Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Dogum günümde 3 tane pasta kestim1 tanesini arkadaşlar toplanp bana geldiler pasta aıp süpriz yaptılar.1 tanesini kayınpederim almış ve gece süpriz yaptı.Digerinide tabisiiiii eşim almış ve arkadaşlarının evini süslemişler orda süpriz yptı2 tane pasta yarım yarım dolapta bana bakıyoBugün dikkat etmeye başldım ama 1 dl. pastacık yerm herhalde

Canım önemli degl seninde küçük çocugun var.Çocugum yokken anlayış göstermiyordm ama çocugum olunca onları daha ii anladım

ebruşum unutanlar için sakın canını sıkma insanlık hali bu.. gerçi insan hatrlanmak istiyo unutulunca gücüne gidiyo ama naparsın boşwer o güzel canını sıkmana değmez..
ayrıca o kadar pastayla işin zorrrr... onlara direnmek dahada zorrr
mesele bana eniştemn 2 yıldır pasta sözm varr birazdan yanına gitcez ismarlıcakk =))
sende ya konu komşuya dağıt yada yeee =)) ama bnce zor olsada dağıttt dolapta duruken ister istemez yeniyoo =))

Herkes hayatın akışına kapılıp gidiyor zamanla herşey degerini yitiriyor demekNyese gelelim pastayaAz önce cam sildim ve 1 dl. pastayı yedim.Ben çikolatalı seviyorum.2 side çikolatalı ama ben en çok begendigim kalan 1 dl. kndime ayırıp akşama bahçede çay içilirken binadakilere diger yarım pastayı dilimleyip ikram ediyorum Sanada afiyet olsun.Ama şu tartı işinni halledip motive olmanı bekliyorum

Bugün ilk günüm diye menüm çok güzel olmasada akşama yazıcam.Bi yerlerden başlamak lazım dimi ama.Ertelemeye zamanım yok ve hedefe yeterince yavaş ilerliyorum zatenGece ogluşu uyutunca klimayı açıp çekebildigim kadar mekik çekiyorum.Akşam çok uykm vardı.Duş aldm hemen uykum açılsın die ve 120 mekik çekip öyle yattımŞu göbegin gitmesi için 2 yol var.1 göbek gerdirme ameliytıOnda da yaptıranlar bin pişman ve çok dikiş acısı çekiyolarmış:18igeride mekikHaydi kızlar hepinizi mekik çekmeye davet ediyorum 1-2-3-4 hoppidii

Kizceler napiyonuzYarin kardesimin kinasi var biraz telasim var kiyafetim terziye gitmisti yapamamis bugun birdaha goturcem terzi uzak esimi bekliyorum kizimla zor olur. Oyle iste ins guzelce eglenir kurtlarimi dokerim
Ebrucum sen de 1 dilimcik ye ama gerisini ikram et bence

iste geldim burdayimmm ben bu iste ustayimmm kizlar anlatirimherbiseyi merak etmeyin ama gecmisi okumak istiyorum bi yandan bir eylul itibariyLe okul basliyor seminer donemi oyle yogundumki bu zamana kadar,ama bir eylulden itibaren duzenli olarak sislerleyim emiii oslediniz hemi beni.ben sizi cok ozledim arada girmedimki dayanamam dadanirim deyu yapmadim cunku yapmam geekenler vardi anlatirim optum hepicinizi.osge epru gordum sisi bi ozet gecsenize merakim dinsin kilo alan veren hayatinda degisiklik olan vesaire

Canim benim hosgeldin ozlemezmiyiz cok ozledik hem de ve cok merak ettik kayinvaliden nasil iyi mi?
Bizler de iyiyiz . Cok bos kaldi topik ebru baya kilo verdi hedefe az kaldi onun bense 2 3 kilo aldim ramazan daSen naptin verebildin mi kilo?Tekrar toplanip eskisi gibi olalim diyoduk biz de

MERHABA ARKİDİŞLERRRR

uzunnn bir aradan sonra merhaba yaklaşık iki aydır yokum nihayet dün gec evime döndüm kilolarımla beraberr
68.8 görmüştüm 10 gün önce ama son on günde hep pikniklerdeydik, evde kalabalık olunca yedimde yedim ve bu sabah tarıda 71.0 gördümyani anlayacağınız yazı boşa geçirdik bide artı 2 ile geri döndüm, bu haftada dikkat edemiyeceğim ama kilo bildiriminde bulunurum bundan sonra düzenli, evimde misafirleirm var haftaya kadar burdalar daha ben gelmeden misafirler gelmiş evime, o yüzden bu haftada güme gidecek

ama bundan sonra evdeyim sayfayı takip edebilirim hiç olmazsa, insan aranıza kaltılınca motive oluyor
bu arada bu gün kızım doğum günü , kızım canım bebeğim bir yaşına girdi, şuan itibariyle doğalı 2 saat oluyor, dün yoldan geldiğimiz için çok yorgunduk, o yüzden akşama doğru çıkp pasta aldık ben eşim kızım pasta kesip yedik

İyiyiz canım 1 dl. yiyip binadakilere ikram ettim.Dök bakalım kurtları tey teyİnş. herşey güzel olur canım.
Makyaj güzel canım ama sen ne renk giyeceksin ve göz rengin ne renk?
Canım canım özlemezmiyiz.Özlemekten çokta merak ettik seni ve kayınvalideni.İnş. iyidir sagıgı?Neden hiç ugrayıp bizi haberdar etmedin bakimAman aman kilo veren yok malesef hepimiz helede bayramda saldık kendimizi

