Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

yazmak için sormanızı bekliyordum galiba hoş günlerdir yazdıklarınızı bile okuyamadım ama. bugün son günümdü ama bütün gün yattığımdan mıdır nedir hiç sancım olmadı bu hafta bekliyoruz inşallah bebeğimizi. benim sağlıklı beslenme yalan oldu günde 300 400 gr abur cubur yiyorum. şu 5li paket çikolatalar kekler falan. yemek yapmıyorum artık ya dışardan söylüyorum ya geçiştiriyorum abur cuburla. son 1 ayda 4 kilo falan aldım o yüzden. çocuklarda annemde zaten. şimdi 87 kilo oldum. bi kendime gelemedim. moralim bozuldu. eşimi tekrar tembihlemem gerekiyo cısssları yasaklasın. marketten gelince bir poşeti aynı gün bitiriyorum. neyse bugün sondu bitirdim hepsini inşallah bi daha almam cısssları. bana çok dua edin kızlar bugün yarın doğum var. sizde çok dikkat edin kendinize benim gibi şişmeyin:KK43: çok moralim bozuk bu kadar ipin ucunu kaçırdığım için.

bence hiç dert etme kiloları. ben keşke 2. çocuğu yapabilsem 100 kilo olmaya razıyım inan. doğumdan sonra verirsin hepsini. sana hayırlı doğumlar diyorum. bizi de merakta bırakma sakın.

Biraz once esim pizza soyluyorum ne yiceksin dedi ben de yemiycem tek kendine soyle dedim o da pizza soyluyorum ve sen yemiyosun oylemi dedi sen yaris mi yapiyon yoksa dedi guldum ben de.Sonra dedim pizza gelir esim yerken ben de icerde kizimi uyuturum gormem en azindan ama tam uyutmaya giderken bi tek patatesten alayim diye kutuyu actim vee 1 parca tavuk 3 catal patates ve 1 lokma pizza yedim pis bogazima engel olamadim

Menume gelince
13.00
2 dilim ekmek
3 catal peynir
3 banim recel
2 zeytin
Domates salatalik
Cay
15.30
Nescafe
4 yulafli
2 bitter
18.00
1 tas yesil mercimekli eriste corbasi
2 kasik bulgur pilavi
4 catal patates k.
1 lokma ekmek
Sonra gorumcem geldi pizza yapmis evde getirmis yemesem 10 yil dinle yanlis anlam yukler diye 1 parca yedim cayla cok kacirdim bugun her gun bugun duzene gircek diyorum ama yaris bile belli bibyere kadar frenliyo beni cok moralim bozuldu bugun cooookkkkk:KK14::KK14:

88 li canim Allah bebegini kucagina almayi nasip etsin ins. Allah bi avazda kurtarsin. Kiloyu su asamada dert etme derim. Ama abur cubur beyaz ekmegi kes onlari eline alma gerisi kolay .emzirme doneminde saglikli beslen bi 6 ay emzir sonrasinda yavas yavas kilo vermeye baslardin dogru zaman da baslamak onemli ben sabrettim kizim 6 aylikti diyete basladim acele etme sende once bebegin zaten abur cubur faxla yemezsen kendiliginden de gider kilolar zamanla bizi haberdar et hayirli dogumlar tekrar canim

Biraz once esim pizza soyluyorum ne yiceksin dedi ben de yemiycem tek kendine soyle dedim o da pizza soyluyorum ve sen yemiyosun oylemi dedi sen yaris mi yapiyon yoksa dedi guldum ben de.Sonra dedim pizza gelir esim yerken ben de icerde kizimi uyuturum gormem en azindan ama tam uyutmaya giderken bi tek patatesten alayim diye kutuyu actim vee 1 parca tavuk 3 catal patates ve 1 lokma pizza yedim pis bogazima engel olamadim

