Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

kızlar ben geldim geçmiş bayramınız mübarek olsun
sehracım çok geçmiş olsun elhamdulillah kvaliden iyiyymiş ALLAH kimseyi sağlığından etmesin dönmene çok sevindim canım kilo almamana da :)))
ebrucum doğum günün kutlu olsun canım girip okuyamadım bile yazdıklarınızı yeni vaktim oldu. bayramda ziyarete falan gittik acayip sancım vardı evde olduğum müddetçe yattım erken doğacak diye çok korktum şimdi yeni yeni hafifledi sancılarım yine de yorulunca çok kötü oluyorum
ösgecim sen iradeli kızsın verirsin hemen kilolarıını inşallah
busu sende ebrunun dediği gibi bi tartı al bence de ipin ucunu kaçırdın mı toparlamak zor oluyo
bana gelince tartılmıyorum artık sürekli de yiyorum abur cuubur falan napim doğumdan sonra artık karnım o kadar kocaman oldu ki.. 2 hafta kaldı doğuma bu arada tercih sonuçları belli oldu girmişim marmaraya hemde en yüksek puanlardan biriyle :) bakalım sonrası nasıl olcak hepinize kolay gelsin kızlar inşalllah hepiniz istediğiniz kilolarda olursunuz

merhaba arkadaşlar,ben 30 yaşında ve 62 kiloyum evlenmeden önce yani 2 sene önce 54 kiloydum 8 kilo fazlam var ,çalışıyorum bu yüzden öğlen yemeklerini dediğiniz gibi yapamıyorum yani iş yerinde ne çıkarsa onu yiyorum diyim ya da evden tost yapım yiyorum,abur cuburum yok çok şükür ama mantı ve makarnaya dayanamıyorum,makarnayı yağsız ve sossuz yerim ama bi tabak dolusu yerim,haa unutmadan en zayıf noktam hayatımdan tuzu çıkaramıyorum,yaptığınız diyetlerde tuz etıyormusunuz yemeklere onu öğrenmek istiyorum,bu 8 kiloyu 2 ayda vermem lazım,artık eşim bile kiomdan dolayı eleştirmeye başladı beni,diğer kötü tarafım kilo alınca göbekten alıyorum yani çok kötü bir can simidim var kıyafetlerden iğrenç görünüyor.bana fikir verin neler yapmam lazım.TRİENDY ARKADAŞ EĞER FORUMA GİRİYORSA BANA FİKİR VERİRSE ÇOK SEVİNİRİM YADA BİLİNÇLİ ARKADAŞLAR.

ve bende geldim.
ebrucum doğum günün kutlu olsun. rabbim uzun sağlıklı bir ömür verir inşallah sana...
sehracım, kayınvalidene geçmiş olsun. allah şifa verir inşallah.
88 li sanada hayırlı doğumlar diliyorum. marmaranın hangi bölümüne girdin.

ben de memleketten bugün döndüm. oradayken sizi telefondan takip ettim. ama hiç yazamadım. fala abartmadan yemeye çalıştım ama tuvalete çıkma konusunda problemler yaşadım. neredeyse hiç açıkmadım. ve sofraya acıkmadan oturdum desem yeridir. anneme yalvarıyordum artık ne olur birşey getirme diye. bugün 4 gibi geldik. hemen valizleri boşalttım. çamaşırları attıkm. evde yemek olmadığından pide yedik artık. sonrada lazer seaasım vardı ona gittim. yarın da izinliyim aslında. ama kısa süreli bir jüri için gitmem gerek. uzun zamadır izinli olduğumdan hep kot falan giyiyordum. şimdi yarın ne giysem bir türlü karar veremedim.
çarşamda regl olucam. gögüslerim nasıl şiş, nasıl acıyor anlatamam. resmen çamaşırımdan taşıyor. vücudumda şişirilmiş gibi.
ben bu tatilde tuz yeme alışkanlığımı bir daha (normalde çok tuzlu yerim) gözden geçirdim ve baktım ki domatese bile on kere tuz ekiyorum. bundan sonra mümkün olduğunca az yemeye çalışacağım.
yarın tartıda ne çıkarım bilmem ama yarından itibaren hedef 60' a kitlenip elimden geleni yapacağım. yarın kilo bildirimi de yaparım
iyi geceler herkese....

