Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Dün akşam net gitti.sonrda ogluş rahatsızlandı.7 de uyudu ve 10 da kalktı.Bütün gece 7 e kadr ayaklarımda sallamaktan topuklarım sızlyor.2 haftadır bi düzelip bi tekrarlıyor.Bugünde eski iş yerinden arkdaşalrla bi arkadaşın evinde toplanıcaz akşama kadr çocuklarımzda oynarlar.İnş. bişiler hazırlamamıştır tembihledim yine.

DÜN:Aç karınla 1 brdk ılık su.
09:15 :1dl.ekmek,1 salata,4 zeytin,2 kk peynir,reçel ve ıhlamur.
11:30 :türk kahvesi,1 dl.ev baklavası.
15:00 :1 çikolatalı gofret
16:00 :burger,1 ayran(eşim işten gelirken süpriz yapıp almış)
19:00 :4 hamsi,kıvırcık salatası,1dl.ekmek(annemdeydim yemiycektim o kadr hazırlık yapna yedim)
21:00 :yeşilçay,4 hoşbeş

Spor:1 saat ogluşla parkta kaymaca,sallanmac,peşinden koşmaca

çok geçmiş olsun canım. benim de ayaklarım sızlardı sallamaktan. gece yarıları orda burda uyurdum. her vakitleri birbirinden güzel ve zor.
menün biraz karmaşık olmuş canım. baklava, gofret, hoşbeş bir sürü kalorili, şey var. ama bence sizin bayram yapma zamanınız. hem gençsiniz hem de zayıf. çok da kilo vermişsiniz. ben 4 kiloyu veremedim gitti. benim yaşımda olmuyor işte....

ebru ya sen bu mekik aletini nasıl kullanıyon. bugün başlayıp hergün devaM EDEYİM DEDİM. 30 TANE ÇEKTİM. YARIM ÇEKTİM. ama sırtım ağrıdı. normal mi acaba yoksa yanlış mı yaptım ki...

evet çok sinirliydim dün ve ondan önceki gün yedimde yedim bugün kahvaltıdada..ama sonra düşündümde kendime ediyorum yazık..belki su toplamıştı vücudum zaten geçmişi düşününce bende öyle oluyordu hep ddim almış gibi görünüp sonra tıkır tıkır gidiyordu kilolar..10kiloyu kim verdi sehraa sen verdin dedim kendi kendime..silkelendim son 1saat içinde oldu tabi tüm bunlar..dün vebugün kahvaltıda yedimde yedim..ama kendime haksızlık ediyorum ve sizlere..anladım..cuma günü değil 57.8 56 bile olabilirim..
papatya ben başaldım tamir edildi yeni gelen aletim 100tane çektim bile..
okuldada pedometrem takılıydı hep 5950 adım atmıştım cuma günü..
hegun kaç mekik kaç adım attıgımı yazcam yarın itibariynenenennne
papatya gibisin beyaz ve ince..göğsüm kabarıyor seni görünceee deyüü bi şarkı vardı demiii
ebru inşaalah günün güzel geçer amamn diyim yeme poça börek
ösge yivrumm nasılsın
hep o brownie yüzünden oldu ama öyle güzel yapmışımki tarif isteyene verebilirim fısırfısırdı vallahi..çikolatası falan ımmm harikaydı sussehra brownie kadar taş düşsün kafana

ay acaba ben neyi yanlış yapıyom ki. az önce de 20 tane çekebildim ancak. sırtım ağrımaya başlıyor.

İyiyim sehracim sen nasilsin toparlanmana sevindim canim arada geliyorlar oyle esti gecti gitti bak ne guzel kac adim atmissin mekigide baslamissin.tarifi istemiyorum cunku yeterince yiyorum ben saol hergun bi ogun aburcuburum var 500 verdimya ayip olur geri almam lazim hemen.
Keske ben de calissaydim uyudugum yyandigim saat belli olurdu hem evde olunca daha cok yiyesi geliyo insanin sehra papatya siz sanslisiniz bu acidan bence
Ebrucum sen nasilsin dun kizim 22.30 uyudu 23.30 uyandi ve ne yaptimsa uyumadi 4 te uyuduk sonra hep beraber babasini cok goremedi bu aralar ondan heralde anlamadim esim gec cikiyo eve isten gucten malesef gec yatinca kahvaltida gece kaldi gene

