- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #5.661
size yazdığım günün sabahında doğum yaptım toplam 5-6dk herşey bitti bu arada nasıl olduğunu anlamadım ama bu sabah 78.1 dim. bebek 3670 doğdu am 9 kilo gitmiş maşallah diyin. zaten 7 kilo almıştım. ya çok taktım kilo konusuna farkındayım ama napiiim. süt konusunda da sıkıntım yok maşallah emiyo. ben yediklerime dikkat edip marketten abur cubursuz dönüyorum. sebze meyve balık alıyorum bol bol. size yazmak içinde sabırsızlanıyordum anca kısmet oldu. habersiz bırakmıyım dedim
hayırlı uğurlu olsun. ne güzel birden gitmiş kilolar. evde 4 çocuk nasıl güzeldir şimdi. keşke ben de yapabilsem....allah analı babalı büyütsün inşallah...size yazdığım günün sabahında doğum yaptım toplam 5-6dk herşey bitti bu arada nasıl olduğunu anlamadım ama bu sabah 78.1 dim. bebek 3670 doğdu am 9 kilo gitmiş maşallah diyin. zaten 7 kilo almıştım. ya çok taktım kilo konusuna farkındayım ama napiiim. süt konusunda da sıkıntım yok maşallah emiyo. ben yediklerime dikkat edip marketten abur cubursuz dönüyorum. sebze meyve balık alıyorum bol bol. size yazmak içinde sabırsızlanıyordum anca kısmet oldu. habersiz bırakmıyım dedim
sakın fazla yemeyesin ebrucum. benim de günüm var 2 hafta sonra. kendi günüm olmasına rağmen ben korkuyorum yaptıklarımı yemekten.Günydın arkadaşlar.Bu akşam eşimin yegenine nişan bohçası getirecekler.Biraz sonra şeker hamurlu kalpli kurabye yapmayı ögreticem onlara.Akşam için degişik bişi olsn stedik.Ogluşa 1 şeklinde papyonlu kurabiyeler yapmıştım çok begenmişlerdi.Akşama teyze 3 çeşit yapıcam fazla yapmıycam diyor ama belli de olmaz.En iyisi akşam yemegi yemeyip onları yemek galiba:44:Özgecim sınırsız çayçok iyiydi Zuzuucum çok seviyor anladıgım kadarıyla çay,kahve nescafe
menununu enaz kendi menum kadar begendim canim hatta teprik bile ederim seni bak etmem herkesi diyimmassallah benim arkadasima
çok teşekkür ederim sehracım. senin menün de çok güzel. ben de yarın marketten kuruyemiş alıp ara öğünlerimde bisküviyi bırakıcam bir süre. bugün bir arkadaşım kilo mu verdin güzel olmuşsun dedi. eskiden çok mu çirkindim ki...demek ki dışarıdan farkediliyor kilo verdiğim. sevindim bu duruma.....
Neden cok cirkin olasin sadece farkedilir bicimde daha hos olmussundur ben seni gozumde tam bir is kadini gibi canlandirdim topuklu ayakkabilar kalem etek falan
İns. Daha da hos olcan kilolari verdikce
Sehraaaa kiz 10 kiloyu gecmis hele ki selvi boylusun en ozendigim sey hayatta ogretmen olup en havali halimle siniflarda parfum kokusu yaya yaya dolasmakti cok ozeniyordum ogrenciyken kök sokturcektim bi yandan da ogrencilere kiymetini bil gercekten sana nasip olmus emeklerinin karsiligini almissin ne guzel
Yedim bile canımhayırlı uğurlu olsun. ne güzel birden gitmiş kilolar. evde 4 çocuk nasıl güzeldir şimdi. keşke ben de yapabilsem....allah analı babalı büyütsün inşallah...
sakın fazla yemeyesin ebrucum. benim de günüm var 2 hafta sonra. kendi günüm olmasına rağmen ben korkuyorum yaptıklarımı yemekten.
Neden cok cirkin olasin sadece farkedilir bicimde daha hos olmussundur ben seni gozumde tam bir is kadini gibi canlandirdim topuklu ayakkabilar kalem etek falan
İns. Daha da hos olcan kilolari verdikce
Sehraaaa kiz 10 kiloyu gecmis hele ki selvi boylusun en ozendigim sey hayatta ogretmen olup en havali halimle siniflarda parfum kokusu yaya yaya dolasmakti cok ozeniyordum ogrenciyken kök sokturcektim bi yandan da ogrencilere kiymetini bil gercekten sana nasip olmus emeklerinin karsiligini almissin ne guzel