- 27 Haziran 2008
- 1.257
- 306
- 37
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #5.381
bu günkü menümde sabah 1 dilim ekmek azcık çılbır yumurtalı yoğurtlu bişey domates salatalık şekersiz çay
ara 1 avuç fındık
öğle dışardaydık eşim ve çocuklarımla hazır yedim ama ev yemekleri yedim 13 tane cilli köfte 1 kaçtane patates kızartması 1 bardak beyaz gazoz 1 bardak sade maden suyu
ara yeşilçay
akşam 1 çorba kaşığı taze fasulye 1 küçük kaşıkla pilav yedim tadımlık 2 küçük dilim kavun 3 bardak şekersiz çay 10 tane kadar fındık
birazdan yeşilçay içerim bakalım bugün açaili yeşilçay aldım tadını merak ettiğimden içen varmı memnunmusunuz?
spor olarak 50 mekik çektim bakalım inşallah devamı gelir yarım mekikle başladım
Mekik aleti yaz google amcaya mavi renk.Bime uyguna geliyor bazen.yavrum o aletten bende alayim diyorum ya bi link bulsanda alablicegim bana gondersen resmini.ciddi faydasi oluyordiyosun demi bende nefrt ediyorum gobegimden tiksinc sey nolcek inceldi belim bacagim falan sabahta gobegim yine inin ama bir bardak su sisiriyor tabi eskisine gore cokcok iyi ama ben yapissin istiyorummm
Kayınvalidene çok geçmiş olsun canım.Ohhh kurtlarını dökümşsün.İnş. dügününüzde çok güzel geçer.İnş.dümdüz olur.Kizlar anca girebildim dun kizimi sallarken uyuya kalmisim normalde hep kizimi sallarken foruma giriyorum cunku neyse
Kina gecesi cok guzel gecti cok eglendik bol bol dokturduk
Yarin dugun var.
Sabah esim kayinvalidemi hastaneye goturdu ayaginin ustune basamiyodu agriyo diye. Meger kirilmis 20 gun hic ustune basmicaksin demis doktor. Suan kayinvalideme geldim tek basina kalmasin diye benden haberler boyle.
Ayrica 2 sayfa ilerlemis cok mutlu oldum gorunce butun kizlar toplandik gene ne guzel
SehraCanim Oncelikle kayinvalidene acil sifalar dilerim zor gunler gecirmissiniz Allah size bagislamis.
Kilo konusunda afferin valla ne guzel 1 kilo gitmis.tatil de bitti artik eskisi gibi duzenli beslenmeye devam
Cokseymi istedim ben de diyom cokta yemek yemiyo menuleri de guzel neden duzenli kilo veremiyo diye tuzmus demek cvbi. O tuzu acil tarafindan baya bi azalt. Tabi ki siser vucudun azaltinca farki anlatirsin bize
Zuzuhosgeldin tekrar canim menu paylasmaya baslamissin ne guzel
Ebruuusana cok imrendim arkadasim ne guzel ins. Dumduz olcak karnin
Herzamanki gibi yine harika menüün ama bi fark var tuz yokkkkkkkkkkÖzgecim kayınvalidene geçmiş olsun diyorum ve bugün ki menümü yazıyorum.
bugün uzun zamandan sonra işe gittim. 10 gibi jüri üyeliğim vardı. 12de bitti.
sabah 08:00: bir domates, bir biber, 4-5 çatal peynir, yeşil çay, bir dilim kepekli ekmek
10:30 : toplantıda çerez verdiler. fındık, badem yedim.
12:00 : Az mercimek, 1,5 avuç içi biftek, 2 çatal pilav, 1 közlenmiş biber, bol salata
165 adet erik4
17:00: türk kahvesi
19bir kase mercimek çorba, 2 biber dolma, bol yoğurt, domates, yarım dilim kepekli ekmek
az önce: türk kahvesi
bugün bitirtdim yemek faslını. ben her yemekten önce yemeğin tadına bile bakmadan tuz ekerdim. hatta tüm arkadaşlarım bilir. hep tuzu benim yanımda ararlardı. bugün evde de işte de tuzluğu elime hiç almadım. domateslere bile tuz ekmedim. bakalım tuz ne kadar suçluymuş...
