- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
- Konu Sahibi puccakanka
- #5.621
Ayrica pisman olman da cok iyi. Demek ki dogru yoldasin. Aman bisi olmaz deyip de(suandaki ben)yememissin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayrica pisman olman da cok iyi. Demek ki dogru yoldasin. Aman bisi olmaz deyip de(suandaki ben)yememissin
pişmanım pişmanım hem de çok. o suyu nasıl içtim bilmiyorum. içim yanmıştı resmen. akşam yemeği yemedim. şimdi biraz daha iyiyim. sonuçta tartıya 6 gün var. herhalde veririm 400 gramı.
Haftada 1 2 ogun serbest olmasinda sakinca yok diger tum ogunle kacamaksiz olmasi kaydiyla 6 gun istikrarli gidersin vucudun o pideleri gormezden gelir
Ebrucum destegin icin tesekkurler ins. Bu sefer basaricam kendi evimde olmamak zorluyor biraz ama biraz daha
dikkat etcem artik
Sen suan tam motive olamamissin benim gibi kafani toplayip basliyorum saglikli beslenmeye de basla kendini hazir hissetmen onemli olan canim
Tam izleyemedim ama karbonhidrat yiyince seratonin hormonu salgilaniyormus mutluluk veriyormus bu da bagimli yapiyomus fazlasi. Spor yapin onun yerine ayni hormon salgilansin dediler
Ebrucum findik aldim bugun bir de malta erigi( cokseymiistedim yazinca canim cekmisti sayesinde meyve yemis oldum)
Ara ogunlerde nescafenin disinda abur cubur yerine bunlari yicem. Sen de beyaz leblebi yiyodun findikta alabilirsin kurukayisi da hem kahvdlti hem araogun icin iyi oluyo