Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

bu günkü menümde sabah 1 dilim ekmek azcık çılbır yumurtalı yoğurtlu bişey domates salatalık şekersiz çay
ara 1 avuç fındık
öğle dışardaydık eşim ve çocuklarımla hazır yedim ama ev yemekleri yedim 13 tane cilli köfte 1 kaçtane patates kızartması 1 bardak beyaz gazoz 1 bardak sade maden suyu
ara yeşilçay
akşam 1 çorba kaşığı taze fasulye 1 küçük kaşıkla pilav yedim tadımlık 2 küçük dilim kavun 3 bardak şekersiz çay 10 tane kadar fındık
birazdan yeşilçay içerim bakalım bugün açaili yeşilçay aldım tadını merak ettiğimden içen varmı memnunmusunuz?

bu günkü menümde sabah 1 dilim ekmek azcık çılbır yumurtalı yoğurtlu bişey domates salatalık şekersiz çay
ara 1 avuç fındık
öğle dışardaydık eşim ve çocuklarımla hazır yedim ama ev yemekleri yedim 13 tane cilli köfte 1 kaçtane patates kızartması 1 bardak beyaz gazoz 1 bardak sade maden suyu
ara yeşilçay
akşam 1 çorba kaşığı taze fasulye 1 küçük kaşıkla pilav yedim tadımlık 2 küçük dilim kavun 3 bardak şekersiz çay 10 tane kadar fındık
birazdan yeşilçay içerim bakalım bugün açaili yeşilçay aldım tadını merak ettiğimden içen varmı memnunmusunuz?
spor olarak 50 mekik çektim bakalım inşallah devamı gelir yarım mekikle başladım

Zuzucum menun guzel aksami cok hafif kapatmissin acikmadiysan ne guzel açaili ne demek onu anlamadim:44:

Kilo bildirimi
Başlangıç:63
Geçen hafta:53.0
Bu hafta:53.400
Gelen:400
Giden:yok
Heedef:52

Aman pastacıklarım atılmasın.Aman ziyan çöp olmasın.Eee ne olmasını bekliyorsam tabii bana geri dönüşü olacaktıBi hfta ver 700 sonra al 400 bu ne biçim iş yahu

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılıksu.

Sabah:1dl.kepek ekmek,kk peynir,2 minik salata,çay
Ara:türk kahvesi,1 armut
Ögle:1 tabak türlü,1 dl. beyaz ekmek,2 kaşık yogurt,2 incir.
Ara:yeşilçay,2 minik halley
Akşam:1 tabak türlü,1dl.kepek ekmek,3 kaşık yogurt.
Ara:çay,yeşilçay

Spor:1 saat yürüyüş(tempolu alışveriş)
Az öncede 150 tam mekik çektim mekik aletiyle

Mekik aleti yaz google amcaya mavi renk.Bime uyguna geliyor bazen.
Kayınvalidene çok geçmiş olsun canım.Ohhh kurtlarını dökümşsün.İnş. dügününüzde çok güzel geçer.İnş.dümdüz olur.
Herzamanki gibi yine harika menüün ama bi fark var tuz yokkkkkkkkkkBu daha da güzel işte
Karpuz fazla şişirmiş anlaşılan seni akşamı erken kapattıgnına göre

Menün çok güzel zuzuuucuum

Ogluş ne güzel 10 da kalkmaya başlamıştı.Bu sabh 6:40 uyandı hemde geç ytmasına ragmen.Aslında eskisi gibi erken kahvaltı etmemekte bana kilo aldırıyor.yoksa 11 de anca kahvaltı ediyordum.Bi bakıma iyi oldu.Bugün trakyaya arkaaşımın kınasına gidicez.yarında başka bi ilçedeki arkadaşta kalıız herhalde.Bi plan netleşsin.N e güzel herkes menü yazmış

herkse günaydın....
yeni kalktım. ama kurt gibi açım. bu sabah kahvaltıda neler olacağı belli. inşallah fazla kaçırmam. kahvaltı bu saatte olunca biraz düzensiz bir beslenme olacak artık.
öperim hepinizi...

zuzum acaili guzel valla bana gore gramy ag gitsin zift bile burnumu tikayip icebilirim yani okadar diyim yok yaa boyykkk allah icirtmesin ama fena degil yaniii.yasminli yesilcay cok gusel tavsiye eer ellerinden operim.epru 400grama takilma haftaya olmasin ona gore yersen 400den fazla gider insallah osge sen bildirim yapmamissin niye olaki ben senin yerinde olsam saat basi bildirim yaparim ne gusel51kilosunnn cokseymi istedim gunaydiiiinnn sanadada canim isallah patates kizartmasi yemezsin.ben kahvaltiyi abarttim yaa yazarim aksamm jojopummmmmm melisimmmmmm nirdesin triendy esin iyidir umarimmm

sehracım evet tadı çok güzel açailin şimdiye kadar içtiğim ne varsa hepsinden bin kat güzel yeşilçaya alışamayanlar bence ilk bundan alıp içmeye başlasın hemen alışırlar bence :)

ve bugün ki menüm;
11:00, patlıcan salatası, domates, biber, 2 dilim sucuk, 3-4 çatal peynir, 3 ceviz, 1,5 dilim kepekli ekmek,
12:30 yeşil çay
14:00 2 adet mısır patlağı gibi birşey (diyet ürünlerinde var ya ondan)
15:00 bir dilim karpuz
16:30 bir dilim kavun
17:30 1 adet biber dolma, 4 yk kaşığı taze fasülye, yoğurt, domates, 1 dilim kepek ekmeği
şu anda yeşil çay
20: 00 de bir adet elma yada armut.

