Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

6.30 iki kayisi 3findik iki bardak sut
9.00birbucuk cavdar arasi maydonozdereotu birbucuk kk peynir 5zeytin iki tam ceviz cay
ara 10.3020findik bir avuc dousu
ogle 13.30 3kare karpuz iki tabak yesil mercimek
ara 3findik
17.30 1cavdar iki kasik yogurt dort kasik patlican oturtma
simdi daha yemiyim diyorum ama bir kase semizotlu yogurt yicem cok acikmamak icin bol du ictim bugun cok efor sarfettim kitaplar dagitildi falan oglumun okulu kosusturmaydi yani bankaya falanda gittim ev curcunaydi silsupur falan gorunen yerleri daginiklari topla falan derken dus aldim sabahtan beri yeni oturdum diyebilirim mahvoldum...menum nasill..
osge yeme probisleri ben cok severim ama zerre faydasi yok onun yerine meyve yaninada yogurt ye emi..
epru kolayi validendede icme dicem ama nponlara gidince bende iciyorum ne yalan diyim.cumaya az kaldi kizlar yemeyelim cisslari sikalim azciin disimiziii.cokseymi istedim nabersin kiz

10 lu almistim bitti cok sukur daha da almam canim.
Sen aslinda ne guzel hic ciss yemiyon ama faydali maydali demeyip cifter cifter goturuyon herseyin fazlasi maalesef kilo 2 bardak sut 2 tabak yemek bugun cok kosturdun diye heralde ama az az sık sık ye bi oturusta 2 tabak yeme bence . Ama tebrik etmeden de gecemiycem fazla tatli tuketmiyon

ve benüm menüm;
07:30 4-5 adet çeri domates, salatalık, 4-5 çatal peynir, 2 dilim çavdar (sanırım 2 fazla , 1'e indiricem), bir şeftali, yeşilçay
11:30 3 adet mavi yeşil limonlu bisküvi
12:30 patlıcan musakka (1 porsiyon), yoğurt, bir dilim ekmek
16:30 bir adet armut
18:00 4 yk taze fasülye, 3 yk erişte, yoğurt, salata
az önce de 2 adet balık kraker, 4-5 adet çubuk kraker.

Menun cok guzel ornek bir menu2 dilim sabah icin gayet uygun azsltmana gerek yok ekmekten de almam gereken vitaminler var sonucta gunde 4 dilim ekmek yeme hakkin var ama aksam 2 kasik pilav yersen 1 dilim ekmek yemis gibi oldugundan o hakkini kullanmis oluyorsun. Ayrica simdi azaltipnsonra tekrar 2 dilime cikman iyi olmaz

Son düzenleme:

sayenizde ne çok şey öğrendim. yani ekmekten kesip pilav yesem vicdan yapmama gerek yok öyle mi

Himm ters kose oldu bu soru soyle diyim ozaman pilav yersen ( ya da beyaz ekmek) aksam yemeginde insulin birden tavan yapar doydum zannedersin sonra dibe coker ayni hizla aa cok aciktim dersin onun yerine cavdar yersen insulin yavas salgilanir uzun
süre tok tutar seni. Maalesef vicdan yapmaya devam edeceksin bu cvbimla

aaa ama oldu mu şimdi. ben çok severim pirinç pilavını. bir ümit olmuştu benim için. neyse pilavsız yaşamaya alışacağız artık ne yapalım.
sehra buralardayım. bugün oğlum 2. sınıfa başladı. sabah 06:45 itibarıyla ayaktayım. pazartesileri gece dersim de var. anlayacağınız yorgunluk var. hem de çok...

