Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Ayrica pisman olman da cok iyi. Demek ki dogru yoldasin. Aman bisi olmaz deyip de(suandaki ben)yememissin

Ayrica pisman olman da cok iyi. Demek ki dogru yoldasin. Aman bisi olmaz deyip de(suandaki ben)yememissin

pişmanım pişmanım hem de çok. o suyu nasıl içtim bilmiyorum. içim yanmıştı resmen. akşam yemeği yemedim. şimdi biraz daha iyiyim. sonuçta tartıya 6 gün var. herhalde veririm 400 gramı.

Menum
12.00
1 gevrek
Kk peynir
1 haslanmis yumurta
Roka yesilcay
14.30
Nescafe
1 dilim kek
17.00
1 armut
1 isirik muz
18.30
3 yk bulgur pilavi
4 yk kabak yemegi
1 lokma ekmek
19.30
Yesilcay
1 probis
Su 2 lt
300 ip atladim

pişmanım pişmanım hem de çok. o suyu nasıl içtim bilmiyorum. içim yanmıştı resmen. akşam yemeği yemedim. şimdi biraz daha iyiyim. sonuçta tartıya 6 gün var. herhalde veririm 400 gramı.

Haftada 1 2 ogun serbest olmasinda sakinca yok diger tum ogunle kacamaksiz olmasi kaydiyla 6 gun istikrarli gidersin vucudun o pideleri gormezden gelir

Haftada 1 2 ogun serbest olmasinda sakinca yok diger tum ogunle kacamaksiz olmasi kaydiyla 6 gun istikrarli gidersin vucudun o pideleri gormezden gelir

İnşallah oyle olur. Diğer günler çok dikkat edicem. Dünkü vücudumun o halinden sonra bir daha yemem. Oluyorum sandim ya

DÜN:Aç karınla 1 bardak ılık suyum.
Sabah:1.dl.ekmek,1 kaşık menemen,kk peynir,1 zeytin,ıhalmur.
Ara:1 elma.
Ögle:yarm ekmek tavuk döner,ayran(arkadaşıma gttm siparş etmiş)
Ara:türk kahvesi,1 elmalı kurabiye.
Akşam:2 kaşık taze fasulye,1 kaşık pilav,1 dl.ekmek,3 kaşık yogurt,salatalık domates.
Ara:nescafe,çay.

Yanımda götürmeme ragmen yeşilçay içemedim dün.Spor olarak çocuklarımızı parka götürdük ve onlarla markete felan gittk.Arkadaşım normalde neler yapardı ama ben özellkle tel.de bişi yapma ev yemekleriyiyelm börek pasta yapma dedm.Yapmamış saolsun.>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

bugün sabah 9 akşam 5 okuldaydım. menümü yazayım hemen
08:00 5 adet çeri domates, 1 salatalık, 4-5 çatal peynir, 2 dilim çavdar ekmeği
10:30 bir paket eti form bisküvi
12:30 4 adet şiş köfte yanında avuç içi kadar lavaş
17:00 3 adet mürdüm eriği (araba kullanırken yedim)
19:00 4-5 yk kadar saç kavurma, bol salata, bir dilim ekmek
şu anda yeşil çay

menüm
sabah aç karnına su ve kahve
kahvaltıda 1.5 dilim yumurtalı ekmek 2 zeytin 2 çatal patates kızartması şekersiz çay
ara 2 bisküvi meyvesuyu
öğle dışardaydık etli dürüm yedim normalde yarısını yer doyardım ama 1 taneyi bitirdim ve kola
ara çay 2 lokma yumurtalı ekmek 7
akşam yemeği yapmadım çok yedik diye sadece çocuklara yaptım bişeyler bana arta kalan küçük oğluşumun 6 tatlı kaşığı çorbasıydı yedim ekmeksiz şimdi cappicino içiyorum kocişle çocuklarıda uyuttuk oh deymeyin keyfime:))
su 2 litre filan
spor 5 saat yürüyüş arabamızı almadık bugün dışarı çıkarken yürüyerek gittik gittiğimiz yerlere...