bugün de tuzluğu elime almadım. yemeklerdeki ve ekmekteki tuzla yetindim.

yarin gidip persembe doncem tatilkoyune gidiyoruz plansizoldu biraz malum kotu bir yazdi bir eyluldede okul basliyor seminer donemi menumu yazcam

Yoldan gece 2 de geldik kınadan.Yol yorunlugu bide ogluş başladı öksürmeye.O kadarda üstünü hep degiştirdim.Gece hep huzursuzdu saat başı meme die uyandı.7 de uyandı ve ben hala iyeb,gözlerimi zor açıyorum.Uykusuzum1 halley yedim o da biraz süt olur die.Uykum varken ne -kahvaltı hazırlayabilrim nede yiyebilirim.Ogluşun uyumasını bekliyorum.Uyanınca kıymalı börek yada poça aldırtıcam eşime ve güzel bir paazar kahvaltısı yapmak istiyorum**

DÜN:Aç karınla 1 bardak ılık su.
8:30 :1.5 dl.kepek ekmek,ekşimikli kırmızı etli biber,çay
14:30 :1 kepçe çorba,fırın poşette(1 baget,4dl.patates)1dl.ekmek,1bardak kola
19:30 :2 kepçe çorba,1 aayran.

Kına çerezinden 1 avuç yedim.

merhaba arkidişlerrr
ebruu doğum günü kutlu olsunnn ( biraz geç oldu ama :26: geçmişi anca okudum)
össge çok geçmiş olsunn cil şifalar diliyorum, bende bu yazı kayınvalideme bakarak geçirdim onunda bacağı kırldı, bide tam dizden, anlamamışlar önce sonra biz gittik alçı falan bide dayanamadı alçıyı söktü tekrar ikna edip götürene kadar bir 10 gün geçti sonra 20 gün alçıda kaldı, şimdi iyi hala topallıyor ama hiç olmazsa kendi şini görüyor, bide hsata oluncva bir naz bir naz, neyse allah kolaylık versin,umarım kısa zamanda iyileşir

benim hala misafirlerim var, ancak haftaya okullar açılınca düzenli takibe başlarım sayfayı, inşallah o zamana kadar fazla kilo almam
kendinize iyiy bakın görüşürüzz

menum dun
cok duzendizdi sabah borek iki dikim cay peynir zeytin tereyagli balli ekmek falan bisuruuu
oglen ceyrek ekmek beyaz ekmek pastirma aksam dolma borrk falan yazmayim birazdan yola cikiyoruz persembe donus size doyamadan ayrikiyoum cuma kilo almmamis olarak gorusmek uze issslalh

Saol canım benim kutlaman yeter

Ohh maşallah böyle yersen cumaya 1 kiloyu aldın sayalım şimdidenİyi tatiller gez eglen bol bol

dünkü menüm
sabah azcık sucuklu yumurta 3 zeytin salatalık 1kk peynir şekersiz çay
ara 1 avuç antep fıstık
öğle 2 yemek kaşığı makarna yoğurtlu
ara 5-6 tane fıstık
akşam 1 yemek kaşığı çorba 2 köfte 3 çatal patates 1 yemek kaşığı pilav
ara nescafe
dün abimlere gittik yatılıya mudanyaya o yüzden yazamadım dün gece
bugünkü menüm sabah
omlet 1kk peynir 3 zeytin 2 yarım sosis 1 yarım salam şekersiz çay
ara herkes cola içerken bende içtim valla
ara 4 biskrem
öğle 1 tabak çorba 1 yemek kaşığı pilav küçük bi parça tavuk ızgara 1 bardak kola
nescafe
akşam küçük bi parça ekmek arası salça sürüp yedim içim kıyılmıştı dün bugün çok kaçırdım

Kizlarr nasilsiniz gezmeklere tatillere gidilmis ohh ne guzel benim de inanilmaz havuza giresim var dipten dipten dalasim var.
Bende 2 ev arasi mekik dokuyorum utum bozulmustu kinaydi dugundu derken dag gibi utum birikti kayinvalidemde kizimi uyutup kostur kostur eve gittim camasir selesi elimde kostur kostur tekrar kayinvalideme gidip utuyu yaptim. Sonra yemek yap kizimla ilgilen biraz evi topladim simdi evime geldim kizimi sallarken size bakayim dedim
Dugunde guzel gecti sorunsuz bitti cok sukur iltifatlarintopladim Esim de cok begendi sacim elbisem hepsi icime sindi salina salina gezindim ablasi olarak gelinin.
Kiloma gelirsem hicbir fikrim yok hem yiyor hem cok kosturuyorum dengeliyordur az da olsa.menu paylasamasam da bu aralar kilo bildirimini aksatmamam gerek ins cumaya tartilip bildirimde buluncam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…