artık eskiye dönelim kızlar bende bugün itibarii il yazıcam menüleri yarında tartı günümüz inşallah herkes vermiştir gramda olsa:)
bu günkü menüm
sabah yarım dilim ekmek çok az sucuklu yumurta 1 zeytin 2 bardak şekersiz çay
ara dışardaydım teyzemin kızıyla 1 nescafe içtim çay bahçesinde
öğle bize geldik çarşıdan sonra kuzenimle 1 tabak çorba küçük 1 dilim ekmek 1 yemek kaşığı mantar sote 1 yemek kaşıüğı taze fasulye salata olarak 4 dilim salatalık ve dereotu
1 bardak kola
akşam 1 dilim ekmek taze fasulye 1.5 yemek kaşığı pilav salata
birazdan yeşilçay yapıcam kendime bayadır içmedim acı geliyo tadı ya:KK50::KK53::KK53:
bu aralar çok hareketliyim küçük tırtılımdan dolayı:KK1::KK1::KK1:

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık su
Sabah:2 dl.ekmek(içini ogluş yedi)ekşimikli yumurta,çay
Ara:türk kahvesi
Ögle:1 tabak mantı,2 sarma,2dl.baklava
Ara:yeşilçay
Akşam:1 kase çorba,3 kaşık yogurt,4 kaşarlı tavuk köftesi
Ara:1 incir,yeşilçy

Spor:
1 cam silmece
200 mekik aletiyle TAM mekik çektim:KK37:

Kızlar biliyorum ögle fazla oldu ama çok yoruldum.Tüm gün bahçede misafirler in çık bacaklarım agıyor.Az önce mekik çektim karnım acıdı resmen .Duş aldım şimdi yatıcam.Ama inann şiddtle tam mekik çekin diyorum.Azda olsa tam mekik.Çekemeyenler hiç degilse yarm mekik çeksinler.Ben bu aletin çok faydasını gördüm.Kaynanam saolsun:KK16:Her gece çekiyorum ya inanın göbek deligim sarkmadan dolayı nerdeyse aşagıya bakıyodu :KK17:şimdi tam yerine geldi ve şekillnmye başladı.İnanıyorum benimde dümdüzzzzzzzzzzz bir karnım olacak:KK24::KK76:

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık su
Sabah:2 dl.ekmek(içini ogluş yedi)ekşimikli yumurta,çay
Ara:türk kahvesi
Ögle:1 tabak mantı,2 sarma,2dl.baklava
Ara:yeşilçay
Akşam:1 kase çorba,3 kaşık yogurt,4 kaşarlı tavuk köftesi
Ara:1 incir,yeşilçy

Spor:
1 cam silmece
200 mekik aletiyle TAM mekik çektim:KK37:

Kızlar biliyorum ögle fazla oldu ama çok yoruldum.Tüm gün bahçede misafirler in çık bacaklarım agıyor.Az önce mekik çektim karnım acıdı resmen .Duş aldım şimdi yatıcam.Ama inann şiddtle tam mekik çekin diyorum.Azda olsa tam mekik.Çekemeyenler hiç degilse yarm mekik çeksinler.Ben bu aletin çok faydasını gördüm.Kaynanam saolsun:KK16:Her gece çekiyorum ya inanın göbek deligim sarkmadan dolayı nerdeyse aşagıya bakıyodu :KK17:şimdi tam yerine geldi ve şekillnmye başladı.İnanıyorum benimde dümdüzzzzzzzzzzz bir karnım olacak:KK24::KK76:

ebruş ciddimisiin sen ya gerçekten mekik işe yarıyomu benimde çekmem gerek artık ama nasıllllll:KK53::KK53::KK53: 5. ide porsuyorum resmen:)

88 Lİ, canım dogum günüm için teşekkürler.Kilo aldım diye üzülme ben inanıyorumki doumdn snra verşceksin.Sende o azmi gördm.Marmarayı hemde iyi bi puanla kazanmana çok sevindim.3 çocuk bide hamilelik ve artı okuyabilmene hayran ve gıbta ettim:KK9:

ÇOKŞEYMİSTEDİM, dogum günümü kutladıgın için saol canım.Tarif içinse ne demek herzaman paylaşırım.Belkide tuzdan veremiyosundur.:nazar:Tuz ödem şişkinlik ypıyodur bünyene:44:Ben tuzu çok azalttım.Eşim begenmeyp ek atıyor kendi tabagına.Ben ogluşada verdigim için birazda azaltmama sebep oldu.