arkadasina bisey yapma sakin demen takdire sayan teprik
osgee toparliyosun bakiyorum takipteyimmm
cokseymi istedim alirlar doktora tezini elinden unvanlarini neyim mumla aratsin diyim rzil olceksin kiss tut bogazini iki dakka saka bi yana bisey olmaz metabolozman sok yasar bi hizlanir ama bes gun pur dikkat et
zuzucum bes sat yuruyus nettin oyle yaww ama iyi kolayi birakmLiyiz arkadaslar hep goruyorum onu bennn kola koydugunuzbardaga kola ardindan azcik su koyun icmezsiniz o zman yarin okul basliyor intenetimde sorun vzrdi halloldu yarin itibariyle duzguncene yazarim isslah menulerimi en son 56.8dim ya du bakLİM 56olsam ne gusel okur cuma yaaaama adetliyimde poff ne zaman carsaf borebi yicem ben yaa

sehra cım sorma cnm ya ayaklarımın altı çok acıyo şimdi asıl acısı yarın çıkcak genelde öyle oluyo da ayak bilklerim sabah kalkınca 1 saat kadar üstüne basamıyorum sağ ayağımın küçükken burkulmuş
ne geldi aklıma bak sen şimdi çarşaf böreği yazmışsın ya ortaokula giderken annemden istemiştim ama adını bi türlü söyleyememiştim unutmuştum sofrabezi böreği demiştim babamlar çok gülmüştü bana o geldi aklıma

Menum
13.00
1 gevrek
Domates salatalik
3 zeytin
Kk peynir
3 banim recel
Yesilcay
15.30
Nescafe
2 probis
19.00
1 tabak mercimek corbasi
1 tabak manti
21.00
Yesilcay
Ve cokonat yedim pis bogazli ben

Sehracim tam toparlanamadim aslinda ancak su icmeye basladim ekmegi azalttim baya kola da icmiyorum ve yesilcay icmeye basladim tekrar arti olanlar bunlar
Eksi olanlarsa tatli krizimin hala bitmemis olmasi abur cuburu tam anlamiyla birakamadim aklimca kizimi bahane edip aliyom oda yemiyo fazla gerisini ben yiyom bi ara ne guzel hic canim bile cekmiyodu simdi cikolata yemedigim gun yok

Son düzenleme:

haklısın osge, hala toparlanamadım, ama bir an önce kafamı toparlayıp başlamam lazım yoksa gittikçe şişecem

hafta sonu yoktuk, akraba ziyaretlerindeydik, bu gün öğleden sonra sönsük eve, yemek yap ütü yap, kzıla ilgilen banya yap derken anca otura bildim pc başına

yarın okullar açılıyor, bakalım nasıl bir yıl bekliyor bizi, umarım herşey iyi olur...

BUGÜN:Aç karınla nerdeyse sıcak su 1 bardak.
Sabah:2dl.kızarmış ekmek,domates,salatalık,biber,kk peynir,çay
Ara:türk kahvesi,2 kare bitter
Ara:yeşilçay,1 şeftali.
Ögle:1 kase yogurtlu makarna,1 dl.kek,çay(6 tne hamur kızartmasına dokunmadım)
Akşam:1 kepçe çorba,1 kepçe kru fasulye,1 kaşık pilav,1dl ekmek,1 brdak kola.
Ara:çay,yeşilçay,2 kavala kurabiyesi

Spor:ev temizligi,1 saat yürüyüş

Biilyorum menğm kötü.Ama şuan yaptııgım daha kötü.Ogluş market arabasına biz görmeden pringles atmış.Şimdi kociş yerken bende yiyorumBirde özge gibi tatlı krizime enngel olamıyorum.Gidip bi magnum albeni bisürü ey alıp marketten bi oturup yemek istiyorm.Gün içinde yediklerimde tatlı krizime engel olamıyor malesefNapıcaz özge bu tatlı istegimize:44ila:44:vla ekmekle olmadı ama kuru fasulyede bana bana güzel oluyrOgluş daha uyumadı.Bu saatten snra mekik çekemem.Hava bunaltıcı ve bana daral geliyor yapış yapış oldum.Kyaınvalidem kolasız sofraya oturmazlar.Ben yoksa eve kola almıyorum hamileligimden beri eşimle kolayı bırktık.Meyve suyu tüketiyorz.İyi geceler kızlar.Yarn daha iyi bir menü çıkartmak umuduyla.......

