-
- Konu Sahibi puccakanka
- #5.361
BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık su
Sabah:2 dl.ekmek(içini ogluş yedi)ekşimikli yumurta,çay
Ara:türk kahvesi
Ögle:1 tabak mantı,2 sarma,2dl.baklava
Ara:yeşilçay
Akşam:1 kase çorba,3 kaşık yogurt,4 kaşarlı tavuk köftesi
Ara:1 incir,yeşilçy
Spor:
1 cam silmece
200 mekik aletiyle TAM mekik çektim
Kızlar biliyorum ögle fazla oldu ama çok yoruldum.Tüm gün bahçede misafirler in çık bacaklarım agıyor.Az önce mekik çektim karnım acıdı resmen .Duş aldım şimdi yatıcam.Ama inann şiddtle tam mekik çekin diyorum.Azda olsa tam mekik.Çekemeyenler hiç degilse yarm mekik çeksinler.Ben bu aletin çok faydasını gördüm.Kaynanam saolsunHer gece çekiyorum ya inanın göbek deligim sarkmadan dolayı nerdeyse aşagıya bakıyodu şimdi tam yerine geldi ve şekillnmye başladı.İnanıyorum benimde dümdüzzzzzzzzzzz bir karnım olacak
Evet canım mavi renkte mekik aleti.Kaynanam bim markete çok uyguna geldiginde almış zamanında.Şimdi benim işime yarıyorEbrucum mekik aleti dediğin şey AB rocket'mı. yokse başka birşey mi?
1 kilo vermişsin kızkilo bildirimi yapip cikcam kizlar aksamada menumu yazarim hergun yazarim yorumda yaparim issalah geldim artik giciklik yapma vakti geldi dimi amaahanda buraya yaziyorum bu topikteki herkes seneye yaz hedfinde olcek demedi demeyin en gec diyorum uc bes zy icinde olanda olcek tabisineeee.
simdi
baslangic 67.7
en son tickerimda da goruldugu gibi57.7imisim
bu sabah 56.7
hedef53
ama 53olunca kendimde hala fazlalik gorursem gobek ve toto gibi 50olcam insaallah
Hey maşşallah biri bizi durdursunbaşlangıç: 78.5
2 hafta önce : 68.8
bu hafta: 70.3
gelen :1.50
toplam giden: 8.2
hedef: 57
kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim arkadaşlar bu hafta ara ara bakıyorum, ama haftaya sıkı takibe ve sağlıklı beslenmeye devam
niye dogdunki sen yaaasenin gibiler yuzunden camlarimizi hep temiz tutmak zorundayiz citayi yukseltiyorsun titiz gocmen gelini nolcekkkk..esinle yavrunla nice mutlu huzurlu saglikli bir omur gecirmen dilegiyle.dahada bir yil guzel soz bekleme benden