Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Ebrucum kullanici kontrol paneline tikla sonra soldaki profil duzenleye zorunlu alan yaziyo kirmiziyla onun hemen altinda kisisel rutbe var o alana yazicaksin

Saol canım dur bi deneme yapayım.Eşinin yeni işi hayrlı olsun.Helal bol rızıklar nasip olur inş.

herkese merhaba
bugünkü menüm pek bir tuhaf oldu. önce yazayım sonra nedenini açıklayayım.
07:30 domates, salatalık, 4-5 çatal peynir, azıcık üzüm, bir dilim ekmek, 1 çatal nutella
10:30 bir paket eti form limonlu bisküvi
12:00 2 kepçe çorba, 4-5 çatal patlıcan musakka, 2-3 çatal bulgur pilavı, 2-3 adet salatalık turşusu, bir kase cacık, 2 adet patates krokat, ekmeğin en ucundaki 2 dilim
15:30 bir adet acur
17:30 15 adet fındık
18:30 bir adet karnıyarık, 4-5 çatal bulgur pilavı, bir kase cacık

benim bugün öğle yemeğimle akşam yemeğim aynı oldu. öğlen okulda yemekhanede patlıcan musakka vardı. akşam için de evde dünden bulgur pilavı kalmıştı. akşama yanına karnıyarık ve cacık yapılacaktı. tesadüfen denk geldi. ben bu hafta kilo aldım sanki. öyle hissediyorum. bu arada tuzluğa hiç uzanmıyorum masada.

osgee neden yanlis anlasilasinki canim az cok tanidik birbirimizi sonuc olarakhersey nasip canim tabiki herkesin hepimizin yapmak isteyipte yapamadigimiz yiginla sey var..ama muhim olan tabiki ne olursa olsun halimize sukretmek..mesela ben bazen huzne kapiliyorum cok erken evlendim asik oldum esime..daha eveld soylemistim belki sen yoktun o zaman univi evli olarak okudum ben diplomami aldigimda oglum kucagimdaydi dusun okulunson donemi karnimburnumda gittim okula dolayisiyla univi doyasiya yasayamadim arkadaslarim gibi istanbulualtini ustune getiremedim ankaradaydim memur sehri bilirsin..babamda polis benim..baskomiser..gozumuz hic acilmadi anlayacagin..yani bi cocuk oldumbi evlendim sanki ev hanimi anne oldum silik bi zaman var sanki kacirdigim..ama olsun iyiki oglum var..herseye ragmen bunu diyebiliyorum..babasi uzdu beni ama oglu uzmez insallah..normalde aktif parfum kulanicisi degilim stick ve vucut deosunu temiz kokuyu tercih ederim ama sabah yiginla parfumlerim arasinda koku ararken buldum kendimi seninsozlerinden sonra:KK17:ben birazdaha ulasilmaz ogretmen pozisyonunda degilde nasil diyim aranan ozlwenen ve sevilen bir ogrtmenim galiba:KK53:ve mutevazi:KK52:

bence olimonlu diyet biskuviler falan saglili degil onunyerine incir kurukayisifinduk ceviz falan yesen hem daha cok tok tutar he:KK51:mde saglikli bisiler yemis olursun patates krokan falannlamam ben patates silinmeli hayatimizdan tuz gibi bak ben hic cips yiyormuyum.bide aksam mumkun mertebe ana yemekle idar et yaninada yogur..corba pilavekmek falan uzakdur diyim daha cabuk gidiyor kilolar..menum gelsin bakta ornek al cicimmmm

7.00 iki kurukayisi 7findik
8.50 2etimek 1tum ceviz 2kasik cokelek 1domates deotu roka maydonoz 5zeytin cay
11.00 bir avuc dolusu beyaz leblebi
13.00 3orta boy etlibibe dolmasi 1kase yogurt
15.00bir kalin dilim karpuz
16.00orta kahve
17.00iki zeytin
18.00 cay kasigikadar tulumba bir minik isirik yani
19.00 iki el kadar tavuk gogus birkase yogurtlu semizotu

nasilim:KK51:

allah isinizi gucunuzu rast getirsin helal hayirli bol kazanclar versin insaallah canim..esini hep dua ile gonder ticarette dua onemli karinca duasi var bide onuda dukkana biyere asin derim:KK42:

Son düzenleme:
özgecim yeni işiniz hayırlı olsun. allah kazancınızı bol etsin inşallah.
sehracım aslında haklısın. bu hafta hep bir kongredeydim. sunumlar aralar öyle geçti. aralar da çeşit çeşit pastalar ikram ettiler. ben de o aralarda çantamdan bisküvimi çıkarıp yedim. ama bugün öğleden sonra markete uğradım. fındık aldım. oğluma abur cubur aldım. çok canım çekti. haftaya çarşamba regl olacağım. sanırım şişkinliği başladı bende. sehracım senin menünü de örnek alıyorum. teşekkür ederim.

ogluma saat 9da brownie yaptim onun hamurundan iki kasik dolusu yedim kizlar yaaa pismanim:KK43:irademi ortaya koyamadim nefsime uydum ben cok severim onun hamurunu yaa off yok tadi simdi agzimda neden yedim nedennnnn:KK47:

osgee neden yanlis anlasilasinki canim az cok tanidik birbirimizi sonuc olarakhersey nasip canim tabiki herkesin hepimizin yapmak isteyipte yapamadigimiz yiginla sey var..ama muhim olan tabiki ne olursa olsun halimize sukretmek..mesela ben bazen huzne kapiliyorum cok erken evlendim asik oldum esime..daha eveld soylemistim belki sen yoktun o zaman univi evli olarak okudum ben diplomami aldigimda oglum kucagimdaydi dusun okulunson donemi karnimburnumda gittim okula dolayisiyla univi doyasiya yasayamadim arkadaslarim gibi istanbulualtini ustune getiremedim ankaradaydim memur sehri bilirsin..babamda polis benim..baskomiser..gozumuz hic acilmadi anlayacagin..yani bi cocuk oldumbi evlendim sanki ev hanimi anne oldum silik bi zaman var sanki kacirdigim..ama olsun iyiki oglum var..herseye ragmen bunu diyebiliyorum..babasi uzdu beni ama oglu uzmez insallah..normalde aktif parfum kulanicisi degilim stick ve vucut deosunu temiz kokuyu tercih ederim ama sabah yiginla parfumlerim arasinda koku ararken buldum kendimi seninsozlerinden sonra:KK17:ben birazdaha ulasilmaz ogretmen pozisyonunda degilde nasil diyim aranan ozlwenen ve sevilen bir ogrtmenim galiba:KK53:ve mutevazi:KK52:

Aslinda haklisin universite hayatini doyasiya yasiyamamissin Ben de evlendim hemen cocuk yaptim esimle gezmeden tozmadan evliligin keyfine varmadan ama olunca da iyi ki varlar diyoruz sevgileriyle yasayamadigimiz seyleri unutturuyorlar bize.:emir_bebek:evliyken universite bitirmekte ayri bir basari hemi de son donem hamileyken :KK53:Parfum al tabi boyle bogucu degil insanin icini acan cinsten olsun. Bu ara Da ne guzel tarif etmissin sevilen bir ogretmen oldugun kesin. Mutevazilik herkese nasip olmayan bi meziyet :KK12:
Bu ara da arkadaslar iyi dilekleriniz icin cok tesekkurler :KK16:Allah calisan kimsenin emegini bosa cikarmasin.
Sehracim onerin icin tesekkurler dua ile gondercem hep karinca duasi da Alir asariz canim tekrar saol

7.00 iki kurukayisi 7findik
8.50 2etimek 1tum ceviz 2kasik cokelek 1domates deotu roka maydonoz 5zeytin cay
11.00 bir avuc dolusu beyaz leblebi
13.00 3orta boy etlibibe dolmasi 1kase yogurt
15.00bir kalin dilim karpuz
16.00orta kahve
17.00iki zeytin
18.00 cay kasigikadar tulumba bir minik isirik yani
19.00 iki el kadar tavuk gogus birkase yogurtlu semizotu

nasilim:KK51:

Bugun ac kalmissin sekerin dusmus gidip browni hamurundan yemissin. 13 de ogle yemegin yedin hadi karpuzda biraz idare etsin sonrasi yok :KK53:Kahve ve zeytin ara ogun sayilmaz ac kalmadiysan menu super canim tartida guldurur seni.

