- 19 Aralık 2011
- 1.513
- 161
- 39
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #5.641
Menun cok guzel ornek bir menu2 dilim sabah icin gayet uygun azsltmana gerek yok ekmekten de almam gereken vitaminler sonucta gunde 4 dilim ekmek yeme hakkin var ama aksam 2 kasik pilav yerden 1 dilim ekmek yemis gibinolfugundan o hakkini kullanmis oluyorsun. Ayrica simdi azaltipnsonra tekrar 2 dilime cikman iyi olmaz
Himm ters kose oldu bu sorusoyle diyim ozaman pilav yersen ( ya da beyaz ekmek) aksam yemeginde insulin birden tavan yapar doydum zannedersin sonra dibe coker ayni hizla aa cok aciktim dersin onun yerine cavdar yersen insulin yavas salgilanir uzun
süre tok tutar seni. Maalesef vicdan yapmaya devam edeceksin bu cvbimla
Tam izleyemedim ama karbonhidrat yiyince seratonin hormonu salgilaniyormus mutluluk veriyormus bu da bagimli yapiyomus fazlasi. Spor yapin onun yerine ayni hormon salgilansin dediler
Ebrucum findik aldim bugun bir de malta erigi( cokseymiistedim yazinca canim cekmisti sayesinde meyve yemis oldum)
Ara ogunlerde nescafenin disinda abur cubur yerine bunlari yicem. Sen de beyaz leblebi yiyodun findikta alabilirsin kurukayisi da hem kahvdlti hem araogun icin iyi oluyo
Cokseymi istedim esin isyan bayraklarini cekmiyormu.yanlis anlama ben dersanede calisirken bosannma raddesine gelmistik biz ..sonra kpssyi koydum kafaya baktim elden gidiyor evlilik yoksa ucretde verdigi doyumda tartismasiz daha iyiydi ama matematikciydim orda bransimi ozluyordum.bu arada osgeeee kislar ben 8de bir kase mercimek corbasi yedim yogurtlu semizden sonraaaaaa haberiniz olsun
Cokseymi istedim esin isyan bayraklarini cekmiyormu.yanlis anlama ben dersanede calisirken bosannma raddesine gelmistik biz ..sonra kpssyi koydum kafaya baktim elden gidiyor evlilik yoksa ucretde verdigi doyumda tartismasiz daha iyiydi ama matematikciydim orda bransimi ozluyordum.bu arada osgeeee kislar ben 8de bir kase mercimek corbasi yedim yogurtlu semizden sonraaaaaa haberiniz olsun
Ebrucum ooo sende de ne cevherler var say say bitmiyoBenim de kizimin dogumgunun de 1 seklinde kursbiyesi vardi seker hamurlu ama hazirdi Yazik kocisim bi dunya para verdi bu ara da Cayi ben de cok severim sekersiz iciyorum diye hic saymadan iciyorum.hatta suan da siyah cay iciyorum cayimi aldim elime bi bakayim kizlara dedim. Aksam yemegi hic yeme bence de cok fazla olur ikisi ustuste.