Menume gelince
13.00
2 dilim ekmek
3 catal peynir
3 banim recel
2 zeytin
Domates salatalik
Cay
15.30
Nescafe
4 yulafli
2 bitter
18.00
1 tas yesil mercimekli eriste corbasi
2 kasik bulgur pilavi
4 catal patates k.
1 lokma ekmek
Sonra gorumcem geldi pizza yapmis evde getirmis yemesem 10 yil dinle yanlis anlam yukler diye 1 parca yedim cayla cok kacirdim bugun her gun bugun duzene gircek diyorum ama yaris bile belli bibyere kadar frenliyo beni cok moralim bozuldu bugun cooookkkkk:KK14::KK14:
canım üzülme. en kısa zamanda düzene girer inşallah. o pis boğaz hepimizde var malesef. zaten tadı güzel olan herşey de bol kalorili. adalat mi bu. tadı güzel olmayanlarda zararlı. benim de nasıl pizza yiyesim var anlatamam. tutuyorum kendimi.

yarin son orucum sevval ayinda 6gun tutttum ve bir yili oruclu gibi gecirmis olcam issaallah menumu yazamiyommm osgeee yok cunkummmm yemiyomki biseyyy iftardada daliyorum ne yalan diyim ama cuma degilde sonraki cuma diyim kilomu tam gaz baslicam belkide cumada dirim cumartesi pazarda regl olcam ama olsun pazartesi itibariyle pedometre yani adimsayarimida takip baslicam okula usslah epruuuu biliyomusun abrocketim geldi monte edemedik aptal adamlar biseylerini ters takmislarmi ne soktuk taktik daha beter ettik geri gonderip yenisini isticez gobegimle bi tokat atcam onlara sappadanak o olcek:KK47:

Cokseymiistedim canim Boyle duzenli kilo vermeye baslamisken tut kendini yeme canim bir kac hafta sonra odul niyetine yersin :KK34:
Kacamak derken bi bakiyon sonra hergune bi kacamak her ogune bi kacamak:KK43:

Zuzucum oglusun okula basliyomus kiyamam ya heyecanliyim demis bir de ins. Okur iyi bir meslek edinir sizin emeklerinizi bosa cikarmaz

Sehra hani menu nerde kiz carsaf boregi oyle kolay hakedilmez

Hawar canim senin de Allah yardimcin olsun okula tekrar basladin kizinla yeni duzene alisirsiniz ins.

Ebrucum sevgili rakibem sana zaten sasiriyorum 2 de yatip sabah erken kalkiyosun cogu zaman ben erken uyanamiyorum hic ya oglen 1 de kahvslti ettim bugun bak erken uyansam daha kolay kilo veririm kiloyu birak daha iyi duzenim olur her acidan.
Bu arada eltimin kizkardesi geldi bugun baska sehirde yasiyor izmire gelmisler dugune k. v deme ugradi daha kapidan iceri girer girmez ayy sen cok zayiflamissin hic guzel olmamis ama yuzun falan da cok zayiflamis hic yskismamis yani dedi ben tabi :KK53::KK53:ben kilo bile aldim okadar da zayif degilim dedim kendi gorumceside aaben sizi teyzenin kizi sandim cok kucuk gosteriyonuzyasiniz kac dedi ben de 25 dedim hic gostermiyon dedi daha da gicik oldu:KK19: ( en son beni gordugunde evlenmemistim bile ozaman da tas catlasin 55 kilo olayim zaten iki kere gordum hayatimda kendisini ilk gorustede tepeden tirnaga suzup durmustu beni bi tuhaf bakiyodu ozaman da laf sokmustu simdide delimidir nedir
Canım ogluş 1 den aşagı yatmıyor artık.Sabhta erken kalkıyor bende onunla tabi.Düzenleri sürekli degişiyor.Elticiginin kardeşi kıskançlıgına söylemiştir çokta fifi:KK19::KK12:
yazmak için sormanızı bekliyordum galiba hoş günlerdir yazdıklarınızı bile okuyamadım ama. bugün son günümdü ama bütün gün yattığımdan mıdır nedir hiç sancım olmadı bu hafta bekliyoruz inşallah bebeğimizi. benim sağlıklı beslenme yalan oldu günde 300 400 gr abur cubur yiyorum. şu 5li paket çikolatalar kekler falan. yemek yapmıyorum artık ya dışardan söylüyorum ya geçiştiriyorum abur cuburla. son 1 ayda 4 kilo falan aldım o yüzden. çocuklarda annemde zaten. şimdi 87 kilo oldum. bi kendime gelemedim. moralim bozuldu. eşimi tekrar tembihlemem gerekiyo cısssları yasaklasın. marketten gelince bir poşeti aynı gün bitiriyorum. neyse bugün sondu bitirdim hepsini inşallah bi daha almam cısssları. bana çok dua edin kızlar bugün yarın doğum var. sizde çok dikkat edin kendinize benim gibi şişmeyin:KK43: çok moralim bozuk bu kadar ipin ucAbur cuburunu kaçırdığım için.
Canım Allah kolay dogum nasip etsin.Evladınla sagsaglim kavuşursunuz inş.:KK16:Abur cuburun ne sana ne bebişe bi yararı yok sende biliyosun:KK31:Kiloları 6 aydan sonra bizimle verirsin takma kafana.:KK34:
yarin son orucum sevval ayinda 6gun tutttum ve bir yili oruclu gibi gecirmis olcam issaallah menumu yazamiyommm osgeee yok cunkummmm yemiyomki biseyyy iftardada daliyorum ne yalan diyim ama cuma degilde sonraki cuma diyim kilomu tam gaz baslicam belkide cumada dirim cumartesi pazarda regl olcam ama olsun pazartesi itibariyle pedometre yani adimsayarimida takip baslicam okula usslah epruuuu biliyomusun abrocketim geldi monte edemedik aptal adamlar biseylerini ters takmislarmi ne soktuk taktik daha beter ettik geri gonderip yenisini isticez gobegimle bi tokat atcam onlara sappadanak o olcek:KK47:

Allah kabul etsin canım keşke bizde tutabilseydik:KK31:Tartılma işini ertelemeylim.Ne olursa olsun ister adet öncesi olsun tartılalım yinede.Geldigi gibi geri gitti desene off neyse biran önce degiştir ve başla.Çünkü etek giydim geçen akşam ve göbek kısmı bollaşmıştı:KK34:

Sehra Alah kabul etsin tekrar canim oruclarin bitsin menu paylasirsin mekikte cekmeye baslarsan ohhh:KK8:
Ebrucum sen yazdikca kiyafetim bol geldi diye hem senin adina mutlu oluyor hem ozeniyorum ins. Gobegim dumduz oldu bikini giyiyorum bu yaz diceksin bize:KK12:

Sehra Alah kabul etsin tekrar canim oruclarin bitsin menu paylasirsin mekikte cekmeye baslarsan ohhh:KK8:
Ebrucum sen yazdikca kiyafetim bol geldi diye hem senin adina mutlu oluyor hem ozeniyorum ins. Gobegim dumduz oldu bikini giyiyorum bu yaz diceksin bize:KK12:

N e özgüven varsa denizde sakin diye bikini giydim göbüşüm yansın die:KK17:Ama haotelin havuzunda helde dümdüz fıstık gibi hatunların yanında o özgüven kalmadıgı için mayo giydim:KK31:Ama bu yaz inş. dümdüz bi karnımla pembiş bi bikini giyinip havuz kenarında yürümek istiyorum:KK12::KK1:

Bu aarada agzından bal damlıyor canım sen böyle yazdıkça hayal kurup daha bi motive oluyorum iyi ki varsın ya:KK19:

hayırlı akşamlar hanımlar oğluşumun ilk günü güzel geçti sıkılmadı belkide ben yanındayım diyedir bilmiyorum çünkü ilk bir hafta 3 saate yakın durcaklar orda ilk günü bizde yanlarındaydık öğretmenimizle tanıştık soohbet ettik sağolsun soru işareti bırakmadı aklımızda iyi birine denk geldik bugünde tatildi zaten çünkü bursanın kurtuluşuydu tatil oldu:) yarın gidicez ama bu sefer bizi almıycak öğretmeniiz sadece çocuklarımzı alıcakmışş biz bahçede bekliycez eski günler geldi akıma annemle babaam beklerdi beni ne güzel günlerdi çok özlemişim o günleri:KK43: öf sulu gözllülüğüm tuttu yine kusura bakmayın
bugün oğlumla alışverişe çıktık 3 saat gezdik valla ayaklarım ağrıdı artık
menüme gelince sabah aç karnına tabiki nescafe
kahvaltıda 1 dilim ekmek 2 zeytin 1 dilim salam yarım kk peynir şekersiz cay
ara türk kahvesi
öğle makarna
ara 1tane incir 1 tane armut
akşam 1 tabak kuru 1 bardak ayran bi kaç çatal patates haşlama yedim ekmek niyetine pilavı dahi yemedim kızlar
su 1 bardak şu su olayına nasıl alışırım tekrar bilmiyorum
:KK53:

