Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

BUGÜN:

07:30 :1 halley
14:30 :2 poça yarım simit kk peynir çay

150 tam mekik ve ev temizligi

17:00 :türk kahvesi
20:00 :1 tabak yeşil mercimek,2 dl.ekmek,4 kaşık yogurt,salata

Şimdi ogluşu uyuttum yeşilçay içiyorum.klimayı açıp 150 mekik çekicem.Bugün niye böyle oldu anlatayım.2 de geldik ve ogluş ara ara öksürdü uyuyamadı.Tabi bende uyuyamadm ve 7 de uyandı.Tabii benm gözler kapanıyor.Eşim normalde pazar sabahları nöbetleşe uyuyup bakıyordk ama gece yol yordu onu uyukladı 1 kere yolda.Allah korudu yine.Kıyamadım onaSonra 11 de ogluşla ikimiz 1 e kadar uyumuşuz.Kahvaltıyı anca ettik.Canım kıymalı börek istedi ama kalmaış eşimde poça simit almış.Akşamdan açtım zaten.Ama bugn temzlkti mekikti derken inş. yakmışımdır:18:

Özgecim dügünün iyi geçmesine çok sevindim.İltiftları fazlasıyla hakettin.Cuma günleri ne olursa olsun bildirim yapalım kızlar.Kendimizi görüp düzene gireriz.Bakın menü paylaşınca nasıl dikkat etmeye başladık.

Tesekkurler ebrucum. Eet cok haklisin her ne kadar dun kiyafetin icinde zayifta gozuksem kilo aldigim bir gercek en azindan bildirim yapip birseyleri onceden engelliyebilirim iyi ki varsiniz hergun yazamasam bile yazdiklarinizi okuyup cikiyorum arkadasimla sohbet etmis gibi mutlu oluyorum

Dün gece 150 mekigimi çekip yattımArtık mekik çekmeden yatamıyorum.Klimyı açıp tv karşısında anlamadan bi sürü mekik çekiyorum.Kaynanacıgım saolsunSayesinde dümdüz bir karnım olcek inş.

Aynen canım buraya girmek için fırst kolluyorum.Girmedigimde hep bi eksiklik hissediyorumSen de ii ki varsın

BUGÜN:Aç karınla 1 bardak ılık su.
Sabah:1dl.ekmek,kk peynir,salata domates,1 dl.salam,1 çatal poça,çay.
Ara:türk kahvesi,yarım muz.
Ögle:1 tabak yeşil mercimek,2 dl.ekmek,4 kaşık yogurt.
Ara:yeşilçay,1 armut.

Spor:150 mekik

Akşam:1 dl. ekmek,2 dl. salam,1 armut.
Ara:yeşilçay,yarım koçan mısır

Herşey güzeldi ama eşimin yegenin dogum günü vardı.Tabakta bi sürü şeyler vardı ama ben incecikkk 1 dl. pasta,1 çay bardagı kola içtim.
Şimdi gece mekigimi çekicem geç oldugu için 100 tane çekicem.

Kimsecikler yok yineYine ben yine ben hep ben bir başıma hep tek başıma

BUGÜN:1 bardak ılık elma sirkeli suyum.

Sabah(10:30) :1dl. ince kepek ekmek,1dl. peynir,3 zeytin,1 salata,çay.
Ara(12:30) :türk kahvesi,2 kare bitter.
Ögle(14:00) :2dl.çarşaf böregiçay
Ara(17:00) :yeşilçay,1 avuç karışık çerez.
Akşam(19:00) :1 tabak kuru fasulye,1.5dl.kepek ekmek(içini ogluşa besledim)1 kase yogurt.
Ara:yarm halley,yeşilçay

Spor:20 dk.müzil açıp ogluşla zıplamaca
150 mekik

Oglşu uyutuncada yine 150 mekik çekicem söz

dün günümüz vardı misafirlikteydik gece geç geldik girip yazamadım oğluşumdan dün kü menüm..
sabah aç karnına açaili yeşilçay
ara nescafe
öğle 1 dilim kek 2 dilim börek 3 sarma tabak da çok şey vaardı da bunlar yetti başkada işey yemedim
ara çay çay çayyyy kaç bardak sayısı belirsiz ve şekersiz:)
akşam yine kaldık babamlar falan geldi yani kayın pederim falan eşim gececiydi zati :),
1 tabak çorba 1 dilim ekmek içine oğluma yedirdim 1 yemek kaşığı pilav ve 1 yemek kaşığı barbunya salata yoğurt son olarak vezir parmağı yedim:) 1.5 dilim
spor da yapamadım eşim götrdü bizi yürüyüş olmadı tabi gelirken de kayın pederim getirdi ama bütün gün berkayın peşinde koştıurdum resmen durmuyo 2 dakka uyku denen bişey ztaen yok ..

