- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- Konu Sahibi puccakanka
- #5.321
çok teşekür ederim önerin için. tavuk kanat yapıcam. 10 adet falan kalmıştı buzlukta. bu arada fırında mücverinde tarifini yazar mısın bir ara.
Özelden yazarım canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok teşekür ederim önerin için. tavuk kanat yapıcam. 10 adet falan kalmıştı buzlukta. bu arada fırında mücverinde tarifini yazar mısın bir ara.
Sehraaa nerdesin canım.Seni merakla bekliyoruz
Melise özelden masaj attım.Ama cevap vermedi.Demekki kk ya artık hiç ugramıyor.Sehranın kayınvalidesine bişi olmamıştır inş.Aynen nerelerdesin? Ebrucum melisten de hic haber yok birden gitti o da belkide tatile falan cikmistir
kilo bildirimim
geçen hafta 59.7
bu hafta 59.9
gelen 200
giden yok
hedef 55 bu hafta böyle oldu neyse ramazan ayı bu gün son bayramdan sonra hepimiz düzene girer istediğimiz hedefe ulaşırız umarım ramazan bayramımız şimdiden kutlu olsun hepimize şeker gibi bi bayramımız olsun inşallah kazasız belasız atlatalım bu bayram çünkü her bayram muhakak normaldan daha fazla oluyomuş allahım korusun herkesi sevdiklerine bağışlasın ben orucumu bi başında bide sonunda tutabildim ama başım felaket seviyorum sizi
Slm canlariimm:)
öncelikle geçmişi okuyamadm cünkü tlden giriyorum ama en kısa sürede aranıza menülerim ve ben olarak gelicegm. Bide evde tartı yok o yüzden ben tartılamym cok mu zor al diyebilirsiniz ama acikcasi ona bütçe ayıramıyorum:)
Hee size cok ii bi haberm var bu arada:) kardeşiniz aydini kazandıı kızlar artk bi ebeniz var :):) aydinda olan varsa yada gelecek olan eylülün sonuna doğru oradayım görüşmek isterim kendileriyle:):) ayrica hepinizin bayramı mübarek olsun hayirli güzel nice bayramlar görürüz ins en çıtır hallerimizle. Hepinizi çoook seviyorum canim ablalarım benimmm :) :)
Busucum tbrik ederim canim cok sevindim inan kizlarin meslek sahibi olmasi okadar onemli ki ins okulunu basariyla bitirir. Hakkiyla meslegini icra edersin. Minik minik bebislerin dunyaya gelisine tanik olcan ne kadar guzel.
Menulerinle bekliyoruz canim tekrar seni
çok tşkkr ederim ebruşum.. artık bu zamanda erkeklerden önce bayanlar meslek sahibi olmalı..
inş Rabbim ii bi şeklde yapmayı nasib eder.
diyetede sn gaz devam etmem lazım.. ünide şiman olmayalım dimi amaa =)))
Minik kardeşim çok sevindim kazanmana.Biz okuyamadıkbari sen oku.Güzel minikleri dünyaya getirSeninde bayramın mübarek olsun.İnş. herley gönlünce olur canım seviyoruz seni tartılmasanda menü yazmasandaSlm canlariimm:)
öncelikle geçmişi okuyamadm cünkü tlden giriyorum ama en kısa sürede aranıza menülerim ve ben olarak gelicegm. Bide evde tartı yok o yüzden ben tartılamym cok mu zor al diyebilirsiniz ama acikcasi ona bütçe ayıramıyorum:)
Hee size cok ii bi haberm var bu arada:) kardeşiniz aydini kazandıı kızlar artk bi ebeniz var :):) aydinda olan varsa yada gelecek olan eylülün sonuna doğru oradayım görüşmek isterim kendileriyle:):) ayrica hepinizin bayramı mübarek olsun hayirli güzel nice bayramlar görürüz ins en çıtır hallerimizle. Hepinizi çoook seviyorum canim ablalarım benimmm :) :)
Kizlar oncelikle iyi bayramlar :119::119:
Artik ramazan ayi bitti eski duzenimize donebiliriz. Ben ramazan ayinda kilo aldim sebebi de az su icmem ve abur cubur cok yemem.Ve dun kardesimin dugununde giycegim elbiseyi denedim ve tastamam oldu icinde kipirdayamiyorum nerdeyse
Cok sinir oldum ( elbise 36 beden ama gene de okadar dar gelmemeliydi)3 haftadir hic yesilcay icmedim eskisi gibi klasik ozge menuleri cikarmak istiyorum ins. Becerebilirim desteginize iht var kizlar
Her dedigine katiliyorum canim yalniz ben ebru degil ozgeyim
EBRUUUUŞŞŞ :) doğum günün kutlu olsun canim ablacim :) iyiki doğmuşsun. Nice saglikli mutlu çıtır senelere ins :):) :*Bayramınız kutlu olsun benim çıtır arkadaşlarımBiliyo musunuz bugün benim dogum günüm
Saol canım benimEBRUUUUŞŞŞ :) doğum günün kutlu olsun canim ablacim :) iyiki doğmuşsun. Nice saglikli mutlu çıtır senelere ins :):) :*
Saol arkadaşım önemli degil.Bu dogum günümde aarayan çok az oldu.Çok sevdigim ve yakın 3-4 kişi unuttuÜzüntümden az önce günlügüme yzarken agladım bileGeçen sene tel hiç susmamııştı.Kendimi sorguladım acaba bilmeden bişi mi yaptım die.Herkes byramı bahane etti unuttukları içinEbrucum canim arkadasim dogum gunun kutlu olsun nice nice mutlu senelere ins.
( bugun girip yazdim ancak simdi girebildim bi baktim msjim gelmemis evde degildim int cekmedi heralde yaaGecikmeli oldu kusura bakma canim yaa