Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

ilk kilo bildirimi benden olsun
başlangıç: 64,4
geçen hafta: 64,0
bu hafta: 64,2
gelen: 200 gram (bu haftaki yemeklerin bedeli. yemeklerde çok yemesem de hep 21'e kadar sürdü)
giden: malesef yok
hedef: 60

Kilo Bildirimi
Başlangıç:63
Geçeh hafta:53.4
Bu hafta:53.3
Giden:100
Gelen:yok
Hedef:52

100 gr vermişim bravo bana.Eeee ara ögünlerde meyve yerine halley zıkkımlanırsam olacagı buydu.Şimdi sinirden bir parça ekmek kadayıfı yiyorum 100 gr geri almak için ohhh İradesiz pis bogaz ben 1 kiloyu aylardır veremiyorum.Millet 5 günde 1 kilo verirken hemde

huhuhu ben geldim canım bugun benım evlililk yıldonumum eşim hediye almak istiyor bende onu yönlendirmek:)şimdi hepsi burada .coma girermisin senin rocket hangisi onu bana söylesewnde ondan aldırsam eşime b

Ebrucum canim sıkma tatli canini sen de bu azim oldukca er ya da gec istedigin fizige kavusacaksin ayrica senin bi sucun yok iyi menu cikarmana ragmen kilo verme hizin dusuk bu elinde degil ki senin buna ragmen pes etmeden devam ediyon oyle bi iki halley yemekle kilo da alinmaz

Sehra nice nice mutlu senelere esinle canim Allah hic ayirmasin mutlulugunuz daim olsun ins.

Kilo bildirimine gelince evde degilim kizlar yarin tartilirim artik ama 53 falan olmusumdur gobegimden oyle tahmin ediyorum

Son düzenleme:
bugün neler yemişim;
09:30 da bir küçük şeftali, 1 adet mürdüm erik
10:30 da 3 çatal patlıcan salatası, domates, salatalık, biber, 4-5 çatal peynir, 2 dilim ekmek
12:30 da yeşil çay, birince dilim kavun
15:30 da oğlandan kalan yemekten 4-5 adet küp patates
16:30 da şeftali ve elma
18:00 de yeni aldığım düdüklümü denemek amacıyla kemikli et yemeği yaptım bugün. 2 adet et (kemikli), 4-5 yk kadar bulgur pilavı, salata, yoğurt, 2-3 lokma ekmek
az önce yeşil çay
artık tuzluğu hiç elime almıyorum. sabahki domatesi falan da sıfır tuzla yedim.

menumu yazmaya baslicam kizlar.evi toparla falan deken yedim bugun kilo bilfirimimide haftaya yapcam.tartildim ama acayip moralim bozukdu yolculuk sonrasi sisliklere veriyorum taruda gorduklerimi gercek olamaz heralde bes gun sonunda o kadar akinmaz,,umarm cuma gunu yuzum guler eski kilomda 56.7cikarim insallahnpur dikkat etcem soz.ebruu ya ne okur rockete baksana hepsiburda.comdan sendeki hangidi deyuuu ondan alim diyorum benimde gobegim salmis simsiki ve dumduz olsun istiyorummise yarayacagina inaniyorum cikseymi istedim nenunu begendim busuuu bosver o adam sana yaramazdi zati daha simfiden kilona takiyordu evlensetdin gozunun ustunde kasin var derdi o sana uzulme diye demedim ama simdi dedim rahatladim sen otur calis kpssye insana kendinden fayda var zncak tatlim...osgee yarndan kelli ornek menuler cikarip kiskandiralim birbirimizi tamammi yavrummm gecmiside okumak istiyorum allam ne cok isim var.pazarteside okul basliyor seminer donemi..yeni egitim sistemine gore egitime tabi tutulcaz ikk kez beslere gircem..5678 bakalim hepsinden ders akirsam yorucu olur iki en fazla uc sinif almayi istiyorum hoksa cok dagikirim jojopummmmmmm nirdesin yaww melisimmmm sen nerdesinnnnyoksa bebekmi geliyorrrr kizz saldinmi gobekleri

ay nasıl acıktım anlatamam. akşam yemeğinden sonra tek lokma sokmadım ağzıma. hemen yatıcam. ölsem de açlıktan yemicem.

Emeklerim boşa gitsin istemiyorum canım.Dün gece eşimin yegenn kınası vardı.İltifatlar almak artık beni şımartmamalı(laf aramızda heleede bindallı giyip saçıma gül takıp çıkınca iltifat yagmuruna tutuldum:115:)Birde çıplak görseler tane bile iltifat etmezlerdi eminim

Herzamanki giibi harika helede tuzsuz bravo

Canım eşinle nice senelere aynı yastıkta saygı ve sevgiyle yaşlanınBenim ki bim markete geldiginde kaynanamn aldıgı mrkası olmayan bi ürün.Mavi renkte AB socet ürünün kopyası.Çok para yatırıp markaya bakma ucuz yollu bişi al.Üzerinde Bluelight AB traıner yazıo

sabah yarım paket çubuk kraker 3badem
kahvaltı 12.00 yarım kare borek 1kk kaşar bır çavdar 5zeytın domtes salatalık iki lokma beyaz ekmek 1sucuklu yumurta çay
ara 7badem
öğle 15.00 4kaşık yeşilfasülye ıkı kaşık yoğurt
şimdi 18.00 da 8yk yeşil fasülye yogurt yıcem ekmeksiz.erken kapatcam dolapta magnum var ama yemicem.istisna yapmıcam işşşallah
bol su ve bıtkı çayı