osgem bak sana iltifatta etmiş oldum başlıkta.. hemde papatyaya seslendim bir taşla iki kuş vurdum bide bir hafatada iki kilo vereydim iyiydi o taşları kafamada yesem yeridir..az önce bir tabak bamya bir kase semiz otu yedim sabahkileri yazamicimmm..yarın itibariyle düzenli menülerimle yine sislerleyim efendimmmm...ama ösge bak dağıttım ama iki günde toparlandım demi hemen benim dağıtmalarım öyle uzun süreli olmuyor demi..yani beyinde bitirmişim mesleyi aslında ama bakma arada geliyorlar bana bazı bazı soldan soldanyani saracak çatacak yer arıyorum burcum boğa benim saldırıyorum hemen..sisin burcunuz ne kıssslarrrrr inanmam fala falan ama burçalrın karakter özellikleri bazen tutuyormu nee:44:

Son düzenleme:
ay ben bu papatyaya alışamadım hala. sehra benim burcum da boğa. ve boğa burçları yemeye, boğazına çok düşkündür. seni bilmem ama ben öyleyim. ayrıca toparlamana sevindim.
menüme gelince;
09:30 da 5 adet fındık attım ağzıma
10:30 domatesi maydanoz, 4-5 çatal peynir, yarım sosis, 4-5 adet ince dilim sucuk, 2 dilim ekmek, 1 çatal bal, 2-3 adet ceviz
13:00 poşete dökülmüş olan bir avuç kadar üzüm
14:00 5 adet fındık
15:30 bir dilim kavun
17:30 1 kepçe mercimek çorba, yarım balık, 5 çatal barbunya pilaki, salata, 3 lokma ekmek, yarım bardak limonata
yeme işini bitirdim. bugün biraz toparlamış mıyım kızlar....

Sen zaten ne yiyon da kilo aliyon anlamis degilim oyle tatliyla aburcuburla da pek aran yok hamur isi seviyon galiba dogru diyon sen cabuk toparliyon irade meselesi tabi burcun da bogaymis bogalar hem guzel yemek yapar hem de yemek yemeyi cok severler ben ikizlerim canim herkesin burun kivirdigi bir burc ama ben cok memnunum kararsiziz "birazcik" okadar

teprik ederim papatya menun gusel burçtaşız desene..valla ben iştahlıyım aslında ne yalan diyim ve gerçekten güsel yemek yaparımda yerimde istanbuldaki en lezizi rest arar bana sorarlar okadar diyim kendimde güsel yaparım dediğim gibinnnn objektif ağızlardan defalarca duymuşumdur harika sözleriniii :))ösge kıss benim liseden bi arkadaşım var canciğerkuzu sarmam odaikizler..adıda tuğba çok severim...hatta diyim burdan seni çok seviyorum tuğbaaaaa..ankarada ama malesef..gidince görürüm muhakkak onun dışında tlf..cennete gidersem onuda isticem oda beni ister bilirimmm..oğlumda ikizler:)epru kıss sen burcusun bakim yoksa koçmuu koçum benim:))ay ne gıcığım hiç zayıflamak için topiğe giren birine bu denirmi demi..ben öküz burcu olmayım:44:

özge bana mı yazdın abur cubur yemiyon diye. eğer öyleyse pek aram yoktur. cekmece halley, probis falan dolu. hiç aklıma gelip alıp yemem. bugün 30+20 mekik çektim. az önce de dışarı çıkıp yürüdük 45 dakika falan. her akşam yürüyebilsem süper olur da yarın akşam dersim var mesela. geç gelicem eve.

Benim sevmedigim bisey yok galiba dusunuyorumda sadece muzu pek sevmem visneyi bide kucukken muzla fisne kovalamis beni

Aburcubur cekmecesi hic acilmaz bostur cunku posetle gelinir ve posette coperiyle atilir gider okadar diyim hayatta iki gun ust uste dolu olmayacagi icundurkiii oyle bi cekmecem yok oolmicekkk

Aburcubur cekmecesi hic acilmaz bostur cunku posetle gelinir ve posette coperiyle atilir gider okadar diyim hayatta iki gun ust uste dolu olmayacagi icundurkiii oyle bi cekmecem yok oolmicekkk

oğlum nedeniyle marketten bir çekmeceyi dolduracak kadar abur cubur alınır bizim evde. hoş beşler, halleyler, bisküviler, çokoprensler, etipuflar. benimde oğlumunda hiç aklına gelmez. oğlum da meyve delisi benim gibi. bazen çikolatanın yarısnı yer diğer yarısı çekmecede durur sonra hoppp çöpe...iyi hoş da ben neden kilo veremedim bu hafta ya...