ZUZUUUUMM,menün güzel.Bi yerlerden başlamak lazım.Artık hem menü paylaşıp hem yorum yazalım.Mekik cidden işe yrıyor.Ben aletle yapmaya başladıgımdan beri fark daha bi ortaya çıktı.Netten kolay mekik çkmenin yollarına bak derim:KK34:

ilk kilo bildirimi benden gelsin;
Başlangıç:64,4
geçen hafta:64,4
bu hafta: 64,0
giden :400 gram
gelen: yok
hedef: 60
bu 400 gram nasıl gitmiş anlamadım valla. gerçi çok yememeye özen gösterdim ama. neyse gitmiş ya...

kilo bildirimi yapip cikcam kizlar aksamada menumu yazarim hergun yazarim yorumda yaparim issalah geldim artik giciklik yapma vakti geldi dimi ama:KK33:ahanda buraya yaziyorum bu topikteki herkes seneye yaz hedfinde olcek demedi demeyin en gec diyorum uc bes zy icinde olanda olcek tabisineeee.
simdi
baslangic 67.7
en son tickerimda da goruldugu gibi57.7imisim
bu sabah 56.7:KK42::nazar::KK76:
hedef53
ama 53olunca kendimde hala fazlalik gorursem gobek ve toto gibi 50olcam insaallah

başlangıç: 78.5
2 hafta önce : 68.8
bu hafta: 70.3
gelen :1.500
toplam giden: 8.2
hedef: 57
kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim arkadaşlar bu hafta ara ara bakıyorum, ama haftaya sıkı takibe ve sağlıklı beslenmeye devam

niye dogdunki sen yaaaEn Büyük TÜRKİYE:KK37:senin gibiler yuzunden camlarimizi hep temiz tutmak zorundayiz citayi yukseltiyorsun titiz gocmen gelini nolcekkkk..esinle yavrunla nice mutlu huzurlu saglikli bir omur gecirmen dilegiyle.dahada bir yil guzel soz bekleme benden:KK51::KK52::KK53:

cokseymi istedin tuzu kes emi bu adini saydiklarim nirde yaa.osgem seni okumayi osledim vakit bulupta oturamadim daha hawar o aldigin cabuk gider merak etmekisa zamanda alinanlar kisa zamanda verilir.ben bu hafta ssirdimdogrusu neler yedim ictim bir bilseniz bu iki ay dmekki yzramamis ramazanda gun icinde tuketmisim sukur.ama haftayada bu kiloda ciksam yada 56olsam haci yaaa evet evet haftaya 56 olsam ne gusell:KK34:

Ebrucum mekik aleti dediğin şey AB rocket'mı. yokse başka birşey mi?
Evet canım mavi renkte mekik aleti.Kaynanam bim markete çok uyguna geldiginde almış zamanında.Şimdi benim işime yarıyor:KK76:
kilo bildirimi yapip cikcam kizlar aksamada menumu yazarim hergun yazarim yorumda yaparim issalah geldim artik giciklik yapma vakti geldi dimi ama:KK33:ahanda buraya yaziyorum bu topikteki herkes seneye yaz hedfinde olcek demedi demeyin en gec diyorum uc bes zy icinde olanda olcek tabisineeee.
simdi
baslangic 67.7
en son tickerimda da goruldugu gibi57.7imisim
bu sabah 56.7:KK42::nazar::KK76:
hedef53
ama 53olunca kendimde hala fazlalik gorursem gobek ve toto gibi 50olcam insaallah
1 kilo vermişsin kız:KK53:Teprik yolluyom sana:KK9:
başlangıç: 78.5
2 hafta önce : 68.8
bu hafta: 70.3
gelen :1.50
toplam giden: 8.2
hedef: 57
kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim arkadaşlar bu hafta ara ara bakıyorum, ama haftaya sıkı takibe ve sağlıklı beslenmeye devam
Hey maşşallah biri bizi durdursun:KK52:Çünkü bende almışım:KK43:
niye dogdunki sen yaaaEn Büyük TÜRKİYE:KK37:senin gibiler yuzunden camlarimizi hep temiz tutmak zorundayiz citayi yukseltiyorsun titiz gocmen gelini nolcekkkk..esinle yavrunla nice mutlu huzurlu saglikli bir omur gecirmen dilegiyle.dahada bir yil guzel soz bekleme benden:KK51::KK52::KK53:

Saol canım benim:KK19:1 yıl senin iltifatların olmadan yaşayamam:KK52:::KK1:

yavrum o aletten bende alayim diyorum ya bi link bulsanda alablicegim bana gondersen resmini.ciddi faydasi oluyordiyosun demi bende nefrt ediyorum gobegimden tiksinc sey nolcek inceldi belim bacagim falan sabahta gobegim yine inin ama bir bardak su sisiriyor tabi eskisine gore cokcok iyi ama ben yapissin istiyorummm:KK52:

