Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Yarismasak ben de merak ediyorum ne kadar yerdik :KK53:İnanilmaz istahim cikolata diye diye geziyom resmen :KK50:Bugun evde kahvalti yapiyorum roka falan aldim yesilcay demledim iciyorum ozlemisim aslinda kendi duzenimi:KK16:

sehracım;
daha önce sorduğunu hatırlamıyorum. sanırım gözümden kaçmış. ben öğretim üyesiyim. buna ilaveten üniversite içinde önemli sayılabilecek farklı idari görevlerim var. Prof. olmak için gün sayıyorum. Kusura bakma daha önce cevaplayamadığım için. Dün ne yediğimi pek hatırlamıyorum ama bu hafta geçen hafta kadar iyi değildim. geçen hafta 63,2 idim. yarın 62,8 çıksam şükredicem. her hafta 400 gram hedef koydum kendime.

Ogluşu yıkaayıp uyuttm.Yemegimi ısıttım.mekik çekip yemegimi yiycem.Fırında kırmızı biberler közleniyor.Kışlık hazırlıklarına devam.2 kişiye bunca şey niye yapıyosam ama ögrenmek için büyük heves ettm sanırım.Yoksa her kış oldugu gibi kaynanam yapıp bana veriyordu bu seferde yapma ben fazla yaptım dedi ama özendim işte.Eee sizler nasılsınız kızlar?

Çizelgesi olmayan arkadaşlar çizelge yapsanız szin için motive olup görmek adına daha iyi olmaz mı?Birde bu mekik aletiyle yanda bacakta çalışılıyormuş:KK53:Videoları izleyip bende sadece mekik degil yanlarada çalışıcam inş.

Cokseymiistedim sana gipta ettim dogrusu ben de okumayi cok seven biriyim ama yanlis secimler sonucu universiteye gitmedim nasip diyorum sadece yoksa ogretmen olmak gibi bi istegim vardi Allah senin emeklerini bosa cikarmasin okuyan insanlara hayranlik duyuyorum ins.isinde de huzurun yerine gelir olabildigince gormezden gel :KK34:

Ebrucum ben de cok hevesliyim aslinda hic bilmedigim yemekler yapiyor kayinvalidem ondan ogrenmeye calisiyorum ama biraz tembelim sanirim :KK17:Gorumcemle kayinvalidem yaptilar birseyler ben de cikan bulasiklari yikadim etrafi topladim onu al tuzu ver gibi:KK1:

naman allahim nayirrr nolamazzz yoksa burdada mi buldun beni fizikcim ayla gurdalmisin yoksa bir kez butunlemeye kaldim vizedn 26alarak doksan kisi icinde besinci oldum yazin ortasinda butunlemeye girdim 50ile gectimm bes ay calistigim sinavdan ust siniflardan not almistim 300kisi alttan quantim fizigi aliyordu o kadar diyim sinir oldum simdi sanaaa:KK33:saka saka ya zati ben alese gircektim bu yilll mulakatlarda yardimci olursun artikin yoksammm herkese dirim bi bogazina sahip cikip iki kilo veremedi deyuuu ayyyhhh sus sehraaaa sacmaladin yineeee saka bi yana ozel univmi devletmi isim verme rahatsiz olursan alanin nedir..yasin prof olmak icin kucuk ama ders konusunda hirsli bi tipsin demekkiki yukselebilmissin bu kadar masallah benim arkadasima seni teprik eder ayni basayi cuma tartidada gormeyi allahtan niyaz ederimmm. nokta ben inaniyorum verecegine cunku tuz olayini en buyuk problemi bulduk odem tutuyormus demekki vucut ondan gitmiyormus simdi gider artik 200bile gitseiyidir moral bozmak yok bakalim ben ne halt edicem yarin yaaa offf geliyorlar soldan soldann

