- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #5.561
yazmak için sormanızı bekliyordum galiba hoş günlerdir yazdıklarınızı bile okuyamadım ama. bugün son günümdü ama bütün gün yattığımdan mıdır nedir hiç sancım olmadı bu hafta bekliyoruz inşallah bebeğimizi. benim sağlıklı beslenme yalan oldu günde 300 400 gr abur cubur yiyorum. şu 5li paket çikolatalar kekler falan. yemek yapmıyorum artık ya dışardan söylüyorum ya geçiştiriyorum abur cuburla. son 1 ayda 4 kilo falan aldım o yüzden. çocuklarda annemde zaten. şimdi 87 kilo oldum. bi kendime gelemedim. moralim bozuldu. eşimi tekrar tembihlemem gerekiyo cısssları yasaklasın. marketten gelince bir poşeti aynı gün bitiriyorum. neyse bugün sondu bitirdim hepsini inşallah bi daha almam cısssları. bana çok dua edin kızlar bugün yarın doğum var. sizde çok dikkat edin kendinize benim gibi şişmeyinçok moralim bozuk bu kadar ipin ucunu kaçırdığım için.
canım üzülme. en kısa zamanda düzene girer inşallah. o pis boğaz hepimizde var malesef. zaten tadı güzel olan herşey de bol kalorili. adalat mi bu. tadı güzel olmayanlarda zararlı. benim de nasıl pizza yiyesim var anlatamam. tutuyorum kendimi.Biraz once esim pizza soyluyorum ne yiceksin dedi ben de yemiycem tek kendine soyle dedim o da pizza soyluyorum ve sen yemiyosun oylemi dedi sen yaris mi yapiyon yoksa dedi guldum ben de.Sonra dedim pizza gelir esim yerken ben de icerde kizimi uyuturum gormem en azindan ama tam uyutmaya giderken bi tek patatesten alayim diye kutuyu actim vee 1 parca tavuk 3 catal patates ve 1 lokma pizza yedim pis bogazima engel olamadim
Menume gelince
13.00
2 dilim ekmek
3 catal peynir
3 banim recel
2 zeytin
Domates salatalik
Cay
15.30
Nescafe
4 yulafli
2 bitter
18.00
1 tas yesil mercimekli eriste corbasi
2 kasik bulgur pilavi
4 catal patates k.
1 lokma ekmek
Sonra gorumcem geldi pizza yapmis evde getirmis yemesem 10 yil dinle yanlis anlam yukler diye 1 parca yedim cayla cok kacirdim bugun her gun bugun duzene gircek diyorum ama yaris bile belli bibyere kadar frenliyo beni cok moralim bozuldu bugun cooookkkkk
Canım ogluş 1 den aşagı yatmıyor artık.Sabhta erken kalkıyor bende onunla tabi.Düzenleri sürekli degişiyor.Elticiginin kardeşi kıskançlıgına söylemiştir çokta fifiZuzucum oglusun okula basliyomus kiyamam ya heyecanliyim demis bir de ins. Okur iyi bir meslek edinir sizin emeklerinizi bosa cikarmaz
Sehra hani menu nerde kiz carsaf boregi oyle kolay hakedilmez
Hawar canim senin de Allah yardimcin olsun okula tekrar basladin kizinla yeni duzene alisirsiniz ins.
Ebrucum sevgili rakibem sana zaten sasiriyorum 2 de yatip sabah erken kalkiyosun cogu zaman ben erken uyanamiyorum hic ya oglen 1 de kahvslti ettim bugun bak erken uyansam daha kolay kilo veririm kiloyu birak daha iyi duzenim olur her acidan.
Bu arada eltimin kizkardesi geldi bugun baska sehirde yasiyor izmire gelmisler dugune k. v deme ugradi daha kapidan iceri girer girmez ayy sen cok zayiflamissin hic guzel olmamis ama yuzun falan da cok zayiflamis hic yskismamis yani dedi ben tabiben kilo bile aldim okadar da zayif degilim dedim kendi gorumceside aaben sizi teyzenin kizi sandim cok kucuk gosteriyonuzyasiniz kac dedi ben de 25 dedim hic gostermiyon dedi daha da gicik oldu ( en son beni gordugunde evlenmemistim bile ozaman da tas catlasin 55 kilo olayim zaten iki kere gordum hayatimda kendisini ilk gorustede tepeden tirnaga suzup durmustu beni bi tuhaf bakiyodu ozaman da laf sokmustu simdide delimidir nedir
Canım Allah kolay dogum nasip etsin.Evladınla sagsaglim kavuşursunuz inş.yazmak için sormanızı bekliyordum galiba hoş günlerdir yazdıklarınızı bile okuyamadım ama. bugün son günümdü ama bütün gün yattığımdan mıdır nedir hiç sancım olmadı bu hafta bekliyoruz inşallah bebeğimizi. benim sağlıklı beslenme yalan oldu günde 300 400 gr abur cubur yiyorum. şu 5li paket çikolatalar kekler falan. yemek yapmıyorum artık ya dışardan söylüyorum ya geçiştiriyorum abur cuburla. son 1 ayda 4 kilo falan aldım o yüzden. çocuklarda annemde zaten. şimdi 87 kilo oldum. bi kendime gelemedim. moralim bozuldu. eşimi tekrar tembihlemem gerekiyo cısssları yasaklasın. marketten gelince bir poşeti aynı gün bitiriyorum. neyse bugün sondu bitirdim hepsini inşallah bi daha almam cısssları. bana çok dua edin kızlar bugün yarın doğum var. sizde çok dikkat edin kendinize benim gibi şişmeyinçok moralim bozuk bu kadar ipin ucAbur cuburunu kaçırdığım için.
yarin son orucum sevval ayinda 6gun tutttum ve bir yili oruclu gibi gecirmis olcam issaallah menumu yazamiyommm osgeee yok cunkummmm yemiyomki biseyyy iftardada daliyorum ne yalan diyim ama cuma degilde sonraki cuma diyim kilomu tam gaz baslicam belkide cumada dirim cumartesi pazarda regl olcam ama olsun pazartesi itibariyle pedometre yani adimsayarimida takip baslicam okula usslah epruuuu biliyomusun abrocketim geldi monte edemedik aptal adamlar biseylerini ters takmislarmi ne soktuk taktik daha beter ettik geri gonderip yenisini isticez gobegimle bi tokat atcam onlara sappadanak o olcek
Sehra Alah kabul etsin tekrar canim oruclarin bitsin menu paylasirsin mekikte cekmeye baslarsan ohhh
Ebrucum sen yazdikca kiyafetim bol geldi diye hem senin adina mutlu oluyor hem ozeniyorum ins. Gobegim dumduz oldu bikini giyiyorum bu yaz diceksin bize
Sehra Alah kabul etsin tekrar canim oruclarin bitsin menu paylasirsin mekikte cekmeye baslarsan ohhh
Ebrucum sen yazdikca kiyafetim bol geldi diye hem senin adina mutlu oluyor hem ozeniyorum ins. Gobegim dumduz oldu bikini giyiyorum bu yaz diceksin bize