- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #5.601
Tebrik ederim canım.Yürüyüş bunda etkilidir ve bu demek oluyor ki bu kış bu yürüyüşle sen hedef kilona hayli hayli uaşırsınkilo bildirimi
başlangıç 68
geçen hafta 60.5
bu hafta 59.8
giden 700
gelen yok hedef55
sanırım azda olsabu okula gidip gelirken yürüyüş verdirdi herhalde bu kadar e kolay değil bizim eve kadar 150 merdiven çıkılıyo tepede oturduğumuz için bunun bayırıda var 5 metre kadar bişi sevdim ben bu işi:)
İnan kendşmden çok seviniyorum kilo verişinebenim kilo bildirimim de şu şekilde:
başlangıç: 64,4
geçen hafta: 63,2
bu hafta: 62,4
giden: 800 gram
gelen: yok çok şükür
hedef: 60
haftaya 62,0'yı görebilmek umuduyla tam gaz devam edeceğim artık.
evet bekliyoruz diğer bildirimleri....
Haftaya verirsin sehracık merak etme.boy 1.63
baslama 67.7
gecen hafta 56.7
bu hafta 56.8
giden yok
gelen 100 gram
benim icin basari bu alti gun oructum iftar ve sahurdada canim ne isterse yedim hic kismadan canim ne istese almamam basari 100gramida sislige veriyorum unku yarin oburgun regl olurum haftaya 55.9gorsem cok buyuk basari olur ama omayadabilir hasta olcam sonucta ama okulkosusturmacasiolcak kitaplardagitilcak yeni ogrenciler falan derken hic durmayacagim icin gider belkimmmm pedometeremide takcam kemerime tazi gibin ordan oraya koscam ayyyyhhh55libisey gordsem ne mutlu olurum en son ortabirde falan bu koludaydimsanirim ya bennnnn issllahh yarebbbim
kizcee biisirik kek yarim kinder deriken vermisin gine 300gram hayirli olsunnn hedef kilona varcaksin inaniyorum sana
zuzucum59.9olunca ilk magnum yicem demistim hatirlarsan benim icin 5li bir kilo gormek donum oktasiydi bundansonra araya biseyler girmezse daha zevkle ve heyecanla verceksin kilolarini benim araya yaz tatili falan girmeseydi belki hedef kilomdaydim belkidaha da az simdi tam zamani arkadasim tam gaz dvammm
cokseymi istedim bence sen isi kaptin aman diyim ders notlarini tuza banip yemeyesinvalla teprik eder basarilarinin hem diyet hayatinda hemide univ hayatinda devam etmesini dilerim ellerinden operimmm ayla hocam saka bi yana taniyosan soylede ayipolmasinhocama yaa severimaslinda kendisinii :18: marmara mezunuyum ben
Ebrucum destegin icin tesekkurler ins. Bu sefer basaricam kendi evimde olmamak zorluyor biraz ama biraz dahaSen 49 ları gördün azminle ve hiç degişmeyen örnek menülerinle...Ben inanıyorum yine 50 olursun(tabi istersen)Sen isteyice yapıosun.Ama yine isteyince abur cuburla alyosun.Herşey senin elinde canımBende kaynanama gidince yada o bana gelince(mesele dün akşam 8 e geliyordu anca yedik)geç yiyorz.Sen onun ayarlamasını yaparsın artık bi şekilde.Meela kaynanan insülin alırken sen hemen sofrayı kur.
başlangıç: 78.5
geçen hafta: 70.5
bu hafta:70.7
gelen: 200:26::26:
toplam giden: 7.8
çokşeymiistedim tebrik ederim, ben vermeyi bırakın almışım, beni topikten atsanız haklısınız 3 haftadır sürekli kilo alıyorum, bu güğn çok yoğundum toplantım vardı anca eve geldim, kilo vern herkesi tebrik ederimm