Son düzenleme:
merhaba arkidişler
Sahraa, ebru ve ösge iyi dilekleriniz için teşekkür ederim, kızım bu gün biraz daha iyi ama dün akşama doğru kötüleşti , yutkunamıyordu aldık acile gittik orda buhar verdiler, geri geldik biraz daha iyi şimdi , enfeksiyon kapmış, boğazı kızarmş dedi ialç vermedi kötüleşirse gelin yine dedi, sanırım okuldan kaptı, bakıcımız pazartesi günü yoktu, kızımı okula götürdük o günde mini mini birler başladı okul ve koridorlar çok kalabalıktı dolayısıyla havasız neyse işte öyle

bende bu haftada iş çıkmaz kızlar nasıl toparlıyacam kendimi bilmiyorum acayip salmış durumdayım resmen doymak bilmiyoeum bide bitmek bilmeyen tatlı krizlerim, sevgili rakibem şimdiden seni tebrik ederim

sehra valla beni de güldürdün, allah ta seni güldürsün. ben o fizikçi değilim. devlet üniversitesinde çalışıyorum. biraz gencim. Rabbim nasip etti şükürler olsun. ben de çalışmayı seven bir insanım. hawar kızına ne oldu ki. geçmişi okuyamadım o nedenle bilmiyorum. geçmiş olsun. menüme gelince:
07:00 1,5 dilim çavdar ekmeği, yarım domates, 4-5 çatal peynir, bir şeftali
10:00 türk kahvesi
12:00 1 kepçe mercimek çorba, 4 adet misket köfte, 3-4 çatal erişte, bir adet baklava
15:00 tek şekerli nescafe
16:00 3 adet eti form limonlu kepekli
19:00 4 yk tavuk sote (az yağ ile kavurdum), bol yoğurt, 1 dilime yakın ekmek
şu anda yeşil çay

yarın 62,8 olmak umuduyla çıkacağım tartıya. bugün eşim ve oğlum dışarda ekmek arası köfte yedi. yok dedim ben yemicem. eve geldim. tavuğu kavurdum ve yedim. sanırım öğreniyorum artık bu işi.

Sehraa,dökütmüşsün gene:KK36::KK1:
Rakibem,al ver ve bulaşık inan daha zoru:KK9:Bu akşam yine aldım buzdolbı poşetine koyucam bu kırmızı biberleri.Şimdi frında közleniyolar.
Hawar,canım benim kıyamam ona ben.Benim ogluşada 1 kere hava vermişlerdi:KK5:İyi olsun yeterki.
Çokşeymistedim,bende okumayı çok istedim ama bazı ailevi olaylar yüzünden ögretmenligi kaçırdım:KK14:Herşeyde varmış bir hayır.Eşimle tanıştım:KK16:Ama ögretmen olmak en büyük hayalimdi küçüklügümden beri:KK5:İçimde kalmış konu açılnca içim bi cız etti:KK43:Neyse aramızda rütbeli biri var senin adına sevindim:KK19:

ebru bende yaptım kırmızı biber. ben eşimle bir fırına yolladım. hem kırmızı biberi hem de patlıcanı. inşallah kışa yeriz. senin de ellerine sağlık, afiyet olsun şimdiden.
herkesin kaderi farklı. tabiki okumuş olmak para kazanmak çok güzel ama ben evimi çok özlüyorum. oğlumu çok özlüyorum. hele akşamları da çalıştığım zamanlar tam bir kabus. hem ben gerçekten çok çalıştım hem de rabbim yardım etti. inşallah çocuklarımız çok daha iyi yerlerde olur.

sabah kalkınca yeliş çay
kahvaltıda yarım rafadan yumurta yarım dilim ekmek 1 kk peynir
ara 2 bisküvi
öğle 1 yemek kaşığı menemen 3 kaşık yoğurt
ara nescafe 1 3 tat çikolata
akşam 2 y. kaşığı yeşilmerc,mek 3 kaşık yoğurt 1 dilim ekmek
spor 1 saat yürüyüş yaptık okul çıkışı büyük oğlumla pastanenin önnden geçerken canının pasta çektiğini söyleyince aldım evde olmayan malzemeleri oğluşuma yaş pasta yaptım bi tanede mum diktim ikiside çok sevindi pek hazırcı taraftarı değilimdir mümkün olduğunca kendim hazırlarım bu tür şeyleri gelelim kuru fasulyenin faydalarına hahahaha:KK1::KK1:
ben bu pastadan sadece 1 küçük diimcik yedim eskiden olsaydı 3 dilim garanti yerdim sizlerinsayesinde kendimi frenlemeyi öğrendim kıslar

