen oturtamadım hala çok yiyorum ve tatlı krızime engel olamıyorum, 2 gündür yaptığım tek iyi şey 19:00 dan sonra yemek yememk derçi dün meyve yedim, bide dün akşam gidip kepek ekmeği aldım, bu günden itibaren onu yiyecem, bide su içmeye başaldım sanırım 3 litreyi buluyor günde, okulda elimde su şisesiyle gezi,yorum, ama her tenefüs doğru WC ye

Hawarcim su icmen ve 7 den sonra birsey yememen zaten temel taslar olmazsa olmazlar hele su.zamanla digerlerini de oturtursun. Nacizane fikrim kepek yerine cavdar ya da tam bugday al bundan sonra kepek kansizlik yapiyo dediklerim daha saglikli. Tabi gene damak tadida onemlinben kepegin tadini hic sevmiyorum nedense.

Son düzenleme:
Kızlar şu avatar reminin altına bişiler yazıyosunuz ya nerden oluyor bende yazmak istiyorum:44::26:

Ogluşu uyuttum.Çorbamı yaptım.Mekigimi çektim.Öglenligimi yedim ve size bakıp ütü yapıcam birazdan.Herkes nerde bakim

Ebrucum kullanici kontrol paneline tikla sonra soldaki profil duzenleye zorunlu alan yaziyo kirmiziyla onun hemen altinda kisisel rutbe var o alana yazicaksin

Kizlar kahvaltidan sonra kizimi k.v biraktim kuafore gittim hazirlan derken saat 2 oldu acilisi yaptik cok guzel oldu ben eve ciktim kizimi uyutmaya hala devam ediyo.kahvaltidan sonra oturup yemek yemeye firsat olmadi.15.00 gibi Yarim dilim kek ve meyve suyu ictim. Simdi de kizimi uyutup yulafli esliginde nescafe icsem. Kizim uyaninca da k.v gidip hepberaber aksam yemegi yicez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…