Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

benim kilo bildirimim de şu şekilde:
başlangıç: 64,4
geçen hafta: 63,2
bu hafta: 62,4
giden: 800 gram
gelen: yok çok şükür
hedef: 60
haftaya 62,0'yı görebilmek umuduyla tam gaz devam edeceğim artık.
evet bekliyoruz diğer bildirimleri....

boy 1.63
baslama 67.7
gecen hafta 56.7
bu hafta 56.8
giden yok
gelen 100 gram
benim icin basari bu alti gun oructum iftar ve sahurdada canim ne isterse yedim hic kismadan canim ne istese almamam basari 100gramida sislige veriyorum unku yarin oburgun regl olurum haftaya 55.9gorsem cok buyuk basari olur ama omayadabilir hasta olcam sonucta ama okulkosusturmacasiolcak kitaplardagitilcak yeni ogrenciler falan derken hic durmayacagim icin gider belkimmmm pedometeremide takcam kemerime tazi gibin ordan oraya koscam ayyyyhhh55libisey gordsem ne mutlu olurum en son ortabirde falan bu koludaydimsanirim ya bennnnn issllahh yarebbbim

Kio Bildirimi
Başlangıç:63
Geçen hafta:53.1
Bu hafta:52.8:124:
Giden:300
Gelen:yok
Hedef:52

Kızlar az vermişim ama ben trtıda 52.8 gördügüm için çok mutlu oldum

zuzucum59.9olunca ilk magnum yicem demistim hatirlarsan benim icin 5li bir kilo gormek donum oktasiydi bundansonra araya biseyler girmezse daha zevkle ve heyecanla verceksin kilolarini benim araya yaz tatili falan girmeseydi belki hedef kilomdaydim belkidaha da az simdi tam zamani arkadasim tam gaz dvammm

cokseymi istedim bence sen isi kaptin aman diyim ders notlarini tuza banip yemeyesin valla teprik eder basarilarinin hem diyet hayatinda hemide univ hayatinda devam etmesini dilerim ellerinden operimmm ayla hocam saka bi yana taniyosan soylede ayipolmasinhocama yaa severimaslinda kendisinii :18:marmara mezunuyum ben

kizcee biisirik kek yarim kinder deriken vermisin gine 300gram hayirli olsunnn hedef kilona varcaksin inaniyorum sana

Tebrik ederim canım.Yürüyüş bunda etkilidir ve bu demek oluyor ki bu kış bu yürüyüşle sen hedef kilona hayli hayli uaşırsın
İnan kendşmden çok seviniyorum kilo verişineBen inanıyrm 60 ı görecegine
Haftaya verirsin sehracık merak etme.
kizcee biisirik kek yarim kinder deriken vermisin gine 300gram hayirli olsunnn hedef kilona varcaksin inaniyorum sana

Yarmları görüyosunda gecenin bi yarısı çektigim mekikleri nie görmüyosun acepbütün gün ogluşun peşnde koşturmamı,geç yatıp erken kalkmamı,emzirmemi(yapışık yaşıyorz nerdeyse)Az uyku çok efora baglıyorm ben kilo vermemi.Bebegim oladan nie veremiyordum.Tüm gün yapcak bişi yok tv karşısında gece dahil olmak üzere yemek yiyordum.Gece 3-4 lerde yatıp sabah 1 de kalkıyordum.Ymek düzenim yoktu.Gece uyurken dolaptn çikolata alıp yerken yatakta uyuya kalıp çarşafları çikolatalı gören sabah eşimin şaşkınlıgını biliyorum.Bi çok şey degişti hayatımda en önemisi gece gözlerim kapalı tatlı istegiyle uyanıp tatlıyı yeyip hatırlamayışım degişti çok şükür

kaptım dimi ya. tuzla aramdaki bütün ilişkiyi bitirdim. yemeklerde ve ekmekte olanla idare ediyorum artık. Ayla hocanıda tanımıyorum.
ebru teşekür ederim sevinmene. inşallah vericem vericem çok zayıf olmasamda idare eder duruma gelicem.