Offf ebrucum inan ki pastaymis borekmis yok sutlu tatliymis yapmiyorum evde anca misafir durumlarinda. Su abur cubur olmasa kilo vermem kolay olcak cunku tabak tabak yemek yiyen bi insan degilim sen de oylesin zaten. Bir ara markete girip cikiyodum hic aklima bile gelmiyodu abur cubur cok motive olmustum ozaman 100 gr daha fazla nasil verebilirimin hesabini yapiyodum. Simdi hic yoktan esimi gormeye gidiyom mesela hemen gozum cikolatalara kayiyo biskuvi dondurma bi torba doldurup acip acip yemek istiyom öfff yapamiyom bari yazayim da rahatlayimKolaya gelince icmeyince ben de unutmustum canim cekmiyodu kv ye gideli gene basladim su 2 3gundur bilerek ben koymuyorum kendime hergun bir bahane bulup aliyorum mesela gittim 10 lu probis aldim yuhh yani demi sanki kizim cok istahlida hepsini yicek hergun bitane yerim diye aldim tabikide oyle olmadi
En guzeli hic almamak yemedikce unutuyo vucut istemiyo ama unutana kadar nasil tutcam bogazimi bilmiyorum bu konuda cok ama cok dertliyim ipin ucu hep kaciyo bi bakmisim sabahtsn yatana kadar bir dunya abur cubur yemisim
Hadi diyelim gene motive oldum 3 5 ay yemedim ee gene bi yerde gene basliyom hep bi kısır dongu

Doktoruma bakayim dedim karbonhidrat bagimlisimisiniz surekli caniniz birseyler mi atistirmak istiyor diyordu bakayim nedicekler

En iyisi eve almamak.Dün marketten kavala kurabiyesi canm çekktigi için aldım ve gece 2 tane bu sabahta 1 tane yedim.Ama olmasa yemiycektim.Bim den tam bugday ekmegi aldım.Özlemişim incecik dilimli mis gibi.2-3 tanede yesem incecik.Normal beyaz ekmeten kalın 1 dl yiyecegime bundan 2-3 dl.yemek daha mantıklı.Beyaz ekmek tüketmiycem mümkün oldugunca.Yogurdumuda ögünlerimde eksik etmiycem.Ama şu tatlı istegime nasıl bi çözüm bulucam bilmiyorum

Tam izleyemedim ama karbonhidrat yiyince seratonin hormonu salgilaniyormus mutluluk veriyormus bu da bagimli yapiyomus fazlasi. Spor yapin onun yerine ayni hormon salgilansin dediler

Ebrucum findik aldim bugun bir de malta erigi( cokseymiistedim yazinca canim cekmisti sayesinde meyve yemis oldum)
Ara ogunlerde nescafenin disinda abur cubur yerine bunlari yicem. Sen de beyaz leblebi yiyodun findikta alabilirsin kurukayisi da hem kahvdlti hem araogun icin iyi oluyo

evet ya karbonhidrat bağımlılığı diye bi şey var artık, yerine spor yapmak en sağlıklısı

10.00
Gec uyumama ragmen sonunda bugun erken uyanabildim
Ac karnina 2 bardak ilik su
3 catal peynir
2 banim recel
3 zeytin
1 dilim ekmek
1 kurabiye
Yesilcay
12.30
2 malta erigi
15.00
Nescafe
2 probis
16.30
5 findik
18.10
1 tabak etli nohut
1 kasik pilav
1 ince dilim cavdar ekmegi
1 kasik Yogurt
Sonra yesilcay 2 bitter yicem
Su 2 lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…