09.30
1.5 dilim cavdar ekmegi
2 dilim karpuz
1 zeytin
1 catal recel
Yesilcay
15.00
1 meyve suyu
Yarim kek
17.30
Nescafe
5 yulafli
20.00
2 lokma acim diye yedim normalde lokma dokulurken yemedim ama k.v dede acikmistim gorunce yedim .
21.00 maalesef gece kaldim gorumcem cigkofte yogurdu anca herkes toplandi yenildi
6 kucuk cigkofte 3 lokma ekmek
1 bardak fanta***
Acliktan fena olmustum
Ustune 1 kucuk kare muhallebili kadayif tatlisi cay
[B[/B]

BUGÜN:2 bardak su.
Sabah:tam bugday ekmeginden 2 dl.ile kaarlı tost,1 bardak vişne suyu.
Ara:türk kahvesi,1 kurabiye
Ögle:1 tabak dolusu yogurt çorbası,1 turp,1 dl. t.b ekmek
Ara:4dl.karpuz,2 kk pynir
Ara:yeşilçay,1 kurabiye
Akşam:1 tabak kapuska,1 salat,2 ince dl. beyaz ekmek
Ara:türk kahvesi,4 çizi(arkadaşla)

Şİmdi duş aldum 3 kaşık yogurt yedim acıktım nedense ve yeşilçayımı içiyorum.
Spor:150 mekik:KK42:

Çokşeymistedim,menün güzel ve kaçamak yapmamana hayranım:21:
Sehracıkk,seninde menün iyi,brownin hamurundan degilde pişince çayla yiyeydin bari yedigine degeydi:KK1:
Özge ,hadi açılış vardı bugünlük affettim:KK19:

ebrucum teşekkür ederim. kızlar vücuttaki şişkinlik adetten kaç gün önce başlar. vücudum şiş gibi geliyor gözüme. haftaya çarşamba olacağım. yada ben bu hafta kilo aldım. sanki yarın tartı yüzümü güldürmeyecek gibi hissediyorum.

ebrucum teşekkür ederim. kızlar vücuttaki şişkinlik adetten kaç gün önce başlar. vücudum şiş gibi geliyor gözüme. haftaya çarşamba olacağım. yada ben bu hafta kilo aldım. sanki yarın tartı yüzümü güldürmeyecek gibi hissediyorum.

Adetin yaklaştıgı içindir canım.Bu menülerle artıda çıkman imkansız bence:KK34:

Kizlar annemlere geldim babamin dogumgununu kutluycaz bu aksam kurabiye borek pasta var yememem gerek yarin tarti gunu:18:

Kizlar annemlere geldim babamin dogumgununu kutluycaz bu aksam kurabiye borek pasta var yememem gerek yarin tarti gunu:18:

Üst kattaki eşimin teyzesinin dogum günüymüş.Şimdi söyled,iler süpriz yapcaklarmış.Sadece pasta var o yüzden ama yarın tartı günü:KK52:

ebrucum özgecim bu doğum günü işi zor iş. allah kolaylık versin. belki akşam yemeğni çok kaçırmışım yemesem falan diyebilirsiniz.
benim menüm gelsin.
07:30 bir kase nestle nesfit
09:00 ikisi bir arada nescafe
10:00 10 adet fındık
12:00 az mercimek(cidden azdı, kasenin yarısına kadar anca), tava köfte diye bir yemek (içinde 4 taneçiğ köfte büyüklüğünde köfte, 4 tane elma dilim patates vardı. patatesi tam yicektim ki aklıma sehra geldi. kızar şimdi dedim. yemedim). yoğurt
16:00 bir adet erik,
17:00 bir ince dilim kavun
18:30 bir karnıyarık, 2 yk makarna, salata, yoğurt yicem...

X