- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #5.741
Dün akşam net gitti.sonrda ogluş rahatsızlandı.7 de uyudu ve 10 da kalktı.Bütün gece 7 e kadr ayaklarımda sallamaktan topuklarım sızlyor.2 haftadır bi düzelip bi tekrarlıyor.Bugünde eski iş yerinden arkdaşalrla bi arkadaşın evinde toplanıcaz akşama kadr çocuklarımzda oynarlar.İnş. bişiler hazırlamamıştır tembihledim yine.
DÜN:Aç karınla 1 brdk ılık su.
09:15 :1dl.ekmek,1 salata,4 zeytin,2 kk peynir,reçel ve ıhlamur.
11:30 :türk kahvesi,1 dl.ev baklavası.
15:00 :1 çikolatalı gofret
16:00 :burger,1 ayran(eşim işten gelirken süpriz yapıp almış)
19:00 :4 hamsi,kıvırcık salatası,1dl.ekmek(annemdeydim yemiycektim o kadr hazırlık yapna yedim)
21:00 :yeşilçay,4 hoşbeş
Spor:1 saat ogluşla parkta kaymaca,sallanmac,peşinden koşmaca
Aburcubur cekmecesi hic acilmaz bostur cunku posetle gelinir ve posette coperiyle atilir gider okadar diyim hayatta iki gun ust uste dolu olmayacagi icundurkiii oyle bi cekmecem yok oolmicekkk
Saol canım sorma dün sabah 7 ye 10 ardı uyudu 10 da kalktı.Başım agrıyor uykusuzluktan ama Allah annelere öyle bir güç veriyorkiçok geçmiş olsun canım. benim de ayaklarım sızlardı sallamaktan. gece yarıları orda burda uyurdum. her vakitleri birbirinden güzel ve zor.
menün biraz karmaşık olmuş canım. baklava, gofret, hoşbeş bir sürü kalorili, şey var. ama bence sizin bayram yapma zamanınız. hem gençsiniz hem de zayıf. çok da kilo vermişsiniz. ben 4 kiloyu veremedim gitti. benim yaşımda olmuyor işte....
Evet aletle belin agrıyor biraz.Normalde ayaklarımı koltuga dayayıp yarım mekik çkerkende boynum agrıyordu.Bu ona göre hem daha rahat yapabiliyorum hem daha fazla çekebiliyorum.ebru ya sen bu mekik aletini nasıl kullanıyon. bugün başlayıp hergün devaM EDEYİM DEDİM. 30 TANE ÇEKTİM. YARIM ÇEKTİM. ama sırtım ağrıdı. normal mi acaba yoksa yanlış mı yaptım ki...
Ohh mekik aletin gelmişte çekmeye bile başlamışsınevet çok sinirliydim dün ve ondan önceki gün yedimde yedim bugün kahvaltıdada..ama sonra düşündümde kendime ediyorum yazık..belki su toplamıştı vücudum zaten geçmişi düşününce bende öyle oluyordu hep ddim almış gibi görünüp sonra tıkır tıkır gidiyordu kilolar..10kiloyu kim verdi sehraa sen verdin dedim kendi kendime..silkelendim son 1saat içinde oldu tabi tüm bunlar..dün vebugün kahvaltıda yedimde yedim..ama kendime haksızlık ediyorum ve sizlere..anladım..cuma günü değil 57.8 56 bile olabilirim..
papatya ben başaldım tamir edildi yeni gelen aletim 100tane çektim bile..
okuldada pedometrem takılıydı hep 5950 adım atmıştım cuma günü..
hegun kaç mekik kaç adım attıgımı yazcam yarın itibariynenenennne
papatya gibisin beyaz ve ince..göğsüm kabarıyor seni görünceee deyüü bi şarkı vardı demiii
ebru inşaalah günün güzel geçer amamn diyim yeme poça börek
ösge yivrumm nasılsın
hep o brownie yüzünden oldu ama öyle güzel yapmışımki tarif isteyene verebilirim fısırfısırdı vallahi..çikolatası falan ımmm harikaydı sussehra brownie kadar taş düşsün kafana
inş. canım gel buyur aramızaayy allahım bana da nasip etsin böyle başarı öyküleri yazmayııı
İyiyim sehracim sen nasilsin toparlanmana sevindim canim arada geliyorlar oyle esti gecti gitti bak ne guzel kac adim atmissin mekigide baslamissin.tarifi istemiyorum cunku yeterince yiyorum ben saol hergun bi ogun aburcuburum var 500 verdimya ayip olur geri almam lazim hemen.
Keske ben de calissaydim uyudugum yyandigim saat belli olurdu hem evde olunca daha cok yiyesi geliyo insanin sehra papatya siz sanslisiniz bu acidan bence
Ebrucum sen nasilsin dun kizim 22.30 uyudu 23.30 uyandi ve ne yaptimsa uyumadi 4 te uyuduk sonra hep beraber babasini cok goremedi bu aralar ondan heralde anlamadim esim gec cikiyo eve isten gucten malesef gec yatinca kahvaltida gece kaldi gene
yoruldummm yoruldummmm yiter ya u ne yaa:))
bütün evi badana yaptık kv de köyde hem çocuu okula götür getir hem ufsaklıkla ilgilen durmaz bitaraftan bende boyacam der tutturur çocukla iş yapmak ne kadar zormuş yarabbim ama temizlik gibisi yok valla hem bayram temizliği heem kışa hazırlık temizliği yatak odamın gardolabın yerlerini değiştirdik salonuun yerlerini değiştirdik ama resmen öldüm bittiiimmm.....ama çok şükür bütün işlerimi bitirdim o yüzden buraya giremedim kızlar buraya girseydim eminim 3 güne yetiştiremezdim geleyim kilo bildirime
başlangıç 68
geçen hafta 59.8
bu hafta 60.4
gelen 600 gram
giden yok
bu hafta o kadar çok yedimki üstelik 22 den sonraneyse az a< olsa inşşallah vericez şimdi bi kaç gram alalım da bugünden itibaren düzene girerim inşallah