ee hani kimsecikler gelemiş daha kızlar bi silkenelim allah aşkına ya bune ya biliyorum daha düzene giremedik ama menüleri yazalım artık lütfen lütfennn lütfennn her allahın günü kayyu izlersem çocuklarla lütfenler olur tabisi:1özellile şu 3-4 gündür acayip ekmek tüketiyorum yemek tüketiyorum midem kıyılıyo ekmek arası yapıp yiyorum vazgeçmem lazm şu ekmekten ya yemek yedikten 1 saat sonrasında midem kıyılıyo niyeki bugün yarın regl olcam herhalde ondan diyorum neyse ben menüme yazayım
sabah aç karnına nescafe
kahvaltıda 5 zeytin yarım kk peynir 2 dilim ekmek bibersalçası şekersiz çay
ara türk kahvesi 2bisküvi
öğle 1 dilim ekmek 2.5 yemek kaşığı kuru fasulye 1 küçük kase yoğurt
ara yeşilçay
akşam 1 tabak kuskus yarımdan az tost bu neya sanki yrmek yememişim gibi yiyorum korkuyorum verdiğim kiloları geri alıcam diye tabi gün içinde 3 şeker 1 sakız 2 dilim baklava 1 büyük bardaak fanta su yarım bardak(
bundan sonra düzenli su içmeye de devam inşallah:)

İçim kıyılıyor kızlar birazcık ekmek yemek istiyorum:18:.Kınada bu akşam çok efor sarfettim sanırım

BUGÜN:Aç karınla türk kahvesi
Sabah:2 kk peynir,3 zeytin,bolca reçel,çay
Ögle:4 çatal makarna(sogumuştu ve yiyemedim)
Ara:yeşilçy,1 dl.kek,1 halley
Akşam:1 tabak kuru fasulye,yarm sogan,2.dl ekmek(içleri ogluşa)
Ara:kına kuruyemişi 1 avuç

Şimdi de zeytin ekmek attım agzıma ve yeşilçayımı yudumluyorum:126:Gece mekigi çekicem 100 tane

Spor:200 tam mekik
kınada döktürmece

Kızlar bi arkadaş 2 ayda 8 kilo vermiş.Bizim gibi 3 ana 3 ara ama fark sabah aç karınla elma sirkesi suyu ve yeşilçay içmiiş.Ve gece yatarkende elma sirkesi suyu içmiş.Ama ben zaten sabah elma sirkesini zor içiyom birde yeşilçay agır olmaz mı?Siz ne dersiniz bu duruma

elma sirkesi bende çiyorum arad ama mide ynması çok yapıyo bende tok karına içebiliyorum sadece ebrucum

Triendy oyle yapiyordu ama ben cesaret edip icemedim korkuyorum migdeme zarari olur diye tvde de 2 diyetisyenden faydasi olmadigini duydum ama deneyenlr de cok etkili diyolar anlam veremedim :44:

kızlar merhaba
3 gün süren bir toplantı vardı. pazardan dün akaşmına kadar hep toplantı kapsamında dışarıda yedim. yemekler 19:30 da başladı. 21 gibi bitti. sohbet falan derken açıkcası neden ne kadar yedim hatılamıyorum. bu sabahta kahvaltıda misafirim vardı. 2 dilim kızarmış ekmek ve kahvaltılık yadim. ardından kahve içtim 1 gibi. ondan beri de dışardayım şimdi bir şeftali yiyorum. yemeğe kadar bekleyecek halim kalmamıştı. birazdan da yemek yerim. siz de ne var yok. yarın büyük ihtimalle artı çıkarım gibi geliyor.

kızlar merhaba..
herkes toplanmış yine ne güzel. :)
sehracım çok özledik seni her şeyin yolunda gitmesine sevindim pamuğun en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur inş..
özgecm aynı şeklde senin kvdende..
kilo veren herkesi tebrik ediyorumm.
benm hayatım berbat gidiyor. 1 haftadr pc hiç açmadım. çünkü pc yasağım var bütün gün kpss ye çalışıyorum çok sıkıldım kızlar. mezun oldum hala bi tatil yapamadım sınavı kazandım doğru dürüst sevinemedm bile hemen kpss düşünmeye başladım.
bu arada erkek arkadaşımdan ayrıldım onun boşluğu var zaten. evdekilerle ayrı bi gerginlik falan filan.. çok boğuldum artıkk (
yeme içmeme de hiç dikkat etmiyorum. hep bi koşturmaca düğündü bayramdı gezmeydi derken fazla kaçıyor.artık eski azmim kalmadı galiba. ama o azmi yeniden kazanmam lazım.. sanırım okulum açılana kadar eskisi gibi giremeyeceğim buraya ama toplanmaya başlıycam bu gece saaat 9 da yediğim bi dilim ekmek arası kaşardan sonra kendme çeki düzen vermeye karar verdim..
uzun yazdım k.bakmayın ama gerçekten hepinizi çoook fazla özledm.. ve konuşmaya ihtiyacım vaar galibaa
nolur bana dua edin kızlar kazanayım şu kpss yi herşey bnm için mükemmel olacak o zaman . . .
kendinize çook cici bakın fırsat buldukça gelmeye çalışıcm aranızaa..
öpüyorum hepiniziiiii

günaydın arkidişlerr
başlangıç: 78.5
geçen hafta:70,3
bu hafta: 70,3
gelen giden : 0
toplam giden: 8,2
hedef: 57
bu arada kilo çizelgei yapayım diyorum, ama şimdiki kilomdanmı başlasam yoksa eski kilomdan mı başlasam bilemesim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…