Kizlar anca girebildim dun kizimi sallarken uyuya kalmisim normalde hep kizimi sallarken foruma giriyorum cunku neyse
Kina gecesi cok guzel gecti cok eglendik bol bol dokturduk :KK8:
Yarin dugun var.
Sabah esim kayinvalidemi hastaneye goturdu ayaginin ustune basamiyodu agriyo diye. Meger kirilmis 20 gun hic ustune basmicaksin demis doktor. Suan kayinvalideme geldim tek basina kalmasin diye benden haberler boyle.
Ayrica 2 sayfa ilerlemis cok mutlu oldum gorunce butun kizlar toplandik gene ne guzel
SehraCanim Oncelikle kayinvalidene acil sifalar dilerim zor gunler gecirmissiniz Allah size bagislamis.
Kilo konusunda afferin valla ne guzel 1 kilo gitmis.tatil de bitti artik eskisi gibi duzenli beslenmeye devam
Cokseymi istedim ben de diyom cokta yemek yemiyo menuleri de guzel neden duzenli kilo veremiyo diye tuzmus demek cvbi. O tuzu acil tarafindan baya bi azalt. Tabi ki siser vucudun azaltinca farki anlatirsin bize
Zuzuhosgeldin tekrar canim menu paylasmaya baslamissin ne guzel
Ebruuusana cok imrendim arkadasim ne guzel ins. Dumduz olcak karnin :KK8:

Özgecim kayınvalidene geçmiş olsun diyorum ve bugün ki menümü yazıyorum.
bugün uzun zamandan sonra işe gittim. 10 gibi jüri üyeliğim vardı. 12de bitti.
sabah 08:00: bir domates, bir biber, 4-5 çatal peynir, yeşil çay, bir dilim kepekli ekmek
10:30 : toplantıda çerez verdiler. fındık, badem yedim.
12:00 : Az mercimek, 1,5 avuç içi biftek, 2 çatal pilav, 1 közlenmiş biber, bol salata
16:KK30: 5 adet erik4
17:00: türk kahvesi
19:KK30: bir kase mercimek çorba, 2 biber dolma, bol yoğurt, domates, yarım dilim kepekli ekmek
az önce: türk kahvesi

bugün bitirtdim yemek faslını. ben her yemekten önce yemeğin tadına bile bakmadan tuz ekerdim. hatta tüm arkadaşlarım bilir. hep tuzu benim yanımda ararlardı. bugün evde de işte de tuzluğu elime hiç almadım. domateslere bile tuz ekmedim. bakalım tuz ne kadar suçluymuş...

osgeee vallidene allah sifa versin ilgilen iyicene yazik kadincagiza:KK5:
menum
sabah 10.30 ucbucuk dilim cavdar iki kk peynir bir sucuklu yumurta bir tabak karpuz(verdigim bir kiloyu aldim)
ara bir turk kahvesi az sekerli
ara 9nektari(kayisi gibi olanindan) 1mor erik
17.00gibi uc tane kanatin orta kismi(hani buta nenzemeyen tarafi orta kismi) bir kase yarmali semizotu yogurtlusalatalikli.
sonra isler girdi araya baktim saat sekiz.yemek yemeyim dedim bu saatten sonra
bir kasik yogurt yedim yarim kasikta yesil fasulye.
bolca bitki cayi ictim suyla beraber ucbucuk litreyi gecti..zuzucummm suyun icine tarcin cubuk koydum hakketen tok tutuyor.karnim ac su anda bi bitter atmamak icin zor tutuyorum kendimiiiii:KK37::KK56:

Son düzenleme:
Cokseymiistedim saol canim ins sagligina kavusur kayinvalidem.
Menune gelince Cok begendim tuzlugu eline bile alma artik esimde acayip tuzlu yiyodu ramazanda susatmasin diye tuzlugu sofraya bile koymadik alisti simdi aramiyo sen de alisirsin. Su da 2 3 lt ictiysen super olmus
Sehracim saol canim ilgileniyorum elimden geldigince ben de cok uzuldum ins bian once iyilesir
Menune gelirsek Karisik geldi gozume ama asiri birseyde yememissin bitek sabah ekmek cok olmus oda gun icinde baska ekmek yemediysen sorun degil 1 guncuk.
Benim kvde de bugdaya yarma diyo guzel yemek yapar kendisi semizotu yarma falan sen de iyi yemek yapiyon gibime geldi:KK56:

başlangıç 68
geçen hafta 59.9
bu hafta 60.0
hedef 55
gelen 200
giden yok
neyse bundan sonra dikkat etmem lazım
ve bolsu içmem lazım
kilo verenleri tebr,k ediyorum:)

X