Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

başlama 67.7
geçen hafta 56.8
bu hafta 57.8
gide ok
gelen 1000gram
reglim bugün bitti.zıkkımın kökünü yemek istiyorum bennn.dün oğlumun brownielerinden yemiştim iki tane pişman olduğumuda yazmıştım menümüde yazdım tam okeyledim elektrikler gitti bidahada yazmaya vakit bulamadım.ne bu şimdi niye bir kilo aldımki ben...sabah yine dikkatliydim ama moralim çok bozuktu çöktüm resmen ya..12de geldim eve hemen kalan brownieşlri yedim akşamada balık yapcam yicem yanınada zıkkımın kökünü,çok lezzetli ama tavsiye etmiyorum hepsini ben yicem çünkü..veren ve koruyan herkesi teprik eder başarılarının devamını dilerim:KK36::KK35::KK17::KK37:

başlama 67.7
geçen hafta 56.8
bu hafta 57.8
gide ok
gelen 1000gram
reglim bugün bitti.zıkkımın kökünü yemek istiyorum bennn.dün oğlumun brownielerinden yemiştim iki tane pişman olduğumuda yazmıştım menümüde yazdım tam okeyledim elektrikler gitti bidahada yazmaya vakit bulamadım.ne bu şimdi niye bir kilo aldımki ben...sabah yine dikkatliydim ama moralim çok bozuktu çöktüm resmen ya..12de geldim eve hemen kalan brownieşlri yedim akşamada balık yapcam yicem yanınada zıkkımın kökünü,çok lezzetli ama tavsiye etmiyorum hepsini ben yicem çünkü..veren ve koruyan herkesi teprik eder başarılarının devamını dilerim:KK36::KK35::KK17::KK37:

Sehracııkk regl desem ama bugün bitti diyorsun:44:2 browni 1 kilo yapmazki.Neyse bu hafta daha dikkatli ol ve perşembe cıss yeme(bende dahil)bakalım cumaya ne olacak.

Ya ben nasıl kilo veremedim. Kilo veren arkadaşları canı gönülden kutluyorum. Sehracı üzülme sende. Yeme zıkkımın kökünü falan.
Menümü yazıyorum. Abarttım bugün sanırım. şu anda karnım kocaman.
07:30 domates, salatalık, 4-5 çatal peynir, 2 zeytin, bir çatal bal, bir dilim ekmek
10:00 10 adet fındık
12:00 birkepçe mercimek çorbası, 3 yk et sote, bol salata ve yoğurt, bir dilim revani
15:00 1 adet elma
19:30 2 kepçe mercimek çorba, 2 adet biber dolma, 3 adet kabak mücver, salata, yoğurt
az önce türk kahvesi

menüm nasıl diye sormuyorum bile. Ah o geçen hafta yediğim kıymalı pideler yaktı beni yaktı...

11.30
1 gevrek
Kk peynir
3 zeytin
3 banim recel
2 catal domates salatalik
Yesilcay
14.30
Nescafe
Albeni atistirmalik
16.00
2 malta erigi
18.30
3 yk pilav
3 kofte
2 catal patates cacik
21.00
1 magnum yedim***

Bugun kotu bi menu oldu Aburcubura yenik dustum gene malesef:KK17:

Canım ya destegin için saol.Başka birininde bana inanması benim inanacımı daha da kuvvetlendiriyor.Kaynanam saolsun iiki vermiş mekik aletini.Karnımı aynada takip ediyorum ve epey degişim var.Bunu görmekte hadi biraz daha dedittiriyor bana ve gece mekigi hırsla çekiyorum:KK8:
Canim benim tabiki destek olucaz birbirimize hakettin butun ovguleri sen. Kaynanan iyi ki vermis ama onemlisi sen gayret edip cekiyosun :KK9:Karnin dumduz olana kadar ayni hirsla devam kilo korumayi becerebilirsen bana da ogret acilen:KK5:
başlama 67.7
geçen hafta 56.8
bu hafta 57.8
gide ok
gelen 1000gram
Sehracim sasirdim aslinda 1 kg nasil alcan ki :44:Senin tartida benimkine ozenip bozulmus olmasin hain tartilar :KK47:Yarin birdaha tartilmani tavsiye ederim ben
Ya ben nasıl kilo veremedim. Kilo veren arkadaşları canı gönülden kutluyorum. Sehracı üzülme sende. Yeme zıkkımın kökünü falan.
Menümü yazıyorum. Abarttım bugün sanırım. şu anda karnım kocaman.
07:30 domates, salatalık, 4-5 çatal peynir, 2 zeytin, bir çatal bal, bir dilim ekmek
10:00 10 adet fındık
12:00 birkepçe mercimek çorbası, 3 yk et sote, bol salata ve yoğurt, bir dilim revani
15:00 1 adet elma
19:30 2 kepçe mercimek çorba, 2 adet biber dolma, 3 adet kabak mücver, salata, yoğurt
az önce türk kahvesi

