Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Kilo bildirimi:

Başlangıç:63
Geçen hafta:52.9:21:
Bu hafta:53.0:KK5:
Gelen:100:KK43:
Giden:yok:KK50:
Hedef:52.0:KK24:

Hani dogum günümde 52 yi görecektim.Kaynımın nişanında 52 yi görecektim sözde.Hep görecektim ama göremedim:KK5:Kaynım bile dalgasını geçti hani daha benm nişanda görüyordun 52 yi dedi:KK14:52.9 la 52 arasında 900 gr var dedi gülerek:KK43:İşte ben 52 yi küsüratlı gördüm ya tamam hemen şımardım ve sonuç ortada.Nie kimse kilo bildirimi yapmamış:KK20:

kilo bildirimim
geçen hafta 59.7
bu hafta 59.9
gelen 200
giden yok
hedef 55 bu hafta böyle oldu neyse ramazan ayı bu gün son bayramdan sonra hepimiz düzene girer istediğimiz hedefe ulaşırız umarım ramazan bayramımız şimdiden kutlu olsun hepimize şeker gibi bi bayramımız olsun inşallah kazasız belasız atlatalım bu bayram çünkü her bayram muhakak normaldan daha fazla oluyomuş allahım korusun herkesi sevdiklerine bağışlasın ben orucumu bi başında bide sonunda tutabildim ama başım felaket :KK50: seviyorum sizi:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Aynen nerelerdesin? Ebrucum melisten de hic haber yok birden gitti o da belkide tatile falan cikmistir
Melise özelden masaj attım.Ama cevap vermedi.Demekki kk ya artık hiç ugramıyor.Sehranın kayınvalidesine bişi olmamıştır inş.:KK50:
kilo bildirimim
geçen hafta 59.7
bu hafta 59.9
gelen 200
giden yok
hedef 55 bu hafta böyle oldu neyse ramazan ayı bu gün son bayramdan sonra hepimiz düzene girer istediğimiz hedefe ulaşırız umarım ramazan bayramımız şimdiden kutlu olsun hepimize şeker gibi bi bayramımız olsun inşallah kazasız belasız atlatalım bu bayram çünkü her bayram muhakak normaldan daha fazla oluyomuş allahım korusun herkesi sevdiklerine bağışlasın ben orucumu bi başında bide sonunda tutabildim ama başım felaket :KK50: seviyorum sizi:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Bayramda da kırmamak adına her tutal çikolatayı her baklava dilimini yanında asitli içecekleri ve ben artı olarak arnavut böreklerini(özellikle samsa:KK56:)yemeden geçemiycez:KK43:

Slm canlariimm:)
öncelikle geçmişi okuyamadm cünkü tlden giriyorum ama en kısa sürede aranıza menülerim ve ben olarak gelicegm. Bide evde tartı yok o yüzden ben tartılamym cok mu zor al diyebilirsiniz ama acikcasi ona bütçe ayıramıyorum:)
Hee size cok ii bi haberm var bu arada:) kardeşiniz aydini kazandıı kızlar artk bi ebeniz var :):) aydinda olan varsa yada gelecek olan eylülün sonuna doğru oradayım görüşmek isterim kendileriyle:):) ayrica hepinizin bayramı mübarek olsun hayirli güzel nice bayramlar görürüz ins en çıtır hallerimizle. Hepinizi çoook seviyorum canim ablalarım benimmm :) :)

Kizlar oncelikle iyi bayramlar :119::119:
Artik ramazan ayi bitti eski duzenimize donebiliriz. Ben ramazan ayinda kilo aldim sebebi de az su icmem ve abur cubur cok yemem.Ve dun kardesimin dugununde giycegim elbiseyi denedim ve tastamam oldu icinde kipirdayamiyorum nerdeyse:KK20:
Cok sinir oldum ( elbise 36 beden ama gene de okadar dar gelmemeliydi)3 haftadir hic yesilcay icmedim eskisi gibi klasik ozge menuleri cikarmak istiyorum ins. Becerebilirim desteginize iht var kizlar:KK43:

öncelikle geçmişi okuyamadm cünkü tlden giriyorum ama en kısa sürede aranıza menülerim ve ben olarak gelicegm. Bide evde tartı yok o yüzden ben tartılamym cok mu zor al diyebilirsiniz ama acikcasi ona bütçe ayıramıyorum:)
Hee size cok ii bi haberm var bu arada:) kardeşiniz aydini kazandıı kızlar artk bi ebeniz var :):) aydinda olan varsa yada gelecek olan eylülün sonuna doğru oradayım görüşmek isterim kendileriyle:):) ayrica hepinizin bayramı mübarek olsun hayirli güzel nice bayramlar görürüz ins en çıtır hallerimizle. Hepinizi çoook seviyorum canim ablalarım benimmm :) :)