sabah bir sucuklu yumurta iki cavdar bir zeytin az karpuz roka
ara orta turk kahvesi
ogle bi
minik but ayran iki kasik pilav
buyuk iki dilimkavun
aksam yarim palamut
sekizbucukta yogurtbi kase
simdide ogluma gosterirken yanlislikla uc incir yedimyaaa bide ikindi vakti bir bardak sut icmistim taze sut az sekerli...ufff ne cok yemisimmenu yazmayinca ipin ucu kacmis iyicene yarebbim ayla gurdalin ahimi tuttu ne oldu cokseymiistedim hep senin yuzundennnn:18:

sabah bir sucuklu yumurta iki cavdar bir zeytin az karpuz roka
ara orta turk kahvesi
ogle bi
minik but ayran iki kasik pilav
buyuk iki dilimkavun
aksam yarim palamut
sekizbucukta yogurtbi kase
simdide ogluma gosterirken yanlislikla uc incir yedimyaaa bide ikindi vakti bir bardak sut icmistim taze sut az sekerli...ufff ne cok yemisimmenu yazmayinca ipin ucu kacmis iyicene yarebbim ayla gurdalin ahimi tuttu ne oldu cokseymiistedim hep senin yuzundennnn:18:

ay dur ya şimdi benim ne suçum var ki...ben suçsuzum ki. Oturmuş ders notu hazırlıyorum. ve çok merak ediyorum. yarın kaç çıkacağım. ben yemekten sonra hiçbirşey yemedim. ama çok acıktım. ay ne gitmez kiloymuş. ama olacak bu sefer.

Yarın tarti gunu :18:peki ben ne yaptim patates kizartmasi dondurma cikolata:KK47:Boyle giderse alisverise ciktigimda 42 beden almak zorunda kalicaksin osgeeee:KK57:

Menum
Sabah
1 gevrek
Kk peynir
3 zeytin
Roka
Yesilcay
Ara
4 mini albeni
Ara
Nescafe
4 yulafli
2 bitter
Aksam
1.5 tabak ayran corbasi
5 6?catal p. Kizartmasi
1 dilim ekmek
Kola

2 top dondurma yazmayi unutmusum tekrar msji duzenledim

Tek olunca evde bukadar yemiyordum ben yas k.v ile muhabbet ede ede bi bakmisim daglari yemisim kizimla kalk otur derken ne yedigimi de anlamiyorum pek zaten
Simdi arada gitcem k.vdeme biraz iyi oldu 1 2 gunde bir giderim
Yarin nasipse evimdeyim
Tartiya hic cikasim yok:18:Ebruuuu:KK5:

Son düzenleme:
BUGÜN:Aç karınla 1 büyük bardak elma sirkesi suyum.
Sabah:1dl.tam bugday,2 dl.peynir ve reçel,ıhamur.
Ara:türk kahvesi,yarm süprz yumurta
Ögle:2 kaşık ıspanak,1.5dl.tam bugday.
Ara.yeşilçay,ogluştan kalan 2 ısırıklık kek
Akşam:1.5dl.beyaz ekmek,hamsi,bol kıırcık salatası,1 bardak kola.
Ara:yeşilçay,3 çigköfte.

Spor:1.5 saat yürüyüş
170 mekik çektim zorla.Ogluş 1 de yattı.Çok uykum var.Hep ayakta bu akşam biberlerle ugraştım:KK37:Yarın ola hayır ola:18:

kilo bildirimi
başlangıç 68
geçen hafta 60.5
bu hafta 59.8
giden 700
gelen yok hedef55
:KK76::KK76::KK76::KK76: sanırım azda olsabu okula gidip gelirken yürüyüş verdirdi herhalde bu kadar e kolay değil bizim eve kadar 150 merdiven çıkılıyo tepede oturduğumuz için bunun bayırıda var 5 metre kadar bişi sevdim ben bu işi:)

kilo bildirimi
başlangıç 68
geçen hafta 60.5
bu hafta 59.8
giden 700
gelen yok hedef55
:KK76::KK76::KK76::KK76: sanırım azda olsabu okula gidip gelirken yürüyüş verdirdi herhalde bu kadar e kolay değil bizim eve kadar 150 merdiven çıkılıyo tepede oturduğumuz için bunun bayırıda var 5 metre kadar bişi sevdim ben bu işi:)

tebrik ederim. yürüyüş çok önemli aslında. ben okula arabayla gidip geliyorum. ancak yemeğe falan giderken yürüyorum bir de bina içinde. bir dahaki hafta da aynı performansı bekliyoruz senden...

X