Karpuz fazla şişirmiş anlaşılan seni akşamı erken kapattıgnına göreosgeee vallidene allah sifa versin ilgilen iyicene yazik kadincagiza
menum
sabah 10.30 ucbucuk dilim cavdar iki kk peynir bir sucuklu yumurta bir tabak karpuz(verdigim bir kiloyu aldim)
ara bir turk kahvesi az sekerli
ara 9nektari(kayisi gibi olanindan) 1mor erik
17.00gibi uc tane kanatin orta kismi(hani buta nenzemeyen tarafi orta kismi) bir kase yarmali semizotu yogurtlusalatalikli.
sonra isler girdi araya baktim saat sekiz.yemek yemeyim dedim bu saatten sonra
bir kasik yogurt yedim yarim kasikta yesil fasulye.
bolca bitki cayi ictim suyla beraber ucbucuk litreyi gecti..zuzucummm suyun icine tarcin cubuk koydum hakketen tok tutuyor.karnim ac su anda bi bitter atmamak icin zor tutuyorum kendimiiiii
bu günkü menümde sabah 1 dilim ekmek azcık çılbır yumurtalı yoğurtlu bişey domates salatalık şekersiz çay
ara 1 avuç fındık
öğle dışardaydık eşim ve çocuklarımla hazır yedim ama ev yemekleri yedim 13 tane cilli köfte 1 kaçtane patates kızartması 1 bardak beyaz gazoz 1 bardak sade maden suyu
ara yeşilçay
akşam 1 çorba kaşığı taze fasulye 1 küçük kaşıkla pilav yedim tadımlık 2 küçük dilim kavun 3 bardak şekersiz çay 10 tane kadar fındık
birazdan yeşilçay içerim bakalım bugün açaili yeşilçay aldım tadını merak ettiğimden içen varmı memnunmusunuz?
zuzum acaili guzel valla bana gore gramy ag gitsin zift bile burnumu tikayip icebilirim yani okadar diyim yok yaa boyykkk allah icirtmesin ama fena degil yaniii.yasminli yesilcay cok gusel tavsiye eer ellerinden operim.epru 400grama takilma haftaya olmasin ona gore yersen 400den fazla gider insallah osge sen bildirim yapmamissin niye olaki ben senin yerinde olsam saat basi bildirim yaparim ne gusel51kilosunnn cokseymi istedim gunaydiiiinnn sanadada canim isallah patates kizartmasi yemezsin.ben kahvaltiyi abarttim yaa yazarim aksamm jojopummmmmm melisimmmmmm nirdesin triendy esin iyidir umarimmm
Saol canım benim kutlaman yetermerhaba arkidişlerrr
ebruu doğum günü kutlu olsunnn( biraz geç oldu ama :26: geçmişi anca okudum)
össge çok geçmiş olsunn cil şifalar diliyorum, bende bu yazı kayınvalideme bakarak geçirdim onunda bacağı kırldı, bide tam dizden, anlamamışlar önce sonra biz gittik alçı falan bide dayanamadı alçıyı söktü tekrar ikna edip götürene kadar bir 10 gün geçti sonra 20 gün alçıda kaldı, şimdi iyi hala topallıyor ama hiç olmazsa kendi şini görüyor, bide hsata oluncva bir naz bir naz, neyse allah kolaylık versin,umarım kısa zamanda iyileşir
benim hala misafirlerim var, ancak haftaya okullar açılınca düzenli takibe başlarım sayfayı, inşallah o zamana kadar fazla kilo almam
kendinize iyiy bakın görüşürüzz
menum dun
cok duzendizdi sabah borek iki dikim cay peynir zeytin tereyagli balli ekmek falan bisuruuu
oglen ceyrek ekmek beyaz ekmek pastirma aksam dolma borrk falan yazmayim birazdan yola cikiyoruz persembe donus size doyamadan ayrikiyoum cuma kilo almmamis olarak gorusmek uze issslalh