- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
- Konu Sahibi puccakanka
- #5.561
yazmak için sormanızı bekliyordum galiba hoş günlerdir yazdıklarınızı bile okuyamadım ama. bugün son günümdü ama bütün gün yattığımdan mıdır nedir hiç sancım olmadı bu hafta bekliyoruz inşallah bebeğimizi. benim sağlıklı beslenme yalan oldu günde 300 400 gr abur cubur yiyorum. şu 5li paket çikolatalar kekler falan. yemek yapmıyorum artık ya dışardan söylüyorum ya geçiştiriyorum abur cuburla. son 1 ayda 4 kilo falan aldım o yüzden. çocuklarda annemde zaten. şimdi 87 kilo oldum. bi kendime gelemedim. moralim bozuldu. eşimi tekrar tembihlemem gerekiyo cısssları yasaklasın. marketten gelince bir poşeti aynı gün bitiriyorum. neyse bugün sondu bitirdim hepsini inşallah bi daha almam cısssları. bana çok dua edin kızlar bugün yarın doğum var. sizde çok dikkat edin kendinize benim gibi şişmeyin çok moralim bozuk bu kadar ipin ucunu kaçırdığım için.
bence hiç dert etme kiloları. ben keşke 2. çocuğu yapabilsem 100 kilo olmaya razıyım inan. doğumdan sonra verirsin hepsini. sana hayırlı doğumlar diyorum. bizi de merakta bırakma sakın.