Yaaa uzun uzun yazdim hepsi gitti neyse bastan aliyorum
Kilo bildirimi
2.BaslAngic 53
Gecen hafta 53.100
Bu hafta 53.800
Giden yok
Gelen 700
Hedef 51
2 haftadir kilo aliyorum sebebi belli yiyorum aksam yemekleri 8 de yeniyo sonrada cay ivir zivir ne bekliyosun ki sanki
Dibe vurdum kizlar cok utandim tartida inanin uzgun degilim fazla veririm konu o degil ama utandim resmen bi de yarisiyodum sozde

Zuzucum yuruyusun etkisine bakarmisin hergun git gel super olcak senin icin cok iyi vermissin bu hafta
Ebrucum tebrik ederim az maz olsun vermissin ama ikimize de yakismadi bu sonuc 900 gr 1 kilo vermeliydik
Senin de hedefe cok az kaldi sık disini gitsin 800 grda bu hafta
Sehracim 100 grma takilma artik bu hafta basliyo maraton kosturmaca duzenli beslenme vercen sende kilolari boylece
Cokseymiistedim canim super super supersinbak bi ara olmuyo ben kilo falan veremiyom diyordun vazgecmedin iyi ki cok seviniyorum senin adina 60 olcan ins hatta 50li rakamlar neden olmasin
Bana gelince k.v de 19.30 da insulin kullaniyo ozaman yemek yiyor bu hic iyi degil tek basina da ye diyemem ki az yicem artik bi yolunu bulcam haftaya regl olcam ama sorun degil ben kendime bi ceki duzen vereyim artik

Sen 49 ları gördün azminle ve hiç degişmeyen örnek menülerinle...Ben inanıyorum yine 50 olursun(tabi istersen)Sen isteyice yapıosun.Ama yine isteyince abur cuburla alyosun.Herşey senin elinde canımBende kaynanama gidince yada o bana gelince(mesele dün akşam 8 e geliyordu anca yedik)geç yiyorz.Sen onun ayarlamasını yaparsın artık bi şekilde.Meela kaynanan insülin alırken sen hemen sofrayı kur.

başlangıç: 78.5
geçen hafta: 70.5
bu hafta:70.7
gelen: 200:26::26:
toplam giden: 7.8
çokşeymiistedim tebrik ederim, ben vermeyi bırakın almışım, beni topikten atsanız haklısınız 3 haftadır sürekli kilo alıyorum, bu güğn çok yoğundum toplantım vardı anca eve geldim, kilo vern herkesi tebrik ederimm

Ebrucum destegin icin tesekkurler ins. Bu sefer basaricam kendi evimde olmamak zorluyor biraz ama biraz daha
dikkat etcem artik

Sen suan tam motive olamamissin benim gibi kafani toplayip basliyorum saglikli beslenmeye de basla kendini hazir hissetmen onemli olan canim

inşallah haftaya hepimiz güzel kilolar veririz. ben 60 olsam gerçekten razıyım. 50'li rakamları hiç düşünmedim. aslında boyumda 1,65. ama kilo verme konusunda hep umutsuz vaka olduğumdan 60 bile hayal benim için. benim bugünkü menüm pek iyi değil ama yine de yazmak istiyorum.
07:00 yarım domates, 4-5 çatal peynir, bir dilim ekmek,bir adet şeftali
10:00 2 tane tek lokmalık kurabiye ve türk kahvesi
11:00 3 adet mürdüm eriği
12:00 karnıyarık, 3 yk pilav, yoğurt, bir küçüçük dilim ekmek
13:00 türk kahvesi
16:30 bir şeftali, 2 küçük salkım üzüm
19:00 3 yk kaşığı tavul sote, 2 yk pilav, bol salata, bol yoğurt
şu anda yeşil çay

bugünkü menüm
sabah aç kanına kahve
kahvaltıda büyük oğluma sütlü ekmek yapmıştı sütün içine ekmeği doğradım 2 kaşık ondan yedim kahvaltı yapmaya fırsatım olmadı valla bide 3 saat okulun orda bekledim 1 çay şçebildim orda sadece eve geldim 12 de 1 abak makarna ve bi kaş kaşık yoğurt atıştırıp tekrarokula gittim toplantıya eve gelmem 15:30 ubuldu yeşil çay içtim
akşamda bi kaç kaşık salata 1 tane but 1 dilim ekmek
spor 300 merdiven indim 300 merdiven çıktım acaklarım ağrıdı yaa

sabah iki cavdar iki kk peynir cay
ara iki buyuk seftali
ogle bir tabak bezelye yogurt
ikindi ara iki kasik tavuklu bulgur pilavi ogkumdan canim cekti
aksam zargana baligi yarim kilo kadar bir dili beyaz ekmek iki bardak fanta salata
abarttim farkindayimm aksami ozellikle yarin daha duzgun olcek nede olsa bugun cumaaa