Busucum tbrik ederim canim cok sevindim inan kizlarin meslek sahibi olmasi okadar onemli ki ins okulunu basariyla bitirir. Hakkiyla meslegini icra edersin. Minik minik bebislerin dunyaya gelisine tanik olcan ne kadar guzel.
Menulerinle bekliyoruz canim tekrar seni

Busucum tbrik ederim canim cok sevindim inan kizlarin meslek sahibi olmasi okadar onemli ki ins okulunu basariyla bitirir. Hakkiyla meslegini icra edersin. Minik minik bebislerin dunyaya gelisine tanik olcan ne kadar guzel.
Menulerinle bekliyoruz canim tekrar seni

çok tşkkr ederim ebruşum.. artık bu zamanda erkeklerden önce bayanlar meslek sahibi olmalı..
inş Rabbim ii bi şeklde yapmayı nasib eder.
diyetede sn gaz devam etmem lazım.. ünide şiman olmayalım dimi amaa =))):KK53:

çok tşkkr ederim ebruşum.. artık bu zamanda erkeklerden önce bayanlar meslek sahibi olmalı..
inş Rabbim ii bi şeklde yapmayı nasib eder.
diyetede sn gaz devam etmem lazım.. ünide şiman olmayalım dimi amaa =))):KK53:

Her dedigine katiliyorum canim yalniz ben ebru degil ozgeyim :KK53::KK1:

Minik kardeşim çok sevindim kazanmana.Biz okuyamadık:KK43:bari sen oku.Güzel minikleri dünyaya getir:emir_bebek:Seninde bayramın mübarek olsun.İnş. herley gönlünce olur canım seviyoruz seni tartılmasanda menü yazmasanda:KK19:
Kizlar oncelikle iyi bayramlar :119::119:
Artik ramazan ayi bitti eski duzenimize donebiliriz. Ben ramazan ayinda kilo aldim sebebi de az su icmem ve abur cubur cok yemem.Ve dun kardesimin dugununde giycegim elbiseyi denedim ve tastamam oldu icinde kipirdayamiyorum nerdeyse:KK20:
Cok sinir oldum ( elbise 36 beden ama gene de okadar dar gelmemeliydi)3 haftadir hic yesilcay icmedim eskisi gibi klasik ozge menuleri cikarmak istiyorum ins. Becerebilirim desteginize iht var kizlar:KK43:

Anammmmm bak bu kötü haber özgecim:18:36 beden giymen ne güzel:21:Aman deyeyim 38 e geçiş yapma:KK20:Aynen ramazanda yeşilçayı az içtim ve her akşam şerbetli tatlıları bi güzel migdeye indirdim.Byramdan sonra aynen tam gaz motivasyon olup devam edelim kaldıgımız yerden.Hadiiiiiii kızlar tekrar el ele:KK19:

canım senı cooook tebrık edıorum. bn 68 kılo ıle evlendım 104 de cıktım sımdı 97 kıloyumm ve durdu artık veremıoorummmm. eksstra bırsey kullanmadın demı en cok seye sasırdım. göğsun ne kadar kuculmusss gobek basen erırde onu nasıl erırttın benımkıler baya buyukdee :S ama senı tebrık edıorum cnm

Ebrucum canim arkadasim dogum gunun kutlu olsun nice nice mutlu senelere ins.
( bugun girip yazdim ancak simdi girebildim bi baktim msjim gelmemis evde degildim int cekmedi heralde yaa:KK5:Gecikmeli oldu kusura bakma canim yaa

EBRUUUUŞŞŞ :) doğum günün kutlu olsun canim ablacim :) iyiki doğmuşsun. Nice saglikli mutlu çıtır senelere ins :):) :*
Saol canım benim:KK19:
Ebrucum canim arkadasim dogum gunun kutlu olsun nice nice mutlu senelere ins.
( bugun girip yazdim ancak simdi girebildim bi baktim msjim gelmemis evde degildim int cekmedi heralde yaa:KK5:Gecikmeli oldu kusura bakma canim yaa
Saol arkadaşım önemli degil.Bu dogum günümde aarayan çok az oldu.Çok sevdigim ve yakın 3-4 kişi unuttu:KK43:Üzüntümden az önce günlügüme yzarken agladım bile:KK43:Geçen sene tel hiç susmamııştı.Kendimi sorguladım acaba bilmeden bişi mi yaptım die.Herkes byramı bahane etti unuttukları için:KK14:

Ben de onlardan biriyim o yuzden unutanlara hak veriyorum daha once yazmistin ben de dedim 2. Gunu girer foruma kutlarim diye ama cidden telastan unutuyo insan canim yaa bence bosuna uzulmussun gelen giden ziyaret derken insan dalip gidiyo takilma uzulme bosuna canim :KK16:

X