- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #5.421
Emeklerim boşa gitsin istemiyorum canım.Dün gece eşimin yegenn kınası vardı.İltifatlar almak artık beni şımartmamalı(laf aramızda heleede bindallı giyip saçıma gül takıp çıkınca iltifat yagmuruna tutuldum:115:)Birde çıplak görseler tane bile iltifat etmezlerdi eminimEbrucum canim sıkma tatli canini sen de bu azim oldukca er ya da gec istedigin fizige kavusacaksin ayrica senin bi sucun yok iyi menu cikarmana ragmen kilo verme hizin dusuk bu elinde degil ki senin buna ragmen pes etmeden devam ediyon oyle bi iki halley yemekle kilo da alinmaz
Sehra nice nice mutlu senelere esinle canim Allah hic ayirmasin mutlulugunuz daim olsun ins.
Kilo bildirimine gelince evde degilim kizlar yarin tartilirim artik ama 53 falan olmusumdur gobegimden oyle tahmin ediyorum
bugün neler yemişim;
09:30 da bir küçük şeftali, 1 adet mürdüm erik
10:30 da 3 çatal patlıcan salatası, domates, salatalık, biber, 4-5 çatal peynir, 2 dilim ekmek
12:30 da yeşil çay, birince dilim kavun
15:30 da oğlandan kalan yemekten 4-5 adet küp patates
16:30 da şeftali ve elma
18:00 de yeni aldığım düdüklümü denemek amacıyla kemikli et yemeği yaptım bugün. 2 adet et (kemikli), 4-5 yk kadar bulgur pilavı, salata, yoğurt, 2-3 lokma ekmek
az önce yeşil çay
artık tuzluğu hiç elime almıyorum. sabahki domatesi falan da sıfır tuzla yedim.
sabah yarım paket çubuk kraker 3badem
kahvaltı 12.00 yarım kare borek 1kk kaşar bır çavdar 5zeytın domtes salatalık iki lokma beyaz ekmek 1sucuklu yumurta çay
ara 7badem
öğle 15.00 4kaşık yeşilfasülye ıkı kaşık yoğurt
şimdi 18.00 da 8yk yeşil fasülye yogurt yıcem ekmeksiz.yarım paket çbubuk yedım sabahtan ata kalan.erken kapatcam dolapta magnum var ama yemicem.istisna yapmıcam işşşallah
bol su ve bıtkı çayı
merhaba arkidişler
ben daha düzen oturtamadım o yüzden menü faşlan yazmıyorum ama umarım, önümüzdeki haftadan itibaren düzlecek herşey, bakıcı işleriyle uğraşıyorum, tatile gitmeden bir bakıcyla anlaşmıştık ama, bir haftadır gelsin diye bekliyorum gelmedi, bide sinir oldum kaç kez aradım, neyse sonunda tle bakma lütfünde bulundu ee şöyle oldu böyle oldu, insan bir der ya ben gelemiyom yapamıyacam bak başının caresine diye, neyse 2-3 gündür bakıcı bakıyorum 2 kişi buldum biri çok para istiyor bütçemizin çok üstünde, diğeride eve gelmek itemiyor, mecburen birazda eşim yüzünden, ona baktıracağız, bu gün biraz götürdüm kızımı onun evine ben olduğum için pek sorun çıkarmadı, ( gerçi bu arada kızımda hasata ateşlendi dün )
yarında o gelecek bizim eve ama pek aklıma yatmıyor ne dersem bir bahane buluyor, diyorum tatlı verme aman ne olacak diyor tv syrettirme, bişey olmaz diyor, durr bakalımm ne olacak, pazarteside seminerler başlıyorrr,
nasıl bırakıp işe gidecem bilmiyorum düşündükçe burnumun direği sızlıyorr
benim menüm;
10:00 da domates, salatalık, 3 zeytin, 2 adet reçelin çileği, 4-5 çatal peynir 2 dilim kızarmış ekmek
12:00 de 1 erik
13:00 de bir ince dilim karpuz
15:00 de 4-5 yk bulgur pilavı
17:30 bir paket limonlu kepekli bisküvi
19:00 bir adet güveçte balık, bir dilim ekmek, salata, yoğurt (komşularla gitmiştik dışarda yedik)
21:00 eşimden kalan magnumun dibinden 2-3 ısırık
komşularım bize geldi çaya
24:00 de bir erik, bir şeftali
bugün pek iyi değil. yemekten sonra birşey yemesem çok iyi olacaktı. ama yavaş yavaş öğreniyorum. herkes dondurma aldı. ben istemiyorum dedim almadım. o balıkçıda eskiden 4-5 dilim belki de daha fazla ekmeği bana mısın demeden götürürdüm. bugün bir dilimle sınırladım.
Pek iyi degildi derkenbence cok iyi gidiyosun harikasin birtek 24 te bisi yemesek iyi ama deki migdem kazindi 1 erik yeseydin sadece. Bu sefer olcak azmini kaybetme canim