menüm nasıl diye sormuyorum bile. Ah o geçen hafta yediğim kıymalı pideler yaktı beni yaktı...
Bence menun cok kotu degil ki kotu olan teksey mucveri 3 tane yemen 1 tane yeseydin sorun degildi revaniyide hafif bi ogle yemeginin ustune yemissin 12 gibi sorun olmaz okadari bence haftada 1 tatli yiyebilirsin.kilo verememen de ya gercekten regl siskinligin gec bitiyo ya da senin cok acimadiz bi bunyen var kaytarmayi ( gecen haftaki pide ve dogumgunu)affetmiyo toleransi yok yani

Papatya ,canım menün gayet iyi.En büyük avantajın güne ve menüne erken başlamak biliosun dimi.Kahvaltı en geç 10 da tamamlanmalı diyetisyenlere ve dr. göre:KK34:Revani öglen yemişin.Hem herzaman kaçamak yapmıyosun nasılsa.Çok kaçırdım bu menüye ayıp olur ama benim menüme yakışır:KK5:

Özge ,nolcek bizim bu 11:30larda kahvaltılarımız:KK5:Çocuklar erken kalksa yakınırız,geç kalksa yakınırız :KK1:Uyku için iyi ama diyet için kötü şu geç kahvaştı işi:KK20:Hem çok uyku kilo yapıyor zatiii:KK36:

Busuuuuuuu , minik kardeşim nerelerdesin.Bi türlü motive olamadın gitti.Arada ugrayıp ceee eeee yapıp kayboluyon:KK24:Tartı almadan olmaz bu iş ablam demedi deme:KK19:

Yoldaşım ,bu yola beraber başlamıştık nerelerdesin:KK5:Bugün ilk yazışmalrımızı bakınca özledigimi hissettim yine seni:KK43::KK19:

Jojopp ,, o bahçe bu bahçe piknikler derken kayboldun canım ya arada ugra halini hatrını soralım.

Canım tebrikler bu hafta en çok veren sen oldun:KK9:

teşekkür ederim canım
aslında çok dikkat etmedim ama çabuk gelen çabuk gidiyor, bir buçuk kilo son 2 haftada almıştım yarısı gitti kaldı diğer yarısıda haftaya gitse sonra eski kilolardan kurtulma sırası gelecek, iş koşturmaca başlayınca demek daha çok efor sarfediyom bide akşam yememeye çalıştım bu hafta bayağı işe yaramış, ama haftaya regl olacam bakalım ne olacak , umarım motivem devam eder

Papatya ,canım menün gayet iyi.En büyük avantajın güne ve menüne erken başlamak biliosun dimi.Kahvaltı en geç 10 da tamamlanmalı diyetisyenlere ve dr. göre:KK34:Revani öglen yemişin.Hem herzaman kaçamak yapmıyosun nasılsa.Çok kaçırdım bu menüye ayıp olur ama benim menüme yakışır:KK5:

Özge ,nolcek bizim bu 11:30larda kahvaltılarımız:KK5:Çocuklar erken kalksa yakınırız,geç kalksa yakınırız :KK1:Uyku için iyi ama diyet için kötü şu geç kahvaştı işi:KK20:Hem çok uyku kilo yapıyor zatiii:KK36:

Papatya 7 de kahvalti ederek metabolizmayi erkenden calistirmaya basliyo az az sık sık besleniyo tam da olmasi gerektigi gibi ve erken uyandigi icin erken yatiyo her acidan cok guzel bak bide bana bu saat oldu uyumadim kizim uyurken kisliklari cikarayim dedim utu yapip yerlestiriyorum bir turlu uyumadi onu uyuttum hemen uyandi isimi yarim yarim yaptim bu saat oldu gel de sabah erken uyan iste ben 3 yildir bu sekildeyim maalesef ins kizim biraz daha buyuyunce normale doneriz ins.