Canım tekrar hoşgeldin.Kilo almışsın görüşmeyeliAma düzene hep beraber girip hallederizKızçenin dogum günü kutlu olsun.Hep beraber nice saglıklı mutlu yıllara

Hawar kizinin yas gunu kutlu olsun 3.5ay var aralarinda kizlarimizin.kilo vermek icin duzen gerek ben o yuzden kolay verdim fazla disari cikmiyodum kıstı zaten hatta kizlar diyodu sen hic disari cikmazmisin misafir gelmszmi sana diye gezmelerin bittiyse tekrardan baslarsin

Ebrucum gozlerim koyu kahve ( kara goz kara kas beyaz tenliyim )kiyafetim siyah sifon arada altin isleme var sade bisi

az yazayim gecmise bakcam okucam okuyabildigim kadar.simdi oncelikle k.validemden baslayayim biliyorsunuz kanserdi ve 28haziran sabahi ameliyata girdi 9saat surdu ameliyat intenatioanl hospitalda bu zamana kadar yapilmis en kapsamli en riskli en buyuk ameliyatmis yuzde doksan masadan kalkamaz demisti doktorlar o sekilde girdi tabi kendi bilmiyordu bu durumu.neyse karacigerinin yarisi migdenin yarisi safra kesesi onikparmak bagirsagi ve dalagi alindi.tumor oralara kadar yayilmis.ve cikti ameliyattan sukurler olsun.pamugum benim..durun yazcam

yogun bakimda kaldi bayagi gorumcemler sirayla baktilar benim oglum bensiz durmadigi icin ben bakamadim malesef.140milyarcivarinda bir butce ayrildi dedimki kendi kendime ne buyuk bir zenginligin iceisindeyiz sagligimiz sihhatimiz insan ancak boyle gorunce yasyinca anliyor ustelik cekilken acilar sikintilarda cabasi.halimiz ne kadar sukur etsek az kizlar..amelyat sonrasi komplikasyonlardan falan bahsedip icinizi karartmak istemiyorum ama sunu soylemekte fayda goruyorum uc gunluk dunyada kimseyi kirmayin uzmeyin derim.benki okadar severim k.validemi bir gune bir gun ne ben onu ne de o beni kirmistir.ama dedimki keske su tatile gitigimizde onuda goturseydik keske ona sunu alsaydik bunu yapsaydik fazladan sunu etseydik dedim.ki k.validemin o taraklarda bezi yoktur yani surayi gezeyimde bu benim olsunda falan dicek bi insan degildir.cennetten dusmus bi melek gibidir yani okadar diyim size...ama ben daha fazla yapamadiklarim icin yandiysam varin siz dusunun eger kalbini kirsaydim uzseydim simdi dustugum durumdan nasil daha feci bi durumda olacagimi..ben sezeryanla dgum yaptim kesigi bilirsiniz onun bes kati kesildi kadincagizin karni kiloluda.dusunun kelepcelerle tutturmuslardi etlerini dikis falan mumkun degil tutmaz onca uzunluktaki yarigi..hani telli dosyalar varya ondan inun tellerinden gibi..izleri falan...yasananlar..neyse simdi derin bir ic cektim uc haftadir kemoteapi surecinde..inanilmaz kilo verdi ama inanilmazda dirayetli kanserim demiyor asla hastayim grip oldum gececek diyor kemoterapi demiyor ilac tedavisi diyor..o tam bir osmanli kadini atlatacak insaallah dualarimizla ve dirayetiyle..

tabi hepimuz bu durumdan cok etkilandik haliyle..sonrasinda eve cikinca ve yemesi icmesi duzene girince kucukgunu birlik kacamaklar yaptik falan derken ben acayip acayip yedim yani hic sakinmadim diyim size korkumdan topigede girmedim hic..ve sunu anladim onca yedim ictim demekki insanin kilo almasi ciddi bir olaymis kimbiir neler yemisimde ben cikmisim oncakilolara bosuna degilmis..yani anladimki kilo almak bence daha zor.yiyorsun yiyorsun hemde hic dikzt etmeden yine fiskirmadi bi yerimden yaglar pantolonlarim oluyor falan.yani ben okadar gun dikkatetseydim kesin kilo vecekken dikkat etmeyimo dondurma senin bu kola benim yaglilar kizartmalar falan almam gereken miktari almadim yani..demekki ne sagliksiz beslenerek alinmis o kilolar.neyse yarin bildirim yapayim

SEHRAAA, canım çok büyük geçmiş olsun.İnş. en kısa zamanda pamugun iyileşir
ÖZGEEE,ben sni hep resimdeki kız gibi hayal ediyordum ama:44:Hepinizin hayalimde bi fotosu vardaMakyaj olarak o makyaj güzel ve dudaklarınıda hafif kahve ruj.Gözlerin yogunsa dudaklar açık olmalı

Hadise ne kadr güzel zayıflamışOgluşu yıkadım şimdi uyutup kalan 2 camımı silicem.dün 2 cam sildim ve yatmadan 100 tam mekik çektim.ve şunu söyleyebilirmki yarm mekkte bi fayda görmedim.Ama mekik aletiyle tam mekik çekigim için sarkan göbegim düzelmeye başladıResmini çekiyorum hep kendim gözlemlemek adına.FARK inanılmaz.Düzeleegine artık daha çok inanıp şevkle mekigimi çekiorm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…