Menucum
13.00 kizimla uyumus kalmisiz anca edebildim
Ben
2 ince dilim ekmek
1 zeytin
1 tatli kasigindan az recel
Kk peynir
Roka yesilcay
15.30
Nescafe
4 biscolata pia
17.00
Markete indim kizimin eline cikolata tutusturdular 1 isirik kizim yedirdi benim sucum yok
18.30
3 yk bulgur pilavi
3 yk etli patlican yemegi
Yogurt
20.30
Yesilcay
1 kurabiye misafirim vardi borekte vardi yemedim
Su 2.5 lt ictim 2 aydir gunde 1 2 bardak iciyordum sadece tum gunum tuvalette gecti hakikaten su icmek sart

bir adet mısır yedim. allahım karnım nasıl şişti. bugün sanırım abarttım biraz. yarından itibaren eski düzene devam. hedef bu hafta 62. özgecim su içmek önemli ben menülerime ne kadar su içtiğimi yazmıyorum hiç. su içmekle ilgili hiç problemim günde 2,5-3 litre kesin içiyorum. hayatım su şişesi ve tuvalet arasında geçiyor. kilo vermeye ne kadar faydası var geçmişimi de düşünürsek tartışılır bence.

BUGÜN:Aç karınla 1 bardak ılık su.
Sabah:1dl.beyaz ekmek,2 kk peynir,reçel ve çay.
Ara:türk kahvesi,1 şeftali
Ögle:çeyrek ekmek arası peynir,1 biber,1 domates,1 bardak asiti kaçmış kola.
Ara:yeşilçay,1 çokonat.
Akşam:yogurtlu biber,1.5dl beyaz ekmek,1 turp.
Ara:1.5dl kek,çay

spor:100 mekik
Su:2.5lt(önceden en az 3 hatta 4 bile içtigim oluyordu)

Bugün canım acayip tatlı çekti.Gittim çokonat aldım.Dün kan tahlilimde şekerim düşük çıktıBuzdolabı önünde çikolatalar yerken uyurken şeker çıkmıştı bende halbukiŞimdi yeşilçayımı yudumluyorum.Ogluşu uyutunca 100 mekik çekicem.Buraya çekicem yazınca söz vermiş oluyorum.İnanın çekip öyle yatıyorum.

kızlar ya herşey iyi giderken ben mahvettim herşeyi.hemencecik menümü yazayım ki sizde azarlayın beni.
sabah 08:00 de bilye büyüklüğünde 10 adet domates, salatalık, 4-5 çatal peynir, 2 dilim çavdar ekmeği
10:30 nescafe, 4-5 adet eti form limonlu bisküvi
12:30 bir kase yayla çorba, bir adet çiçek ekmeğin yarısı
15:00 3-4 adet mürdüm eriği
bugün bir arkadaşım mevlüt okutuyordu. 16:00 gibi gittim. ortaya pide koymuşlardı. hemen ürktüm çünkü çok severim. ve ben ne kadar yediğimi hatırlamıyorum. üzerine de sanırım 1 litreye yakın su içtim. şu anda deniz anası gibi yatıyom. yerimden kalkamıyom. akşam da arkadaşımın doğum günü var. of ya verdiğim 800 gramı sanırım bir günde aldım. sehra sen anlat herkese bi boğazını tutup ta veremedi 2 kiloyu diye. ay ölücem pişmanlıktan...

16.00 ya kadar cok iyi canim da sayisini hatirlamiyorum derken sonucta yok artik dedirtecek kadar yemis olamazsin bence aksam yemegi yemezsin olur biter. Dogumgunu olmasi kotu olmus mumkunse ince bir dilim al sabah kahvaltida ye bu beni
Cok yaptigim biseydi emin ol sabah kshvaltida ciss yesen aksama kadar yakiyon zaten gec vakte birakmamak onemli olan.
Bir de bir tavsiye yemegin hemen arkasindan su ucme heleki sen 1 litre ictim diyon hazimsizlik yspar. Belli bi muddet gecsin oyle su ic canim.bu gun odul gunumdu de diger gunleri iyi gecir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…