Canim benim tabiki destek olucaz birbirimize hakettin butun ovguleri sen. Kaynanan iyi ki vermis ama onemlisi sen gayret edip cekiyosun :KK9:Karnin
Bence menun cok kotu degil ki kotu olan teksey mucveri 3 tane yemen 1 tane yeseydin sorun degildi revaniyide hafif bi ogle yemeginin ustune yemissin 12 gibi sorun olmaz okadari bence haftada 1 tatli yiyebilirsin.kilo verememen de ya gercekten regl siskinligin gec bitiyo ya da senin cok acimadiz bi bunyen var kaytarmayi ( gecen haftaki pide ve dogumgunu)affetmiyo toleransi yok yani
eve geldiğimde saat 19:30du. çok acıkmıştım. canım da sıkıldı dünkü kilo durumuma. ama başka kaçamak olmayacak.
ben sabahları 06:45 de kalkıyorum. okula giden bir çocuğum var.

Papatya 7 de kahvalti ederek metabolizmayi erkenden calistirmaya basliyo az az sık sık besleniyo tam da olmasi gerektigi gibi ve erken uyandigi icin erken yatiyo her acidan cok guzel bak bide bana bu saat oldu uyumadim kizim uyurken kisliklari cikarayim dedim utu yapip yerlestiriyorum bir turlu uyumadi onu uyuttum hemen uyandi isimi yarim yarim yaptim bu saat oldu gel de sabah erken uyan iste ben 3 yildir bu sekildeyim maalesef ins kizim biraz daha buyuyunce normale doneriz ins.

bende izindeyken senin gibiydim. gece 2-3 gibi yatıyordum. kahvaltı 12'yi buluyordu. sabahları erken kalkmak zorundayım. dün akşam 22:30 da sızmışım. tüm haftanın yorgunluğu üstümde tabi.
şu mekik aletiyle çalışmayı ben de alışkanlık haline getirebilsem süper olacak aslında. bu arada akşama ne yapsak ki....

Günaydın kızçeler.Akşam 2 yi geçiyordu yattım bende özgecim.Mekik çketim,ogluşun küçülenlerini ayırdım felan...Bu sabahta ogluşun erken kalkacagı tuttu:nazar:

DÜN:Aç karınla 1 bardak ılıcık su.
Sabah:2dl. kızarmış t.b ekmek,4 çimdik yag üzerlerine,2 kk peynir, 3 zeytin,1 çatal yumurta,2 kurabiye,ıhlamur.
Ara:türk kahvesi,3 incir
Ögle:1 tabak bulgur pilavı,3 kaşık yogurt.
Ara:yeşilçay,yarım muz,1 çokomilk
Akşam:1 kaşık bulgur,3 kaşık yogurt,1 dl. ekmek(içi ogluşa),1 kaşık kabak yemegi(az yaglı tuzsuz oglua yaptım)
Ara:sahlep,türk kahvesi,yeşilçay ve 1 piko(masum çikolata:KK17: )

Akşamdan sonra yeşilçay ve çikolatamı yedim ve binayı turladık ogluşla.Teyzede sahlep halda türk kahvesi içtim.Her katta bişi içtim.İyi bir menü olmadı ama inş. bugün daha iyi olur

Spor:200 mekik:KK8:

Gece 03.30 du kiz ayagimda uyuya kalmisim bi baktim esim geldi ( asagi markette hesap yapiyodu gec gelcekti)kizimi yerine yatirdim esime yemek hazirladim o yerken ben de utulemek icin cikardigim kiyafetleri kaldirdim daha cogunu utuleyemedim kuxim uyumayinca. 4 tu. Uyudum sabah 10du uyandim kizim uyurken biraz toparladim isleri ama kahvaltiyi 12 de yapabildim bu yuzden:KK50:
Birde tartildim bugun tekrar 53.200 ciktim

bugün evdeyim. ama nedense canım sıkılıyor. aslında benim evde hiç canım sıkılmazdı. köstebek pasta için karışım almıştım marketten . yapsam mı diyorum sonra vazgeçiyorum. e bari çocuğa bir kek yapsam diyorum ondan da vazgeçiyorum. yerim diye korkuyorum.

biliyorum çok erken ama hemen menümü yazıyorum.
10:30 domatesi salatalık, maydanoz, yarım sosis, 3-4 çatal peynir, 2 dilim çavdar, 1 çatal nutella, 2-3 adet ceviz,
14:00 2 adet erik, 15 civarı fındık
15:30 2 dilim kek (yaptım, korktuğum başıma geldi ve yedim)
18:00 gibi 1 kase mercimek çorba, 2 adet biber dolma, salata ve yoğurt yiyeceğim. başka da bir şey yemem artık.

yediklerimin kalorisini hesaplamaya çalışıyorum. ama yapamadım bir türlü.