merhaba arkidişler
2 gündür giremiyorum, dün misafirlerim geldi akşam pat diye, yaw bu milleti anlamıyorum tataile geliyorlar otellerde kalıyorlar ama yemneğe bana geliyorlar,

neyse onları atlattık bu günde hem kzıım hastaydı hemde taaa yazın kızım gözlüğümü kırmıştı okullar açılmadan gözlük alayım dedim bu günde tüm gün hastanelerde gezindik, kızımında bozağı şişmiş dr ilaç vermedi ama ateşi yükselirse getir dedi, ama boğazı bayağı kötü resmen hırlıyor yavrum nasıl oldu anlamadım
analayacağınız iki gündür hal böyle tabi bu arada ne bulursam yi,yorum, sevgili Çokşeymi istedim kusuıra bakma iyi bir rakip değilim galiba senipek hırslandıramıyorum ama sen iyi menüler çıkarmışsın, böyle devam et
kıçeler kendinize iyi bakın görüşürüz byy

işe başladığımdan beri çok kötüyüm. çok üzgünüm. işyerim resmen kayanayan bir kazan. ve herkesin gözü benim üstümde. hakkımda çok konuşuluyor ve bu da benim canımı çok sıkıyor. sabah karşı uyanıyorum ve bir daha uyuyamıyorum. bugün şehir dışındayım allahtan da oraya gitmeyeceğim. geçmişi de hiç okuayamadım.
dünkü menümü yazayım hatırladığım kadarıyla.
07:00: 1 domates, salatalık, 2 dilim çavdar, 4-5 çatal peynir
10:00 : 3-4 adet mürdüm eriği
12:00 2 yk barbunya, 3 yk pilav, salata
16:30 1,5 adet küçük kurabiye
18:00 bir kepçe mercimek çorba, 2 yk taze fasülye, 3 yk erişte

şimdi yazınca anladım ki dün hiç olmamış. hem pilav, hem erişte, cıkcık olmamış.

zuzucum hayirli olsun cok guselll bi duyguu bende oglumun toplantisindaydim bugunn hos benim oglusun yuvasi artik ben 6aylikken birakmistim bakiciya ilk...sonra sadece 2-3yas arasinda beraberdim yavrumla kpssye hazirlanirken ondada k.validem bakti dersaneye gittim falan doyamadim ogluma o yuzden hayirlisi ama birdaha cocuk yapmayi dusunmuyorum doyamiyorum ve cok aci oluyor:KK43: zaten evde cok cani sikikan bi insanim yanlis ankamayin oyle gezeyim para harcayim olayi falan degilde biseyler yapmam lazim yani evde oturunce tv seyredince veya ne bileyim sadece ev isi yapinca falan cok kotu oluyorum depresif okuyorum univden beri hep calistigim icin genkerime sirayet etmis heralde.orucumun son gunu yarin eski duzenime basliyorummm isssalaahhh 55olimde bi carsaf boreeee yapim kendime demi ama:KK34:
cokseymi istedim ya sen ne is yapiyorsun boyle daha eveldende sormustum merak ettim iyiden iyiye mit ajani falan degilsen sakincasi yoksa soylesen yahu neymis bu cadi kazani boyle yapbozun parcalarini birlestireyim diyorum juriydin bi yerlerde ya ascisin gurme falan cadi kazanlari bankacikikta cok olur ya ordasin yada mankenlik ajansin var(bu pek olmadi demi diyet topigindeyiz sonucta:KK52:)ay cok yasa sehraa gukdum kendime
hawarrrr yavruna diyorumki allah sifa versin gusel cicek sen meleksinnn usme anneyide iyiles emii diyosunki bagisiklik sistemimin gelismesi icin hasta olmam gerek teyzecim diyorsun ama bunu banada anneyede de emi uzulmesin gececek iyikescem ben daha kuvvetli olcam de:emir_bebek:

Kizlar cok yorgunum esim dukkani evi ve k.v denin evini ilaclacti. Bizim evde birsey yok gerci ama olmusken oldun dedi bir iki kez kizimi sivrisinek isirmisti. Neyse dun gece selini uyuttum 1 den 5 e kadar evi temizledim sonra uyaninca gittim
K.vmin evini temizledim suan :KK37:Durumdayim camasirlar yikanmisti onlari ascam birazdan sonra dinlencem biraz ins.
Menum
Sabah
2 kucuk gul boregi
Kk peynir
2 zeytin
4 5 banim recel
1.5dilim ekmek
Cay
Cok acikmistim fena yedim yani
Ara
1 cokonat
Cay
Aksam
1 kase sehriye corbasi
3 dolma
Kola
Sonra dondurma
Bugun hic iyi degil okadar efor sarfettimki kurt gibi acikmisim ipin ucu kacti
Hic memnun degilim bu aralar kendimden yaris bile kendime getiremedi beni cuma gunu tartida kilo almis cikip bir ilke imza atarim artik( yarista kilo alarak)

Son düzenleme:
BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık su.

Kan aldırdım 2 tüp:KK37:
10:00 :1 ekşi elma
11:30 :2 dl.ekmek,1 çatal börek,yarm kek,kk peynir,çay.(kan verdim çok acıkmışım:KK17:)
13:00 :türk kahvesi,yarım muz.
Spor :2 saat tempolu hzlı hızlı yürüyüş(ogluş uyurken uyanmadan arkadaşmn nişan bohçasına makyaj malzemesi aldık)
17:00 :1 kase çorba
19:00 :1 kepçe çorba,1 kaşık bamya,1 kepçe mantı,1 bardak kola.
spor :1 saat yürüyüş(alışveriş yaptım)

yeşilçay,çay ve 5 biskrem yedim.Bugün yürümelerimden anlayacagınız gibi kaynanama ugradım.Bacaklarım sızlıyor desem yeridir.Ama mekik çekmek istiyorum eve gidince halim kalırsa tabi.

11:30 :2 dl.ekmek,1 çatal börek,yarm kek,kk peynir,çay.(kan verdim çok acıkmışım:KK17:)
Spor :2 saat tempolu hzlı hızlı yürüyüş(ogluş uyurken uyanmadan arkadaşmn nişan bohçasına makyaj malzemesi aldık)

yeşilçay,çay ve 5 biskrem yedim.Bugün yürümelerimden anlayacagınız gibi kaynanama ugradım.Bacaklarım sızlıyor desem yeridir.Ama mekik çekmek istiyorum eve gidince halim kalırsa tabi.

Dün gece 100 mekik çekip öyle yattım:KK42:Yarışta oldugum halde kötü menüler çıkarttım ve korkum yarın tartıda da kötü bi rakam görmek:KK5:

Hawar,kızın biran önce iyileşir inş.Benim oglumda hafif öksürük hırıltıya çevirmişti 3 gün önce ama şimdi geçti ilaçlarla çok şükür.Havalardan oluyor sanırım.Maşallah misafirin hiç eksik olmuyor.İnsan sevildigi yere gidermiş.Hem misafir bereketiyle gelirmiş.Sende onları iyi karşılıyosun demkki sana geliyorlardır canım.İnş. en kısa zamanda düzenini kurup menü paylaşırsın bizlere.

Zuzuuum,sende benim gibi damla gözünün ucunda ha aktı ha akacak gibisin:KK43:Zaman çabuk geçiyor ve biz heranlarının tadını çıkaralım doya doya.Öpüp koklayalım bol bol çünkü bi daha bebek çocuk olmayacaklar:21:

Özgee,yarıştıgımız halde tartıda artı çıkarsam çok üzülürüm.Ama üzülmek yerine şu gırtlagımı tutsaydım üzülmez sevinirdimYarışma bile aynı senin gibi benide durduramadı pek.Bide yarışmasak norludu kimbilir:KK37:Nie bu kadar iştahımız arttı canım ya:44:

X