laptopumun tuşlarını oğlum koparmıştı ihmal edip yaptırmammıştık ipadden yazıyordum dokunmatik olunca karşıyordu harfler..artıkın guzelce yazarım burdan oğlum izin verdiği sürece yoksam yine o salak alete mahkumum ne özelliği varsa..allahtan ben almadım hediye.yoksa vururdum duvarlara daşlara kafamı

mesaj düzenlemem paneli kaldırıldımı banamı oyle geliyor yaaa akşsamki menumde sab ahtan arta kalan çubuk kraker yedim haberınız olsun yersem bişey yazarım yeme sehraaa yeme sehraa zıkkımın pekini ye hemi sehra sennn

merhaba arkidişler
ben daha düzen oturtamadım o yüzden menü faşlan yazmıyorum ama umarım, önümüzdeki haftadan itibaren düzlecek herşey, bakıcı işleriyle uğraşıyorum, tatile gitmeden bir bakıcyla anlaşmıştık ama, bir haftadır gelsin diye bekliyorum gelmedi, bide sinir oldum kaç kez aradım, neyse sonunda tle bakma lütfünde bulundu ee şöyle oldu böyle oldu, insan bir der ya ben gelemiyom yapamıyacam bak başının caresine diye, neyse 2-3 gündür bakıcı bakıyorum 2 kişi buldum biri çok para istiyor bütçemizin çok üstünde, diğeride eve gelmek itemiyor, mecburen birazda eşim yüzünden, ona baktıracağız, bu gün biraz götürdüm kızımı onun evine ben olduğum için pek sorun çıkarmadı, ( gerçi bu arada kızımda hasata ateşlendi dün )
yarında o gelecek bizim eve ama pek aklıma yatmıyor ne dersem bir bahane buluyor, diyorum tatlı verme aman ne olacak diyor tv syrettirme, bişey olmaz diyor, durr bakalımm ne olacak, pazarteside seminerler başlıyorrr,
nasıl bırakıp işe gidecem bilmiyorum düşündükçe burnumun direği sızlıyorr

benim menüm;
10:00 da domates, salatalık, 3 zeytin, 2 adet reçelin çileği, 4-5 çatal peynir 2 dilim kızarmış ekmek
12:00 de 1 erik
13:00 de bir ince dilim karpuz
15:00 de 4-5 yk bulgur pilavı
17:30 bir paket limonlu kepekli bisküvi
19:00 bir adet güveçte balık, bir dilim ekmek, salata, yoğurt (komşularla gitmiştik dışarda yedik)
21:00 eşimden kalan magnumun dibinden 2-3 ısırık
komşularım bize geldi çaya
24:00 de bir erik, bir şeftali

bugün pek iyi değil. yemekten sonra birşey yemesem çok iyi olacaktı. ama yavaş yavaş öğreniyorum. herkes dondurma aldı. ben istemiyorum dedim almadım. o balıkçıda eskiden 4-5 dilim belki de daha fazla ekmeği bana mısın demeden götürürdüm. bugün bir dilimle sınırladım.

allah yardımcın olsun. bakıcı işi zor iş. rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah.

Pek iyi degildi derken bence cok iyi gidiyosun harikasin birtek 24 te bisi yemesek iyi ama deki migdem kazindi 1 erik yeseydin sadece. Bu sefer olcak azmini kaybetme canim

Pek iyi degildi derken bence cok iyi gidiyosun harikasin birtek 24 te bisi yemesek iyi ama deki migdem kazindi 1 erik yeseydin sadece. Bu sefer olcak azmini kaybetme canim

özgecim inşallah olur bu sefer. yarında pikniğe gideceğiz. şimdiden az ye diye kendimi telkin ediyorum. aslında 24'de midem kazınmıyordu. misafire meyve koydum ne bileyim o anda yemiş bulundum. zaten meyveye karşı hassasım. nerde bulsam hayır demem.

Sonunda firsat bulup tartildim 53 kilo olmusum daha da pis bogazimi tutamazsam baslangic kiloma donerim artik

ve bugünkü menüm;
11:30 da patlıcan salatası. domates, 4-5 çatal peynir, 3-4 adet ceviz, bir çatal bal, 2 dilim kızarmış ekmek
13:00 bir ince dilim karpuz
15:00 3-4 küçük salkım üzüm
16:30
7 adet köfte, avuçiçi kadar tavuk mangalda, bol domates ve patlıcan salatası, bir plastik bardak fanta, bir ekmeğin köşesinden azıcık

Bu akşam dügünde nasıl oynadım nasıl koptum anlatmam.Çünkü elbisenin içinde kımıldayamazken kaynımın nişanında bu akşam göbek kısmı bollaşmış içinde oynadm desem abartmamaış olurumMigdem gitti ve 3 kat ola göbegim tek kat büyük olsadaSaçım kaynımın nişanından daha süper dagınık harika oldu.Makyaj bana ait zatnMakyajımı begenen kuaför iş teklifi etti Özel makyajlara gidicem oraya artık.Fırsat bulursam resmimi albüme koyarım bakarsınız kızlar.Ama mekikten asla vazgeçmiycem.Diyolar ya şu aleti aldım bi faydasını görmedim.Onları diyenler ilk merakla 3-4 gün kullanıp rafa kaldıranlar.Düzenli kullanıldıgında hakkını veriyor.İltifatar zaten diz boyu oyyyyyyyyy çok şımardım hep aynaya baktımZayıf olmak ne güzel.Herkes 'kız kilolarını eltine mi hediye ettin' dediler sanki agız birlgi yapmışlar gibiTey tey tey dügünmde kaynım kollarına bak abimin 3 katı diye dalga geçerdi.Ve bunun gibi bi çok incitici laflar.Şimdi herkes nişanlın çok kilo almış diyor.O da bozuluyor.:26:Zaman tekerrür ediyorYarın geçmişi okurum çok uykum var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…