17:30 daki akşam yemeğimden sonra sadece bir fincan bitki çayı içtim. ve bu saat oldu hala acıkmadım. önceki gecelerde resmen karnım zil çalaraktan yatıyordum. acaba benim midem mi küçüldü yoksa ben akşam fazla mı yemişim.neyse herkese iyi geceler.

Saol canım sorma dün sabah 7 ye 10 ardı uyudu 10 da kalktı.Başım agrıyor uykusuzluktan ama Allah annelere öyle bir güç veriyorki
ebru ya sen bu mekik aletini nasıl kullanıyon. bugün başlayıp hergün devaM EDEYİM DEDİM. 30 TANE ÇEKTİM. YARIM ÇEKTİM. ama sırtım ağrıdı. normal mi acaba yoksa yanlış mı yaptım ki...
Evet aletle belin agrıyor biraz.Normalde ayaklarımı koltuga dayayıp yarım mekik çkerkende boynum agrıyordu.Bu ona göre hem daha rahat yapabiliyorum hem daha fazla çekebiliyorum.
Ohh mekik aletin gelmişte çekmeye bile başlamışsıninş. devamı gelirAslan burcuyum ama yükselenim ikizler ama burçların uyumuyla felan hiç alakım bilgim yoktur.
ayy allahım bana da nasip etsin böyle başarı öyküleri yazmayııı
inş. canım gel buyur aramıza

bende 3 saatlik uykuylayım.Eşim bugünde çalıştı.Benide arkadaşlar çagırınca evde tek başıma ugraşacagıma arkadaşlarla hem uykumu dagıttım hemde keyfim yerine geldi.Ama başımda agırdı.3 tanemizin çocugu vardı ve çocukların seslerinden ve uykusuzlktn fenaym.Ordan kaynanama geldk.Birazdan kalkıcam.İnş. ogluş bu gece uyur ama yavrum burnu tıkalı anlamıyorum.O kadr dikkat ediyorum ama çocuk hassas millet gibi sokaklara salsam turp gibi olur eminim.

Papatya senin aburcubur pek sevmedigini biliyorum sehranin msjina cevaben yazdim gerci ikinizin de menulerinde masallah kacamak yok
Kizlar bugun aksam yemeginde az az yedim hep yesilcay ictim ustune tamm bitti dedim yeme icme misafir geldi 1 dlm kek 3 hosbes yedim sonra esimin yanina indim sandvic yemege gidelim hem hava almis olun dedi ac bile degildim oyle can sıkıntsindan oturdum yedim bende 1 tane bu hafta dikkatli gidip telafi etmem sart ip atlamaya baslasam bari iyice hantallastim

yoruldummm yoruldummmm yiter ya u ne yaa:))
bütün evi badana yaptık kv de köyde hem çocuu okula götür getir hem ufsaklıkla ilgilen durmaz bitaraftan bende boyacam der tutturur çocukla iş yapmak ne kadar zormuş yarabbim ama temizlik gibisi yok valla hem bayram temizliği heem kışa hazırlık temizliği yatak odamın gardolabın yerlerini değiştirdik salonuun yerlerini değiştirdik ama resmen öldüm bittiiimmm.....ama çok şükür bütün işlerimi bitirdim o yüzden buraya giremedim kızlar buraya girseydim eminim 3 güne yetiştiremezdim geleyim kilo bildirime
başlangıç 68
geçen hafta 59.8
bu hafta 60.4
gelen 600 gram
giden yok
bu hafta o kadar çok yedimki üstelik 22 den sonra neyse az a< olsa inşşallah vericez şimdi bi kaç gram alalım da bugünden itibaren düzene girerim inşallah

Son düzenleme:

güle güle kullan tertemiz evini. allah içine sağlık, sıhhat, huzur versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…