Cokseymi istedim esin isyan bayraklarini cekmiyormu.yanlis anlama ben dersanede calisirken bosannma raddesine gelmistik biz ..sonra kpssyi koydum kafaya baktim elden gidiyor evlilik yoksa ucretde verdigi doyumda tartismasiz daha iyiydi ama matematikciydim orda bransimi ozluyordum.bu arada osgeeee kislar ben 8de bir kase mercimek corbasi yedim yogurtlu semizden sonraaaaaa haberiniz olsun

Canım ne güzel beyaz leblebim,kuru incirim kuru kayısım eksik olmazdı.Ne güzel günlerde dimi

hepimiz alıştık bu tempoya. ama ben gerçekten evimi çok özlüyorum. herşeyi koşturarak yapıyorum. alışveriş, kuaför herşey. çünkü işimn hiç bitmiyor. şu anda bile bir taraftan çalışıyorum pc de.

hepimiz alıştık bu tempoya. ama ben gerçekten evimi çok özlüyorum. herşeyi koşturarak yapıyorum. alışveriş, kuaför herşey. çünkü işimn hiç bitmiyor. şu anda bile bir taraftan çalışıyorum pc de.

aynı mesajı anca 3kere gönderebilmişim. kusura bakmayın. bu arad çok acıktım. sabahta çok erken kalkıyorum. gidip yatsam mı acaba.

sabah aç karnına kahve ve su
kahvaltııda 1 dilim ekmek bir sürümlük ev salçası 1 bardak mangolu meyvesuyu şekersiz çay
ara 2 badem 1 dilim kek nescafe
öğle 1 tabak makarna bolca yoğurt
ara gezmekteydim nescafe
akşam 1 tabak tarhana ç. 2 çorba kaşığı patlıcan yemeği 1 dilim ekmek 2 küçük tavuk parçası
ara elma kromlu yeşilçay yeni çıkmış dün aldım çok güzel tadı tavsiye ediyorum....
spor yengemlere gimiştim yürüyüş yaptık dünkünün acısı çıkmadan bugün yine 1.5 sattürüyüşyaptık yarında gün var offf

Kizlar gunaydin hepinize iyi bir gun diliyorum. 3.30 uyudum 8.30 uyandim zombi gibiyim.Kahvaltimi ettim yesilcayimi iciyorum:126:
Zuzucum gun varmis aman ha deyim yagli borekleri yeme salata hadi azcikta tatli ye okkadar 2 bardak su ic yemeden once istahin kspansin. Sınirsiz cay dememe gerek yok heralde

Günydın arkadaşlar.Bu akşam eşimin yegenine nişan bohçası getirecekler.Biraz sonra şeker hamurlu kalpli kurabye yapmayı ögreticem onlara.Akşam için degişik bişi olsn stedik.Ogluşa 1 şeklinde papyonlu kurabiyeler yapmıştım çok begenmişlerdi.Akşama teyze 3 çeşit yapıcam fazla yapmıycam diyor ama belli de olmaz.En iyisi akşam yemegi yemeyip onları yemek galiba:44:Özgecim sınırsız çay çok iyiydiZuzuucum çok seviyor anladıgım kadarıyla çay,kahve nescafe

Ebrucum ooo sende de ne cevherler var say say bitmiyoBenim de kizimin dogumgunun de 1 seklinde kursbiyesi vardi seker hamurlu ama hazirdiYazik kocisim bi dunya para verdi bu ara da Cayi ben de cok severim sekersiz iciyorum diye hic saymadan iciyorum.hatta suan da siyah cay iciyorum cayimi aldim elime bi bakayim kizlara dedim. Aksam yemegi hic yeme bence de cok fazla olur ikisi ustuste.

size yazdığım günün sabahında doğum yaptım toplam 5-6dk herşey bitti bu arada nasıl olduğunu anlamadım ama bu sabah 78.1 dim. bebek 3670 doğdu am 9 kilo gitmiş maşallah diyin. zaten 7 kilo almıştım. ya çok taktım kilo konusuna farkındayım ama napiiim. süt konusunda da sıkıntım yok maşallah emiyo. ben yediklerime dikkat edip marketten abur cubursuz dönüyorum. sebze meyve balık alıyorum bol bol. size yazmak içinde sabırsızlanıyordum anca kısmet oldu. habersiz bırakmıyım dedim

TeveccühünüzDedigin gibi çok para.Eminönünden malzemeleri alıp yapmak hem ucuz hem daha zevkliÇok güzel oldular tam 2.5 saat ugraştık ama deyedi.Resmini akşama eklerim.Sadece çorba içicem akşama yada tabaktakileri yiycem:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…