Gece 03.30 du kiz ayagimda uyuya kalmisim bi baktim esim geldi ( asagi markette hesap yapiyodu gec gelcekti)kizimi yerine yatirdim esime yemek hazirladim o yerken ben de utulemek icin cikardigim kiyafetleri kaldirdim daha cogunu utuleyemedim kuxim uyumayinca. 4 tu. Uyudum sabah 10du uyandim kizim uyurken biraz toparladim isleri ama kahvaltiyi 12 de yapabildim bu yuzden:KK50:Birde tartildim bugun tekrar 53.200 ciktim
Ogluşte geç yatıp 8 de kalktı.Bugün biş yapasım yok sersem tavuk gibiyim:KK37:demek 600 gr vermişsin tebrik ediyorum canım.Boşuna tartına kızıp günahını aldın:KK1:
biliyorum çok erken ama hemen menümü yazıyorum.
10:30 domatesi salatalık, maydanoz, yarım sosis, 3-4 çatal peynir, 2 dilim çavdar, 1 çatal nutella, 2-3 adet ceviz,
14:00 2 adet erik, 15 civarı fındık
15:30 2 dilim kek (yaptım, korktuğum başıma geldi ve yedim)
18:00 gibi 1 kase mercimek çorba, 2 adet biber dolma, salata ve yoğurt yiyeceğim. başka da bir şey yemem artık.

yediklerimin kalorisini hesaplamaya çalışıyorum. ama yapamadım bir türlü.

Canım menün iyi.İnş. yatana kadr ekleme yapmazsın:KK52:Bende şu emziren annelerin daha fazla kalaori alarak yaptıkları diyeti uygulacaktım bi ara ama kalori hesaplayı beceremedim gitti:26:

sabah 100 2kayisi bes findik
kahvalti onbucukta bir borek dikdortgen kasarli bir dilim kizarmis ekmek ustu tereyagbal dort zeytin yarim dikim daha kizarmis ekmek beyaz ekmek yedim hep bir kk peynir rokamaydonoz domtes salatalik
ara 12.30 bes findik
ara 15.30yarim minik kare borek
16.30kare biregin diger yarisi
18.30 buyukdilim karpuz bir borek bir kasik cokelek.
asiri sinirliyim dunden beri bi gerginlik bi giciklik allah sonumu hayretsin

Papatya menun eski menulere gore kotu karbonhidrat agirlikli revani yememis olsaydin kekten birsey olmazdi ama 1 dilim tabi 2 dilim cok olmus cumaya var daha telafi etmeye calis
Sehracim regl mi olcan ne bu asabiyet hic geregi yok 1 kiloya takilma bu kadar tum hafta kotu geccek yoksa hadi toparlan yanindayiz bak hepimiz:KK19:Tum gun borek yemisin afiyet olsun gecti mi sinirin :KK45:

Menüm
12.00
1 gevrek
3 catal peynir
3 banim recel
4 zeytin
1 catal domates
Yesilcay
15.30
Nescafe biscolata 6tane
19.30
1 kucuk tabak makarna
1 tabak ispanak yemegi
1 dilim karpuz
21.00
Yesilcay
3 mini eti cin

Papatya menun eski menulere gore kotu karbonhidrat agirlikli revani yememis olsaydin kekten birsey olmazdi ama 1 dilim tabi 2 dilim cok olmus cumaya var daha telafi etmeye calis
Sehracim regl mi olcan ne bu asabiyet hic geregi yok 1 kiloya takilma bu kadar tum hafta kotu geccek yoksa hadi toparlan yanindayiz bak hepimiz:KK19:Tum gun borek yemisin afiyet olsun gecti mi sinirin :KK45:

hemen toparlıyorum kendimi. bu hafta regl olucam belki de ondan üstüste geldi tatlılar. bu hafta kilo verememiş olmakta şevkimi kırdı aslında biraz. yarın süper olacak menüm. zaten hafta içi de çok kaçamak yapmıyorum.

X